-
Σάμπως και να πω...
-
Το λέω για τους άλλους όμως που διαβάζουν.
Ο Μαρξ λοιπόν (αν δεν κατάλαβες ότο το 'η' στο τέλος ήταν λάθος πληκτρολόγησης, δεν εκπλήσσομαι), ανέφερε την μετανάστευση μέσα σε ένα καπιταλιστικό πλαίσιο και με προσκλήσεις, όπως γίνονταν και το '50 και '60 που πήγαιναν και οι Έλληνες, λαντζιέρηδες στην Αμερική, εργάτες φάμπρικας στην Γερμανία και ανθρακωρύχοι στου Βελγίου τις στοές. Σήμερα αντιμετωπίζουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.
-
Έγιναν μέχρι και παρατηρήσεις από τους mods σε προηγούμενες σελίδες για καταστρατήγηση του κανονισμού περί ρατσισμου κλπ. Μου κάνει εντύπωση που δεν το παρατήρησες...
Ο καθένας μπορεί να εκλάβει και να αναλύσει τα γραπτά μου όπως επιθυμεί.
Ισχύει το ίδιο και για τα δικά σου ή περνάς στο απυρόβλητο;
-
21 Quadra wrote:
Ίσως να είναι οι δικοί μας που όπως πίεσαν τον Τσίπρα να ξεφτιλίσει την εργασία στην Ελλάδα φτωχοποιώντας την κοινωνία
Έχω πάρα πολλά να προσάψω στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Η Ελλάδα φτωχοποιήθηκε πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο οποίος και τον κατώτατο μισθό αύξησε και την ντροπή της ανθρωπότητας που λεγόταν 'υποκατώτατος' κατήργησε και ελάφρυνε τις ασφαλιστικές εισφορές για όσους επιτηδευματίες έχουν χαμηλό εισόδημα. Η χειρότερη περίοδος ήταν επί Σαμαρά. Τότε μπήκαν όλα αυτά τα μέτρα που ακόμα και σήμερα μας ματώνουν.
Η ένστασηγια την φτωχοποίηση που επέβαλε ο Τσίπρας είναι ότι άλλα υποσχέθηκε για να - αρπάξει με δόλο όπως αποδείχθηκε - την εξουσία με συνθήματα που δεν είχαν σχέση με την πορεία της διακυβέρνησης του, όσο για τα μέτρα που πήρε ο Σύριζα τα ξεχνάς ηθελημένα.
Δεν είπα ποτέ ότι ο Σαμαράς δεν έκανε ολέθρια σφάλματα, και εμάς του;ς Ε.Ε μας έστησε στον τοίχο, και τις συντάξεις έβαλε στην πρέσα, αλλά ο Σύριζα βγήκε για να τα αλλάξει όλα αυτά και τα έκανε χειρότερα.
-
Ξεχνούν οι υποστηρικτές του Σύριζα και προσωπικά του Τσίπρα ότι σαν να μην είχε δεσμευτεί ποτέ ότι θα σκίσει τα μνημόνια, σαν να μην είχε καταγγείλει σαν προδοτικές τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, σαν να μην υπέγραψε ποτέ ο ίδιος το τρίτο μνημόνιο, σαν να μην επέβαλε ποτέ επώδυνα μέτρα, σαν να μην έκλεισε τις τράπεζες,** σαν** να μην μείωσε περαιτέρω τις συντάξεις, **σαν **να μην κατήργησε το ΕΚΑΣ, **σαν **να μην αύξησε υπέρμετρα φόρους και εισφορές, σαν να μην μπλόκαρε επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις, σαν να μην δημιούργησε το κλίμα για χιλιάδες προσλήψεις των 300€ που μείωσαν την ανεργία, σαν να μην δημιούργησε κλίμα στην κοινωνία να φύγουν 500.000 μορφωμένοι νέοι στο εξωτερικό. Ξεχνάνε να αναφέρουν αυτές – τις επιτυχίες – οι οπαδοί του, να μη γράψω και όσα είπε ο Τσίπρας για την ήττα μετά τις εκλογές γιατί είναι ασυναρτησίες και θα πέσει πολύ γέλιο, τι να θυμηθώ ? που είπε να μη βγάλουμε πετρέλαιο γιατί θα μολυνθεί το Αιγαίο ? Ζούμε σε μια εποχή που έχει πάθει ανοσία στην ντροπή…η οποία έχει γίνει ένα ξεπερασμένο και άχρηστο συναίσθημα.
-
REALZEUS wrote:
Έγιναν μέχρι και παρατηρήσεις από τους mods σε προηγούμενες σελίδες για καταστρατήγηση του κανονισμού περί ρατσισμου κλπ. Μου κάνει εντύπωση που δεν το παρατήρησες...
Ο καθένας μπορεί να εκλάβει και να αναλύσει τα γραπτά μου όπως επιθυμεί.
Ισχύει το ίδιο και για τα δικά σου ή περνάς στο απυρόβλητο;
Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν ονομαστικά, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί το προσωποποιείς. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, εσύ δεν δέχθηκες καν παρατήρηση.
Φυσικά και τα δικά μου γραπτά κρίνονται από τους αρμοδίους.
-
REALZEUS wrote:
21 Quadra wrote:
Ίσως να είναι οι δικοί μας που όπως πίεσαν τον Τσίπρα να ξεφτιλίσει την εργασία στην Ελλάδα φτωχοποιώντας την κοινωνία
Έχω πάρα πολλά να προσάψω στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Η Ελλάδα φτωχοποιήθηκε πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο οποίος και τον κατώτατο μισθό αύξησε και την ντροπή της ανθρωπότητας που λεγόταν 'υποκατώτατος' κατήργησε και ελάφρυνε τις ασφαλιστικές εισφορές για όσους επιτηδευματίες έχουν χαμηλό εισόδημα. Η χειρότερη περίοδος ήταν επί Σαμαρά. Τότε μπήκαν όλα αυτά τα μέτρα που ακόμα και σήμερα μας ματώνουν.
Η ένστασηγια την φτωχοποίηση που επέβαλε ο Τσίπρας είναι ότι άλλα υποσχέθηκε για να - αρπάξει με δόλο όπως αποδείχθηκε - την εξουσία με συνθήματα που δεν είχαν σχέση με την πορεία της διακυβέρνησης του, όσο για τα μέτρα που πήρε ο Σύριζα τα ξεχνάς ηθελημένα.
Δεν είπα ποτέ ότι ο Σαμαράς δεν έκανε ολέθρια σφάλματα, και εμάς του;ς Ε.Ε μας έστησε στον τοίχο, και τις συντάξεις έβαλε στην πρέσα, αλλά ο Σύριζα βγήκε για να τα αλλάξει όλα αυτά και τα έκανε χειρότερα.
Χειρότερα δεν τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σαφώς δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκε και αυτή ήταν η μεγαλύτερη εξαπάτηση του προς εμάς, τον λαό.
-
Ε,όχι και δεν τα έκανε χειρότερα. Η αποστολή του ήταν να αποτελειώσει το έγκλημα των προηγουμένων και σε αυτό τα κατάφερε καλύτερα από καλά.
-
Ε,όχι και δεν τα έκανε χειρότερα. Η αποστολή του ήταν να αποτελειώσει το έγκλημα των προηγουμένων και σε αυτό τα κατάφερε καλύτερα από καλά.
Ανέφερα τα 'καλά' που έκανε. Έκανε και κάποια κακά βέβαια. Συνολικά νομίζω ότι ελάφρυνε κάπως το βάρος των φτωχότερων στρωμάτων και αυτό δείχνουν τα στοιχεία.
-
21 Quadra wrote:
και όσα είπε ο Τσίπρας για την ήττα μετά τις εκλογές γιατί είναι ασυναρτησίες και θα πέσει πολύ γέλιο, τι να θυμηθώ ? που είπε να μη βγάλουμε πετρέλαιο γιατί θα μολυνθεί το Αιγαίο
αυτό πάει προς το αλέξι που παρόλο που το γνωρίζει λέει ένα ΜΙΚΡΟ ψεμματάκι (για πρώτη φορά δεν το 'χει ξανακάνει) γιατί τι να κάνει πρέπει κι αυτό να πουλήσει την πραμάτεια του
οι υδρογονάνθρακες στην ελλάδα είναι φυσικό αέριο όχι πετρέλαιο
Να σημειώσουμε εδώ ότι το φυσικό αέριο επικάθεται στο θαλασσινό νερό για 4.000.000 χρόνια. Το γεγονός αυτό δείχνει, για όσους φοβούνται τυχόν μόλυνση του περιβάλλοντος, ότι το φυσικό αέριο είναι δυσδιάλυτο στο νερό, άρα κατά την άντλησή του μία πιθανή αστοχία δεν πρόκειται ποτέ να προκαλέσει περιβαλλοντικό πρόβλημα.
Προς τι η διόρθωση και η επισήμανση ? Ανέφερα τι είπε ο Τσίπρας και όχι τι ξέρω ή τι νομίζω εγώ, για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.
-
REALZEUS wrote:
Δεν καταλαβαίνω την συσχέτιση Storm. Το ότι βρίσκω μισαλλόδοξα αυτά που διαβάζω εδώ σημαίνεί ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑίος, που όλοι ξέρετε ότι δεν είμαι, ή ότι είμαι απολογητής του Λυμπερόπουλου; Ο δε Λυμπερόπουλος είναι εκπρόσωπος των ταξιτζήδων και προσωπικά δεν με ενοχλεί, αν και είναι ΝΔ...
Ούτε εγώ καταλαβαίνω την δική σου συσχέτιση ότι όποιος εναντιώνεται στην παράνομη μετανάστευση διακατέχεται από μισαλλοδοξία, ρατσισμό, φοβία, ξενοφοβία.
Δεν περιμένω από εσένα να καταλάβεις ότι μπορεί να υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ίσως θέλουν να ζούνε σε μία σοβαρή χώρα με αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση.
Οι θέσεις σου είναι γνωστές, όπως και οι δικές μου. Είναι εντελώς αντιδιαμετρικές.
Εσύ επιθυμείς άλλου τύπου χώρα και εγώ κάτι άλλο.
Επίσης από πότε οι μη Έλληνες κάτοικοι στην χώρα συνεπάγονται αυτομάτως και ανασφαλή διαβίωση; Διαφέρει ο Αφγανός φονιάς από τον Έλληνα φονιά σε κάτι;
-
Και εδώ βλέπουμε τα φασισταριά του ΠΑΜΕ να κάνουν προπόνηση για τους Ολυμπιακούς....
-
Και εδώ βλέπουμε τα φασισταριά του ΠΑΜΕ να κάνουν προπόνηση για τους Ολυμπιακούς....
Έχουν χάσει πια οι λέξεις το νόημα τους. Περίμενα από σένα να γνωρίζεις τι είναι ο Φασισμός...
-
Ξέρω πολύ καλά τι είναι ο φασισμός...οι Χρυσαυγίτες είναι φασίστες εκ πεποιθήσεως και τους ξέρουμε ενώ οι του ΠΑΜΕ ενδύονται τον μανδύα του 'αγωνιστή' -του κ....ου φυσικά- για τα δίκαια του λαού. Εκτός και αν θεωρείς λαϊκή κατάκτηση την βία, ειδικά σε όργανα της τάξης. Για μένα είναι πολύ χειρότεροι από τους πρώτους.
-
Οι αστειότητες περί Δεξιάς και Αστικής Δημοκρατίας απαντήθηκαν όπως αναμέναμε από ένα αριστερό . Με τσιτάτα και κλώτσημα της μπάλλας έξω από το γήπεδο....
Εγώ δεν έχω κανένα θράσος . Εχω απόλυτο δικαίωμα να τους κρίνω και να τους κατακρίνω γιατί αυτό είναι . Λιποτάκτες και προδότες της πατρίδας τους .
Και το δικαίωμα αυτό το έχω από τους παππούδες μου και από τους προγόνους μου . Που πολέμησαν για να είμαι εγώ ελεύθερος και να έχω τα ανθρώπινα δικαιώματα κάνοντας 12 χρόνια θητεία στον πόλεμο ο καθένας τους .
Προφανώς λοιπόν εγώ ασκώ το δικαίωμα μου και κυρίως τιμώ τους προγόνους μου .
Εσύ τους δικούς σου , που είμαι σίγουρος ότι πολέμησαν το ίδιο με τους δικούς μου , τι τους κάνεις ?
Δεν θα πω εγώ τι τους κάνεις . Καταλαβαίνεις πολύ καλά .
-
Ξέρω πολύ καλά τι είναι ο φασισμός...οι Χρυσαυγίτες είναι φασίστες εκ πεποιθήσεως και τους ξέρουμε ενώ οι του ΠΑΜΕ ενδύονται τον μανδύα του 'αγωνιστή' -του κ....ου φυσικά- για τα δίκαια του λαού. Εκτός και αν θεωρείς λαϊκή κατάκτηση την βία, ειδικά σε όργανα της τάξης. Για μένα είναι πολύ χειρότεροι από τους πρώτους.
Αφού λοιπόν συμφωνήσαμε (ελπίζω) στο τι είναι ο Φασισμός (Ακροδεξιά και Εθνικιστική ιδεολογία ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!), ας δούμε και το άλλο θέμα που θίγεις. Βλέπουμε λοιπόν 1-2 φωτογραφίες της Περιφρούρησης του ΠΑΜΕ όπου χτυπάνε ΜΑΤατζήδες (ειδική περίπτωση αστυνομικών που δεν έχει μεγάλη σχέση με την μεγάλη πλειονότητα των σοβαρών και αξιοπρεπών αστυνομικών). Αναφέρω εκ του προοιμίου ότι δεν γνωρίζω τι έγινε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Γνωρίζοντας όμως το πως λειτουργεί η περιφρούρηση του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ δεν υπάρχει περίπτωση να επιτέθηκαν πρώτοι και χωρίς πρόκληση. Τους πέρασες για 'μπαχαλάκηδες' τους ανθρώπους της Περιφρούρησης του ΠΑΜΕ; Δεν φοράνε μάσκα, φαίνεται το πρόσωπό τους!!!
ΥΓ: Ξέρεις και στην Γαλλική Επανάσταση, τρομοκράτες αποκαλούσε το Κράτος τους επαναστάτες...
-
Οι αστειότητες περί Δεξιάς και Αστικής Δημοκρατίας απαντήθηκαν όπως αναμέναμε από ένα αριστερό . Με τσιτάτα και κλώτσημα της μπάλλας έξω από το γήπεδο....
Εγώ δεν έχω κανένα θράσος . Εχω απόλυτο δικαίωμα να τους κρίνω και να τους κατακρίνω γιατί αυτό είναι . Λιποτάκτες και προδότες της πατρίδας τους .
Και το δικαίωμα αυτό το έχω από τους παππούδες μου και από τους προγόνους μου . Που πολέμησαν για να είμαι εγώ ελεύθερος και να έχω τα ανθρώπινα δικαιώματα κάνοντας 12 χρόνια θητεία στον πόλεμο ο καθένας τους .
Προφανώς λοιπόν εγώ ασκώ το δικαίωμα μου και κυρίως τιμώ τους προγόνους μου .
Εσύ τους δικούς σου , που είμαι σίγουρος ότι πολέμησαν το ίδιο με τους δικούς μου , τι τους κάνεις ?
Δεν θα πω εγώ τι τους κάνεις . Καταλαβαίνεις πολύ καλά .
Απήντησα συγκεκριμένα και με σαφήνεια. Αν έχεις αντίρρηση να την αναφέρεις ρητά και με επιχειρήματα. Οτιδήποτε άλλο είναι δικό σου κλώτσημα της μπάλας εκτός του γηπέδου. Επίσης, δεν είμαι Αριστερός, είμαι Μαρξιστής-Λενινιστής Κομμουνιστής!!!
Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κρίνεις ανθρώπους που απλά δεν θέλουν να πεθάνουν (είτε από την πείνα ή από τα όπλα) και φεύγουν από τις πατρίδες τους για αυτόν τον λόγο. Ποιος νομίζεις ότι στο έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ακόμα πιο αστείο είναι να επικαλείσαι τους προγόνους σου που πολέμησαν. Εγώ δεν θα επικαλεστώ τους δικούς μου φυσικά, αλλά θα μιλήσω μόνο για το άτομό μου. Προσωπικά λοιπόν έχω δει σκοτωμένους ανθρώπους, και το χειρότερο, έχω μυρίσει πως είναι η καμένη και σάπια σάρκα (στο Κόσοβο). Ένα μόνον θα σου πω, να εύχεσαι να μην σου τύχει (αν και θα έπρεπε ίσως να σου τύχαινε μπας και σταματούσες να είσαι τόσο παρλαπίπας και να μιλάς έτσι εύκολα για την ζωή και τον θάνατο παιδιών 18 και 20 χρονών!!!).
-
Καλα ξεχασα το φορουμ, και μπηκα να δω....μιλαμε το τι γραφτηκαν,
Λυκειο πηγατε ή μπα;;;;
Το μαθημα της κοινωνιολογιας και πολιτικης το παρακολουθησατε ή κοπανα μονο;
Τσπ
1ον.... Η σοσιαλοδημοκρατια λειτουργει στην αστικη δημοκρατια....(αραγε εχετε γνωση του τι σημαινει αστικη δημκκρατια;;;;) και στο καπιταλιστικο συστημα. Εχει κεντρικο σχεδιασμο, εμφαση στο κρατος προνοιας, και υποστιριζει την αναπτυξη σε ενα μειγμα δημοσιων και ιδιωτικων επενδυσεων. Εχει αρκετα κοινα και με το φιλελευθερισμο στις παραδοχες τις κοινωνιας και των ταξεων της. Χρησιμοποιει το διεθνες χρηματοπιστωτικό συστημα αλλα επικαλείται πολιτικες που αποσβενουν τις αρνητικες συνεπεις σε αυτους που δεν μπορουν να το ακολουθησουν. Υποστηριζει κυριως τις μικρες και μικρομεσαιες επιχειρησεις ως μοντελο επιχειρηματικοτητας εναντι των πολυεθνικων. Οχι οτι αρνουνται τις πολυεθνικες αλλα δεν ειναι και το καλυτερο τους. Ει αι με λιγα λογια ενας αλλος καπιταλισμος. Φυσικα μπορεις να βγαζεις και εκατομμυρια λογω της ικανοτητας σου και της επιχειρησης σου... οποιος λεει το αντιθετο, συγνωμη αλλα δεν ξερει τι του γινεται..,
Οι αριστεροι με την παλια εννοια που εχει καθιερωθει ειναι κατι αλλο, πιστευουν σε αλλη δημοκρατια και αλλες κοινωνικες ταξεις.
Το να σχολιαζεται το οικονομικο τους μοντελο και πως ανταποκρινεται σε διαφορες παραμετρους....με γεια σας και χαρα σας....πειτε οτι θελετε....αλλα οταν λετε πραγματα που δεν ισχυουν συγνωμη αλλα θα το αναφερω.
2ον... και εμενα μου εκανε εντυπωση και εψαξα να δω γιατι οι ζαιοι ψηφισαν παρον..εψαξε κανεις απο εσας ή οπως παντα τα ξερετε ολα;;;
Ειχα βρει ενα ωραιο αρθρακι με αναλυση των μετοχικων πακετων αλλα δεν το ξαναβρηκα...
Εδω σε δυο αραδες απο την εφημεριδα τους για την εξηγηση
Ενω και οι Ζαιοι ηθελαν να πωλησουν τα ελπε, ήθελαν παραλληλαν να κρατησει το δημοσιο ενα ποσοστο τους με σκοπο την παρακολουθηση και συμμετοχη στην ολη διαδικασια. Ηθελαν ενα μειγμα στην συνθεση των μετοχων μεταξυ δημοσιου και ιδιωτωτικων funds ωστε να ελεγχουν το περιβαλλοντικες υποχρεωσεις των επενδυτων. Τωρα απλα τα πωλουν τελειως, για αυτο και το παρον στη ψηφο τους. Τουλαχιστον αυτο αναφερουν αυτοι για τον λογο που ψηφισαν 'παρον'
Ουτε ενας δεν το ανεφερε.... παρα κατινιες και κακης ποιοτητας χιουμορ.
Στα αλλα δεν εχω ακομα πληρη εικονα της καταστασης και απλα σας διαβαζω, δεν ξερω ποια ειναι η χρυση τομη στα μεγαλα κοινωνικα θεματα. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι συντηρητικός.
-
Ένα άρθρο που αξίζει να διαβάσετε και να κάνετε τους αναγκαίους παραλληλισμούς με τους εγχώριους πολιτικούς...
https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/5433174/o-pio-tapeinos-politikos-igetis-ton-kairon-mas
πραγματικά Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟΣ! το εκ διαμέτρου αντίθετο των δικών μας 'αριστερών'
ένας αριστερός που εφαρμόζει αυτά που πιστεύει! ΠΡΟΣΚΥΝΩ
αν του μοιάζανε στο ένα εκατοστό (δεν έχω απαιτήσεις για παραπάνω ξέρουμε για τι άτομα πρόκειται) οι δικοί μας θα ήμουν αριστερός
ΦΟΒΕΡΟΣ!
Χαίρομαι που θαυμάζεις ένα τέτοιο άνθρωπο, του λαού, φτωχό, αγωνιστή, αδικημένο, που αδιαφορεί για την υλική ευδαιμονία και αποσσύρεται απ' τα αξιώματα. Να επιτέλους που βρίσκουμε κοινό τόπο να συμφωνούμε παρά τις διαφωνίες!
Εκπλήσσομαι όμως, που ενώ θαυμάζεις έναν τέτοιο πολιτικό σε τόπους μακρινούς κι εξωτικούς, στη δική μας πεζή πραγματικότητα, φαίνεται απ' το λόγο σου να στηρίζεις κάθε τι αντίθετο στα πιστεύω του παραπάνω ανθρώπου και να συντάσσεσαι με βαθύπλουτους γόνους πολιτικών δυναστειών που 'δεν ξέρουν τί έχουν' σε ακίνητα, κινητά, οφσόρ κλπ. και διψούν για όλο και περισσότερη εξουσία και χρήμα...
-
Λαπ μετά την απελευθέρωση επανήλθε . Καλώς μας ήλθες .
Μην ξεχνάς ότι με τον Δία για να γίνεται και λίγο τζερτζελές , προβοκάρουμε όλοι και εμείς και εκείνος , οπότε όταν μιλάμε με τον Δία για Αριστερά μιλάμε για τα διάφορα κομμάτια της Μη Αστικής Αριστεράς , δηλαδή πέραν της σοσιαλδημοκρατίας , για αυτούς που είναι στα διάφορα ΚΚ , Ανταρσίες , Μπάχαλους και τα λοιπά κομμάτια και κομματίδια .
Για το θέμα των ΚΝΑΤ το έχουμε πει ξανά , ότι για την παραπάνω αριστερά υπάρχει πάντα η επιλογή της βίας , γιατί για αυτούς υπάρχει η 'καλή' βία , η δική τους , του Στάλιν , του Μάο , του Χότζα κλπ και η 'κακή' βία των φασιστών , αλλά ακόμα και του Αστικού Κράτους . Αλλωστε στον εμφύλιο υπήρξαν δεκάδες χιλιάδες θύματα της Αριστεράς , απλά γιατί δεν ήταν μαζί τους . Οπότε στο διπολικό μυαλό τους , απλά ήταν εναντίον τους .
Αν είμαστε χρονικά πριν την δολοφονία Φύσσα και αυτό το χτύπημα κατά αστυνομικού , το έκανε κάποιο μέλος της ΧΑ , τότε η Αριστερά θα ήταν στα κάγκελα , όπως και τα μμε .
Αυτούς τους διαχωρισμούς δεν μπορεί να τους δέχεται η Αστική Δημοκρατία .
Ο κάθε παραβάτης του Νόμου , πρέπει να τιμωρείται ανάλογα με το παράπτωμα του , ανεξάρτητα φύλου ή πολιτικής τοποθέτησης .
Ο Δίας λοιπόν δέχεται ως λογικό να μην αγαπάς την πατρίδα σου , να την κοπανάς και να την αφήνεις στους κατσαπλιάδες ή στους εξωτερικούς εχθρούς και εισβολείς . Γιατί κάποιοι θα πεθάνουν στην μάχη .
Αρα Δία προφανώς την ίδια άποψη έχεις και για εμάς εδώ .
Αμα έρθουν οι Τούρκοι , να την κάνουμε όλοι στην Αλβανία , στα Σκόπια , στην Ιταλία . Τώρα αν κάποιοι δεν προλάβουν και τους σκοτώσουν ή τις βιάσουν και τις σκοτώσουν , εντάξει μωρέ τι έγινε , ήταν οι άτυχοι . Ετσι Δία ?
Χτες παρακολούθησα στο Οπεν τα πρώτα επεισόδια από την σειρά Το κόκκινο ποτάμι . Ωραίο και διδακτικό για να δούμε τι ωραία περνάγαμε με τους Τούρκους από πάνω μας , τι ωραία ήταν που αρραβώνιαζαν τα παιδιά τους από νήπια για να τα γλυτώσουν από τους Τούρκους , πόσο τελικά δημοκράτες ήταν οι Νεότουρκοι σε σχέση με τον Σουλτάνο .
Να δούμε τι ωραία περνάνε ακόμα στην Πόλη οι Ελληνες , ιδιαίτερα σε σχέση με τους τουρκογενείς εδώ .
Και τι θα γίνει αν πάψουν να υπάρχουν Ελληνες στην Πόλη και μας μείνουν οι τουρκογενείς εδώ και τι γίνεται που προσπαθεί ο Ερντογάν να θέσει θέμα για μερικές εκατοντάδες Τούρκους που ζουν σε Ρόδο και Κω .
Τώρα βλέπουμε ότι ο Ερντογάν ξεκινάει να κάνει ελεγχόμενη περιοχή στην Συρία . Να δούμε τι θα γίνει στο σημείο αυτό όπου θα αντικαταστήσει Αμερικανούς , αλλά θα στενοχωρήσει Ρώσους .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2