-
Πάω σήμερα να φύγω και το αμάξι δεν μιζάρει καν για να πάρει μπροστά (polo 1,2 του 2010 με το αμαρτωλό dsg7).
Ο μοχλός του κιβωτίου κολλημένος και η ένδειξη P επί του κιβωτίου αναβοσβήνει. Στα όργανα αναβοσβήνει μια ένδειξη που δεν την είχα ξαναδεί ποτέ, P--Ν κάτι τέτοιο.
Ήρθε η ώρα να ζήσω και γω όσα έχω διαβάσει για το περίφημο dsg? Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?
-
Πάω σήμερα να φύγω και το αμάξι δεν μιζάρει καν για να πάρει μπροστά (polo 1,2 του 2010 με το αμαρτωλό dsg7).
Ο μοχλός του κιβωτίου κολλημένος και η ένδειξη P επί του κιβωτίου αναβοσβήνει. Στα όργανα αναβοσβήνει μια ένδειξη που δεν την είχα ξαναδεί ποτέ, P--Ν κάτι τέτοιο.
Ήρθε η ώρα να ζήσω και γω όσα έχω διαβάσει για το περίφημο dsg? Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?
-
-
Όχι ακριβώς.
Το αμάξι δεν κουνιέται καθόλου, δεν ακούγεται καν μίζα και απλά αναβοσβήνει η ένδειξη P πάνω στο κιβώτιο.
Το άνοιξα, πάτησα την κλασική κίτρινη ασφάλεια ώστε να απεμπλακεί το P, δοκίμασα και στις άλλες θέσεις αλλά τα ίδια.
Απλά αναβοσβήνει η κάθε φορά επιλεγμένη θέση (P, N, D κλπ)
-
Απο μπαταρια;;;
-
Απο μπαταρια;;;
Μπα δεν φαντάζομαι.
3 μηνών είναι η μπαταρία και κάθε 2 βδομάδες μπαίνει προληπτικά στην πρίζα για φόρτιση.
-
Αν δεν μιζάρει καν είναι ή μπαταρία ή μίζα.
-
Όχι αναγκαστικά εφόσον είναι αυτόματο. Αν δεν είναι σίγουρος ο εγκέφαλος ότι είναι στην θέση P ή Ν πχ μπορεί να μην εμπλέκει την μίζα.
-
Αυτό φοβάμαι και γω.
Μπαταρία δεν είναι σίγουρα.
Επιπλέον, το ότι αναβοσβήνει το λαμπάκι στο κιβώτιο (που δεν το έκανε ποτέ) παραπέμπει σε πρόβλημα κιβωτίου.
-
Μηπως δεν αναγνωριζει οτι εχεις τον λεβιε στο P ωστε να παρει μπροστα?
-
Μηπως δεν αναγνωριζει οτι εχεις τον λεβιε στο P ωστε να παρει μπροστα?
Προφανώς ναι, και αυτό υποδηλώνει φοβάμαι βλάβη στο mechatronic.
θα μάθουμε αύριο-μεθαύριο.
-
Και εμένα στο mechatronic πήγε το μυαλό μου....ελπίζω πως όχι βέβαια γιατί τσούζει...και πολύ μάλιστα....
-
Προσπάθησες να μετακινήσεις τον μοχλό από το P προς N-D καθ πάλι στο P?
Οπως είπαν παραπάνω μπορεί να μην βλέπει ότι ο μοχλός είναι στην θέση Parking και για αυτό δεν μιζαρει.
2-3 φορές τον χρόνο μου το κάνει και μένα σε άλλο αυτοκίνητο όχι Polo.
-
Τον μετακίνησα ναι.
Δεν άλλαξε κάτι, συνεχίζει να αναβοσβήνει η εκάστοτε επιλεγμένη θέση και δεν μιζάρει.
-
Πρέπει να πατήσεις το φρένο για να πάρει αν θυμαμαι καλά,Επίσης τότε σβήνει και ενα λαμπάκι.Μήπως δεν καταλαβαίνει ότι πατάς φρένο ;
-
Πρέπει να πατήσεις το φρένο για να πάρει αν θυμαμαι καλά,Επίσης τότε σβήνει και ενα λαμπάκι.Μήπως δεν καταλαβαίνει ότι πατάς φρένο ;
Ναι σβήνει το πράσινο λαμπάκι που υποδηλώνει ότι πατάς φρένο. Άρα θεωρώ ότι το καταλαβαίνει.
Λογικά mechatronic πιστεύω είναι, αλλά θα δείξει, έως αύριο θα ξέρω.
-
τελικα;;;;
-
Τελικά όπως το υποψιαζόμουν.
Αντικατάσταση mechatronic 1340€ - στην υγειά μας και καλή χρονιά!
-
Μαζι και εργατικα ή εξτρα;
Το θετικο οτι θα βαλουν το νεοτερο και θεωριτικα δεν θα ξανα εχεις προβλημα
-
Τελική τιμή.
Ελπίζω να καταφέρει το καινούριο να βγάλει άλλα 70K χλμ (όσα και το παλαιό), διότι διαφορετικά (δεδομένου ότι η αξία του οχήματος όλο και θα μειώνεται) πιθανότατα δεν θα συμφέρει να επισκευαστεί ξανά.
Πρόβλημα με το dsg