-
Χαχαχα
Πολυ ωραιο
-
Γιατρε μου μια παρατηρηση....
Το clio δεν μου αφησε την αισθηαη ευρυχωριας του swift...χειροτερο ηταν.
Το swift θυμιζει σε ευρυχωρια το yaris
-
Ειλικρινής απορία: έχετε πετύχει ποτέ Μάζντα καινούργιο από αυτά που φέρνει ο Συγγ. στους δρόμους? Έχω την εντύπωση ότι τα Λέξους είναι πιο συνηθισμένο θέαμα.
-
Ειλικρινής απορία: έχετε πετύχει ποτέ Μάζντα καινούργιο από αυτά που φέρνει ο Συγγ. στους δρόμους? Έχω την εντύπωση ότι τα Λέξους είναι πιο συνηθισμένο θέαμα.
Ναι έχω πετύχει, το 2 και το CX-3 πιο συχνά από νέα Λέξους. Δεν πουλάνε βέβαια τα Μάζντα, αλλά και πάλι έχουν τις 2πλάσιες πωλήσεις από τα Λέξους. Βέβαια με αυτές τις τιμές και τους κινητήρες, δεν βλέπω να έχουν μέλλον στην χώρα μας...εκτός εαν αλλάξει κάτι (στην Ελλάδα ή στην Μάζντα).
-
Μια ερώτηση :το γκολφ 8 το έχουν ξεκλειδωτο ή δεν μπορείς να μπεις μέσα;
-
Μια ερώτηση :το γκολφ 8 το έχουν ξεκλειδωτο ή δεν μπορείς να μπεις μέσα;
Ξεκλείδωτο, μπαίνεις κανονικά.
-
Ξεκλείδωτο, μπαίνεις κανονικά.
Αφού μπήκε ο Φάνης κι έκανε μια σύντομη τελετή βουντού...
-
Αφού μπήκε ο Φάνης κι έκανε μια σύντομη τελετή βουντού...
...αχαχαχα!!
Στο περίπτερο της VW σταμάτησα ελάχιστα, να δω το Τ-Κρος και να μπεί στο κάμπριο Τ Ροκ ο γιός μου, την γκόλφο μόνο από μακριά. Ήθελα να μπώ, αλλά είχε τόσο κόσμο που δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω. Ήταν από τα περίπτερα που αφιέρωσα τον λιγότερο χρόνο (μετά από FCA & MB που δεν σταμάτησα καν!).
-
Ευχαριστώ για την απάντηση fanis.
Προφανώς δεν πρόκειται για κάποιο σούπερ καρ που θα το είχαν κλειδωμένο,αλλά ρώτησα γιατί είναι πολύ φρέσκια η παρουσίαση του διεθνως και σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν κάποιο πρωιμο εκθεμα
-
Παραθετω καποιες εντυπωσεις - διαπιστωσεις - σκεψεις απο την φετινη εκθεση.
Κατα την εισοδο στον τυπου φαρδυ διαδρομο, μεχρι να μπει κανεις στον μεγαλυτερο κυριως χωρο της εκθεσης, φτωχη η εικονα των εγκαταστασεων, θυμιζε καθαρισμενο service park...Βεβαια στο συνολο της και ειδικα για τις εποχες που ζουμε, πολυ αξιολογη η προσπαθεια των οργανωτων.
Στα των περιπτερων, η πλεον εντυπωσιακη εικονα για εμενα προερχοταν απο το φουτουριστικο τμημα της Mercedes με τα τρια πρωτοτυπα να δειχνουν το μελλον.
Σε οτι αφορα τις πρωτες παρουσιασεις στην χωρα, φυσικα το νεο Golf τραβηξε τα βλεμματα, αν και νομιζω οχι τοσο πολυ οσο το νεο Peugeot 208.
Περα απο το εμφανισιακο κομματι του Golf 8 που ειναι και αρκετα υποκειμενικο, η απτη ποιοτητα και γενικοτερη σχεδιαση-εργονομια του εσωτερικου μου φανηκε αρκετα αναβαθμισμενη.
Σιγουρα βοηθησε το υψηλο επιπεδο εξοπλισμου-εκδοσης και κυριως τα εξτρα ανατομικα καθισματα που ειχε. Μοναδικη γκρινια για τα δικα μου γουστα, η παντελης ελλειψη διακοπτων στην κεντρικη οθονη αφης, αλλα και στο αριστερο ακρο του ταμπλο που συνηθως βρισκεται ο διακοπτης για τα φωτα.
Το 208 απο την αλλη, ομολογω οτι με εντυπωσιασε ιδιαιτερα με την αισθητικη του εσωτερικου του και την εξωτερικη του σχεδιαση, ειδικα στην εκδοση GT-line.
Σε οτι αφορα δε τους χωρους, προσωπικα δεν τους βρηκα τοσο περιορισμενους για τους πισω (ειμαι 1,90μ 90 κιλα), οπως τονιζουν οι δημοσιογραφοι. Τουλαχιστον αφου κατεβασα τερμα κατω το καθισμα του οδηγου, ρυθμιζοντας σωστα την θεση οδηγησης και μετα δοκιμαζοντας να κατσω ακριβως πισω απο αυτην. Προφανως και η κλειστοφοβικη αισθηση υπαρχει, αλλα μονο το κεφαλι μου εβρισκε οριακα στην πισω πλευρα. Σε καμμια περιπτωση παντως οι πισω χωροι δεν ειναι πχ μονο για παιδια.
Πλεον με το νεο 208 η Peugeot μπαινει επαξια στην κατηγορια των premium supermini και προσωπικα εαν ενδιαφερομουν για αυτην, θα το ειχα πολυ ψηλα στην λιστα μου.
Απο την αλλη το DS3 παροτι εξισου εντυπωσιακο και φουτουριστικο στο εσωτερικο του, ειχε πολυ περιορισμενους χωρους για τους πισω επιβατες. Δεν με επεισε εντωμεταξυ για το επιπεδο της απτης ποιοτητας, στα λεφτα που κοστιζει...
Μετρια εντυπωση σχηματισα και για το νεο Corsa, το οποιο παροτι ειναι 'αδελφακι' του 208 σε μηχανολογικο επιπεδο, ουτε εξωτερικα και -κυριως- ουτε με την εικονα του εσωτερικου του με κερδισε για το κοστος του. Εδειχνε ηδη σαν ξεπερασμενο ή βιαστικα επανασχεδιασμενο...
Τα Κορεατικα KIA για αλλη μια φορα πιστευω οτι εδειξαν τα δοντια τους στον Ευρωπαικο ανταγωνισμο. Πλεον περα απο την αποδεδειγμενη αξιοπιστια, επενδυουν σε πιο ενδιαφερουσα εμφανιση (XCEED) , εχοντας ηδη με την παρουσα γενια Ceed, κερδισει το στοιχημα της ποιοτητας και εργονομιας του εσωτερικου τους.
Μαζι με τις δυο αμιγως ηλεκτροκινητες προτασεις, Niro και Soul, θεωρω οτι ηδη εχουν τις προυποθεσεις να διεκδικησουν μεγαλο μεριδιο αυτης της αγορας και στην χωρα μας, εφοσον η παρουσα κυβερνηση κινηθει αμεσα και μεθοδικα σε κινητρα για την αγορα τετοιων οχηματων, αλλα και δημιουργια σταθμων φορτισης.
Η Skoda επισης με το Kamiq, στα ματια μου τουλαχιστον φανηκε να κερδιζει τον τιτλο του βασιλια στα μικρα crossover. Eξαιρετικη εκμεταλλευση χωρων, μαζι πλεον με προσεγμενη ποιοτητα και σχεδιαση εντος-εκτος. Στα των τεχνικων προδιαγραφων και εντυπωσεσων στο οδηγικο κομματι, ηδη οι πρωτες διαπιστωσεις των δημοσιογραφων, διαβαζω οτι ειναι ιδιαιτερα θετικες.
Τελος αρκετα δυναμικη η επανεμφανιση της Mazda στην χωρα, πολυ εξυπνη η επιλογη ολων των μοντελων στο εντυπωσιακο βυσσινι χρωμα και ομορφη βρηκα την σχεδιαση μαζι με προσεγμενα εσωτερικα για την πλειοψηφια των μοντελων της.
Για καποια πολυ συντομα test drive που ηταν διαθεσιμα, θα γραψω στο αντιστοιχο νημα...
-
Υπάρχει καμία ενημέρωση αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του kona hybrid + τιμές;
Αυτοκίνηση 2019, 9-17 Νοεμβρίου,Ελληνικό