-
Λογικά ναι!
-
Tελικά,σε βιντεάκι από περιοδικό που είδα, η Citroen δεν είναι φέτος στην έκθεση.
Αύριο ίσως περάσω καμιά βόλτα.
-
Μου είχαν πει από την Ωμέγα ότι δεν θα είναι, αλλά δεν τους πίστεψα! Μου φάνηκε κουλό να είναι όλος ο όμιλος, εκτός από Citroen.
-
Ίσως επειδή από πέρσυ δεν έχει αλλάξει κάτι στην γκάμα, τα ίδια αυτοκίνητα θα κατέβαζαν.
-
Θέλουν να αναδείξουν την DS γενικότερα , την PEUGEOT με το 208 και την OPEL με το CORSA.
-
Νομίζω η απάντηση είναι πολύ απλή, η Citroen πουλάει φουλ και έτσι ο όμιλος δεν ήθελε να δώσει επιπλέον χρήματα για περίπτερο. Θέλει να σπρώξει το DS που ενώ λένε ότι πουλάνε πολύ ουσιαστικά δεν πουλάνε τίποτα γιατί δεν κάνουνε καμιά έκπτωση και κατέβασε Opel και Peugeot για τα νέα μοντέλα. To C5 aircross βγηκε σε PHEV οποτε εχει να δειξει νεο μοντέλο.
-
Γύρισα από την έκθεση.Αξιοσημείωτη η έλλειψη αντιπροσωπειών,δυναμικά περίπτερα η Peugeot,Mazda,Hyundai,Vw,Kia.Έκανα testdrive Clio 1.0 βενζινη και 3 2.0 skyactiv x
-
@ panormus772 Στο περίπτερο της Mercedes είδες εάν είχαν την GLE;
-
Έκανα testdrive Clio 1.0 βενζινη και 3 2.0 skyactiv x
Πάνορμε γράψε 3-4 λόγια για το 3άρι στο οδήγησα όταν βρεις χρόνο
-
Δεν έκατσα και πολύ στη Merc.
Θυμάμαι από τα SUV πως είχε σίγουρα την GLB και την ηλεκτροκίνητη EQC.
To Mazda 3 με τον 2λιτρο skyactive X mild hybrid μου άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις.Κατ'αρχήν,το εσωτερικό,άκρως ποιοτικό,πολύ καλά δεμένο,δεν έτριξε τίποτα στη διάρκεια του td (μικρής βέβαια διάρκειας 8-10 λεπτών,αλλά είχε και σημεία με σαμαράκια και κακή άσφαλτο) και πολύ καλά μονωμένο από εξωτ.θορύβους.
Τώρα ως προς α) τιμόνι-συστ.διεύθυνσης.Πολύ καλό -καλύτερο,σαφώς πιο πληροφοριακό κι ακριβές από της Renault κι από άλλα,όμως όχι όπως Ford κι ΑlfaRomeo. β) λεβιές-κιβώτιο ταχυτήτων. Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει!! Είναι σε τέλεια θέση και τα κουμπώματα άψογα,χωρίς κενά ή μεγάλες διαδρομές.Σαν να είσαι σε hatch ΜΧ-5! γ) κινητήρας. Δυνατός,με καλή ροπή από χαμηλά με 4η και λίγο πάνω από τις 1500 τράβαγε αξιοπρεπώς-ίσως βοηθούσε ανεπαίσθητα και το mild hybrid-,δεν αισθανόσουν τo 'κλότσημα' των turbo,καταλαβαίνεις όμως ότι έχει δύναμη και κυβικά,με γλυκιά,ατμοσφαιρική επιτάχυνση.Αρκούντως ήσυχος για την καμπίνα των επιβατών.Από κατανάλωση δεν ξέρω -λένε επίσημα για 4,5lt/100km,αλλά σε κάτι βίντεο σε τεστ μακράς διαρκείας μιλάνε για 5,8-6lt-εκτός πόλης.δ)φρένα.Έκανα 1-2 (όσο γινόταν κι επιτρεπόταν) δυνατά φρεναρίσματα.Καλή απόδοση,αλλά η αίσθηση ήταν λίγο ότι σα να είχαν μια μικρή κενή διαδρομή (μάλλον είναι θέμα συνήθειας όμως).
Συμπερασματικά, εφ'όσον κοιτούσα στην κατηγορία του,στο ερώτημα αν θα ήταν στις επιλογές μου:Σίγουρα ναι. Ο μόνος ενδοιασμός για τη χώρα-μπανανία που ζούμε,είναι το μείον του 2λιτρου κινητήρα με ότι συνεπάγεται σε φόρο πολυτελείας και τεκμήρια γιατί τα τέλη κυκλοφορίας είναι χαμηλά,χαμηλότερα του skyactive G. Επίσης,ένα μείον είναι λίγο οι χώροι πίσω -αν και μέχρι 1,80 φαίνονται καλοί- και η άνεση στους πίσω, όπου ο ημιάκαμπτος κι ίσως και το γενικότερα σπορτίφ στήσιμο,έκαναν την παρουσία τους περιστασιακά αισθητή,αλλά στα όρια του ανεκτού.
-
H Mazda με εντυπωσίασε θα έλεγα με τα νέα της μοντέλα. Δεν της το είχα.
Peugeot πολύ καλό περίπτερο. Το 208 τα σπάει.
Η Skoda πολύ ανεβασμένη σε ποιότητα και αίσθηση. Το Scala άπλετους χώρους για την κατηγορία του και το Kamiq αρεκτά ενδιαφέρον.
Άσχημη αντύπωση μου έκανε η μυρωδιά που έβγαζε το εσωτερικό των Hyundai. Μπορεί βέβαια να ήταν δική μου αίσθηση.
Σε γενικές γραμμές καλή η έκθεση και με αρκετά νέα μοντέλα.
-
Το βάζω εδώ μια κι είναι td στην έκθεση αυτοκίνηση 2019:
Clio 1.0 100hp. Το έκανα σήμερα στην έκθεση ένα μικρό testdrive και συγκρίνοντας με το Fiesta 1.0 100hp που έχω,μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Με εξέπληξε η άνεση της ανάρτησης του (πλησιάζει του C3, του κορυφαίου για μένα ως προς την άνεση στην κατηγορία του),φάνηκε αρκετά ευχάριστο οδηγικά (όχι Fiesta,αλλά πολύ καλό),ικανοποιητικά ευρύχωρο -περισσότερο από Fiesta,C3,Swift,208-,o κινητήρας τραβάει ικανοποιητικά-παρόμοια με Fiesta- και σε κατανάλωση λόγω και μειωμένου βάρους,θα είναι σε φυσιολ. επίπεδα.Φρένα επίσης με θετική αίσθηση στο πεντάλ και καλή απόκριση. Τα μόνα μείον ήταν το τιμόνι που μου φάνηκε λίγο ελαφρύ (αλλά για στενά δρομάκια,παρκάρισμα και πόλη είναι ο.κ.) και το 5άρι κιβώτιο με κάπως μακριές διαδρομές,πιθανά για χαμηλή κατανάλωση.
Γενικά,ωραίο κι εύπεπτο στο μάτι εσωτερικά και εξωτερικά,σουπερμίνι που συνδυάζει επαρκείς χώρους και ταξιδιάρικο χαρακτήρα όποτε χρειαστεί,νομίζω είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για την πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών της κατηγορίας.
-
αν του ειχαν βαλει και μια σοβαρη πισω αναρτηση θα ηταν κομπλε...
επισης το εσωτερικο ειναι ιδιο με audi a3
-
Πήγα κι εγώ μια βόλτα στην έκθεση χθες Κυριακή. Από τη μία θετικό το ότι μπορείς να δεις μαζεμένα αρκετά νέα μοντέλα, από την άλλη νομίζω ότι αν είχα πληρώσει τα 8€ θα τα 'έκλαιγα'.
Μου άρεσε η παρουσία της Mazda, μου άρεσε το Skoda Kamiq, πολύ ωραίο το νέο Peugeot 208. Δεν μου άρεσε το ότι τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ήταν... κλειδωμένα.
Είχε αρκετό κόσμο πάντως, 11 το πρωί με 2 το μεσημέρι που ήμουν εκεί.
-
test drive, τι έχει?
-
Μου άρεσε η παρουσία της Mazda, μου άρεσε το Skoda Kamiq, πολύ ωραίο το νέο Peugeot 208. Δεν μου άρεσε το ότι τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ήταν... κλειδωμένα.
Είχε αρκετό κόσμο πάντως, 11 το πρωί με 2 το μεσημέρι που ήμουν εκεί.
Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες. Μου άρεσε που ΟΛΑ τα Mazda ήταν σε αυτό το φανταστικό κόκκινο....έδινε άλλο τόνο στο περίπτερο.
10:00 με 13:00 ήμουν εκεί εγώ, με τον γιό μου.
-
test drive, τι έχει?
To Σάββατο πρωί που πήγα είχε για td Hyundai (kona 1.0 120hp -το έκανα πέρσι td-,i30,tucson),Seat (νομίζω ibiza,arona,taracco?),Renault (clio βενζ.+diesel,megane),Ford (fiesta vignale,focus st-line,ecosport st-line),Kia (xceed,ceed,sportage,δεν θυμάμαι άλλα),Μazda (3 skyactive x,CX-30 diesel aυτομ.)
Γενικά,οι περισσότεροι αντιπρόσωποι-εκθέτες προσπαθούσαν να σε ρωτήσουν για ποιο-α μοντέλα ενδιαφέρεσαι,να αφήσεις στοιχεία και θα σε ειδοποιήσουν για να περάσεις από το μαγαζί για testdrive και το ανάλογο 'ψηστήρι'..
-
Volvo που ρώτησα δεν είχαν td. αλλά ούτε και διαφημιστικό φυλλάδιο για οικολογικούς λόγους..
-
Volvo που ρώτησα δεν είχαν td. αλλά ούτε και διαφημιστικό φυλλάδιο για οικολογικούς λόγους..
-
H Volvo με αυτά τα μυαλά προχωράει και σε λίγο δεν θα πουλάει αυτοκίνητα για οικολογικούς λόγους.
Αυτοκίνηση 2019, 9-17 Νοεμβρίου,Ελληνικό