-
Δεν ξέρω με τους χώρους πίσω τι γίνεται, οι Ιάπωνες είναι κοντούληδες και σίγουρα ξεγελάει η η εικόνα που φαίνεται στο βίντεο.
Εντωμεταξύ κάποιος πρέπει να αλλάξει το όνομα του θέματος σε 'Toyota Yaris Cross' !!!
-
-
υ.γ. Καπελιέρα δεν έχει πίσω στην πόρτα του πορτμπαγκάζ;
Να βλέπουν όλοι φορά φόρα παρτίδα τι έχεις στο χώρο αποσκευών.
-
Δεν ξέρω με τους χώρους πίσω τι γίνεται, οι Ιάπωνες είναι κοντούληδες και σίγουρα ξεγελάει η η εικόνα που φαίνεται στο βίντεο.
Εντωμεταξύ κάποιος πρέπει να αλλάξει το όνομα του θέματος σε 'Toyota Yaris Cross' !!!
χωρίς να είμαι σίγουρος οι Κινέζοι είναι κοντοί οι Ιάπωνες οχι
-
miro wrote:
χωρίς να είμαι σίγουρος οι Κινέζοι είναι κοντοί οι Ιάπωνες οχι
http://www.averageheight.co/average-male-height-by-country
1.70 μέσος όρος οι Ιάπωνες άνδρες, 1.78 οι Έλληνες, 1.67 οι Kινέζοι. Εκτός και αν πέσαμε σε υψηλόσωμο δοκιμαστή
-
Πολύ καλό δείχνει !!
-
-
Πισω ατομα πανω απο 1.80 δεν χωρανε με την καμία. Τα καθισματα εχουν κλιση προς τα πανω , και ενω εχεις χωρο ανετο για τα ποδια βρισκει το κεφαλι.
-
Ξεκίνησαν οι πωλήσεις στην Ιαπωνία.390 λίτρα ο χώρος αποσκευών σύμφωνα με το άρθρο.
https://www.autoblog.gr/2020/08/30/ksekina-h-kykloforia-tou-toyota-yaris-cross-sthn-iapwnia/
-
Καθιστά το C-HR σχεδόν παρωχημένο..
-
Ξεκίνησαν οι πωλήσεις στην Ιαπωνία.390 λίτρα ο χώρος αποσκευών σύμφωνα με το άρθρο.
https://www.autoblog.gr/2020/08/30/ksekina-h-kykloforia-tou-toyota-yaris-cross-sthn-iapwnia/
116 άλογα με τον ηλεκτροκινητήρα να βγάζει τα 80 από αυτά.
Δηλαδή ολόκληρος 1500άρης βγάζει τα υπόλοιπα 36 ή δεν πάει έτσι;
Επίσης 141 Nm ροπής. Μόνο σε εμένα φαίνεται μουλάρι;
-
aposkieros4 wrote:
https://www.autoblog.gr/2020/08/30/ksekina-h-kykloforia-tou-toyota-yaris-cross-sthn-iapwnia/116 άλογα με τον ηλεκτροκινητήρα να βγάζει τα 80 από αυτά.
Δηλαδή ολόκληρος 1500άρης βγάζει τα υπόλοιπα 36 ή δεν πάει έτσι;
Επίσης 141 Nm ροπής. Μόνο σε εμένα φαίνεται μουλάρι;
Όχι, η συνολική ιπποδύναμη στα υβριδικά δεν προκύπτει από απλή άθροιση.
141Nm ροπή είναι μόνο του ατμοσφαιρικού κινητήρα. Όταν είναι σε συνεργασία με τον ηλεκτροκινητήρα π.χ. επιτάχυνση,προσπέραση, δίνει ροπή όπως ενός ενδιάμεσου κυβισμού τουρμπάτος.
-
Αα, ΟΚ τότε.
-
Βασικά τα νούμερα είναι ως εξής.
93 hp / 120 Nm ο βενζινοκινητήρας και 80 hp / 141 Nm ο ηλεκτροκινητήρας.
-
Μακάρι να ξερα γιατί η ΤΟΥΟΤΑ δεν ανακοινώνει σαφώς τις συνδυασμένες τιμές ιπποδύναμης και ροπής, και πρέπει να λύνουμε το γρίφο κάθε φορά, ας μας δώσει ένα διάγραμμα τουλάχιστον, αν είναι τόσο πολύπλοκο το θέμα, ή ας ανακοινώνει τα νούμερα στα οποία αντιστοιχούν σε συμβατικό κινητήρα...
-
Εδώ έχουν μια πιο αναλυτική περιγραφή για τους κινητήρες.
-
Δηλαδή το υβριδικό θα ξεκινάει σκαρτα 20.000 και το 4Χ4 22.000 περίπου Ευρώπη;
Φανταστικές τιμές αν επιβεβαιωθούν.
Καλοκαίρι 21 θα έρθει ή νωρίτερα;
-
Επειδη ειναι ψηλο το απλο Yaris εχει καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα
Επισης το AWD δεν λειτουργει σωστα
-
OK για το hybrid, αλλά η ροπή στην έκδοση με τον σκέτο βενζινοκινητήρα μου φαίνεται πολύ χαμηλή.
Θα πατάς το γκάζι και θα βάζεις το μπρικάκι με τον καφέ περιμένοντας πότε θα ανεβάσει.
Θα μου πείτε βέβαια, ποιος ο λόγος να αγοράσει κανείς αυτή την έκδοση.
-
Super@T wrote:
Μακάρι να ξερα γιατί η ΤΟΥΟΤΑ δεν ανακοινώνει σαφώς τις συνδυασμένες τιμές ιπποδύναμης και ροπής, και πρέπει να λύνουμε το γρίφο κάθε φορά, ας μας δώσει ένα διάγραμμα τουλάχιστον, αν είναι τόσο πολύπλοκο το θέμα, ή ας ανακοινώνει τα νούμερα στα οποία αντιστοιχούν σε συμβατικό κινητήρα...
Εδώ,
ανοίγοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά, βλέπω μέγιστη ροπή ηλεκτροκινητήρα 207Νm.
Toyota Yaris Cross