-
Η κατάσταση στη Ρόδο (όπου έχω πρόσβαση) είναι χειρότερη από πέρσι. Από την άλλη βέβαια παρατηρείται θεαματική αύξηση στις 'μη δημοφιλείς' περιοχές αφού είτε προσπαθεί ο κόσμος να πάει σε μέρη 'άκυρα' (Εμείς πχ θα πάμε Σκύρο) για να μειώσει τις πιθανότητες να συναντήσει ξενους είτε απλά ξαναγυρνάει στο χωριό του.
Και οσο εγώ αγόραζα το saxo και κανονιζα το τι και το πως της μετατροπής του σε αγωνιστικό, τα πεθερικά με το μικρό ήταν στον Πλαταμώνα. Μια θερμομετρηση στην είσοδο του ξενοδοχείου και αυτό ήταν. Το δε ξενοδοχείο γεμάτο με 'γιου νόου γουατ' και μου ήρθε πίσω με πυρετό.
'Ο θεός να σας λυπηθεί έτσι και βγει θετικός' είπα._
Σε άλλα νεα, περιμένουμε μέσα στη μέρα τις ειρωνείες από εκείνους που γουστάρουν βία και ανομία όχι στα Εξάρχεια αλλά στα εργασιακά τους για τη χθεσινή εκδήλωση του ΣυριΘΑ. Επίσης έχει αρχίσει να μυρίζει η ρευματοπιτσα καθώς ψήνεται και θα βγει κατά τον Αύγουστο.
Και για τα δύο καμία λυπηση για όσους 'το βλεπαν και το παιξαν'. Tωρα THIS IS SERRES!!!
... λες και το 2019 που ήρθαν μόνο ως Σκοπιανοί και όχι ως Eurocup δεν έκαναν τα ίδια. Λες και οι Τούρκοι που ήρθαν για αγώνα το '16 και το '17 δεν έβγαλαν όλοι μαζί φωτό με την σημαία τους στην ευθεία της πίστας.
Αλλά πού λεφτά για τις αμαξαρες που είχαν αυτοί. Το twingo ήταν παιχνιδάκι και είμαι βέβαιος πως αν δεν το έψαχνα σιγά μην είχε δημιουργηθεί αυτό το θέμα...
YΓ: Πλέον υπάρχουν στη χώρα 4-5 αυτοκίνητα GT3. Γιατί να μας κουνάει ο μεμέτης αυτό μέσα στη μούρη;
-
Μια ιστοριουλα σημερινή για τους οπαδούς ενός ακόμα Σημιτοπασοκου. Ναι, αυτό το ιερό τοτέμ της ψηφιοποίησης, τον Πιερκακακη, κάπως έτσι.
Φυσικά το κουραδιασμα που θα ακολουθήσει έχει και τον 'μα το χρυσό' περιφερειάρχη μας και...μπόλικη ιδιωτική πρωτοβουλία.
Που λέτε το αμάρτημα ήταν το εξής: Μεταβίβαση ΙΧ. Η προηγούμενη εμπειρία ήταν ελάχιστα πριν τη δεύτερη καραντίνα. Στην ουρά στη διεύθυνση συγκοινωνιών στην πόλη των ψυκτικών. Λιιιγο αργότερα είσοδος στο κτίριο, έκδοση του παράβολου στο μηχάνημα, τσεκ τα έγγραφα από τον υπάλληλο και όλα καλά.
Τωρα άλλο έργο. Με εντολή χρυσοποίκιλτου μπάρμπα μόνο με ραντεβού. ΟΚ, στέλνεις mail και θα σου απαντήσουν μεσα στη μέρα. ΝΟΤ. Η απάντηση ήρθε τη μεθεπόμενη με ραντεβού μια βδομάδα μετά.
Και κάπου εκεί έρχεται η ιδιωτικη πρωτοβουλία ρε φίλε. Πριν όμως διαβώ την πόρτα του διεκπεραιωταδικου όπου η θεα της βυζοχαραδρας μιλφατου αψηλου 4κινητου από αυτά που κάνουν το γατί να νιαουριζει θα καταπραϋνει το μπονο μου δοκίμασα την τραυματική εμπειρία του e-paravolou. Μπείτε και άμα βρείτε παράβολο μεταβίβασης να μου το πείτε και μένα. Ο,τι άλλη μπιπ θέλετε θα τη βρείτε. Μόνο παράβολο υγροποίησης τζατζικιου δεν έχει περάσει στα μενού το εκσυγχρονιστηρι.
Έτσι λοιπόν, 35€ και μόλις 3 και ούτε ώρες αργότερα και όχι 7 μέρες αργότερα με τον 'ορθόδοξο' τροπο, έτοιμη η άδεια και ρολάρισμα για Χαλκίδα κοιτώντας το pdf της ομολογκασιον στην κίνηση.
ΒΖΙΙΙΝ bitchezzz!!!
-
-
Μια ιστοριουλα σημερινή για τους οπαδούς ενός ακόμα Σημιτοπασοκου. Ναι, αυτό το ιερό τοτέμ της ψηφιοποίησης, τον Πιερκακακη, κάπως έτσι.
Φυσικά το κουραδιασμα που θα ακολουθήσει έχει και τον 'μα το χρυσό' περιφερειάρχη μας και...μπόλικη ιδιωτική πρωτοβουλία.
Που λέτε το αμάρτημα ήταν το εξής: Μεταβίβαση ΙΧ. Η προηγούμενη εμπειρία ήταν ελάχιστα πριν τη δεύτερη καραντίνα. Στην ουρά στη διεύθυνση συγκοινωνιών στην πόλη των ψυκτικών. Λιιιγο αργότερα είσοδος στο κτίριο, έκδοση του παράβολου στο μηχάνημα, τσεκ τα έγγραφα από τον υπάλληλο και όλα καλά.
Τωρα άλλο έργο. Με εντολή χρυσοποίκιλτου μπάρμπα μόνο με ραντεβού. ΟΚ, στέλνεις mail και θα σου απαντήσουν μεσα στη μέρα. ΝΟΤ. Η απάντηση ήρθε τη μεθεπόμενη με ραντεβού μια βδομάδα μετά.
Και κάπου εκεί έρχεται η ιδιωτικη πρωτοβουλία ρε φίλε. Πριν όμως διαβώ την πόρτα του διεκπεραιωταδικου όπου η θεα της βυζοχαραδρας μιλφατου αψηλου 4κινητου από αυτά που κάνουν το γατί να νιαουριζει θα καταπραϋνει το μπονο μου δοκίμασα την τραυματική εμπειρία του e-paravolou. Μπείτε και άμα βρείτε παράβολο μεταβίβασης να μου το πείτε και μένα. Ο,τι άλλη μπιπ θέλετε θα τη βρείτε. Μόνο παράβολο υγροποίησης τζατζικιου δεν έχει περάσει στα μενού το εκσυγχρονιστηρι.
Έτσι λοιπόν, 35€ και μόλις 3 και ούτε ώρες αργότερα και όχι 7 μέρες αργότερα με τον 'ορθόδοξο' τροπο, έτοιμη η άδεια και ρολάρισμα για Χαλκίδα κοιτώντας το pdf της ομολογκασιον στην κίνηση.
ΒΖΙΙΙΝ bitchezzz!!!
Την 'ιδιωτικοποιηση' του Δημοσίου αυτής της μορφής την γευτηκα κι εγώ, αλλά δεν γράφω λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν πολλοί καλοθελητές εδώ, που κρατάνε σημειώσεις... γενικώς διαπίστωσα σειρά κρατικών λειτουργιών σοβαρών, όχι κάποια λεπτομέρεια που τυχαίνει μία στο εκατομμύριο, σχεδιασμένες να μην ολοκληρωθούν 'ποτέ' αν δεν μπει 'Μεσίτης' στην υπόθεση. Περίπου όπως έγινε και με τις οικονομικού ενδιαφέροντος λειτουργίες, που η επίσκεψη στην εφορία, επιμελητήριο κλπ. αντικαταστάθηκε με επίσκεψη στον Λογιστή σου. Αυτό ήταν το νόημα της 'μηχανογράφησης' και 'ψηφιοποίησης' στην Ελλάδα.
-
Πρώτα η υπόθεση ήταν σκέτο μπουρδέλο, σήμερα είναι μπουρδέλο με τσατσά, άρα μπήκε τάξη, τι γκρινιάζετε αχάριστοι ?
-
Διαβάζω τα νέα:
Και σκέφτομαι αν είναι δυνατόν Συνταγματικά να ισχύσει κάτι τέτοιο κι αν πρόκειται για Διεθνή πρωτοτυπία ή γίνεται κι αλλού. Πέρα απ το πόσο εφικτό είναι να εφαρμοστεί στην πραγματικότητα κι όχι στο μυαλό κάποιου καρεκλοκένταυρου.
Θα μου πεις, στην Ελλάδα η περικοπή σύνταξης Υπαλλήλου είναι συννομη, Δικαστικού παράνομη, οπότε... και μέχρι να καταρρεύσει πάλι με χρόνια με καιρούς, θα έχει κάνει το κομμάτι του το κομματόσκυλο που το εισηγήθηκε κι ας τους άλλους να τρέχουν.
Ένα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι, εκείνος ο Παπάς τί γίνεται ρε παιδιά; Τουλάχιστον είναι καλά ο άνθρωπος; Δεν δίνει σημεία ζωής κι άρχισα να ανησυχώ. Γιατί δε λέει ο Μπαλάσκας στα Λαγωνικά που με τη πρώτη ματιά σακουλεύτηκαν την υπόθεση κι εξιχνίασαν τον φόνο της δυστυχης Καρολάιν, να βρουν τον ντορό;
-
Φίλε Quadra χαράς το κουράγιο σου. Αυτά και αποχωρώ από το θέμα.
Κάποιοι πεισματάρηδες αγωνιζόμαστε να εξουδετερώσουμε τη φθορά, τη φθίνουσα πορεία, τον ωχαδελφισμό και την παγερή αδιαφορία, στον περιορισμένο μας περίγυρο βέβαια γιατί μέχρι εκεί μπορούμε να φτάσουμε όσοι δεν θελήσαμε να φιλήσουμε κατουρημένες ποδιές κλπ, κλπ, ξέρεις ότι εννοώ την συνήθη Ελληνική πορεία της ανέλιξης στην πουτάνα την κενωνία
-
Για τους ίδιους λόγους Πηλιε δε γράφω και εγώ περισσότερα για την συζήτηση μου με φίλο που δουλεύει στην Πατούλης ΑΕ.
Τέλος πάντων μας τα γανωνουν τόσα χρόνια για το υδροκέφαλο δημόσιο κτλ ΑΛΛΑ όλα καλά αν υπάρχει ενδιάμεσος να κάνει τη δουλίτσα. Ξάφνου σφύζει από υγεία το σύστημα.
Πέρα από αυτά όμως, το πιο απλό είναι ότι στο gsis έχει ένα σκασμό παράβολα για τον πιο απίθανο λόγο αλλά όχι για μεταβίβαση οχήματος. Γιατί τέλη υδατοδρομιου πληρώνεις κάθε μέρα, αλλά όχημα μεταβιβάζεις κάθε φορά που έχει Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα.
Οπότε ας ενημερώσει κάποιος τον αποχαρακτηρισμενο Πασοκο να φτιάξει μια ακόμα επιλογή στα μενού των παραβολών, δε βλαΦΤει...
Εν τω μεταξύ ο πωλητής έψελνε γιατί δεν ήρθε στο διεκπεραιωταδικο να μπανισει μιλφατο αφού τσεκαρε φωτό προφίλ στο viber της όπου έστειλε φωτό ταυτότητας...
Αλλά έτσι είναι, ξεκινάνε μικρά από βενζινάδικα και ανεβαίνουν τη σκάλα της ιεραρχίας, κραχτες στον αρχιδοκαμπο του Μπουρναζίου και γκραν φινάλε σε κάνα γραφείο να ξαλεγραρει το μάτι του αφεντικού και των πελατών. Αλλά αυτά έχει ο ΙΤ, πρέπει να είσαι όπλο μέχρι τη σύνταξη ενώ η Σούλα του ΔΤ είναι για γυμνή φωτογράφηση στο 'Tροχοί και ΤΙR' με τατουάζ απαγορευτικού στο δεξί κωλομερι και υποχρεωτικής πορείας στο αριστερό.
Είναι πολλά τα btu Κυρyucko. Οι μέρες σου όχι βέβαια...
'Βρε πιάσε μια δημοσκόπηση!'
'Εφτασεϊϊϊ'
-
Τέλος πάντων μας τα γανωνουν τόσα χρόνια για το υδροκέφαλο δημόσιο κτλ ΑΛΛΑ όλα καλά αν υπάρχει ενδιάμεσος να κάνει τη δουλίτσα. Ξάφνου σφύζει από υγεία το σύστημα.
Το έχω γράψει πολλές φορές, η κατάσταση ΔΕΝ θα διορθωθεί ποτε, γιατί ΚΑΝΕΙΣ (εκτός ημών, αλλά γραμμένους μας έχουν) δεν θέλει εκ των πολιτικών. ΟΛΟΙ τρώνε και το σύστημα λειτουργεί μια χαρά, μίζα, λοβιτούρα και μεσάζοντες.
Ίσως το έχω ξαναγράψει, φίλη μου εκ ΙΤ τραπέζης πήγε το 2015 στο Υπουργείο για την ψηφιοποίηση. Όλα ήταν έτοιμα από το 2016 (ή 2017), αλλά κανείς Υπουργός δεν έδινε την εντολή, γιατί ένα ολόκληρο κύκλωμα θα κατέρρεε. Τελικά αναγκάστηκε να το κάνει ο τωρινός (δεν ήθελε, αναγκάστηκε...είναι σημαντικό) λόγω συνθηκών αλλά το 'σύστημα' έχει βρεί τρόπο ώστε να μη χαθούν τα λεφτουδάκια. Ίσως θυμάστε πέρσι Ιούλιο, Αύγουστο και Σπετέμβρι οτι γινόταν με τις άδειες και το περίφημο ψηφιακό σύστημα που είχε 'πέσει', τα ποσά που ανταλλάχτηκαν αυτούς τους 2-3 μήνες είναι απίστευτα (€200 για κάθε άδεια, υπολογίστε....).
Οπότε και η Ελλάδα της ψηφιοποίησης ακόμα χρειάζεται μεσάζοντες με τα '€35-50' για την μεταβίβαση, απλά μπορείς να κάνει 'ψηφιακά' την υπεύθυνη δήλωση και να βγάλει την βεβαίωση ότι δεν χρωστάς τέλη...μεγάλη εξέλιξη...αχαχα!
-
Από 16:00' μέχρι 16:45' ο Ηγεμόνας μας.
Και για όσους σαν εμένα δεν είχαν δει τη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. με τον Picasso...
Τελικά και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτεί ο Παπάς θα τον ξετρυπώσουν αυτοί, δεν τους ξεφεύγει τίποτα!
-
Και για όσους σαν εμένα δεν είχαν δει τη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. με τον Picasso...
Τελικά και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτεί ο Παπάς θα τον ξετρυπώσουν αυτοί, δεν τους ξεφεύγει τίποτα!
Παρακολουθώ όλα σου τα σχόλια εδώ και μήνες, είναι όλα ειρωνικά και πικρόχολα χωρίς πουθενά να φαίνεται η αισιοδοξία του ατόμου, πρέπει να είσαι πικρόχολος και καυστικός στην καθημερινότητα σου, μου φαίνεται αδιανόητο να είσαι χαρούμενος άνθρωπος, αυτό μόνο σε σένα το παρατηρώ. Θα μπορούσα να το προσπεράσω και να μη δώσω σημασία αδιαφορώντας, αλλά προβληματίζομαι με τη τόσο συμπεριφορά γιατί θεωρώ ότι είσαι αξιόλογο άτομο. Συγχώρα με αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ άλλο, θα δεχθώ κάθε παρατήρηση σου ακόμα και βρίσιμο και εύχομαι να πέφτω έξω και να μας βγάζεις μόνο εδώ αυτή την προσωπικότητα, είναι θλιβερό για μένα να μην έχω διαβάσει ποτέ κάτι δικό σου αισιόδοξο,
-
Εχω γνωρίσει πολλούς με οικονομική επιφάνεια , συνήθως 60++ , που ενώ προσλαμβάνουν έναν ειδικό να κάνει μία δουλειά , ταυτόχρονα ψάχνονται να παρακάμψουν την νομιμότητα . Συνήθως έχουν άκρες με λαμόγια , τα οποία τους ξέρουν τι ζώα είναι και τους αρμέγουν κανονικά και βέβαια δεν τους τελειώνουν τις δουλειές ποτέ .
Απορώ πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει λεφτά , ενίοτε πολλά λεφτά , κυρίως με την δουλειά τους , αλλά δεν μπορούν να πάνε με τον νόμιμο δρόμο . Προφανώς μεγάλωσαν με τα γρηγορόσημα και δεν μπορούν να διανοηθούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους .
Και όταν τους τα χώνω για αυτή την νοοτροπία το ψιλοδέχονται , αλλά αμέσως πάλι πέφτουν θύματα των λαμογίων .
Εξις δευτέρα φύσις , που έλεγαν κάποτε...
-
http://www.palo.gr/krhth-nea/sok-apo-to-idiwtiko-asfalistiko-elleimma-50-dis-se-40-xronia/27723454/
Αυτο που σας έλεγα. Ποια γενιά θα τη φάει στη μάπα; εεεε;;
Επισης με σταθερή απόδοση 3.5%επενδυτικού προγράμματος για το κεφάλαιο λένε θα είναι μικροτερες οι συντάξεις από 8 έως 13%
Θυμαστε που σας έκανα μια μικρή μελέτη και σας έλεγα ότι πρέπει να έχουμε σταθερή επενδυση πάνω από 4 με 5%.
Χαραμιζομαι μου φαίνεται.
Υ. Γ μπούρδες απλά τα διάβασα σε άλλες μελετες με οικονομίες σαν την δική μας και τα αντέγραψα.
-
piliourits wrote:
Παρακολουθώ όλα σου τα σχόλια εδώ και μήνες, είναι όλα ειρωνικά και πικρόχολα χωρίς πουθενά να φαίνεται η αισιοδοξία του ατόμου, πρέπει να είσαι πικρόχολος και καυστικός στην καθημερινότητα σου, μου φαίνεται αδιανόητο να είσαι χαρούμενος άνθρωπος, αυτό μόνο σε σένα το παρατηρώ. Θα μπορούσα να το προσπεράσω και να μη δώσω σημασία αδιαφορώντας, αλλά προβληματίζομαι με τη τόσο συμπεριφορά γιατί θεωρώ ότι είσαι αξιόλογο άτομο. Συγχώρα με αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ άλλο, θα δεχθώ κάθε παρατήρηση σου ακόμα και βρίσιμο και εύχομαι να πέφτω έξω και να μας βγάζεις μόνο εδώ αυτή την προσωπικότητα, είναι θλιβερό για μένα να μην έχω διαβάσει ποτέ κάτι δικό σου αισιόδοξο,
Τι να την κάνουμε την ψυχανάλυση, θα βοηθήσει κάτι εκτός απ τη τσέπη του ψυχαναλυτή;
Αισιοδοξία για ποιο λόγο; Πολίτης μιας χρεωκοπημένης χώρας που έφτασα στου διαόλου τη μάνα για να εξασφαλίσω μια ελάχιστη ανθρώπινη διαβίωση, βασικά για λόγους αξιοπρέπειας, βλέπω τους υπεύθυνους γι αυτή την κατάσταση να αρμενίζουν αγερωχοι πρωταγωνιστές στο θέατρο του παραλόγου κι όσοι ακόμη βολεύονται να τους χειροκροτουν. Που και που κάποιος με ανθρωπιά ρωτάει όπως εσύ καλή ώρα 'τι έχεις, έλα μην είσαι έτσι...'
Ακόμη κι αυτή η ειρωνεία και διακωμώδηση της κάθε 'ο καραγκιόζης υπουργός' κατάστασης, είναι μια ακίνδυνη για τους πρωταγωνιστές εκτόνωση οργής, που τους βολεύει. Γιατί αν σαν λαός είχαμε λίγη τσίπα, θα γινομασταν όχλος που θα ενοχλουνταν μόνο αν δεν έκανε ο διπλανός του σωστή τη θηλιά και το σχοινί στο σωστό μήκος, κι όχι γιατί δεν χειροκροτει τις αρχές του τόπου κι είναι γκρινιάρης... οπότε ας δικαιούμαι τουλάχιστον να ειρωνεύομαι τους γελοίους, σαν ταπεινός ραγιας κι εγώ, όπως κι οι άλλοι γύρω μου.
-
Και μια και το κάναμε μεταμεσονύκτιο Ερωτοδικείο, απ' το καυστικός μέχρι το πικρόχολος υπάρχει μεγάλη απόσταση. Στη καθημερινότητά μου μια χαρά είμαι, χοντρό γελαστό παιδί, και με τους Νεοδημοκράτες δεν έχω τίποτα, έχω και φίλους Νεοδημοκράτες, και μετά από κάποια σεμινάρια Active Listening στα οποία έλαβα μέρος, κάνω συγκαταβατικά νεύματα ενώ τους ακούω να μου λένε πόσο καλή Κυβέρνηση έχουμε στις κατ' ιδίαν συζητήσεις μου, και συμμετέχω με open ended questions για να εντρυφήσω στο πόσο καλύτερα είμαστε σε μια χρεωκοπημένη χώρα χωρίς αύριο, με τον γιο του Μητσοτάκη, απ' ότι με τον κωλοτούμπα τον Τσίπρα, με τον Άδωνη απ' ότι με τον Καρανίκα, με τον Χατζηδάκη απ' ότι με τον Παπά (τον 'αριστερό', όχι τον φασίστα όπου είναι καλή του ώρα) και μετά έρχομαι εδώ με το άλτερ έγκο μου στο Φόρουμ, που υπάρχουν άλλοι άκτιβ λίσενερς και ξεφορτώνω...
τί δηλαδή, είπαμε να αποδεχτούμε πως θα ζούμε για πάντα σε επίφαση Δημοκρατίας αλλά ας υπάρχει κι ο φερεντζές της ελευθερίας της έκφρασης, καθώς τίποτε άλλο από όσα συντρέχουν στην ένοια της Δημοκρατίας δεν υφίσταται στη μόνη Αφρικανική χώρα της Ευρώπης, που έλεγε κι ένας αρχαίος σατιρικός ποιητής.
-
Μη μου το κομματικοποιείς και μου το χαλάς, απλά δες λίγο από την πλευρά της υγείας αν σου κάνει καλό να είσαι συνέχεια οργισμένος, δεν έχεις άδικο γενικά αλλά το να σε τρώει μέσα σου καθημερινά ότι στραβό υπάρχει γύρω και όποια αδικία σου συμβαίνει δεν σου κάνει καλό μακροπρόθεσμα. ψυχανάλυση δεν είναι ούτε ερωτοδικείο, είναι απλά διαπίστωση αν το εισπράττεις έτσι ΟΚ, εγώ είπα τις σκέψεις μου και πέραν τούτου ουδέν. Τέλος, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.
Σημ: Μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι οι αδικίες, οι δυσκολίες και τα στραβά συμβαίνουν μόνο σε σένα, αν όλοι εδώ που γράφουμε και παρακολουθούμε γράφαμε τι έχουμε περάσει και περνάμε θα έγραφε μια Britannica ο καθένας, αλλά δεν είμαστε οργισμένοι 24/7, κάνουμε και διαλείμματα βρε αδελφέ.
-
Έχει κάθε δικαίωμα να είναι οργισμένος. Τον έδιωξαν. Ο ίδιος Πηλιος θα είναι ο καλύτερος φίλος όποιων τώρα εκνευρίζονται μαζί του μόλις θα ξανάρθουν οι 'κομμουνισταί'. Πρώτος στο σκουπιδιασμα και θα του λέτε και μπράβο...
Σε άλλα νεα, ακαταδιωκτο για τους τζαγαδορους των νέων επικουρικών, χέρι στο νερό και βέβαια οι απειλές κουρΑδωνι στους εστιατορες. ΒΖΙΙΙΝ επικινδύνως η πιο λατινικά vivere periCOLOsamente
...το οποίο θα γίνει pericoloclasmente το φθινόπωρο όταν θα αρχίσει για τα καλά η εφαρμογή των 'μεταρρυθμίσεων' του Κωθτη κυρίως. Πάντως (δεν αναφέρομαι εδώ μέσα) όλοι 'δε ξέρουν τίποτε για το φόνο' ρε παιδί μου...μου έχει εντυπωθει πολύ χαρακτηριστικά η 7/7 επειδή έτυχε να είμαι σε βάπτιση και στο τραπέζι ήταν πολλοί οι χαρούμενοι. Τώρα πολλοι εξ αυτών έχουν ένα σφίξιμο να το πω, ένα ύφος αρνιού στη σούβλα, και τα καλύτερα έρχονται. ΒΖΙΙΙΝ, ΝΤΟΪΝΓΚ!!! (Φανταστείτε τη γνωστη μουσικουλα με το Βουτσά συνοδευόμενο από facepalm δίπλα σε μια καλπη)
-
Λοιπόν Πήλιου τώρα μας απελευθέρωσες ...
Ο Ιωάννης έχει το άγχος να γίνει η νδ, κιναλ , σε μέγεθος και με την Κεραμέως αρχηγό...
Και εγώ έχω πάψει να μιλάω πολιτικά με φίλους και γνωστούς και συγγενείς , οπότε θα τα λέμε εδώ με τον Πήλιου να το διασκεδάζουμε ...
Οταν είμαστε έξω διασκεδάζουμε με το αιρκρός...
-
Μόλις γίνει αυτό criu σταματάω το ποσταρισμα άμεσα. Ούτως ή άλλως το βράδυ εκλογικής αναμέτρησης όπου η ΝΔουλα θα πάθαινε καζο Βενιζελου που ξεκίναγε Τετάρτη από τα πίσω έδρανα για να φτάσει Παρασκευή στο βήμα να μιλήσει θα έκανα το καθιστικό μου σπήλαιο όπου θα κρέμονταν σταλακτίτες αναπαραγωγικου ζωμού...
Ομως η ΝΔουλα είναι κόμμα αρχών οπότε δε θα συμβεί αυτό. Είναι η επιμονη κουράδα που όσο και να πατάς το καζανάκι δεν φεύγει. Τώρα βέβαια που αντιλαμβάνονται όλοι ότι παράγεται περισσότερος Κούλης απ'οσον μπορούν να καταναλώσουν θα έχουμε ενα 'σκοτεινό διάλειμμα' το οποίο είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί...
-
Quadra καθόλου κακοπροαίρετα δεν εξέλαβα την κριτική σου και έχεις δίκιο για τον διαρκή θυμό, αλλά γι αυτό τα γράφω έτσι εδώ, να ξεθυμαίνω. Το θέμα είναι πως εγώ (κι άλλοι σαν εμένα φαντάζομαι) δεν είμαι οργισμένος γιατί κάποιος μου πήρε την κουτάλα απ το χέρι και με ξεβόλεψε από κει που χα καλομάθει, όπως την παθαίνουν αρκετοί Έλληνες σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά επειδή μια ζωή αγωνίζομαι να παραμένω εντός ορίων αξιοπρέπειας, κι οι σημερινοί κυβερνώντες (όπως και οι χθεσινοι) πιστεύουν πως δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν δεν τα καταφέρω...
Οπότε ας γυρίσουμε σε κάτι που θα εκτιμήσεις:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2