-
Έκανα εχθές την 'εξυπνάδα' (θα δείξει) και έκανα προπαραγγελία το Hybrid Active. Το αμάξι το παρακολουθώ από την ημέρα που ανακοινώθηκε και επειδή έχουν στενέψει τα όρια του δίπορτου που έχω τώρα λόγω μωρού στην οικογένεια δεν θα μπορούσα να περιμένω μέχρι το 2022 αν το παράγγελνα Σεπτέμβρη. Έχω ένα ενδοιασμό για το χρώμα, αν κάποιος έχει εικόνα απο τα χρώματα του απλού Yaris που λογικά έχει το ίδιο χρωματολόγιο θα με βοηθούσε! Έχω δώσει το silver metallic στην προπαραγγελία βέβαια και δεν ξέρω κατα πόσο αλλάζει τώρα αυτό αν το θελήσω.
-
Με το καλό...πολύ καλή επιλογή!! Σεπτέμβριο ή Νοέμβριο σου είπαν παράδοση?
Χρώμα, εμένα μου αρέσει το μπλε μεταλλικό και το μπορντώ, γενικά με τα ασημέναι δεν τα έχω καλά! Αλλά έχω την αίσθηση ότι θα έχει και άλλα χρώματα από το απλό Γιάρις, π.χ. αυτό το κίτρινο (που δεν μου αρέσει) του λανσαρίσματος.
-
Χρώμα, εμένα μου αρέσει το μπλε μεταλλικό και το μπορντώ, γενικά με τα ασημέναι δεν τα έχω καλά! Αλλά έχω την αίσθηση ότι θα έχει και άλλα χρώματα από το απλό Γιάρις, π.χ. αυτό το κίτρινο (που δεν μου αρέσει) του λανσαρίσματος.
Στην προσφορά πάνω γράφει παράδοση Σεπτέμβριο - Νοέμβριο ναι και μου είπαν ότι για τεστ ντραιβ δεν το περιμένουν νωρίτερα από Σεπτέμβριο κι αυτοί. Με διαβεβαίωσε επίσης ο πωλητής ότι η Toyota δεν θα ρισκάρει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις παραγγελίες εντός του 2021 και όταν φτάσει τα κομμάτια που θέλει θα τις διακόψει (για παραδόσεις εντός του 2021 πάντα). Το ασημί είναι το πιο πρακτικό χρώμα αλλά και το πιο άχαρο, δεν δίνει προσωπικότητα στο αμάξι, γιαυτό κάνω δεύτερες σκέψεις.
-
και επειδή έχουν στενέψει τα όρια του δίπορτου που έχω τώρα λόγω μωρού στην οικογένεια δεν θα μπορούσα να περιμένω μέχρι το 2022 αν το παράγγελνα Σεπτέμβρη.
Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα. Το μόνο που με 'κρατάει' είναι το μέγεθος του αμαξιού, δηλαδή εάν με βολέψουν οι χώροι και τα 116 άλογα που απότι διαβάζω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ακόμα και αν πας κάποιο ταξιδάκι. Περιμένω μπας και διαβάσω για Corolla Cross και πάω προς τα εκεί
-
miro wrote:
και επειδή έχουν στενέψει τα όρια του δίπορτου που έχω τώρα λόγω μωρού στην οικογένεια δεν θα μπορούσα να περιμένω μέχρι το 2022 αν το παράγγελνα Σεπτέμβρη.
Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα. Το μόνο που με 'κρατάει' είναι το μέγεθος του αμαξιού, δηλαδή εάν με βολέψουν οι χώροι και τα 116 άλογα που απότι διαβάζω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ακόμα και αν πας κάποιο ταξιδάκι. Περιμένω μπας και διαβάσω για Corolla Cross και πάω προς τα εκεί
Ειμαι και εγω στην ιδια φαση και με τους 2 σας. Ηρθε μωρο τον Ιανουαριο στην οικογενεια και δε φτανει πια το 3θυρο , + θελω κατι μεγαλυτερο και οικονομικο στην καταναλωση.
Συνεπως ειμαι αναμεσα στα 3 hybrid της Toyota (Yaris Cross, Corolla, CHR) αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα 1 χρονο χωρις νεο αμαξι για να καταληξω στο τελος να ΜΗΝ παρω το Cross αναμεσα τους, και σε Leon TGI manual που ομως η Seat ακομα κοιμαται υπνο βαθυ και εφερε μονο το DSG σε απαραδεκτη τιμη.
Αρα παιζει να προπαραγγειλω και εγω. Στα χρωματα δυστυχως με απογοητευσαν αφου το καταπληκτικο Μπορντω δεν παρεχεται. Το κοψανε και απο το απλο Yaris πλεον. Σε photos απο Australia που το λενε Atomic Rush αυτο το χρωμα (ο κωδικος ειναι 3Τ3) ειναι πολυ ωραιο ρε γμτ.
Συνεπως απο τα χρωματα που μενουν, για μενα το σκουρο μπλε ειναι το πιο καλο, αλλα και πολυ αδιαφορο/συνηθισμενο...και κατα τα αλλα ισως το Bronze ή το Gold που εχει σαν exclusive χρωμα.
Σαν εκδοση θεωρω οτι η Active+ αξιζει, αλλα θελω να δω απο κοντα σε μια Toyota και τι ζαντες φορανε οι εκδοσεις, καθως και τι διαφορες εχει η Style λεπτομερως, γιατι με τα λιγα που εχω διαβασει δε μου βγαινουν τα κουκια οτι αξιζει 2 χιλιαρικα εξτρα.
-
Fanis75 wrote:
Στην προσφορά πάνω γράφει παράδοση Σεπτέμβριο - Νοέμβριο ναι και μου είπαν ότι για τεστ ντραιβ δεν το περιμένουν νωρίτερα από Σεπτέμβριο κι αυτοί. Με διαβεβαίωσε επίσης ο πωλητής ότι η Toyota δεν θα ρισκάρει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις παραγγελίες εντός του 2021 και όταν φτάσει τα κομμάτια που θέλει θα τις διακόψει (για παραδόσεις εντός του 2021 πάντα). Το ασημί είναι το πιο πρακτικό χρώμα αλλά και το πιο άχαρο, δεν δίνει προσωπικότητα στο αμάξι, γιαυτό κάνω δεύτερες σκέψεις.
Γενικά στο C-HR πάει το ασημί, φαντάζομαι και σε αυτό.. πάντως το καλύτερο μου φαίνεται αυτό το παστέλ γαλάζιο (Grayish blue) που το βλέπω συχνά σε τεστ και διαφημίσεις και ένα φοβερό Beige.
Έκδοση μου φαίνεται η Style είναι must εξοπλιστικά, και περιμένω να δω και λεπτομερειες μήπως λείπουν 1-2-3 πραγματακια βασικά (π.χ φωτοχρωματικος).
4X4 τελικά κάτω από 320λιτρα αποσκευές, οπότε θα είναι λίγο hard sell σε σχέση με ποιο συμβατικά - και πολύ φθηνότερες - επιλογές (π.χ Vitara). Κρίμα, γιατί η 4Χ4 επιλογή είναι που το έκανε πραγματικά να ξεχωρίζει για οικογένειες με Active lifestyle και διάθεση για ένα μικρό τετρακίνητο.
-
tutuyo wrote:
Εγω κανω καθε μερα απο και προς την δουλεια 18-20χλμ σε συνθηκες κινησης δλδ μεση ταχυτητα 40-50
Σε αυτές τις συνθήκες, μετά το ηλεκτρικό, ένα υβριδικό Τογιότα είναι το ιδανικότερο αυτοκίνητο τόσο από άνεση και αγχολυτική οδήγηση όσο και από οικονομία.
τωρα γιατι μας βαζεις διαολια κυριε Φανη μας?
Η ολη κατασταση με το κοβιντ θα αφησει μεγαλο αποτυπωμα στην ζωη πολλων. Προσωπικα, εδω και 1,5 χρονο δουλευω τηλεεργασια και θα συνεχιστει και στο μελλον τουλαχιστον 2-3 ημερες την εβδομαδα. Που σημαινει οτι τα καθημερινα μου commuting χλμ κοβονται κατα 50% και μενουν τα εντος του δημου που ζω για τις κοντινες αποστασεις (σχολεια παιδιων,δραστηριοτητες κτλ) - ακριβως οτι πρεπει για hybrid
Αν τωρα γεμιζω μια φορα τον μηνα, με ενα υβριδικο θα γεμιζω μια φορα στο 3μηνο, θα ειμαι φιλικοτερος προς το περιβαλλον ενω θα αποφευγω και τις παραξενιες του ντιζελ.
Δλδ με το hybrid και σε ταξιδι/εκδρομη ακομη και εαν εχει την καταναλωση ενος τυπικου βενζινοκινητηρα (που δεν την εχει) παλι κερδισμενος θα ειμαι
-
τωρα γιατι μας βαζεις διαολια κυριε Φανη μας?
Δλδ με το hybrid και σε ταξιδι/εκδρομη ακομη και εαν εχει την καταναλωση ενος τυπικου βενζινοκινητηρα (που δεν την εχει) παλι κερδισμενος θα ειμαι
-
Σας βάζω διαόλια, γιατί πρώτα από όλους τα βάζω στον εαυτό μου...αχαχα!
-
Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι...ότιστο ταξίδι υπάρχει ένα μικρό κέρδος, αλλά στην πόλη είναι τεράστιο! Οπότε έχει μεγάλη σχέση που κάνει ο καθένας μας τα περισσότερα χιλιόμετρα.
-
-
Η επιτυχία του μοντέλου είναι προφανής από τη δημοτικότητα του νήματος.
Θα σπάσει ταμεία.
Για μένα το δίλημμα είναι ανάμεσα στις υβριδικες εκδόσεις 2wd active + και style.
Bασικα από τη style μόνο τα Led ζηλεύω, άραγε μπαίνουν έξτρα στην active+;
Προβολείς ομιχλης έχει κάποια έκδοση; πουθενά δεν τους αναφέρει.
-
Για όσους ψάχνονται για χρώμα, το γκρι μεταλλικο με μαύρη οροφή και μαύρους καθρέφτες δε το λες και άσχημο!
-
Πολύ άχρωμο, άοσμο και flat για εμένα...αλλά είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Γενικά δεν μου αρέσουν τα φλατ χρώματα, θέλω λίγο πιο φωτεινά και χαρούμενα ή πιο ιδιαίτερα.
-
Πολύ άχρωμο, άοσμο και flat για εμένα...αλλά είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Γενικά δεν μου αρέσουν τα φλατ χρώματα, θέλω λίγο πιο φωτεινά και χαρούμενα ή πιο ιδιαίτερα.
Φανή παρτο μαύρο που το λατρεύεις τόσο χαχαχα
-
Αχαχαχα....!!! ΟΚ, έκλεισε γκρί...
Δεν θα πάρω Yaris Cross...δεν μου αρέσει και πολύ σε εμφάνιση και πάει 25Κ+ όπως το θέλω. Θέλω να το οδηγήσω όμως, ίσως αλλάξω άποψη.
-
alex mix wrote:
Αχαχαχα....!!! ΟΚ, έκλεισε γκρί...
Δεν θα πάρω Yaris Cross...δεν μου αρέσει και πολύ σε εμφάνιση και πάει 25Κ+ όπως το θέλω. Θέλω να το οδηγήσω όμως, ίσως αλλάξω άποψη.
Φίλε όλο τον καιρό εδώ που σε διαβάζω, η δική μου άποψη είναι να πας για corolla 1.8 hybrid gr sport σε κόκκινο μαύρο και έκλεισες, άποψη μου πάντα αλλά εκεί σε διάβασα που έδειξες τον πιο μεγάλο ενθουσιασμό.
-
Αν και με ενδιαφέρει μου κάνει παράξενο να δώσω προκαταβολή για να κλείσω κάτι που έχω δει μόνο σε φωτογραφίες. Κρίμα το για το marketing...είναι βασικό το προϊόν να είναι διαθέσιμο. Μου θυμίζω λίγο κατάστημα επαρχίας που όλα ψωνίζοντας με παραγγελία γιατί δεν επιθυμούν να στοκάρουν, όποτε την πληρώνει ο καταναλωτής χωρίς επιλογές.
-
Φίλε όλο τον καιρό εδώ που σε διαβάζω, η δική μου άποψη είναι να πας για corolla 1.8 hybrid gr sport σε κόκκινο μαύρο και έκλεισες, άποψη μου πάντα αλλά εκεί σε διάβασα που έδειξες τον πιο μεγάλο ενθουσιασμό.
Axaxaxa....πέφτεις επικίνδυνα κοντά!!
-
Αν και με ενδιαφέρει μου κάνει παράξενο να δώσω προκαταβολή για να κλείσω κάτι που έχω δει μόνο σε φωτογραφίες. Κρίμα το για το marketing...είναι βασικό το προϊόν να είναι διαθέσιμο. Μου θυμίζω λίγο κατάστημα επαρχίας που όλα ψωνίζοντας με παραγγελία γιατί δεν επιθυμούν να στοκάρουν, όποτε την πληρώνει ο καταναλωτής χωρίς επιλογές.
To κανει αρκετος κοσμος εχει καποιο ρισκο αλλα απο την αλλη αν το χρειαζεσαι και δεν μπορεις να περιμενεις 6 μηνες αξιζει.
Δεδομενου οτι το υβριδικο συστημα ειναι ιδιο με το Γιαρις εμενα αυτο που θα με κραταγε ειναι η τιμη και οχι το οτι δεν το εχω δει. Δηλ θα ηθελα καποια προσφορα σε τιμη η εξοπλισμο για να το παραγγειλω χωρις να το δω πρωτα.
-
JamesD wrote:
To κανει αρκετος κοσμος εχει καποιο ρισκο αλλα απο την αλλη αν το χρειαζεσαι και δεν μπορεις να περιμενεις 6 μηνες αξιζει.
Δεδομενου οτι το υβριδικο συστημα ειναι ιδιο με το Γιαρις εμενα αυτο που θα με κραταγε ειναι η τιμη και οχι το οτι δεν το εχω δει. Δηλ θα ηθελα καποια προσφορα σε τιμη η εξοπλισμο για να το παραγγειλω χωρις να το δω πρωτα.
Εχεις απολυτο δικιο....
Στη Γαλλια κοβουν 2 χιλιαρικα για προπαραγγελια, και στη Γερμανια χαριζουν το JBL ηχοσυστημα...
Εδω μπαλες!
-
Πάρα πολύ σωστά wantone & OSFP!! Αλλά από την άλλη, όταν το μοντέλο ξεπουλάει και έτσι, για πιο λόγο να κάνουν προσφορές? Εμπορικά δεν έχει νόημα.
-
Δεν θα θέλετε να το κάνετε και ένα τεστ ντραιβ τουλάχιστον; Κατανοώ ότι έχει σίγουρες λύσεις, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι αρκετά διαφορετικό από το Yaris σε μέγεθος και ύψος, λογικά βαρύτερο (θα χωράει και περισσότερα πράγματα) και με τον ίδιο κινητήρα (μιλάω πάντα για υβριδικό). Μπορεί κάτι απ' όλα να είναι διαφορετικό από αυτό που περιμένεις.
Δεν είναι ένα gadgetακι από το Alibaba που αν έκανες χαζομάρα θα το πετάξεις σε κάνα συρτάρι για πάντα, αυτοκίνητο είναι!
Toyota Yaris Cross