Προσπάθησες να μετακινήσεις τον μοχλό από το P προς N-D καθ πάλι στο P?
Οπως είπαν παραπάνω μπορεί να μην βλέπει ότι ο μοχλός είναι στην θέση Parking και για αυτό δεν μιζαρει.
2-3 φορές τον χρόνο μου το κάνει και μένα σε άλλο αυτοκίνητο όχι Polo.
Πάω σήμερα να φύγω και το αμάξι δεν μιζάρει καν για να πάρει μπροστά (polo 1,2 του 2010 με το αμαρτωλό dsg7).
Ο μοχλός του κιβωτίου κολλημένος και η ένδειξη P επί του κιβωτίου αναβοσβήνει. Στα όργανα αναβοσβήνει μια ένδειξη που δεν την είχα ξαναδεί ποτέ, P--Ν κάτι τέτοιο.
Ήρθε η ώρα να ζήσω και γω όσα έχω διαβάσει για το περίφημο dsg? Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?
Πάω σήμερα να φύγω και το αμάξι δεν μιζάρει καν για να πάρει μπροστά (polo 1,2 του 2010 με το αμαρτωλό dsg7).
Ο μοχλός του κιβωτίου κολλημένος και η ένδειξη P επί του κιβωτίου αναβοσβήνει. Στα όργανα αναβοσβήνει μια ένδειξη που δεν την είχα ξαναδεί ποτέ, P--Ν κάτι τέτοιο.
Ήρθε η ώρα να ζήσω και γω όσα έχω διαβάσει για το περίφημο dsg? Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?
Όχι ακριβώς.
Το αμάξι δεν κουνιέται καθόλου, δεν ακούγεται καν μίζα και απλά αναβοσβήνει η ένδειξη P πάνω στο κιβώτιο.
Το άνοιξα, πάτησα την κλασική κίτρινη ασφάλεια ώστε να απεμπλακεί το P, δοκίμασα και στις άλλες θέσεις αλλά τα ίδια.
Απλά αναβοσβήνει η κάθε φορά επιλεγμένη θέση (P, N, D κλπ)
Απο μπαταρια;;;
Απο μπαταρια;;;
Μπα δεν φαντάζομαι.
3 μηνών είναι η μπαταρία και κάθε 2 βδομάδες μπαίνει προληπτικά στην πρίζα για φόρτιση.
Αν δεν μιζάρει καν είναι ή μπαταρία ή μίζα.
Όχι αναγκαστικά εφόσον είναι αυτόματο. Αν δεν είναι σίγουρος ο εγκέφαλος ότι είναι στην θέση P ή Ν πχ μπορεί να μην εμπλέκει την μίζα.
Αυτό φοβάμαι και γω.
Μπαταρία δεν είναι σίγουρα.
Επιπλέον, το ότι αναβοσβήνει το λαμπάκι στο κιβώτιο (που δεν το έκανε ποτέ) παραπέμπει σε πρόβλημα κιβωτίου.
Μηπως δεν αναγνωριζει οτι εχεις τον λεβιε στο P ωστε να παρει μπροστα?
Μηπως δεν αναγνωριζει οτι εχεις τον λεβιε στο P ωστε να παρει μπροστα?
Προφανώς ναι, και αυτό υποδηλώνει φοβάμαι βλάβη στο mechatronic.
θα μάθουμε αύριο-μεθαύριο.
Και εμένα στο mechatronic πήγε το μυαλό μου....ελπίζω πως όχι βέβαια γιατί τσούζει...και πολύ μάλιστα....
Προσπάθησες να μετακινήσεις τον μοχλό από το P προς N-D καθ πάλι στο P?
Οπως είπαν παραπάνω μπορεί να μην βλέπει ότι ο μοχλός είναι στην θέση Parking και για αυτό δεν μιζαρει.
2-3 φορές τον χρόνο μου το κάνει και μένα σε άλλο αυτοκίνητο όχι Polo.
Τον μετακίνησα ναι.
Δεν άλλαξε κάτι, συνεχίζει να αναβοσβήνει η εκάστοτε επιλεγμένη θέση και δεν μιζάρει.
Πρέπει να πατήσεις το φρένο για να πάρει αν θυμαμαι καλά,Επίσης τότε σβήνει και ενα λαμπάκι.Μήπως δεν καταλαβαίνει ότι πατάς φρένο ;
Πρέπει να πατήσεις το φρένο για να πάρει αν θυμαμαι καλά,Επίσης τότε σβήνει και ενα λαμπάκι.Μήπως δεν καταλαβαίνει ότι πατάς φρένο ;
Ναι σβήνει το πράσινο λαμπάκι που υποδηλώνει ότι πατάς φρένο. Άρα θεωρώ ότι το καταλαβαίνει.
Λογικά mechatronic πιστεύω είναι, αλλά θα δείξει, έως αύριο θα ξέρω.
τελικα;;;;
Τελικά όπως το υποψιαζόμουν.
Αντικατάσταση mechatronic 1340€ - στην υγειά μας και καλή χρονιά!
Τελική τιμή.
Ελπίζω να καταφέρει το καινούριο να βγάλει άλλα 70K χλμ (όσα και το παλαιό), διότι διαφορετικά (δεδομένου ότι η αξία του οχήματος όλο και θα μειώνεται) πιθανότατα δεν θα συμφέρει να επισκευαστεί ξανά.