-
21.600 το cross με οποιο μεταλλικο χρωμα θες σε active plus εκδοση οπου δεν εχει full led , ηλ. αναδιπλουμενους καθρεπτες και luxuries
Το puma στην καλυτερη περιπτωση με το desert island blue ειναι 22.100 , με κοκκινο η grey matter ξεφευγει.
Δε συμφωνω οτι το puma st ειναι σαν 3η-4η εκδοση. Μονο ωραιες ζαντες εχει και......ισως ηλεκτρικους καθρεπτες? Κατα τα αλλα τα ιδια με active+ ειναι και μαλλον χανει και σε ηλεκτρονικα βοηθηματα λογω χειροκινητου κιβωτιου
-
21.600 το cross με οποιο μεταλλικο χρωμα θες σε active plus εκδοση οπου δεν εχει full led , ηλ. αναδιπλουμενους καθρεπτες και luxuries
Το puma στην καλυτερη περιπτωση με το desert island blue ειναι 22.100 , με κοκκινο η grey matter ξεφευγει.
Δε συμφωνω οτι το puma st ειναι σαν 3η-4η εκδοση. Μονο ωραιες ζαντες εχει και......ισως ηλεκτρικους καθρεπτες? Κατα τα αλλα τα ιδια με active+ ειναι και μαλλον χανει και σε ηλεκτρονικα βοηθηματα λογω χειροκινητου κιβωτιου
Αντικειμενικά υπάρχουν συνήθως οι Trend και Titanium, Titanium ήρθε - προσωπικά την έβρισκα την καλύτερη έκδοση, αλλά καταργήθηκε για κάποιο λόγο, οπότε δεν είναι άτοπο αυτό που λέω, και υπάρχει μετά η Χ και Vingale.
Δεν θυμάμαι τις εξοπλιστικές διαφορές τώρα απ' έξω αλλά θυμάμαι ότι η Style είναι η νορμάλ έκδοση (μάλιστα δεν εχει ράγες οροφές και κάνα 2 άλλα πραγματακια που θα περίμενε κανείς σε αυτά τα λεφτά), με 23.200+Το λευκό έχει επιπλέον χρέωση €270, το μεταλλικό €460 και το Pearl €610.
Το αυτοκίνητο είναι σούπερ και πολύ καλά τιμολογημενο, αλλά επίσης και το Puma και άλλα πολλά. Σίγουρα το κοινό της Toyota θα πέσει σουμπιτο βεβαίως βεβαίως.
-
το puma φυσικα και μου αρεσει πολυ εμφανησιακα. Πισω χωρους τα χαλαει καπως αλλα το ξεπερναμε, μωρο εχω οχι ενηλικες. Εκει που εχουμε θεμα ειναι με τα λεφτα, αφου με τον ψευτο-υβριδικο δε θα κανω ουσιαστικη οικονομια, και επισης ζηταει πολλα στο αρχικο κοστος για αυτα που δινει. Επειδη δεν ειμαι αγοραστης των δοσεων να με ψησει με το χαμηλο επιτοκιο, εν τελει με κανει να νιωθω μλκας που μου ζηταει 21.300 βασικη και +1000-1500 για τα ωραια χρωματα. Και στο τελος της μερας να σκεφτομαι οτι με λιγοτερα θα ειχα παρει πραγματικο υβριδικο, αυτοματο και toyota.
Πισω χώρους είναι μικρότερο όχι τραγικό. Ο ψευτουβριδικός προφανώς και δεν κάνει την ίδια οικονομία με το TOYOTA κανενα δεν έχει το υβριδικό συστημα του TOYOTA αλλα δεν σημαίνει ότι δεν είναι οικονομικό τουναντιον. μια χαρα οικονομική οδηγηση μπορεις να κάνεις Plus τα παρακάτω:
ο κινητήρας υπέροχος και πάει ταξίδια με ΠΟΛΥ μεγαλυτερη ανεση (εκεί οπως καταλαβαίνεις ενα υβριδικό δεν εχει μεγαλη διαφορα σε καταναλωση). Μονο στην πολη μεσα υπάρχει μεγαλη διαφορα.
σπορτιφ οταν το θες με τιμόνι με σωστη πληροφόρηση
πολύ μεγαλύτερος χώρος αποσκευών
πολύ ωραιoτερο εσωτερικό από αυτό που τουλάχιστον εχω δει σε βιντεο να εχει το yiaris cross
το puma βγαίνει πλέον σε όλες τις εκδοσεις με τα 125 άλογα και αυτοματο
τελος υπάρχει ακόμα και σε diesel 120 αλογα που ειναι ακομα ποιο οικονομικο σε καταναλωση και με αρκετο γκαζι
Για το οικονομικό εσυ ξέρεις πολύ καλύτερα εγω δεν παω να κανω τον εξυπνο γνωμες λέμε μπας και βοηθήσουμε και τροφη για σκεψη. Εσυ ξερεις καλύτερα από οποιωνδήποτε τι γουσταρεις και τι ταιριαζει στα θέλω σου και το πορτοφολι σου
-
Προκαταβολη ηθελε 1000 ευρω και αν ερθει το Σεπτεμβρη και δε σου αρεσει το αυτοκινητο τη χανεις μου ειπε.
Μπούρδες σου λέει και είναι γνωστό ότι στην Πόλις (λόγω θυγατρικής) δεν ασχολούνται και πολύ με τις πωλήσεις....ό,τι πουλάει μόνο του. Σε πολλές άλλες αντιπροσωπείες Τογιότα σου λένε ότι εαν δεν θές το αυτοκίνητο όταν έρθει, απλά σου επιστρέφουν την προκαταβολή. Εαν θες, μου λές να σου πω που θα πάς και με ποιόν να μιλήσεις.
-
Μόλις γύρισα από διήμερο Καλαμάτα...Ford Puma 1.0 125 hp, st-line...
Έκανα περίπου 600 χλμ πήγαινε έλα με μικρές παρακάμψεις...
Στο πήγαινε ξεκίνησα με τρελλό μποτιλιάρισμα μέχρι να μπω Αττική Οδό και μετά με ταχύτητες για μεγάλα διαστήματα 140-160..
Στην επιστροφή πιο χαλαρά, 120-130..
Μέσος όρος συνολικού ταξιδιού 6,7 λίτρα ανά 100 χλμ...
Μέσος όρος επιστροφής 5,5 λίτρα ανά 100 χλμ...
Θα προσπαθήσω να γράψω περισσότερα στο νήμα του Puma...
Πάντως η κατανάλωση με εντυπωσίασε...
-
Επιβεβαιώνω ότι η προκαταβολή που ζητούν είναι επιστρέψιμη σε περίπτωση που δεν θέλεις να παραλάβεις. Ζητούν 1000-2000€ αναλόγως την έκδοση. Προφανώς @ΟΣΦΠ και έπεσες σε κακό πωλητή, συμβαίνουν αυτά. Φίλος όμως που το παρήγγειλε βρήκε πωλητή που ασχολήθηκε και του εξήγησε τον εξοπλισμό των εκδόσεων, τις τιμές και του έδωσε ~300€ dealer installed extras όταν έρθει το αυτοκίνητο.
Προσωπικά οδήγησα το καινούργιο hybrid yaris και ενώ ήμουν αρχικά προκατειλημμένος γιατί είχα εμπειρία με παλιότερο υβριδικό που δεν μου άρεσε, αυτό το καινούργιο δεν έχει σχέση με το προηγούμενο! Οι επιδόσεις του είναι ισάξιες με μικρά turbo σε επιτάχυνση 40-60χλμ/ω και στο 80-120χλμ/ω που το δοκίμασα. Η μπαταρία δίνει στιγμιαία ροπή και καλύπτει τυχόν κενά του θερμικού κινητήρα. Μου θύμησε το KERS από F1! Η ευκολία από το αυτόματο μέσα στην πόλη και η οικονομία του, απλά δεν έχει αντίπαλο. Πολύ καλό τιμόνι σε πληροφόρηση, σίγουρα στα τοπ 3 με fiesta και 208. Ο θόρυβος κατά την επιτάχυνση σε φυσιολογικά επίπεδα, σίγουρα πιο ήσυχο από πετρέλαιο clio επαγγελματικό που οδηγώ καθημερινά. Παρότι η πορεία σε αυτοκινητόδρομο δεν είναι το στοιχείο του, έχει οικονομία κι εκεί με αυτό το καινούργιο σύστημα, καθώς αν σηκώσεις στιγμιαία το πόδι από το γκάζι όταν φτάσεις την επιθυμητή ταχύτητα και το ξαναπατήσεις, μετά ρολλάρει με τις μπαταρίες. Λόγω αεροδυναμικού σχήματος μέχρι 120 που πήγα δεν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο στην καμπίνα από τον αέρα.
Άντε το cross λόγω λίγο σφιχτότερης ανάρτησης λόγω όγκου να έχει λίγο χειρότερα δυναμικά χαρακτηριστικά αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να μην κάνει για daily driver οικογένειας με ένα μικρό παιδί. Ο χώρος αποσκευών του, φαίνεται αρκετά χρηστικός και στα 390λίτρα επαρκής για μια μικρή οικογένεια.
-
Επιβεβαιώνω ότι η προκαταβολή που ζητούν είναι επιστρέψιμη σε περίπτωση που δεν θέλεις να παραλάβεις. Ζητούν 1000-2000€ αναλόγως την έκδοση. Προφανώς @ΟΣΦΠ και έπεσες σε κακό πωλητή, συμβαίνουν αυτά. Φίλος όμως που το παρήγγειλε βρήκε πωλητή που ασχολήθηκε και του εξήγησε τον εξοπλισμό των εκδόσεων, τις τιμές και του έδωσε ~300€ dealer installed extras όταν έρθει το αυτοκίνητο.
Σε ευχαριστώ φιλε μου. Αν επιτρεπεται μπορεις να μου πεις σε ποια αντιπροσωπια εγινε αυτο, και αν γνωριζεις τα extras?
-
Προσωπικά οδήγησα το καινούργιο hybrid yaris και ενώ ήμουν αρχικά προκατειλημμένος γιατί είχα εμπειρία με παλιότερο υβριδικό που δεν μου άρεσε, αυτό το καινούργιο δεν έχει σχέση με το προηγούμενο! Οι επιδόσεις του είναι ισάξιες με μικρά turbo σε επιτάχυνση 40-60χλμ/ω και στο 80-120χλμ/ω που το δοκίμασα. Η μπαταρία δίνει στιγμιαία ροπή και καλύπτει τυχόν κενά του θερμικού κινητήρα. Μου θύμησε το KERS από F1! Η ευκολία από το αυτόματο μέσα στην πόλη και η οικονομία του, απλά δεν έχει αντίπαλο. Πολύ καλό τιμόνι σε πληροφόρηση, σίγουρα στα τοπ 3 με fiesta και 208. Ο θόρυβος κατά την επιτάχυνση σε φυσιολογικά επίπεδα, σίγουρα πιο ήσυχο από πετρέλαιο clio επαγγελματικό που οδηγώ καθημερινά.
Συμφωνώ 100% σε όλα, και εμένα αυτές τις εντυπώσεις που άφησε, δεν το περίμενα τόσο καλό! Μιλάω για το απλό Γιάρις φυσικά, το Cross θα το οδηγήσω όταν έρθει.
-
και εγω συμφωνω, ενας απο τους λογους που δεν προχωρησα στο CHR και που δεν σκεφτηκα σοβαρα την corolla ειναι πως αν και στα χαρτια ειναι λιγο πιο δυνατα, οταν δοκιμασα το yaris ενιωσα πολυ καλυτερη επιταχυνση. Ετσι ειπα να περιμενω το Cross σε συνδιασμο με την πρακτικοτητα του (μηκος/πισω παραθυρα/port-baggage)
-
και εγω συμφωνω, ενας απο τους λογους που δεν προχωρησα στο CHR και που δεν σκεφτηκα σοβαρα την corolla ειναι πως αν και στα χαρτια ειναι λιγο πιο δυνατα, οταν δοκιμασα το yaris ενιωσα πολυ καλυτερη επιταχυνση.
Έτσι είναι, συμφωνώ! Ο λόγος που προσωπικά προτιμώ την Κορόλα είναι ότι ενώ δεν έχει την ίδια αίσθηση επιτάχυνσης (το Γιάρις έχει την καλύτερη υβριδική υλοποίηση μέχρι σήμερα για εμένα), είναι καλύτερο σαν αυτοκίνητο (άνεση, ποιότητα κύλισης, οδική συμπεριφορά κλπ.) στα ίδια χρήματα.
-
OSFP wrote:
και εγω συμφωνω, ενας απο τους λογους που δεν προχωρησα στο CHR και που δεν σκεφτηκα σοβαρα την corolla ειναι πως αν και στα χαρτια ειναι λιγο πιο δυνατα, οταν δοκιμασα το yaris ενιωσα πολυ καλυτερη επιταχυνση.
Έτσι είναι, συμφωνώ! Ο λόγος που προσωπικά προτιμώ την Κορόλα είναι ότι ενώ δεν έχει την ίδια αίσθηση επιτάχυνσης (το Γιάρις έχει την καλύτερη υβριδική υλοποίηση μέχρι σήμερα για εμένα), είναι καλύτερο σαν αυτοκίνητο (άνεση, ποιότητα κύλισης, οδική συμπεριφορά κλπ.) στα ίδια χρήματα.
Εχεις δικιο....δε βρισκεις ευκολα ανεξαρτητη αναρτηση πισω σημερα.
Βεβαια κανανε μια 'βλακεια' κατα τη γνωμη μου στην corolla, και εκει που ηταν αχτυπητη στα 22 χιλιαρικα η active plus με μεταλλικο, τωρα με τις αλλαγες που κανανε ή πρεπει να πας +800 ευρω περιπου για τα ιδια απλα λιγο πιο ομορφες και 17αρες ζαντες ή να γλιτωσεις ~300ε και να πας στην Active αλλα με πετσοκομενο πακετο.
-
Συμφωνώ ότι έκαναν 'λάθος' (για εμένα) με αυτές τις αλλαγές εκδόσεων.
-
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Toyota-Yaris-Cross-Vs-Toyota-C-HR_217260.asp
Ένα 'άρθρο' που προσπαθεί να διαχωρίσει τα 2 suv, κάτι που αναφέρω πριν από την κυκλοφορία του Cross, ότι πολλοί που θα πάνε στην αντιπροσωπεία Toyota για αυτοκίνητο, θα προτιμήσουν το Cross από το ακριβότερο και λιγότερο πρακτικό C-HR, από τη λιγότερη πρακτική και με παρόμοια τιμή Corolla, και επίσης θα το προτιμήσουν από το μικρούτσικο απλό Yaris.
-
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Toyota-Yaris-Cross-Vs-Toyota-C-HR_217260.asp
Ένα 'άρθρο' που προσπαθεί να διαχωρίσει τα 2 suv, κάτι που αναφέρω πριν από την κυκλοφορία του Cross, ότι πολλοί που θα πάνε στην αντιπροσωπεία Toyota για αυτοκίνητο, θα προτιμήσουν το Cross από το ακριβότερο και λιγότερο πρακτικό C-HR, από τη λιγότερη πρακτική και με παρόμοια τιμή Corolla, και επίσης θα το προτιμήσουν από το μικρούτσικο απλό Yaris.
To C-HR εχει διαφορετικο target group. Ειναι emotional αγορα και οχι logical.
Ειχα δει ενα video οπου η ιδια η toyota το ελεγε αυτο εν συγκριση με το corolla cross που ειναι και ιδιου segment, οτι το C-HR θα ειναι η συναισθηματικη αγορα και το corolla cross η λογικη.
Μην κοιτας στην Ελλαδα που η toyota πουλαει και μονο σαν brand και το CHR οντας το μονο μεχρι σημερα SUV της εχει ξεσκιστει στις πωλησεις....κανονικα δεν το προοριζουν για μαζικες πωλησεις, αλλα πχ το 30% που αγοραζει συναισθηματικα/με βαση την εμφανηση κλπ να το παρει και το 70% που αγοραζει λογικα/χρηστικα να παει στο αλλο SUV της εταιρειας.
-
Βεβαια κανανε μια 'βλακεια' κατα τη γνωμη μου στην corolla, και εκει που ηταν αχτυπητη στα 22 χιλιαρικα η active plus με μεταλλικο, τωρα με τις αλλαγες που κανανε ή πρεπει να πας +800 ευρω περιπου για τα ιδια απλα λιγο πιο ομορφες και 17αρες ζαντες ή να γλιτωσεις ~300ε και να πας στην Active αλλα με πετσοκομενο πακετο.
+1000000!
Πιστεύω το έκαναν επειδή η Active Plus μονοπώλησε την αγορά πέραν των Bi-tone και ήθελαν να μοιραστεί κάπως το πράγμα (+ ότι μπήκε άλλη μια φθηνότερη έκδοση που δεν υπήρχε πριν αν δεν κάνω λάθος), αλλά π.χ. για υποψήφιους αγοραστές σαν εμένα που είχα πλάνο να αγοράσω το Corolla από Σεπτέμβριο και θα πήγαινα καρφωτός στην Active Plus έκδοση, με κάνει να σκέφτομαι να τρενάρω ακόμα περισσότερη την αγορά του αυτοκινήτου, καθώς βρίσκομαι κυριολεκτικά στη μέση μεταξύ των 2 εκδόσεων και καμία δεν με καλύπτει πλήρως.
Βέβαια όλα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων (π.χ. μπορεί για κάποιον το μόνο που τον χαλούσε στην Active Plus να ήταν οι 16αρες ζάντες, και τώρα λύθηκε κι αυτό), αλλά πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που βρήκε άστοχη τη συγκεκριμένη αλλαγή από συζητήσεις που έχω κάνει..
-
Βρηκα το αρθρο που ειχα διαβασει και παραθετω :
The company’s new European boss, Matt Harrison, has also hinted that a new SUV the size of the Corolla Cross is on its way to Europe. Last year, he told us: “The way we see the segments expanding, some are so big frankly that you can’t cover them with one product,
“You need a couple of entries, at least, within the segment. C-HR is a good example; with C-HR, we’re successfully delivering eight per cent segment share with a product that is an emotional choice. It’s chosen for style, design and driveability rather than outright practicality.
“But there’s a whole huge chunk of the C-SUV segment that we don’t really appeal to. We’re playing at the top end of the C-SUV segment and fishing into the premium segment, almost. So we see further opportunities with SUV products, frankly.”
The Corolla Cross could be the model to plug that gap, sitting alongside the C-HR as a more practical alternative and a go-between for it and the larger RAV4.
-
καλά ναι το θέμα δεν είναι τι λέει αυτος που πουλάει κάτι χαιρω πολύ τι θα πει για να πουλήσει. Το θεμα είναι θα το λέμε αυτο και μεταξυ μας? Βγάζει συναισθήματα αυτο το αυτοκίνητο? να το συγκρινω με καμια Alfa Romeo δηλαδη??
-
Emotional αγορα ενα Toyota υβριδικό??????? Αυτό δεν είναι με 1800 κυβικα που δεν πάει βήμα και βγάζει ελάχιστα άλογα ώστε να έχει όσο δυνατον χαμηλότερη κατανάλωση? κανω λάθος ?
Νταξεί μπορει έγω να είμαι ο τρελός, όταν πάντως εννοω emotional αγορα δεν μπορώ να το συνδυάσω στο μυαλό μου με λέξεις όπως: υβριδικό, οικονομία, αθόρυβο σε χαμηλές ταχύτητες. Μα τι σκατα emοtion έχουν αυτα????????
Ρε παιδια το τερματίσατε οκ οικονομία σε κάποιους αρεσει πολύ περισσοτερο να είναι πρακτικο ενα αυτοκίνητο, σε αλλους μόνο οικονομικο μπορεί να μην τους ενδιαφέρει καν η εμφανιση του αυτοκινήτου ή ακόμα μπορεί να θέλει κάποιος αυτοκίνητο για να κάνειτην δουλειά του αλλά να μην του αρέσει καν η οδήγηση
Οκ τα δέχομαι όλα τα παραπάνω, αλλα δεν θα τρελάνετε και εμας τους υπόλοιπους που αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο πραγματικά με το συναίσθημα. ενα TOYOTA HYBRID ειναι TOYOTA HYBRID για ονομα του θεού τι συναισθήματα μπορεί να σου δίνει αυτό το αμάξι??????????????????
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ έκαψα ΜΟΝΟ 1 λίτρο μονο σημερα κ@τ@κ@υλωσ@
ΥΓ για να μην παρεξηγηθώ από κατόχους πιστεύω ότι ειναι φανταστικό το αυτοκίνητο και ομορφο και παρα πολύ καλό για αυτο που είναι. Αγορα συναισθήματος ΔΕΝ ειναι μονο εκει διαφωνω
-
OSFP wrote:
Emotional αγορα ενα Toyota υβριδικό??????? Αυτό δεν είναι με 1800 κυβικα που δεν πάει βήμα και βγάζει ελάχιστα άλογα ώστε να έχει όσο δυνατον χαμηλότερη κατανάλωση? κανω λάθος ?
Νταξεί μπορει έγω να είμαι ο τρελός, όταν πάντως εννοω emotional αγορα δεν μπορώ να το συνδυάσω στο μυαλό μου με λέξεις όπως: υβριδικό, οικονομία, αθόρυβο σε χαμηλές ταχύτητες. Μα τι σκατα emοtion έχουν αυτα????????
Ρε παιδια το τερματίσατε οκ οικονομία σε κάποιους αρεσει πολύ περισσοτερο να είναι πρακτικο ενα αυτοκίνητο, σε αλλους μόνο οικονομικο μπορεί να μην τους ενδιαφέρει καν η εμφανιση του αυτοκινήτου ή ακόμα μπορεί να θέλει κάποιος αυτοκίνητο για να κάνειτην δουλειά του αλλά να μην του αρέσει καν η οδήγηση
Οκ τα δέχομαι όλα τα παραπάνω, αλλα δεν θα τρελάνετε και εμας τους υπόλοιπους που αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο πραγματικά με το συναίσθημα. ενα TOYOTA HYBRID ειναι TOYOTA HYBRID για ονομα του θεού τι συναισθήματα μπορεί να σου δίνει αυτό το αμάξι??????????????????
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ έκαψα ΜΟΝΟ 1 λίτρο μονο σημερα κ@τ@κ@υλωσ@
ΥΓ για να μην παρεξηγηθώ από κατόχους πιστεύω ότι ειναι φανταστικό το αυτοκίνητο και ομορφο και παρα πολύ καλό για αυτο που είναι. Αγορα συναισθήματος ΔΕΝ ειναι μονο εκει διαφωνω
Φίλε μου, όταν οδηγήσεις ένα C-HR θα καταλάβεις. Η κατανάλωση είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα...
Υ.Γ. BTW προερχόμενος από δύο ΜΙΝΙ R56 και τρία BMW την τελευταία δεκαετία...Παρόμοιες δε εμπειρίες και 'συναισθήματα' έχουν τουλάχιστον άλλοι 3 φίλοι,πρώην ιδιοκτήτες 'premium' αυτοκινήτων και νυν ιδιοκτήτες C-HR,κατόπιν δικής μου παρότρυνσης.
-
Φίλε μου, όταν οδηγήσεις ένα C-HR θα καταλάβεις. Η κατανάλωση είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα...
Υ.Γ. BTW προερχόμενος από δύο ΜΙΝΙ R56 και τρία BMW την τελευταία δεκαετία...Παρόμοιες δε εμπειρίες και 'συναισθήματα' έχουν τουλάχιστον άλλοι 3 φίλοι,πρώην ιδιοκτήτες 'premium' αυτοκινήτων και νυν ιδιοκτήτες C-HR,κατόπιν δικής μου παρότρυνσης.
Κατι που είναι premium δεν σημαίνει οτι δημιουργει συναισθήματα οποτε δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Και η rolls royce είναι premium και το μόνο συναρπαστικό είναι όταν κάνει πλαφ ο φελός από την σαμπάνια
Ασε το κερασάκι και εξηγησε μου και μενα σε παρακαλώ τι το συναρπαστικό έχει αυτό το αυτοκίνητο?
Σε συναρπάζει η επιτάχυνση που προσφέρει? Ο ήχος του κινητήρα? Μπαίνει σαν τράινο σε στροφές? τι ακριβως?
Toyota Yaris Cross