-
Φοράει κανένα b segment hatchback ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων πίσω; Ελπίζω η πλατφόρμα να δίνει λίγο περισσότερο από επαρκείς χώρους στην μικρή κατηγορία! Προσωπικά μου αρέσει!
Μόνο το Mini.
-
Για μένα, δύσκολο έως ακατόρθωτο να βγάλει η Toyota όμορφο Yaris.
Ολες οι γενιές του ξεπερνούσαν και την κακογουστιά μου.
Το νέο το βλέπω και σαν τρολάρισμα. Παραμόρφωση σε DS3 μπροστά, σε Civic πίσω και σε Corolla προφίλ.
Το σίγουρο βέβαια είναι ότι μια χαρά θα πουλήσει και αυτό όπως και τα προηγούμενα.
-
More photos
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο το εξωτερικό που θυμίζει Mazda 2, Honda & C3 ή το αδιάφορο και νεκρό εσωτερικό?
Source: http://worldscoop.forumpro.fr/t6790p125-2020-toyota-yaris
-
Kαι πάνω που πιστεύεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει πιο άσχημο αμάξι -εσωτερικά κι εξωτερικά- από το Yaris, έρχεται η Toyota να αποδείξει πόσο μικρή φαντασία έχεις...
-
More photos
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο το εξωτερικό που θυμίζει Mazda 2, Honda & C3 ή το αδιάφορο και νεκρό εσωτερικό?
Source: http://worldscoop.forumpro.fr/t6790p125-2020-toyota-yaris
Το εσωτερικο του. Εξωτερικά δεν με χαλάει (όχι ότι με φτιάχνει).
-
Χίλια δίκια έχεις, βρε Lap. Αποδοτικό, οικονομικό, φιλικό απέναντι στο περιβάλλον, αλλά δεν βλέπεται το ρημάδι.
Σαν τις αμαρτίες μου είναι, πανάθεμά το!
-
Χαχαχα
Εμενα μ αρεσει....
Αυτο που θα ηθελα να φτιαξουν....ειναι την κακη θεση του τιμονιου του πρπηγουμενου μοντελου....καιμλιγο τους εσωτερικους χωρους.
Παντως, στο προφιλ βλεπω μια συνεχεια με το πρωτο yaris...εχει δηλαδη αυτην την σχεδιαστικη γραμμη που θυμιζει αθλητη στιβου στην γραμμη εκκινησης.
(Αυτη ηταν η αρχικη ιδεα στο πρωτο yaris)
Αν του βαλεις hybrid και εχει ακομα πιο αποδοτικη λειτουργια απο πριν οπως στις νεες corolla, με ακομα καλυτερη λειτουργια του e cvt και καιει καπου στα 3,8 με 4 λιτρα μεσα στην πολη.......ΜΟΥΡΛΙΑ θα ναι.
-
Χαχαχα
Κανε και καμια εξομολογηση μπας και δουμε και εμεις πιο ομορφα toyota....
Χαχαχα
-
Όντως πίσω θυμίζει Civic.
Πολυ αμερικανια αυτό το ενιαίο πισω φως απο την μια άκρη ως την αλλη. Επίσης άσχημο,μου θυμίζει λίγο πιο σιδερωμένο Micra.
Απο ολες τις εκδόσεις του, νομιζω η πιο όμορφη διαχρονικά ήταν αυτή του '18
-
Δεν είναι πολύ ωραίο (άλλες γενιές, ειδικά η 1η, ήταν πολύ πιο όμορφες), αλλά εν είναι και χάλια. Εδώ βγήκε στην παραγωγή το έκτρωμα Juke (δεν θυμάμαι να έχιε κυκλοφορήσει πιο άσχημο αυτοκίνητο, εκτός από το Multipla), γιατί γκρινιάζουμε για το Γιάρις?
Συμφωνώ με τον tutuyo για το Γιάρις που έβαλε φωτό, ειδικά σε αυτό το χρώμα είναι πολύ όμορφο!
-
Λοιπον το multipla ηταν καποτε πρωτοτυπο σε ενα ιδιαιτερο πρασινο χρωμα και τα πισω του φωτα ηταν σε σχημα καρδιας σε μια πλαγια διαταξη
Το θυμαμαι μικρος που το εβλεπα σε ενα τευχος των 4τροχων (εκεινων των παλιων..με την ζεστασια τους που ειχαν) και ειπα......
Μμμμμμ ωραιο και πρωτότυπο σχημα.... why not;;;;;;
Οτιδηποτε διαφορερικο και νεωτεριστικό που μας παει παρακατω ....μ αρεσει πολυ...ακομα και το multipla.....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Ελα μη μιλατε.........λιγο ησυχία περικαλω,
Κυριες και κυριοι καλησπερα και καλη βραδια.......
Λοιπον μετα απο πολυ αγωνια και φαγωμενα νυχια.....σας παρουσιαζω.......
Το νέο YARIS
-
Καλα ενταξει οχι μονο best seller.....θα ξεκ....θει να πουλαει.....
Φοβερο πακετακι...και με υβριδικο.....
Αντε γεια...
-
Το φαντάζομαι ήδη σε έκδοση TS με κανέναν κομπρεσσοράτο κινητήρα https://youtu.be/2eP-0TNdA_U
Edit: με πρόλαβες στο λινκ με τον Γερμανό Λαπ
Edit 2: τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό 1,5άρι; Καινούργιος κινητήρας είναι αυτός;
-
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Οταν εψαχνα σε αυτο το πάραξενο forum να βρω πως μπαινουν τα μεγαλα σε μεγεθος γραμματα...ειχα μια 6η αισθηση οτι πρεπει να βιαστω διοτι καποιος το ποσταρει την ιδια ακριβως στιγμη...
Χαχαχαχαχα
Τζοκερ δεν κληρωνει σημερα;;;
-
Εξωτερικά αδιάφορο (αλλά πότε ένα τογιότα πούλησε επειδή ήταν όμορφο?) - μου αρέσει μπροστά, ψιλοχάλια πίσω (τελευταίο 1/4). Εσωτερικό μου αρέσει.
-
Ch-r
1-0
https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/new-2020-toyota-yaris-revealed-ground-redesign
Χωρις πλακα....διαβαστε λιγο για το υβριδικο.....
Στα 120 χλμ/ωρα μπορει να το γυρισει σε ηλεκτρισμο !!!!!!!!
Επισης....14:1 σε βενζινη......95 ron!!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
Ξεκαθαρα λογω ηλεκτρισμου...δηλαδη ο ηλεκτρισμος θα παιζει ακομα μεγαλυτερο κομματι απο πριν σε χαμηλες στροφες....
Ενα ακομα....θα υπαρχει αεροσακος μεταξυ των μπροστινων καθισματων....πρωτη φορα αυτο σε ευρωπαϊκο αυτοκινητο σε καθε κατηγορια...
Δεν ξερω απο τη volvo το περιμενω.....απο το yaris...οχι....
ΜΠΡΑΒΟ Τoyota....τελευταια εχεις βρει μια πολυ καλη πορεια γενικα σε καθε νεο αυτοκινητο.
-
Ch-r
1-0
Δεν είναι όμορφο, απλά είναι ξεχωριστό / διαφορετικό...δεν αρέσει σε όλους.
1-1Και ΔΕΝ πουλάει επειδή είναι όμορφο, αλλά επειδή είναι Τογιότα και Υβριδικό
1-2 -
Σοβαρά τώρα αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνω είναι γιατί το παρουσιάζουν τώρα για να κυκλοφορήσει σε 1 χρόνο!?!?!? Το κάνει συχνά αυτό η Τογιότα (και άλλοι). Χάθηκε ο κόσμος (όπως κάνει η BMW π.χ.) να το παρουσιάσουν 1-2 μήνες πριν γίνει διαθέσιμο στην αγορά?
-
Φθινόπωρο 2020 θα κυκλοφορήσει Φάνη;
2020 Toyota Yaris