-
Ωωωωωωωπα...
Τρελοδηγεεε πατα φρενοοοο.. περνας σε απειλες...
Ακου που σου λεω...κουλαρε λιγακι...εδω μιλαμε φιλικα ως καφενειο...
Αυτο μπορει να σου ικανοποιει τον εγωισμο της στιγμης, αλλα εχει συνεπειες το να απειλείς
Την παλεύεις;
Εσύ κατάλαβες ότι απειλώ;
Την αλλη φορά γράφεις πως έτρωγες . Μήπως τώρα πίνεις;
Γράφεις πιο πάνω για μπινελίκια και σου λέω η εμπειρία στα φόρουμ έχει δείξει ότι δεν έχουν νόημα τέτοιες καταστάσεις, γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξουν και τι τρέλα έχει ο καθένας που βρίσκεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Επιβεβαιώνεις αυτό που γράφω. Άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις. Συνεχώς. Με διάφορους συνομιλητές.
-
Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση σε όλα, ωστόσο απαντώ σε κάποια:
- Όταν λέμε 'ταμεία που ήταν άδεια', καλύτερα να διευκρινίζεις ότι αναφέρεσαι στην γενική κυβέρνηση και μόνο.
- Όχι Lap, 'παραισθήσεις' μπορεί να είχε ο Λαφαζάνης και η Ζωίτσα. Ο Αλέξης ήξερε το πολύ από τον Φλεβάρη
του ΄15 ότι θα συμβιβαστεί, καμία παραίσθηση δεν είχε. Το θέμα του ήταν απλά πως θα το σέρβιρε στο πόπολο.
Γι αυτό και γίνονταν αυτό το μπάχαλο. Αμόλυσε τον Βαρουφάκη να κάνει την τρέλα του με το chicken game,
οι λαφαζαναίοι νόμιζαν ότι αντιστέκονται και ρώταγαν πως θα κόψουν δραχμές αλλά απάντηση δεν έπαιρναν και
η ηγετική ομάδα παρακολουθούσε απαθής περιμένοντας την λήξη του 'δράματος' (που την διάνθισε και με ένα δημοψήφισμα μπας και έλεγε ο λαός ΝΑΙ ή οριακό ΟΧΙ και την γλύτωνε). Ουδεμία σοβαρή ετοιμασία δεν είχε γίνει σε τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα (εκεί ήταν που με πάτησε προσωπικά στον κάλο για δικούς μου λόγους). Οπότε άσε τα περί
'παραισθήσεων'. - Φιλαράκια είχε ο Αλέξης, περισσότερα απ όσα νομίζεις. Ολους εκείνους που έλπιζαν να μας πάει υπό
καπιταλιστικές συνθήκες στην δραχμή και να γίνουν ζάπλουτοι από πάμπλουτοι αγοράζοντας την χώρα
μπιρ παρά. Δες λιγάκι τι έπαιζαν τα κανάλια το '13-'14 και τα ξαναλέμε. Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι τελικά δεν το έκανε! - Πως γίνεται να έχεις τόσο ακριβή κοστολόγηση για την υπερτιμολόγηση φαρμάκων αλλά να περνάς στο ντούκου
το πρώτο εξάμηνο του 15 δεν ξέρω. Κανένα οικονομικό κόστος λοιπόν. Ούτε από επιπλέον μέτρα, ούτε χαμένη ανάπτυξη, ούτε
τίποτα. Γιατί λοιπόν φορολογηθήκαμε περισσότερο; Που πήγαν τα λεφτά; Μην μου πεις στο μαξιλάρι, γιατί το συντριπτικό ποσοστό του μαξιλαριού που κρατάει τις αγορές ήσυχες είναι δανεικά, δεν είναι υπερπλεόνασμα. - Για την ακραία φτώχια τι λένε οι δείκτες σου; Τούτοι εδώ λένε ότι ο Σαμαράς την κατέβασε 1.4% σε έναν χρόνο (αφού βέβαια πρώτα την έφτασε εκεί που την έφτασε...) και ο Αλέξης 2% σε δυο χρόνια. https://www.dianeosis.org/research/poverty_greece/
Βλέπεις καμιά φοβερή διαφορά; Φορολογηθήκαμε περισσότερο; Ω yes. Που πήγαν τα λεφτά (ξανά); - Οι εταιρικές φοροελαφρύνσεις Lap γίνονται για να βγάλουν περισσότερα κέρδη οι μέτοχοι. Ελπίζοντας
ότι έτσι θα γίνουν περισσότερες επενδύσεις. Τα υπόλοιπα που λες, όντως δεν τα καταλαβαίνω.
-
Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση σε όλα, ωστόσο απαντώ σε κάποια:
- Όταν λέμε 'ταμεία που ήταν άδεια', καλύτερα να διευκρινίζεις ότι αναφέρεσαι στην γενική κυβέρνηση και μόνο.
Μα η γενικη κυβερνηση φαληρησε απο κακη διαχειρηση. Το εχουμε πει πολλες φορες εδω μεσα. Υπηρξε αυξημενο ιδιωτικο χρεος, οντως αλλα αυτο δεν ηταν το πραγματικο θεμα της χωρας
- Όχι Lap, 'παραισθήσεις' μπορεί να είχε ο Λαφαζάνης και η Ζωίτσα. Ο Αλέξης ήξερε το πολύ από τον Φλεβάρη
του ΄15 ότι θα συμβιβαστεί, καμία παραίσθηση δεν είχε. Το θέμα του ήταν απλά πως θα το σέρβιρε στο πόπολο.
Γι αυτό και γίνονταν αυτό το μπάχαλο. Αμόλυσε τον Βαρουφάκη να κάνει την τρέλα του με το chicken game,
οι λαφαζαναίοι νόμιζαν ότι αντιστέκονται και ρώταγαν πως θα κόψουν δραχμές αλλά απάντηση δεν έπαιρναν και
η ηγετική ομάδα παρακολουθούσε απαθής περιμένοντας την λήξη του 'δράματος' (που την διάνθισε και με ένα δημοψήφισμα μπας και έλεγε ο λαός ΝΑΙ ή οριακό ΟΧΙ και την γλύτωνε). Ουδεμία σοβαρή ετοιμασία δεν είχε γίνει σε τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα (εκεί ήταν που με πάτησε προσωπικά στον κάλο για δικούς μου λόγους). Οπότε άσε τα περί
'παραισθήσεων'.
Μαλλον εχεις πληροφοριες απο μέσα... αυτα που λες δεν τα ξερω ...
- Φιλαράκια είχε ο Αλέξης, περισσότερα απ όσα νομίζεις. Ολους εκείνους που έλπιζαν να μας πάει υπό
καπιταλιστικές συνθήκες στην δραχμή και να γίνουν ζάπλουτοι από πάμπλουτοι αγοράζοντας την χώρα
μπιρ παρά. Δες λιγάκι τι έπαιζαν τα κανάλια το '13-'14 και τα ξαναλέμε. Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι τελικά δεν το έκανε!
Μ@@ς των δημοσιογραφων και δη ακραιων.. ειχε παει και στο εξωτερικο και στην ευρωπη και διαβεβαιωνε οτι η διαπραγματευση θα γινει ΜΟΝΟ μεσα στο Ευρω. Διαβαζω καθε μερα ξενο τυπο...και το ειχαν λυσει οι ξενοι μηνες πριν παρει την εξουσια... ειχε τελειωσει ο οποιος φοβος εξω(οντως υπηρχε φοβος δεν λες υπερβολες) ..
θα συμφωνησω πως σε καποια στιγμη ειπα ρε μπας....και τρομαξα και εγω.
Όμως οι εδω μεσα ακραιοι, βλαμμενοι, αλλα και συντεχνιες αφηναν να εννοειθει κατι αλλο. Το οποιο εκανε ζημια στη χωρα.
Το οτι αφηνες τους ακραιους δικους του (ευτθχως την εκαναν με ελαφρα, εχει και αλλους ακομα) να λενε οτι αμορφωτη μ@@@ θελουν ειναι μεγα λαθος και οντως τοτε δεν ειχε το κομμα υπο την ηγεσια του... απλα ηταν πιο πολυ frontman,
- Πως γίνεται να έχεις τόσο ακριβή κοστολόγηση για την υπερτιμολόγηση φαρμάκων αλλά να περνάς στο ντούκου
το πρώτο εξάμηνο του 15 δεν ξέρω. Κανένα οικονομικό κόστος λοιπόν.
Οχι το ειπαμε κανενα οικονομικο κοστος στην γενικη κυβερνηση... νουμερα ειναι συτα... εθνικο κοστος...Ναι
Το αλλο ομως ειναι οντως εγγεγραμμενο λογιστικα κοστος στα βιβλια της χωρας πληρως αναγνωρισμενο απο τους θεσμους....
το να περνας ντουκου τα τρενα με βαγονια γεματα δις δικων μας χρηματων, απο τους φορους μας σε συγκεκριεμνες τσεπες ....με αφηνει λιγο εκπληκτο...ποσο μαλλον που εισαι μισθωτος και οχι συντεχνιτης επιχειρηματιας
Ούτε από επιπλέον μέτρα, ούτε χαμένη ανάπτυξη, ούτε
τίποτα.Δεν θα υπηρχε καμια αναπτυξη ,του ξεφυγε και του χαεδουβελη ετα τις εκλογες και μετα τον ετζασαν
Το ειπαμε πολλες φορες 4,5% προωτογεννες εκλεισε η Ν.Δ με 15 απιστευτα προαπαιτουμενα (απιστευτα για το υψος του πρωτογεννους, οχι γενικα..καποια ηταν πολυ καλα για εμας...οπως π.χ επιστροφες φορου)
Γιατί λοιπόν φορολογηθήκαμε περισσότερο; Που πήγαν τα λεφτά; Μην μου πεις στο μαξιλάρι, γιατί το συντριπτικό ποσοστό του μαξιλαριού που κρατάει τις αγορές ήσυχες είναι δανεικά, δεν είναι υπερπλεόνασμα.
Ειναι αποτελεσμα διαπραγματευσης και ναι ειναι δικα μας διοτι στα οικονομικα ολα ειναι ισοτητες. Διαβαζονται δηλαδη και απο την αναποδη. Τα προηγουμενα ειχαν παει για αποπληρωμη των δανειων...σε αυτα και με το μεγαλο χρονικο διαστημα αποπληρωμης με μικροτερο επιτοκιο που επετυγχαν, κατσφεραμε να αποπληρωνουμε μονοι μας τα χρεη...χωρις το μαξιλαρι...συνεπως ολο το μαξιλαρι ειναι δικο μας. Για παρτυ μας και για συγκεκριμενες πολιτικες. Για αυτο και η 0 συζητηση απο τον επιτροπο οικονομικων ( με επισημες δηλωσεις σε επισκεψη του) για χαλαρωση πλεον του πρωτογεννους δυο ετη νωριτερα.
- Για την ακραία φτώχια τι λένε οι δείκτες σου; Τούτοι εδώ λένε ότι ο Σαμαράς την κατέβασε 1.4% σε έναν χρόνο (αφού βέβαια πρώτα την έφτασε εκεί που την έφτασε...) και ο Αλέξης 2% σε δυο χρόνια. https://www.dianeosis.org/research/poverty_greece/
ΠΡΩΤΑ απο ολα εχω πει ο Σαμαρας ηταν ο πρωτος που θεσπισε το εγγυημενομκατωτατο εισοδημα...το εχω πει...
σωστο μετρο...αν και υπαρχουν αποψεις πως δεν ηταν καθολου παραγωγικο. Δηλαδη αλλο ο κατωτατος μισθος εργαζομενου αλλο το αλλο. Τσπ την ιδια πολιτικη χρησιμοποιησε και ο τσιπρας και ειχε οφελος σε καποιες κοινωνικες ομαδες και ιδιαιτερα σε νεους που γνωριζω....ειχε θεμα και το δημογραφικο κ.α
Βλέπεις καμιά φοβερή διαφορά; Φορολογηθήκαμε περισσότερο; Ω yes. Που πήγαν τα λεφτά (ξανά);- Οι εταιρικές φοροελαφρύνσεις Lap γίνονται για να βγάλουν περισσότερα κέρδη οι μέτοχοι. Ελπίζοντας
ότι έτσι θα γίνουν περισσότερες επενδύσεις.
Α για σου...ειπε την λεξη κλειδι..ελπιζοντας. Με το ελπιζοντας δεν γινεται πολιτικη ποσο μαλλον σε ξενα funds... Το μειγμα της πολιτικης επρεπε να ειναι αλλο με σκοπο να αποπληρωνουμε ανα τριμηνο τα χρεη μας.
Τα υπόλοιπα που λες, όντως δεν τα καταλαβαίνω.
Μια χαρα καταλαβαινεις.
-
Βρισιές κτλπ δεν έχουν πολύ νόημα. Γιατί όπως έχει δείξει η εμπειρία μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει πίσω από το πληκτρολόγιο. Αν όμως του άλλου του γυρίσει το μυαλό και πάει αλλού η υπόθεση, μετά αρχίζουν τα πούπουλα.
Καταρχάς το άλλο nick υπάρχει επειδή **απενεργοποιησα **(μετα λυπης) το λογαριασμο μου μετα απο 17 χρονια εδω μεσα, γιατι οι mods έκριναν 'ότι δε σέβομαι το χώρο'.
Αναγκάζομαι όμως (όπως είχα προβλεψει) να παρέμβω και να θυμίσω τι ΟΝΤΩΣ έδειξε η εμπειρία. Έδειξε ένα μέλος ανεξήγητα εμμονικο το οποίο αφού ζητούσε 'απεντομωσεις' (πολύ δημοκρατικό αυτό, ε;) μετά απείλησε ΔΗΜΟΣΙΑ, ζήτησα ΔΗΜΟΣΙΑ 'ώρα και μέρος' και απάντηση ΕΔΩ δεν πήρα. Αντ'αυτου, είχαμε ένα screenshot τύπου 'ήρθαμε και δε σας βρήκαμε' με ένα pm που ζητούσε επιτακτικά το (πολύ 'δυσεύρετο' γι'αυτον) τηλέφωνο μου. Δεν έγραφε πχ 'έλα στο ταδε μέρος τότε' και εγώ δεν ήρθα, μη μπερδευομαστε...
Επί του συγκεκριμένου θέματος λοιπον περιμένω συνάντηση, να κλείσει. Δεν έχω εγώ το πρόβλημα βέβαια αλλά τι να κάνουμε... Εύχομαι να μην πάει εκεί που δείχνουν τα πράγματα. Εγώ λόγια δε λέω, είπα θα αφήσω και την πρώτη κίνηση...
Κατά τα άλλα, οι mods να τα βλέπουν αυτά, που άφησαν να αλωνιζουν εδώ μέσα πέραν του συγκεκριμένου και άτομα με συγκεκριμένη αποστολή (όπως περηφανεύονται). Με αυτά τα άτομα ας μείνουν λοιπόν, όχι με εμένα. Αυτά. Δεν θα έγραφα κάτι αλλά ειδικά αυτή την ιστορία την έχω βαρεθεί και δε γουστάρω εντυπώσεις που φυσικά δεν ισχυουν. Γι' αυτο γατε έχεις την άδεια μου να το δώσεις το ρημαδι το τηλ να δούμε τι θα γίνει. Αντιο σας._
ΥΓ: θα ήθελα αν πετύχαινα σε κανένα αγωνα τον ΣΧ να συζητούσα την κατρακύλα του φόρουμ γενικά, αλλά έχω αρπαχτει για αγωνιστικό θέμα με τον δικό του ΝΤ οπότε δε νομίζω να με άκουγε...
-
....... Γιατί όπως έχει δείξει η εμπειρία μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει πίσω από το πληκτρολόγιο. Αν όμως του άλλου του γυρίσει το μυαλό και πάει αλλού η υπόθεση, μετά αρχίζουν τα πούπουλα.
Που αλλου δηλαδή;;;...μου την λενε και τους την λεω εδω μεσα , εχουμε κοντριτσες και μετα σχολιαζουμε αλλα θεματα...
Το '......αλλού' για κανε μου το σε ψηλά σε παρακαλώ
Τσπ το δεχομαι τρελοδηγε...ξερω δεν εννουσες κατι κακο...
Ελα γιοχαν ηρεμηστε..... παει....
Ειναι κριμα για λογια να χαλιομαστε....
Ολοι ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας...αν ειναι να υπαρχουν εντασεις θα αποχωρησω επισημα και εγω....οχι για κανεναν λογω για να μην θυμωνουμε...σαν παιδακια και χτυπαμαι σαν γοριλες το στηθος μας προς επειδηξη....
Ηρεμηστε εχουμε τις αποψεις μας...μας τις απορρίπτουν ...και τις απορρίπτουμε...ειναι υπεροχο πραγμα η δημοκρατια.... και διασκεδαστικο....
Εχετε τις ζωες σας, τις εργασιες σας, τους ανθρωπους που σας λατρευουν και απλα πειραζομαστε εδω για να περνα η ωρα.
Βαλτε καποιο θεμα με γυναικες να ηρεμουμε....ρε παιδια
Υ.γ μπορει κανεις να διαγραψει τον λογαριασμο του...και πως;;;; ψηλοβαρεθηκα και εγω να πω την αληθεια... εχω χασει 100ευρα σε εργατοωρα για βλ@@@ς και αποψεις ανθρωπων που δε συμφωνουμε..
Υ.γ η πλακα ειναι πως για να με πεισουν πως πανε ολα σκατα και πηγαιναν ολα σκατα εχασα ως κοστος ευκαιριας (εδω εισαι fiverg, χεχε) διπλασιο εισοδημα απο το δικο τους. Εχω ακομα περιθώριο ρευστου...χεχε
-
Λαπ ξαναγραφω.
Ειπες νωριτερα τι να κανουμε να αρχισουμε τις βρισιες;;;
Απαντησα οτι αυτο δεν εχει νοημα γιατι εχουμε εμπειριες απο το παρελθον και δεν οδηγησαν καπου.
Δεν ξερω ποσο καιρο συμμετεχεις στο φορουμ αυτο ή σε αλλα, αλλα εγω θυμαμαι σοβαρα σκηνικα πριν 10-15 χρονια με απειλες, νομικες απειλες, με τσακωμους ακομα και σε συναντησεις για φαγητο(τριγωνο καλυβια).
Και φυσικα πιο προσφατα γεγονοτα.
Αρα δεν εχει νοημα, γιατι μπορει καποιος να κανει ανεξοδα την πλακα του και να βγαζει τα οποια προσωπικα θεματα εχει σε ενα πληκτρολογιο, αλλα ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι στο απεναντι πληκτρολογιο, ποτε δεν ξερεις σε τι φαση θα τον πετυχεις, πως θα αντιδρασει και παει λεγοντας.
Ημουν ξεκαθαρος και δεν καταλαβαινω γιατι εδειξες να ''προσπαθεις'' να μου φορτωσεις οτι σημερα απειλησα καποιον...;;;
Σαν να ζηταται η τιμωρια μου πχ απο την διαχειριση για κατι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εκανα.
Καλη συνεχεια και αγαπη μονο.
-
...Γιοχαν πιο ωραιο το νικ σου τωρα...ξεκαθαρο...το αλλο δυσμολεγομκυν να το διαβασω στην αρχη.
Εντάξει, τώρα δεν κρατιέμαι θα το πω...
Ρε συ LAP! Ρε συ LAP!
Μπήκε ο άνθρωπος να γράψει δύο αράδες, να γράψει την άποψή του και εσύ στάθηκες στο nickname που το διαβάζεις ποιο εύκολα;;;;
Ταρατατζούμ....ταρατατζούμ...Αντώνης Καρπετόπουλος!!!!
υ.γ. αστειεύομαι έτσι...!..Μην τα πάρεις στην κράνα...!!!!
-
Χεχεχε
Ε, διασκεδαζω τις εντυπωσεις.....
Το ειπα διοτι θελω να παραμεινει στο forum καθως εχει παρα πολυ ταλεντο στον γραπτο του λογο (πολυ σπανιο ειναι αυτο), απολαυση ειναι τα ποσταρισματα του, οι αποψεις του χαρακτηριζουν αυτες σχεδον της υπολοιπης μισης Ελλαδας που δεν αντανκλαται εδω στο forum και πρεπει να ακουγεται.....
Και επιπλεον ειναι παρα πολυ συμπαθης, οχι μονο χαρις του ταλεντου του, στους παντες.....διαφωνουντες και μη.
Και μιας και διεγραψε τον λογαριασμο του...θελω να κανει μια νεα αρχη ως συνεχεια με εναν θετικο λογο για το νεο του nickname
Χωρις πλακα ειναι ωραιο το 'Γιοχαν'....
-
Ναι ρε συ...το 'αλλου' μου εκανε εντυπωση...
Τσπ γ@@σε τα ρε συ ...οκ.
Αντρες ειμαστε ολοι και τεστοστερονη εχουμε και μας αλλαζει την χημεια του εγκεφαλου .....καταλαβαινω.
Απο οτι καταλαβαινω εχεις ενα θεμα με τον γιοχαν. Ειναι κριμα μωρε...ολοι αγαπαμε κατι κοινο, δηλ τα αυτοκινητα...
Βρειτε τα εκει...και πειτε στα αλλα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και αντε να πειραζομαστε λιγουλακι, και παμε ολοι παρεα παρακατω.....καποιος ειπε κατι πιο χοντρο στον αλλον πρωτος και εγινε μετα αρνητικο σπιραλ... Βαλτε τελος...και τους δυο σας θεωρω πολυ σοβαρους.
Δεν εχω καταλαβει τι παιζει..και δν με πολυνοιαζει να σου πω την αληθεια...οταν μαλλον εγιναν αυτα ειχα τετοια τρεχαματα με τη δουλεια...αλλαγη εγκαταστασεων.... (τωρα πηγα καπου που τον χειμωνα δεν πεφτει ηλιος και το καλοκαιρι ψηνομαι στον ηλιο και φοραω γυαλλια ηλιου μπροαστα στο pc.... Γαματος ε;;;*)
Και εγω εχω γραψει χοντραδες, τον ρενακια τον εχω τρελλανει και ζητησα συγνωμη...
Αν παρατηρησετε το καλοκαιρι σας προαβαλλω πιο πολυ....φαε τον ηλιο στη μαπα επι ωρες και θα σου πω μετα ....χαχαχα
Τσπ παμε ολοι παρεα παρακατω...ολοι 4τροχοι ειμαστε.
....Γιοχαν πιο ωραιο το νικ σου τωρα...ξεκαθαρο...το αλλο δυσμολεγομκυν να το διαβασω στην αρχη.
*οτι και αν αγορασετε σε ακινητο πατε παντα με πυξιδα και σημεια του που πεφτει ο ηλιος...
-
Καίτοι διαφωνώ (συνηθως) ουδέποτε διέγνωσα τον 'Γιοχαν' να 'μην σέβεται τον χωρο'. Οποτε απορω... Βεβαια δεν ειχα διαβασει ολα τα διεγραμμενα posts αλλά ουδέποτε επίσης αντιλήφθηκα να ξεκινάει αυτός κατι επί προσωπικού.
Άσε που οντως οι 'αντιφρονουντες' πλέον είναι πιο σπάνιοι εδώ μέσα και από λευκό ρινοκερο και δεν έχει πλάκα, σε λίγο με βλεπω να αρχίζω να εξυμνω τον βαρουφακη για να σπάσει η ανία...
-
Lap wrote:
Παντως απο 25 συνεργατες που ελεγες πηγες 37;;;;...και φωναζεις;;;;; εμεις εδω ουτε μπαλενο δεν πηραμε.....χαλαρωσε
Το αν έχει 2 εργαζόμενους ή 40 δεν λέει κάτι, όταν του ρουφάνε με το μπουρί της σόμπας τον κόπο του.
Έγραψε λίγο παραπάνω ότι η προκαταβολή φόρου από 80 στο 100 του τραβάει 170k ρευστότητα.
Άρα ο γάτος σκίζει και μπράβο του. Και δεν θα του πει κανένας ότι να μην μιλάει/κλαίγεται επειδή σκίζει.
Τα δουλεύει, πληρώνει τις υποχρεώσεις του με το παραπάνω και τέλος.-
Υ.Γ: Κλασσικά κάνεις μια επίθεση και μετά το παίρνεις πίσω. Πόσες φορές έχει γίνει αυτό; Άλλα γράφουν, άλλα καταλαβαίνεις. Το ίδιο έγινε τώρα με τον γάτο.
Πρωτα απο ολα ρε τρελοδηγε....ο γατος πανεξυπνος ειναι, ικανοτατος ομλητης ειναι και μπορει να απαντισει αυτός.
Και απαντησε.
Δευτερον οτι ειπα δεν το ειπα τυχαια ....ο γατος επιασε το point μου μαι τελειωσε η υποθεση.
Ουτε την επιχειρηση του γνωριζω...ουτε τον χωρο του. Βασικα τιποτα για την επιχειρηση του δεν ξερω.
ΟΛΟΙ μας σκιζομαστε. Προσωπικαμεχω επφαη με επιχεορησεις με το 1/4 του προαωπικου του γατου και 10 φορες τον τζιρο του. Εχω μαθει σε τετοιες για αυτο και καποιες φορες εχω αποριες ως προς την αποδοση τζιρου προσωπικου που παρουσιαζει, νομιζω καποτε ειχαμε περισυ τετοια συζητηση για τα κρυφα εξοδα των υπαλληλων και του τζιρου και βγηκε καυγας...δεν θυμαμαι...μπορει να το σκεφτηκα αλλα να μην το εγραψα .τσπ ...αλλα επειδη δεν ξερω τον κλαδο του καθολου..το βουλωνω και τον διαβαζω σε αυτα τα θεματα.
Δεν εχει να κανει με τα νουμερα... δεν σχολιασα τα νουμερα...
Σχολιασα την επιθεση που δεχτηκα και την γενικοτερη μικροοικονομικη εικονα που εχει των πραγματων...χωρις να βλεπει την μεγαλη εικονα για την νεολαια...τι νεολαια δηλαδη;;;...τσπ την δικη μου την γεννια..
Απαντα απο την σκοπια του...απαντω απο τη δικη μου που πολλοι πια δεν κανουν οικογενειες και ζουν σαν σκλαβοι....τα χρονια περνουν..ομως
Εχει την αποψη της προσφορας εργααιας....συμφωνω εν μερη, αλλα εχω την αποψη οτι αυτο ειναι παροδικο αν δεν φτιαξουν τα εθνικα οικονομικα της χωρας..,και πως τετοιες πολιτικες μπορουν να ειναι το trickle για αρνητικο σπιραλ
Δηλαδη αν πανε ολα σκατα παλι....η δικη μου η γενια ειναι η πιο καταρραμενη ολων, πλην των πολεμων...διοτι ολη την ενηλικη της ζωη διαχειρηζεται κρισεις της γενιας του γατου...
Πρεπει να φτιαξουν τα οικονομικα της χωρας μας σε βαρος ομως της δικης του γενιας...της υπευθυνης γενιας.
Δηλαδη θεωρω πως η αμεσα ενισχυμενη αγοραστικη δυναμη που προσφερει πιο γρηγορα εσοδα στο κρατος για αποπληρωμη των σημερινων δανειων μας ειναι καλυτερα, διοτι αν δεν πληρωθουν, θα μπουμε ξανα σε τυπικο ή ατυπο μνημονιο και παλι η γενια μου θα πληρωσει..
Ο γατος και ο ταξιδευτης θα ειναι συνταξιουχοι και εμεις ακομα θα πληρωνουμε την μη αποπληρωμη των δανειων.
Για αυτο λεω αν θελετε αναπτυξη αφηστε την στην δικη μας γενια....εμεις εχουμε γνωσεις και ορεξη να το πραξουμε...εσεις πληρωστε σημερα τα δικα σας χρεη ...ωστε να τελειωνουμε με τους τοκους κτλ
Φυσικα δεν βαζω τον γατο με τη μικρη του επιχειρηση ως θυμα αλλα κυριως την πολιτικη της φοροελαφρυνσης των μεγαλων..ο γατος δεν ειναι μεγαλος..
Στο αλλο που αφηνεις υποννουμενα, να σε ενημερωσω πως ξερω προσωπικα επιχειρηματίες σαν τον γατο που μαλιστα κληρονομισαν επιχειρηση με τεραστιο τζιρο αλλα οι ιδιοι ειχαν σπουδες στο εξωτερικο και εμαθαν σε αλλο μοντελο διοιηκησης και αποδοσης εργαζομενων.....
Δηλαδη με την νοοτροπια αυτη και ειναι πραγμστικα αν τους δεις απο κοντα αλλο επιπεδο ανθρωπων,...
Καμια μσχεση με τους κλασικους.. ΚΑΜΙΑ για αυτο ψηλοκαταλαβαινω απο αυτα που λεει οτι οντως ειναι καλος επιχειρηματιας....δεν θα εχει προβλημα ουτε σε κρισεις ουτε σε τιποτα...εχει φοβιες αλλα αυτο ειναι θεμιτο.. ο τροπος που λεει πως διοιηκει θα τον παει πολυ ψηλα.
Τελος, ρε συ ενα καφενειο ειμαστε εδω περα.... πατησε ο γατος γκαζι πρωτος, υπηρξε υπερστροφη ισχυος...πατησα τερμα και το δικο μου (παντα ομως με πολυ σεβασμο...πιστευω ειναι εμφανες...μπορω να γινω χυδαιοτατος και πολυ ρατσιστης )...σηκωσε το γκαζι αργοτερα..πατησα φρενο και εγω απο σεβασμο.
Τι να κανω να του πεταξω μοουκαλι στο κεφαλι σαν τα σαλουν στα γουστερνς;;;;;;
Αν δεν με γουσταρεις προσωπικα....πες το...ασε αυτα τα π@@ικα και τραβηγμενα απο τα μαλλια αναλυτικα ποστς του τι κανω
-
Λαπ ειλικρινα σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αλλα ειπαμε.
Θα σου κανω ενα δωρακι ομως απ'το περασμενο Σ/Κ (καλα εχω πολλα τετοια τραβηγμενα ''πιο κοντα δε γινεται'' οποτε βοηθαω στους αγωνες)
Exodus λοιπον καπως ετσι μιας και ειμαστε αυτοκινητιστικο φορουμ:
Όπως είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε, απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί. Ως εκ τούτου απενεργοποιείται ο νέος. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον αρχικό σας λογαριασμό και σας πληροφορούμε ότι είστε καλοδεχούμενος στο Forum, αντιθέτως με αυτά που εκφράσατε. [Admin]
-
Έπειδη παιδια ειμαι λιγο ασχετος με την τεχνολογια.... δεν μπορω να δω τιποτα....
Μου βγαζει κατι μνμτα το youtube....και τρομαζω
Τι ειναι;;;;
-
Ουφ , πρόλαβα και τα διάβασα πριν πέσει κανένα κόψιμο πάλι ...
Γιόχαν που να πας αγόρι μου ?
Και εμείς τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ?
Εχουμε τον Λάπη που έχει γίνει μπιτούρμπο και κομπρέσορας ταυτόχρονα και γράφει πονήματα και τους παίζει μόνος του όλους .
Κάτσε και εσύ εδώ να έχουμε να λέμε .
Και ο Δίας έχει αραιώσει .
Να γράψουμε τίποτα προβοκατόρικο να εμφανιστεί ?
Ο Κουάντρα περιέγραψε εξαιρετικά την δεκαετία του 80 . Τότε που οι πασόκοι συνδικαλιστές στα εργοστάσια , επαίρονταν που με τις απεργίες έκαναν την επιχείρηση που τους έδινε ψωμί προβληματική και ο Αντρέας θα την κρατικοποιήσει και εκείνοι θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και θα τρώνε παντεσπάνι .
Ετσι έγινε για λίγα χρόνια . Μετά έκλεισαν , οι συνδικαλιστές έγιναν πολιτικοί και οι εργάτες άνεργοι .
-
Πάλι καλά να λέμε που υπήρχε διαχρονικά και η ΝΔ και ανάμεσα απ' τη λαίλαπα των Πασόκων και πρόσφατα των Συριζαίων, έπαιρνε ανάσες υγιούς επιχειρηματικότητας η χώρα, γιατί αλλιώς σήμερα θα είχαμε χρεωκοπήσει...
-
Μην το γελάς καθόλου . Αν δεν υπήρχαν και αυτά τα διαστήματα της διακυβέρνησης ΝΔ αφού η χώρα ήταν όλη ΠΑΣΟΚ , θα είχαμε γίνει Αλβανία . Η χώρα θα ήταν υπό πλήρη κρατικό έλεγχο , όλοι θα είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και εμείς θα κάναμε ότι δουλεύουμε και αυτοί οι πασόκοι της κυβέρνησης θα έκαναν ότι μας πλήρωναν...
-
Α ρε βοθροκούλι... Κατά τα άλλα καμαρώνουν όσοι σε ψήφισαν για αυτά που έλεγες πριν τις εκλογές. Ρε ουστ!!!!!!
Τι είπε ο Μητσοτάκης για ενταξιακή πορεία Β. Μακεδονίας-Αλβανίας
Σε σχέση με τα Δυτικά βαλκάνια, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι πυλώνας και άγκυρα σταθερότητας σε μια πολύ ταραχώδη περιοχή. «Υποστηρίζουμε την πορεία προς την ευρωπαϊκή ένταξη που παρασχέθηκε στους βόρειους γείτονές μας , αρκεί να σέβονται τις διεθνείς συμφωνίες που υπέγραψαν, είναι προσηλωμένοι στο κράτος το διεθνές δίκαιο και φυσικά σέβονται τα δικαιώματα των μειονοτήτων», επισήμανε ο πρωθυπουργός.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/mitsotakis-ellada-den-mporei-ekbiazetai-toyrkia -
https://thecaller.gr/xronomixani/210577h-aporrhth-ekteush-averof/
..........Θα χρειασθούν και πάλι νέα δάνεια εις το εξωτερικό για να καλυφθεί το έλλειμμα εξωτερικών πληρωμών. Ένα σοβαρό μέρος αυτού οφείλεται σε υγιή πολιτική αποθεματοποιήσεως πετρελαίου, που σημαίνει προκαταβολική κάλυψη μελλοντικών ελλειμμάτων. Αλλά παραμένει το γεγονός ότι το συναλλαγματικό έλλειμμα (μαζί με τοκοχρεωλύσια των παλαιοτέρων δανείων) θα κυμανθή γύρω εις τα τρία δισεκατομμύρια δολλάρια. Παραμένει επίσης το γεγονός ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του 1981 το απόθεμά μας εις χρυσό και συνάλλαγμα μειώθηκε περίπου κατά ένα δισεκ. δολλάρια. Δηλαδή έχει δημιουργηθεί μια αρκετή κρίσιμη συναλλαγματική κατάσταση. Πόσο αντέχουμε να δανειζόμαστε; Πού θα φθάση το εις συνάλλαγμα τοκοχρεωλύσιο, που τώρα πάντως υπερβαίνει τα 1.000 εκατομμύρια δολλάρια; Και ως πότε το εξωτερικό θα μας δανείζει;
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
Οι παρατηρήσεις της προηγουμένης παραγράφου δείχνουν ότι τη δύσκολη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας δεν είναι δυνατόν να την θεραπεύσουμε αντιμετωπίζοντας μόνον εσωτερικά αίτια. Δείχνουν όμως συγχρόνως, εν συνδυασμώ με όσα ανέφερα στις προηγούμενες σελίδες, ότι αν δεν βελτιώσουμε την επίδραση των εσωτερικών αιτίων, η κατάσταση μπορεί να γίνη προσεχώς πολύ πιο δύσκολη, και η θεραπεία της να είναι άκρως οδυνηρή. Τέτοια θα ήταν ασφαλώς και σήμερα η θεραπεία που θα μας συμβούλευαν εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αν τους καλούσαμε τώρα, πράγμα που καθόλου δεν αποκλείεται να υποχρεωθούμε να κάνουμε αύριο.
Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
Για ποσες φορες αυτο το κόμμα παραδιδει μια οικονομια ετοιμη για το ΔΝΤ ;;;;;
Τα ίδια λιγο πολυ και το άλλο κόμμα...να ειμαστε αντικειμενικοι....
Καθε φορα μεσα στα τελευταια 40 έτη παραδιδει η μια κυβερνηση στην άλλη με το ΔΝΤ να στρεφει τα φωτα του, σαν το ματι του σάουρον , πανω στη χώρα μας...
Να γινω καυστικος ή οχι;;;;
Οπότε αφηστε τις έντεχνα σκισμενες σελιδες της ιστοριας για να εξυπηρετήσετε το αντιλογο για την σημερινη κυβερνηση ....δηλαδη εναν ατυπο συμψηφισμό του 'κακου' και με καποιον 'πολιτικό καθωσπρεπισμό' στο μυαλουδακι σας...
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά στην ιστορία της χώρας στην μεταπολίτευση που μια κυβέρνηση παραδίδει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ...θετικους ρυθμους αναπτυξης, θετικοτατους ρυθμους ξενων επενδυσεων, πτωση του εσωτερικου αποπληθωρισμου και αυξητικους ρυθμους στην εισοδηματικη αναδιανομή, και με τεραστίων διαστάσεων μειωση του αρνητικου ισοζυγιου εξωτερικων συναλλαγων.*
Και με ένα 'μαξιλάρι ασφαλείας' όσο σχεδόν τα έσοδα του δημοσίου σε ένα έτος, για να μπορει να δανειζεται η χώρα με ανεση απιστευτα φθηνά και βραχυχρονια ωστε να στηριζει συγκεκριμενες αναπτυξιακες πολιτικες!!!!!!!!
(Για πρωτη φορα η Ελλαδα εχει αποκτησει τις πραγματικες της οικονομικές διαστασεις και μια ευρωπαϊκου τυπου οικονομια με βασεις σταθερότητας)
Ήταν η τελευταία κυβέρνηση...
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ.
Αλλά ειπαμε.....φανατισμός....ετσι μαθαμε απο μικροι...στα γεραματα θα αλλαξουμε;;;
Δεν αναγνωριζουμε τιποτα και σε κανεναν αν δεν εξυπηρετει τον φανατισμο μας.
Νιαααααααου....δες τι θα πω...κρατησου γερα.....μη πεταξεις κανενα ποντικι στο κεφάλι κάποιου...
Θεωρω πως μετά την κρίση δεν θα υπαρχει για πολυ καιρο αλλη κυβερνηση με yolo δημοσιονομικά και ετσι και του Κουλη θα ναι η δευτερη κυβέρνηση, μετά την μεταπολίτευση, που θα παραδίδει θετικα νουμερα σε σημαντικά στοιχεία του ισολογισμού της χωρας....αλλα περιμενω να δω το μιγμα πολιτικης που θα εφαρμοστει και κυριως τους δείκτες της...δηλαδη, το πως θα διανεμηθούν αυτοι οι θετικοι λογαριασμοι.....
Οποιος εχει επαφη με βιοτεχνες και βιομηχανους και συζητα μαζι τους θα διαπιστωσει οτι η χωρα Π Ο Τ Ε δεν ειχε υγιη επιχειρηματικοτητα.
Ακομα και μικρο-βιομηχανοι λένε 'ξεφτιλα ρε φιλε.....'
- Μιας και η σοφη Ν.Δ του 1980 ετρεμε το αρνητικο εξωτερικο εμπορικό ισοζυγιο πληρωμων που δεν μπορουσε να το αλλαξει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. και προτεινε σε εκθεσεις τον εξωτερικο δανεισμό ..ηρθαν οι άσχετοι (συμφωνα με τους ασχετους και σοφους του καναπε, του forum μας) και μεσα σε 4,5 ετη **(Με ****μηδεν ταμεια στην αρχη) **παρεδωσαν αυτό,
https://www.theglobaleconomy.com/Greece/Trade_balance/
Ε, ρε έλληνα εχεις τελικά απιστευτο γέλιο... και πολλά trolls
-
Ευτυχώς που ήρθε στην ζωή μας ο ΣΥΡΙΖΑ και είχαμε τόσες επιτυχίες.
Μόνο ο Τσίπρας θα μπορούσε να μας επιβαρύνει φορολογικά/ασφαλιστικά έτι περαιτέρω από όσο είχανε κάνει οι προηγούμενοι, εξίσου επιτυχημένοι πολιτικοί και χωρίς να ανοίξει μύτη(σχεδόν αδιαμαρτύρητα)...
Άγιο είχαμε!
-
@Τρελοδηγε
Επιχειρηματιας δεν εισαι;;;;;
Διαχειρηζεσαι ισολογισμούς;;;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2