-
Σιγά μην αγοράζαμε αυτό το έκτρωμα! Μιλάμε για σχέδιο 5 χρονου με κηρομπογιές. Γενικά τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά κάπου πρέπει να μπεί και ένα αντικειμενικό όριο, τι ακολουθεί αλλιώς μετά; Θερμοσίφωνας με ρόδες; Μπαούλο με ρόδες; Ε κάναμε την αρχή τώρα με την ηλεκτρική κεφαλογραβιέρα.
-
Εντάξει δεν έχω μετοχές tesla, πιο πολύ κουβέντα κάνουμε.
Αλλά έχει τα πλεονεκτήματα του ούτε να σου γρατσουνήσουν τη πέρλα, ούτε να το πάρει η σύζυγος και να χαλάσει τις ζάντες και δε χρειάζεται και μικτή ασφάλεια όποιος πέσει πάνω σου αυτός θα βγει χαμένος. -
Ναι ρε συ αλλά θα άντεχες να ξυπνάς κάθε πρωί και να βλέπεις αυτό το πράγμα στο γκαράζ σου; Επίσης καταλαβαίνω το θεμα με τα γδαρσίματα και τις ζάντες (και εγώ το φοβάμαι) αλλά τόσα χρόνια δε μας πείραζαν και τόσο, και ζούσαμε με αυτά έχοντας ταυτόχρονα όμορφα αυτοκίνητα αν τα προσέχαμε.
Πρέπει δλδ να πάμε σε space grade αλουμίνιο για να μην κάνει γούβα; Τα αυτοκίνητα δεν πρέπει να είναι μόνο χρηστικά αλλά και να μας προκαλούν χαρά. Προσωπικά δε θα άντεχα να το βλέπω.
Τουλάχιστον το Ranger Raptor βγάζει μια αμερικανική κaύλα τύπου Τέξας, αυτό το κατασκεύασμα είναι καθαρά προσπάθεια του Musk να δεί πόσο μπορεί να πιέσει τα όρια της ανοχής και να συνεχίσουν να αγοράζουν τα προιόντα του οι ακόλουθοι. -
Ε μη το αγοράσεις.... Τι μας το λες ξανά και ξανά.
-
Εντάξει μη τσακωθούμε κιόλας κουβέντα κάνουμε
Περί αισθητικής όντως το κυβερνοφορτηγό είναι κάπως και θέλει καιρό να το συνηθίσεις, ίσως ο Ήλωνας πρόβλεψε ότι τα οχήματα στο μέλλον θα είναι σαν ταινίες Mad Max. -
Εμένα μου αρέσει, γιατί είναι "διαστημικό". Δεν ξέρω όμως πόσο πρακτικό θα είναι ως φορτηγό, με αυτό το σχέδιο. Χωράει δύο Ευρωπαλέτες π.χ.; Επίσης εντελώς άκυρο για Ελλάδα. Να ξεκινήσω να πάω από Σαλονίκη σε ζόρικες off road διαδρομές στη Σιθωνία (2ο πόδι Χαλκιδικής) π.χ, και να γυρίσω πίσω χωρίς άγχος αυτονομίας;
-
@realzeus said in Tesla Cybertruck:
Εμένα μου αρέσει, γιατί είναι "διαστημικό". Δεν ξέρω όμως πόσο πρακτικό θα είναι ως φορτηγό, με αυτό το σχέδιο. Χωράει δύο Ευρωπαλέτες π.χ.; Επίσης εντελώς άκυρο για Ελλάδα. Να ξεκινήσω να πάω από Σαλονίκη σε ζόρικες off road διαδρομές στη Σιθωνία (2ο πόδι Χαλκιδικής) π.χ, και να γυρίσω πίσω χωρίς άγχος αυτονομίας;
Πιο πολύ μου φαίνεται steampunk, εντάξει για την αυτονομία ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε στο πορτμπαγκάζ μια ηλεκτρογεννήτρια βενζίνης.
-
Το μήκος του δεν είναι ακόμη σίγουρο μη λέτε 5,5 μέτρα βλέποντας τα μοντέλα προ παραγωγής μάλιστα το τελευταίο δείγμα που παρουσιάστηκε είχε εμφανώς μικρότερο εμπρός τμήμα και ανεπίσημα είπαν για να χωράει στα γκαράζ των σπιτιών.
Εσείς πόσο νομίζεται οτι είναι ενα hilux ...5,35, εντάξει λίγο μεγαλύτερο θα είναι το cyber truck που όμως δεν θα ζορίζεται στα δύσκολα γιατί θα εχει σίγουρα τιμόνι στους πίσω τροχούς και λεω τιμόνι γιατί δεν είναι τετραδιευθυνση στρίβουν αρκετά εμφανώς οι πίσω τροχοί υπάρχουν και φαίνεται σε πολλά βίντεο ακόμα και εν κινήση.
Τέλος αν επιβεβαιωθεί η δυνατότητα στροφή γύρω απο τον εαυτό του (diamond steering) το τελευταίο που θα νοιάζει είναι το μήκος!
Youtube Video -
ok για το μήκος ειδικά άμα έβγαινε σε b ή c suv θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον για Ελλάδα.
Α και η σωστή ονομασία του είναι Κυβερνοφορτηγό
το cyber είναι ελληνική λέξη. -
@monman2 said in Tesla Cybertruck:
το τελευταίο που θα νοιάζει είναι το μήκος!
Το μήκος και το πλάτος συνεχίζουν να παίζουν ρόλο, γιατί ακόμα και αν γυρίζει όπως τα άρματα, επιτόπια, θα χρειάζεται πάλι το μήκος και το πλάτος του να υπάρχουν διαθέσιμα στον χώρο.
Όταν γύριζα το Leo 1 γύρω από τον εαυτόν του, ήθελα πάλι 9 μέτρα (8,23 μήκος σκάφους) από το ένα σημείο ως το άλλο.
-
@realzeus said in Tesla Cybertruck:
το τελευταίο που θα νοιάζει είναι το μήκος!
Το μήκος και το πλάτος συνεχίζουν να παίζουν ρόλο, γιατί ακόμα και αν γυρίζει όπως τα άρματα, επιτόπια, θα χρειάζεται πάλι το μήκος και το πλάτος του να υπάρχουν διαθέσιμα στον χώρο.
Όταν γύριζα το Leo 1 γύρω από τον εαυτόν του, ήθελα πάλι 9 μέτρα (8,23 μήκος σκάφους) από το ένα σημείο ως το άλλο.
Ακόμα και 5,5 μέτρα να είναι ,15 πόντους πιο μακρύ απο το τετρακάμπινο hilux, μόνο η δυνατότητα των πίσω τροχοί να στρίβουν θα το κάνει πιο ευέλικτο αν μπορεί να κάνει και tank turn βλέπω να το αγοράζεις και εσύ!
-
Βρε εσύ που έχεις έρθει σπίτι μου ξέρεις ότι δεν έχω πρόβλημα χώρου, και κανονικό άρμα χωράει στον "όρχο" μου. Αλλά στην πιλοτή σου δεν μπαίνει, ούτε με επιτόπια...
-
Ειχατε και τα μούτρα να κοροϊδεύετε το κεραμπρος, πως το λέν.
-
Ακόμα να βγει στην αγορά αυτή η παπάτζα με την πιο epic fail παρουσίαση;
-
@elteo said in Tesla Cybertruck:
Ακόμα να βγει στην αγορά αυτή η παπάτζα με την πιο epic fail παρουσίαση;
Ε ναι ... μεσολάβησαν κάτι επιδημίες πολέμοι ήθελε και ο Ήλων ενα καινούργιο παιχνίδι (τουιτερ) μη του χαλάσουν το όνειρο με προθεσμίες...
Υπάρχει βέβαια και διοικητικό συμβούλιο είναι και εισηγμένη η μετοχή τέτοιες παπάτζες πρότζεκτ ελέγχονται και διπλοελέγχονται προτίμησαν πρώτα να φορτσάρουν την παραγωγή του Υ ((λουκουμάς) και να φτιάξουν νέα εργοστάσια .
Έστειλα και εγω κάποια mail , οτι θα γίνω ο περίγελος του realzeus γιατί μόλις το παω σπίτι του θα μου το πυροβολήσει να δει αν είναι αλεξίσφαιρο θα το δοκιμάσει αν τραβάει το range rover , πόσα κιβώτια μπύρες χωράει κλπ, να ξέρετε τον γνωρίζουν καλά και εχουν περάσει τις βελτιώσεις στο Μ1 Αμπραμς σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του κάπου κάποτε
-
Η πλάκα είναι ότι στην γιούσα τα διπλοκάμπινα με "κρεββάτι" είναι απο τις πιο καυτές κατηγορίες και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες .
Μόνο και μόνο για την πίσω πόρτα της καρότσας έχουν 2-3 διαφορετικές επιλογές : άνοιγμα προς τα κάτω και μηχανικό ή υδραυλικό σκαλοπάτι , τηλεσκοπικός λεβιές για να τον κάνεις κουπαστή και να ανεβαίνεις , μονό ή διπλό κάθισμα στην πόρτα (όταν ανοίγει ) για να αράζεις , και πολλά άλλα .
Είναι μια hardcore κατηγορία που το Τεσλα αν βγει έτσι θα το πάρουν μόνο οι βέγκαν- γιόγκες-μηλοφόροι- πασόκοι του ιερού δάσους για να δείχνουν περισσότερο βαρβάτοι απότι μένα πρίους !
.
-
του realzeus γιατί μόλις το παω σπίτι του θα μου το πυροβολήσει να δει αν είναι αλεξίσφαιρο θα το δοκιμάσει αν τραβάει το range rover , πόσα κιβώτια μπύρες χωράει κλπ, να ξέρετε τον γνωρίζουν καλά και εχουν περάσει τις βελτιώσεις στο Μ1 Αμπραμς σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του κάπου κάποτε
Μόνο τα τζάμια θα δοκιμάσω με 0,22΄΄ και μετά θα φορτώσω και μια Ευρωπαλέτα 800 κιλών.
-
Cybertruck κόλλησε στα χιόνια και το “έσωσε” ένα Ford Super Duty
Ένα Tesla Cybertruck “τα βρήκε σκούρα” αφού δεν μπόρεσε να βγει μέσα από ένα χιονισμένο χωράφι, με το ηλεκτρικό pickup της Tesla να δένεται με το σχοινί ενός Ford Super Duty ώστε να ξεκολλήσει.
Το περιστατικό συνέβη στο μονοπάτι Corral Hollow OHV κοντά στο Kit Carson της Νότιας Καλιφόρνια, που περνά μέσα από τον Εθνικό Δρυμό Stanislaus. Το Cybertruck ήταν ένα μοντέλο προπαραγωγής και σύμφωνα με τον άνθρωπο που έβγαλε το video είχε προβλήματα με το λογισμικό του συστήματος ελέγχου της πρόσφυσης (traction control).
Σε συνδυασμό με τα ελαστικά παντός εδάφους, το Cybertruck κόλλησε στα χιόνια και ζήτησε τη βοήθεια άλλων οχημάτων για να το βγάλουν από το χωράφι.
Tesla Cybertruck