-
Θα έλεγα ποτέ μην σώσουν κι έρθουν οι βρωμοτουρίστες και μας μολύνουν ξανά με τον ιό τώρα που πήραμε μια ανάσα. Άλλωστε, το 'άφρον' άνοιγμα του τουρισμού πέρισυ μας οδήγησε στα κρούσματα και τους θανάτους του φθινοπώρου. Να την βγάλουν με voucher από εσωτερικό τουρισμό μόνο οι παλιο-ρουμτουλέτηδες και λοιποί που μου θέλουν και τουρίστες που κουβαλάνε ινδικές μεταλλάξεις...
Τι, όχι;
-
Απλά τώρα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και αυτοί στους οποίους ανοίξαμε τα πόδ... ε, τις αγκαλιές πέρυσι (θυμάμαι κάποιους που έλεγαν πόσο αμελητέες ήταν οι ακυρώσεις της TUi, με τη χρονιά να κλείνει 80% σε αφίξεις) τώρα δεν έρχονται στη χώρα του σαξες στόρι για να μην μολυνθούν απ τους ανεμβολίαστους ιθαγενείς όταν τους σερβίρουν γκρικ σάλαντ... άρα τζίφος τα 6μηνα λοκνταουν τις αγαπημένης σου κυβέρνησης, που κάνει τα πάντα με υστέρηση 360 μοιρών, που θα λέγε κι ο Τσίπρας...
-
Ναι αλλά τότε να ετοιμαζόμαστε να πληρώσουμε όλοι μαζί τα δάνεια των ξενοδοχείων στις τράπεζες για να σωθεί η βαριά βιομηχανία της χώρας και οι τράπεζες που στηρίζουν την εθνική οικονομία !
-
Βρε, άσε την 'αγαπημένη μου κυβέρνηση'. (τα 6μηνα lockdown τα κάναμε για τους τουρίσται και ουχί για την πάρτη μας, θα την βγάζαμε πένα δίχως lockdown δηλαδή;).
Τελικά τους θέμε του τουρίσται εν μέσω πανδημίας ή δεν τους θέμε; Εμένα αυτό είναι το ερώτημά μου. Αλλά όταν είσαι και λίγο εκ του μακρώθεν η κριτική προς τους ιθαγενείς είναι ωραία, όταν είσαι εντός και βλέπεις ταβέρνες και καφέ σε όλα τα πέριξ τουριστικά μέρη να ρημάζουν άδεια, ρίχνεις και λίγο νερό στο κρασί σου. Η κυβέρνηση έχει μια σταθερή γραμμή, τουρίστες ήθελε πέρισυ, τουρίστες θέλει και φέτος και ας κριθεί στο τι θα πετύχει επί των αφίξεων, η 'αντιπολίτευση' που πέρισυ φώναζε γιατί έρχονται τουρίστες και φέτος γιατί δεν έρχονται πόσο ρεαλιστική είναι; Ο 'αγαπημένος' σου Βαρουφ τι λέει;
ΥΓ; Προφανώς και οι κυβερνήσεις Ισπανίας, Ιταλίας και Πορτογαλίας είναι εξίσου ηλίθιες και ανίκανες με την δική μας. Γι αυτό και οι άγγλοι τουρίσται θα παραμείνουν στον μοναδικό ασφαλή προορισμό (την ..πατρίδα τους, που επιδημιολογικά άλλωστε όλα πάνε πρίμα και έχει και άλλο ένα lockdown τώρα που μιλάμε μέχρι νεωτέρας να κάνουν παρέα με την ινδική μετάλλαξη).
-
Εγώ την Κυβέρνηση αφημένη την έχω, όπως και την Αντιπολίτευση (λες και διαφέρουν κάπου, εκτός απ το χρώμα της αφίσας).
Την είδηση περί μη διεθνών αφίξεων την ανέβασα για να ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η ΒΖΙΙΙΙΝ Ανάπτυξη που μας έρχεται από Σεπτέμβρη.
Και δε πα να κρατήσει 3-5-10 χρόνια η κατάσταση που ακυρώνει τον διεθνη Τουρισμό σαν μπιζνα, εμείς και η αγαπημένη (πολλών) Κυβέρνηση θα παραμένει προσκολημένη στη 'Βαριά Βιομηχανία' του τόπου, προσαρμοζοντας ολόκληρη την αγορά και κοινωνική ζωή της χώρας για 9 μηνες κάθε χρόνο, στην προσδοκία των ορδων Βαρβάρων τουριστών απ τα ξένα το καλοκαιρινό τρίμηνο, έρθουν δεν έρθουν αυτοί... κι όταν συνειδητοποιήσουμε πως οι βάρβαροι πια δεν υπάρχουν (ή δεν έρχονται), τί θ' απογίνουμε;
-
Η απάντηση της UEFA για τη Βόρεια Μακεδονία: 'Χρησιμοποιούμε τη νέα ονομασία σε όλη την επίσημη επικοινωνία μας'
-
40 MKO (Mασάμε Καλά Ολοι) , φωνάζουν που η Ελλάδα θεώρησε το αυτονόητο . Οτι η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα , για τους μετανάστες από την Ασία και την Αφρική .
Σου λέει τόσα χρονάκια καλά την βγάλαμε , τώρα τι γίνεται...
Σε ένα τραπέζι πρό ιού , είχα βρεθεί με κάποιον λίγο μεγαλύτερο από μένα που ο γιός του δούλευε σε ΜΚΟ από χρόνια .
Ταξίδια σε διάφορες 'δύσκολες' χώρες , αλλά και σε 'εύκολες' όπως η δική μας και ο μισθός πολύ ψηλός .
Οπότε τώρα τι θα γίνει . Θα πάνε πάλι σε δύσκολες χώρες ή θα χαθεί ο μισθός...
Και τα σχόλια ανάλογα...
Oi ΜΚΟ είναι οι κυβερνήσεις του μέλλοντος, είναι οι μπροστινοί των 2-3 μεγάλων αφανών παγκόσμιων διοικητών, οι πρωθυπουργοί, πρόεδροι κλπ των χωρών απλώς προϊστανται, ας το χωνέψουμε αυτό σιγά - σιγά για να μη μας πιάσει το στομάχι μας καταπίνοντας το απότομα. Και μας κοροϊδεύουν και μπροστά στα μούτρα μας, πχ θέλει η Τουρκία να είναι ο προστάτης της Αν.Μεσογείου, και από ποιόν ρε βλάκα Τούρκο κινδυνεύει η Αν.Μεσόγειος εκτός από σένα ? Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι όλη η κομπανία Ε.Ε, ΝΑΤΟ, κλπ διεθνείς οργανισμοί ανακατεύουν συνεχώς τον κόσμο δημιουργώντας εστίες αναμπουμπούλας κατασκευάζοντας εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν για να δουλεύουν οι πολεμικές τους βιομηχανίες που συνεισφέρουν στην καλοπέραση τους, και ποιοί είναι πίσω από το τεράστιο αυτό χρήμα που διακινείται μέσω των όπλων, μα οι 2-3 μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες και όλα τα υπόλοιπα χώρες, οργανισμοί, οίκοι αξιολόγησης κλπ είναι τα περιφερειακά τους εργαλεία.
Παγκόσμιος οργανισμός ενέργειας, έβαλε η Γερμανία και οι φίλοι της ( τις χώρες τσιράκια της και λέγε με Σρέντερ και Rosneft) ένα Τούρκο επικεφαλής, πήρε η Γερμανία 50 χρόνια παράταση στη χρήση άνθρακα και ο μ...... ο Χατζηδάκης όταν ήταν στη ΔΕΗ κατήργησε την δική μας ενέργεια στην Ελλάδα για να γίνουμε πράσινοι λέει στην ενέργεια αγοράζοντας όμως Γερμανικά εργαλεία για να την αποκτήσουμε, τόσο απλά, ο Δένδιας είπε δεν θέλουμε τη δική μας ενέργεια γιατί είμαστε παράδεισος και εμείς οι καθημερινοί Έλληνες μπαίνουμε ακόμα πιο βαθειά στα σκατά, και μόνο τα χαμόγελα του Μητσοτάκη προς τη Μέρκελ στο τραπέζι προχθές είναι αρκετά για να καταλάβουμε προς τα που πάμε.
Για τον Χατζηδάκη όταν ανέλαβε τη ΔΕΗ είχα γράψει εδώ ότι θα την πάει όπως πήγε την Ολυμπιακή, θα την κόψει κομμάτια και θα την πουλήσει, είναι ο άνθρωπος που εκτελεί διατεταγμένες υπηρεσίες, τώρα ήρθε η σειρά του εργασιακού.
-
Αυτά γινόντουσαν, έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται, οι πρακτικές ίδιες τα πρόσωπα μόνο είναι διαφορετικά και ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου, πάντα κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας, μη μάθει ντέ το πόπολο τι καπνό φουμέρουμε και που πάνε τα χρήματα τους που μας έβαλε διαχειριστές.
Διώκοντας την διαφθορά και “διαφθορά” των ετών 2004-2009, ο Κοτζιάς και οι συνεργάτες του (επί το πλείστον φίλοι του από την εποχή που υπηρετούσαν μαζί στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών) δεν είχαν ούτε όρεξη ούτε χρόνο να πατάξουν την επί των ημερών τους κραυγαλέα διαφθορά, που γιγαντώθηκε από την πώληση χιλιάδων θεωρήσεων Schengen σε άτομα από την Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Αιτήσεις που έκανε δεκτές η Ελλάδα, ενώ είχαν απορριφθεί από τα εκεί γερμανικά και γαλλικά προξενεία!
Στους διαδρόμους του υπουργείου ψιθυριζόταν ότι εκείνη την εποχή υπήρχε “γρηγορόσημο” για εκάστη των περίπου 700.000 κατ’ έτος τουριστικών θεωρήσεων από Ρωσία. Ακόμα κι αν δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις, καταδεικνύεται το ύψος του μαύρου χρήματος που διέλαθε της προσοχής του “Ροβεσπιέρου” υπουργού, που αυτές τις ημέρες διαμαρτύρεται σαν άλλη “αποπλανημένη κορασίδα” για τα όσα πράττουν τα Σκόπια στο Euro! Γιατί όταν υπέγραφε τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είχε φροντίσει να υπάρχουν ρήτρες;
https://slpress.gr/politiki/i-mko-o-rontos-kai-to-voliko-thyma-mia-diki-poy-apokalyptei-polla/
-
Επιτέλους πραγματική ΝΔουλα. Επιτέλους όσοι μεροκαματιάρηδες την ψήφισαν θα πάθουν ο,τι τους αξίζει. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη γι'αυτους.
Επιτέλους ξεκινά και επίσημα η διαδικασία ανατροπής της βέβαια αφού η ιστορία εναλαμβανεται.
Επιτέλους τέλος και στο safe mode μου. Αναδιαταγμενος αγωνιστικα (γυρε saxoποιηθηκα στα γεράματα) και να πω και ένα Σκοπιανό παραλειπόμενο (όπως υποψιάζομαι):
Ήλπιζα να σας τρολαρω με δήλωση τύπου 'αναμεινατε incar από πισωκινητο-πισωμηχανο από Σέρρες στο τέλος του μήνα'. Βέβαια εγώ δεν είμαι Αντωνης Βοσσος να έχω την ιδιοκτησία της Γερμανικής Σχολής ώστε να οδηγώ 911 gt3. O συγκεκριμένος ήταν ένας από τους πολύ λίγους που κοντραρισε ξένους μέσα στις Σέρρες (είχε νικήσει κιόλας στον ένα αγώνα) στην αρχή της κρίσης.
Το 'πισωκίνητο πισωμηχανο' όμως που δικαιούται ένας μπντωχος αντιδεξιος είναι το Renault Twingo οπότε θα είχα χρόνο να ποσταρω πολιτική μέχρι να τελειώσει η ευθεία των Σερρών. Σλοβενική η ομάδα που τα έχει, μιλάμε με τον άνθρωπο και κανονίζουμε τεστ τον Ιουνη και αγωνα το Νοέμβρη (θα γίνουν 2). Όλα καλά...και εξαφανίζεται. Η λέσχη που διοργανώνει τον αγώνα φυρομεζικη όπως και σχεδόν οι μισοί οδηγοί. Βέβαια καλά κάνουν οι άνθρωποι και φυλάγονται γιατί είχα σχέδιο. Τεστ με τηλεμετρια κτλ τον Ιουνη ώστε το Νοέμβρη να είμαι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται από τα πρώτα μέτρα.
Στααανταρ θα του έβαλαν χέρι του Σλοβένου. Και έτσι Δια μου πάει η ευκαιρία δια ζώσης που πολύ θα ήθελα να συμβεί εφόσον μπορούσες. Όμως η ΒΖΙΙΙΝ Αναμπντυγκξη (πεθαίνω Πηλιε) ήτοι σιγά μην κάνουμε αγώνες φέτος θα με φέρει βόρεια το Νοέμβριο σε κάνα βουλγαρικό πρωταθλημα. Αυτοί μας θέλουν τουλαστιχον...
-
Η γενοκτόνος Τουρκία ως «μπροστινός» των ΗΠΑ
Πολύ μελάνι έχει χυθεί παγκοσμίως για το «πώς οι ΗΠΑ θα συνετίσουν/εξαναγκάσουν την Τουρκία να επιστρέψει στην επικυριαρχία τους.» Όμως οι Αμερικανοί πάντοτε βρίσκονταν, βρίσκονται και θα εξακολουθούν να βρίσκονται πίσω από τους Τούρκους, επιτρέποντας με πολλούς έμμεσους και άμεσους τρόπους την κατακόρυφη ενίσχυση της παρουσίας τους σε Μέση Ανατολή, Αζερμπαϊζάν, Ουκρανία, Λιβύη, αρκετές αφρικανικές χώρες, κα. Όπου οι ΗΠΑ δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάνε, προκειμένου να ανταγωνιστούν συμφέροντα άλλων δυνάμεων, όπως: Κίνας, Ρωσίας, Γαλλίας, Αιγύπτου κλπ, προωθείται η Τουρκία, πάντοτε με την στοργή των Αμερικανών.
Το αν οι ΗΠΑ αυτοκτονήσουν τελικά με την Τουρκία, λόγω ευήθους πολιτικής, όπως έκαναν στο Ιράν, επί Σάχη, ή στο Βιετνάμ, ή με τον Μπιν Λάντεν, ο οποίος «αναδείχθηκε» στην Αμερική πολύ πριν την 11η Σεπτέμβρη 2001, κλπ, είναι άλλης τάξεως ζήτημα. Ζήτημα που οφείλεται στην αδυναμία χάραξης πολιτικής, λόγω του λυσσαλέου εμφύλιου πολέμου μεταξύ των αμερικανικών ελίτ, στους ανταγωνισμούς των αφανών ιερατείων της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και στα τουλάχιστον 5 κέντρα εξουσίας που κι αυτά διαγκωνίζονται. Κρίσιμος παράγοντας εδώ και δεκαετίες είναι η αριστερή και φιλοϊσλαμιστική πτέρυγα της Παγκοσμιοποίησης που φωλιάζει στους Δημοκρατικούς. Εάν επικρατήσει θα ανατραπεί η παγκόσμια ισορροπία, πράγμα που παρ’ ολίγον να γίνει επί Ομπάμα.
Στην τελευταία δριμύτατη σύγκρουση Ισραηλινών και Χαμάς η γενοκτόνος Τουρκία κάλεσε σε «ιερό πόλεμο» κατά του Ισραήλ και έθεσε θέμα στρατιωτικής κατάληψης της Ιερουσαλήμ. Οι Τούρκοι παρέχουν στην τρομοκρατική –για τις ΗΠΑ και τη Δύση– Χαμάς βοήθεια οικονομική, στελεχιακή, ηλεκτρονική, και σε θέματα τεχνολογίας όπλων. Δημοσιευμένες πληροφορίες αναφέρουν μεταφορά μέσω Τουρκίας στη Χαμάς οπλικών εξαρτημάτων από το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα και άλλες χώρες. Το Ισραήλ βομβάρδισε στη Γάζα τουλάχιστον δύο τουρκικά κτίρια που χρησιμοποιούνταν ως επιχειρησιακά κέντρα εναντίον του. Έτσι και σε αυτή τη σύγκρουση οι Τούρκοι έριξαν «λάδι στη φωτιά». Όμως όπως συνέβη στη Λιβύη και αλλού, πάλι η Τουρκία δεν είχε καμία επίπτωση. Ούτε από τις ΗΠΑ που εμφανίστηκαν «λαλίστατες» (με καθυστέρηση ενός και πλέον αιώνα), ως προς την τουρκική γενοκτονία των Αρμενίων.
Το ότι οι ΗΠΑ δεν τιμωρούν, καθ’ οιονδήποτε σοβαρό τρόπο, την Τουρκία ούτε εμποδίζουν την φανερή διείσδυσή της στη Γάζα, η οποία εξόφθαλμα είναι κατά του Ισραήλ, αποδεικνύει την βούληση των Αμερικανών να συντηρούν την πολύπλευρη γεωπολιτική κρίση στην ευρύτερη περιοχή του ισραηλινού κράτους.
Όμως, εάν οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να αλλάξουν πολιτική ακόμη και απέναντι στο Ισραήλ τότε τι να περιμένουμε για την Ελλάδα; Όπως προαναφέραμε, πολλά θα κριθούν από το κατά πόσο θα επικρατήσει η πολιτική της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών και ειδικότερα της φιλοϊσλαμίστριας Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις. Το Ισλάμ είναι ένα βολικό εργαλείο στα χέρια όσων θέλουν μετά μανίας να επιβάλλουν την Παγκοσμιοποίηση. Το Κοράνι ως υπέρτατος νόμος καταργεί τα σύνορα, τα Συντάγματα και τα πολιτεύματα των ανεξάρτητων κρατών. Το βλέπουμε στην πράξη στην Ελλάδα με την συντελούμενη αντικατάσταση πληθυσμού, δια των βιαίως εισερχόμενων απολύτως παράνομων Μουσουλμάνων μεταναστών.
Το να επεμβαίνει η Τουρκία γενοκτονικά εναντίον διαφόρων λαών, πριν και μετά τη Συνθήκη της Λοζάνης, 1923, αλλά και μετά τον Β΄ΠΠ έχει πλέον παγιωθεί, ως αποδεκτή από τη Δύση συνθήκη. Και οι ΗΠΑ αυτό αρχικά το ανέχθηκαν και κατόπιν το ενεθάρρυναν. Ο οθωμανικός τους έρωτας δηλώνεται και σήμερα όταν λένε πως «θέλουν να κρατήσουν οπωσδήποτε κοντά τους την Τουρκία, ως σπουδαία σύμμαχο.» Έτσι δεν κοστίζει τίποτε στην εκάστοτε αμερικανική κυβέρνησή να αναγνωρίζει κάθε εκατό και πλέον χρόνια μια γενοκτονία των Τούρκων.
Η Ελλάδα έχει υποστεί από τους Τουρκία γενοκτονίες, εθνοκαθάρσεις, πογκρόμ, και καθ’ ολοκληρίαν λήστευση περιουσιακών στοιχείων των ομογενών μας. Ελπίζουμε το Κογκρέσο κάποτε να αναγνωρίσει και αυτές τις γενοκτονίες. Ποτέ δεν είναι αργά να συναντηθούν οι ΗΠΑ με την ιστορική εντιμότητα, όσον αφορά ΟΛΟΥΣ τους λαούς, θύματα των γενοκτόνων Τούρκων.
Στο όλο πρόβλημα έχει παίξει καταλυτικό ρόλο, ειδικά τα τελευταία 47 χρόνια της Μεταπολίτευσης των Μνημονίων και της παράδοσης της Μακεδονίας μας, με τη «Συμφωνία των Πρεσπών», η πολιτική του άθλιου ελληνικού πολιτικού συστήματος που έχει συγκροτήσει Ενιαίο Κυβερνητισμό ο οποίος διαπερνά οριζοντίως κόμματα της δήθεν Δεξιάς, του Κέντρου, του Σοσιαλισμού και της Αριστεράς μέχρι το νεοτροτσκιστικό ΣΥΡΙΖΑ. Υπό αυτήν την έννοια η Ελλάδα βιώνει την αναξιοπρέπειά της την οποία η ίδια προκαλεί. Πρόσφατη χαρακτηριστική, χυδαία αμερικανική ασέβεια εκδηλώθηκε προ μηνών, όταν επιφανές στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ με αφορμή το θέμα της προμήθειας των φρεγατών δήλωσε δημοσίως πως: «οι ζητιάνοι (οι Έλληνες) δεν έχουν δικαίωμα επιλογής».
Ωστόσο σαφώς υπάρχει και γενικότερο πρόβλημα με τις ΗΠΑ οι οποίες θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι ποτέ δεν είναι αργά να φερθούν στην Ελλάδα με σεβασμό, τουλάχιστον στον Πολιτισμό της. Σε αυτόν οφείλουν από την Δημοκρατία τους μέχρι και την οικοδομική μεγαλαυχία που αποτυπώνεται στα νεοκλασικά αντίγραφα των εμβληματικών, κυβερνητικών τους κτιρίων. Στην χώρα μας οφείλουν όσα υπερήφανα παρουσιάζουν ως ταυτότητά τους. Μια ταυτότητα που πλέον σήμερα είναι ένα κάκιστο, αντιδημοκρατικό αντίγραφο του ελληνικού προτύπου.
Του Γιώργου Ρωμανού, Συγγραφέας– Αναλυτή, Ιστορικού ερευνητή
Από το militaire.gr
-
-
https://www.zougla.gr/money/agores/article/epistrofi-sta-protogeni-pleonasmata-to-2023
Τέλεια! Να ξανακερδίσουν τα παιδιά!
Αμφιβάλλει κανείς ότι δε θα κάνουν 'ο,τι χρειαστεί και άλλα τόσα' για να πετύχουν τα πλεονασματα;
-
Όχι ρε γμτ...
Εμένα μου αρέσει ο Ανδρουλάκης ο Ευρωβουλευτής πάντως.
Βενιζέλοι, Λοβέρδοι κτλπ μου φαίνονται καμένοι.
-
Και εμενα μ αρεσει ο Ανδρουλάκης. Το προσέχω οπότε μιλά και κάνει καλή δουλειά στην ευρωπη. Μέχρι στιγμής είναι στα χνώτα μου και τον πάω.
-
Όχι ρε γμτ...
Εμένα μου αρέσει ο Ανδρουλάκης ο Ευρωβουλευτής πάντως.
Βενιζέλοι, Λοβέρδοι κτλπ μου φαίνονται καμένοι.
Για τα 250 εκατομμύρια που μας φέσωσαν, είπε κάτι;
-
https://www.zougla.gr/money/agores/article/epistrofi-sta-protogeni-pleonasmata-to-2023
Τέλεια! Να ξανακερδίσουν τα παιδιά!
Αμφιβάλλει κανείς ότι δε θα κάνουν 'ο,τι χρειαστεί και άλλα τόσα' για να πετύχουν τα πλεονασματα;
3,7% λέει τα πρωτογενή πλεονάσματα το 2025 !
Μαζί με τις φθηνές μπαταρίες στα ηλεκτρικά, θα μας έρθουν...
-
3,7% λέει τα πρωτογενή πλεονάσματα το 2025 !
Μαζί με τις φθηνές μπαταρίες στα ηλεκτρικά, θα μας έρθουν...
Αχαχαχα!! Πάρτε κόσμε ηλεκτρικά...Βζίιιιννννν....(και όχι βενζίν)
-
Αυτή τη στιγμή το ΝΜΚ που δείχνει στο σκορ του αγώνα το βάζει ο ΑΝΤ1 ή η UEFA?
Οι Νορθ Ματσεντόνσκι τί βλέπουν (εκτός απ την ομάδα τους να σκοράρει) ?
Άμα, μάλιστα είδα το 'ΦΦΜ' στις φανέλες, Φούτμπολ Φεντερέησιον Ματσεντόνσκα, εικάζω...
-
Για να μην ξεχνάμε, μας τα θυμίζει ο Ν.Μαριάς, είναι λίγο θέατρο αλλά τα γεγονότα με Γερμανία και Τουρκία είναι αδιάψευστα στοιχεία.
-
Κρίμα τελικά που έχουμε γεμίσει Γεωργιανούς κι Αλβανούς κακοποιους και παρασύρουν μέχρι κι Έλληνες πιλότους να στραγγαλίσουν τη γυναίκα και τον σκύλο! Αυτός ο Παρασκευόπουλος τα φταίει όλα... τελικά όντως Εγκληματοφοβία έχουμε, όχι εγκληματικοτητα, καλά τα λεγε ο Χρυσοχουντίδης κι εγώ τον ειρωνευόμουν...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2