-
Μήπως το "από" αναφέρεται στις καθαρά βενζινοκίνητες εκδόσεις;
-
@kopernikus said in 2020 Toyota Yaris:
Γεια σας
Επειδή είμαι άσχετος με το Yaris, πως ξεχωρίζει στο όνομα - κωδικό ισως το καινούριο Υαρις 2021 από το προηγούμενο και αυτό πάλι από το προηγούμενο μοντέλο του? Καπως πρέπει να ξεχωρίζει για να ξερω για ποιο αμάξωμα πρόκειται σε διάφορες συζητήσεις και αναζητήσεις.Κάθε γενιά έχει έναν κωδικό (όπως σε όλα τα αυτοκίνητα)
Η τρέχουσα γενιά είναι το XP 210.
H προηγούμενη γενιά είναι το XP 130 από 2011 έως και 2019.
Η 2η γενιά είναι η XP 90 (2005 έως και 2011)
XP 10 είναι η 1η γενιά που βγήκε το 1999. -
Η active plus φοραει 15αρες;
Σημαντική διαφορά μεταξυ 16 & 17 ιντσών.Εντυπωσιακα πάντως και τα opel και golf
-
@dimitriscsd said in 2020 Toyota Yaris:
Μήπως το "από" αναφέρεται στις καθαρά βενζινοκίνητες εκδόσεις;
Έχεις δίκιο φίλε μου! Είχα ξεχάσει τελείως ότι βγαίνει και σε βενζίνη!
-
Λοιπόν, αρχίζω και σκέφτομαι για αγορά το hybrid yaris. Όχι άμεσα κάπου στο μέλλον.
Δεν θα είναι για εμένα αλλά θα το οδηγώ μάλλον πιο πολύ εγώ!Ένας συμφορουμιτης έθεσε ξανά το θέμα για τις μπαταρίες και τα ηλεκτρομαγνητικά.
Πειστε με. Θέλω να πειστω
-
Μόλις το οδηγήσεις (που το έχεις κάνει αλλά λέμε τώρα!!) θα πειστείς αμέσως!!
Για τις μπαταρίες τι να πούμε...λες και ξέρουμε. Πιστεύουμε την Τογιότα είναι εντός των ορίων ασφαλείας και δεν έχουμε θέμα. Θα δείξει....
Αλλά το ίδιο ισχύει και για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα γενικά.
-
Σαν drivetrain είναι μάλλον το καλύτερο πριν τα ηλεκτρικά. Ίσως το jazz να είναι πιο κοντά στα ηλεκτρικά αλλά μιλάμε για το πολύ 18000 ευρώ και αυτό με χίλια ζόρια. Οπότε αγαπημένο jazz bye bye
Σαν οδήγηση με καλύπτει εμένα και όσους θα το οδηγούν.
Τώρα, το θέμα το ξαναφερνω στην συζήτηση μετά από την θύμηση του συμforumiti. Την είχα κάνει ξανά την ίδια ερώτηση πριν το Σουζούκι, με φοβίζε και τότε και τώρα στο θεμα για τα μικρά παιδιά που κάθονται στο πίσω κάθισμα και κατά πόσο είναι υγιές.
Οκ οι συχνότητες που λειτουργεί είναι συγκεκριμένες αλλά η ένταση είναι κάποιες στιγμές ισχυρή σύμφωνα με κάποια sites που μετρούσαν τα ηλεκτρομαγνητικά του στις παλαιότερες όμως γενιές του hybrid συστήματος σε παλαιά prius. -
παντως το κινητηριο συνολο ειναι τοσο καλα στημενο σε αποδοση, οικονομια, αμεσοτητα και μεγεθος για Ελλαδα (1.5lt) που σε κανει να αγαπησεις τα υβριδικα (και με κανει να βλεπω και με καλο ματι και το Cross παρολα τα μειον του σε ποιοτητα)
-
Έχοντας οδηγήσει το Yaris πρόσφατα, είναι πάρα πολύ καλό και άνετο στην οδήγηση. Ακόμα και το στήσιμό του είναι πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα.
Αν κάποιος καλύπτεται από τους υπερβολικά μικρούς χώρους του (κυρίως πίσω) και δεν τον απασχολεί η ποιότητα των υλικών (νομίζω πως σε αυτή την τιμή και με τόση τεχνολογία δε θα με απασχολούσε ούτε εμένα πολύ) τότε δεν υπάρχει άλλος λόγος για συζήτηση. Είναι φοβερό!
-
Έχοντας οδηγήσει το Yaris πρόσφατα, είναι πάρα πολύ καλό και άνετο στην οδήγηση. Ακόμα και το στήσιμό του είναι πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα.
Αν κάποιος καλύπτεται από τους υπερβολικά μικρούς χώρους του (κυρίως πίσω) και δεν τον απασχολεί η ποιότητα των υλικών (νομίζω πως σε αυτή την τιμή και με τόση τεχνολογία δε θα με απασχολούσε ούτε εμένα πολύ) τότε δεν υπάρχει άλλος λόγος για συζήτηση. Είναι φοβερό!
η εσωτερικη ποιοτητα ειναι οντως το βασικο μειων του, και το γεγονος οτι η πιο απλη εκδοση εχει βασικες ελειψεις, οποτε αντι για 17.300 , για να εισαι ΟΚ πρεπει να υπολογιζεις 19.300 συνηθως σαν τιμη εκκινησης.
Φυσικα το μεγαλυτερο μειων ολων ειναι οτι λογω covid και του οτι πουλαει σαν τρελο, σημερινη παραγγελια σημαινει Ιουνιος 2022 ....
-
@osfp said in 2020 Toyota Yaris:
η εσωτερικη ποιοτητα ειναι οντως το βασικο μειων του, και το γεγονος οτι η πιο απλη εκδοση εχει βασικες ελειψεις, οποτε αντι για 17.300 , για να εισαι ΟΚ πρεπει να υπολογιζεις 19.300 συνηθως σαν τιμη εκκινησης.
Φυσικα το μεγαλυτερο μειων ολων ειναι οτι λογω covid και του οτι πουλαει σαν τρελο, σημερινη παραγγελια σημαινει Ιουνιος 2022 ....
Το βενζινοκίνητο δε το υπολογίζω καν. Δεν υπαρχει κανένας λόγος για μένα να επιλέξει κάποιος Yaris μη υβριδικό! Υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε βενζίνη.
Οπότε μιλάμε για τιμή εκκίνησης από 20 χιλιάρικα (Style).
-
Η active plus μια χαρά είναι.
Μάλιστα εκπληρώνει απόλυτα το οικονομικό του ρόλο με τις 15αρες..για αυτό έβαλα και το άνωθεν βίντεο -
Το βενζινοκίνητο δε το υπολογίζω καν. Δεν υπαρχει κανένας λόγος για μένα να επιλέξει κάποιος Yaris μη υβριδικό! Υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε βενζίνη.
Οπότε μιλάμε για τιμή εκκίνησης από 20 χιλιάρικα (Style).
παντα για hybrid μιλουσα, 17300 εχει η active με τις ελλειψεις της, και στα 19300 ειναι η active plus που συμφωνω με το LAP οτι ειναι μια χαρα...
-
LED φώτα έχει η active plus;
-
Έχω χάσει τον μπουσουλα με το site της toyota για κινητά.
Όχι δεν έχουν led, αλλά όσο περνά ο καιρός με τις νέας γενιάς led λάμπες του εμπορίου και τον προτζεκτωρα που έχουν δεν θα με απασχολούσε το θέμα.
Τελικα τι έχει λιγότερα η active από την active plus? -
Νομίζω πως τα σωστά LED, ακόμα και ecoLED είναι απαραίτητα. Ειδικά στην Ελλάδα που ορισμένες περιοχές έχουν πλήρες σκοτάδι... Είναι θέμα ασφάλειας και η διαφορά μεγάλη. Και για εμάς και για τους απέναντι.
-
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
Όχι δεν έχουν led, αλλά όσο περνά ο καιρός με τις νέας γενιάς led λάμπες του εμπορίου και τον προτζεκτωρα που έχουν δεν θα με απασχολούσε το θέμα.
Τελικα τι έχει λιγότερα η active από την active plus?H Active Plus εχει επιπλέον:
- Ραφές τιμονιού σε χρώμα ανοιχτό γκρι
- Aισθητήρες βροχής
- Τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι
- Δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων
- Επένδυση τύπου felt στις πίσω θύρες
- Κάμερα οπισθοπορίας
- Πίσω ηλεκτρικά παράθυρα
- Καθρέπτης στο σκιάδιο οδηγού
- Οθόνη 8" (αντί για 7")
- 4 αντί για 2 ηχεία
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Τελικα τι έχει λιγότερα η active από την active plus?H Active Plus εχει επιπλέον:
- Aισθητήρες βροχής
- Κάμερα οπισθοπορίας
- Οθόνη 8" (αντί για 7")
- 4 αντί για 2 ηχεία
Για τους περισσοτερους, τα κοκκινα ειναι αρκετα χοντρα ωστε να πανε στην Plus.
Υπαρχουν και καποιες αλλες διαφορες οπως στις ζαντες και στο οτι η Active βγαινει σε πολυ περιορισμενα χρωματα.
-
Νομίζω πως τα σωστά LED, ακόμα και ecoLED είναι απαραίτητα. Ειδικά στην Ελλάδα που ορισμένες περιοχές έχουν πλήρες σκοτάδι... Είναι θέμα ασφάλειας και η διαφορά μεγάλη. Και για εμάς και για τους απέναντι.
Δεν αντιλέγω,αλλά θεωρώ πως με ένα καλό σετ επίσημα led του εμπορίου φτάνεις πολύ κοντά. Αλλωστε και τα eco led απλές λάμπες led είναι με ειδικο ομως κάτοπτρο. Από την στιγμή που έχει προτζεκτορα και όχι κατοπτρο για λαμπες αλογόνου, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα με led του εμπορίου. Η δέσμη είναι το πρόβλημα στα led.
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
- Aισθητήρες βροχής
- Κάμερα οπισθοπορίας
- Οθόνη 8" (αντί για 7")
- 4 αντί για 2 ηχεία
Για τους περισσοτερους, τα κοκκινα ειναι αρκετα χοντρα ωστε να πανε στην Plus.
Υπαρχουν και καποιες αλλες διαφορες οπως στις ζαντες και στο οτι η Active βγαινει σε πολυ περιορισμενα χρωματα.
Σημαντικά όντως εκτός των δερμάτινων.Τι μανία αυτά με τα δερμάτινα σε λεβιέ και τιμόνι; Πέρα που είναι αντί φιλοζωικό χαλούν εύκολα και ανεβάζουν αχρειαστα το κόστος
2020 Toyota Yaris