-
Μετά τον Andy που με νόμιζε του Δημοσιου καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0. Το μπλοκακι/τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών σου λέει τίποτα βρε φσσστ Boeing;
-
Τα μυαλά σου και μια λίρα πετούμενο.
Όπως σωστά γράφουν και άλλοι εδώ μέσα, αν δεν κόψεις τιμολογιο όταν παρέχεις υπηρεσίες σε άλλη εταιρεία δεν πληρώνεσαι. -
Και εγώ έχω ακούσει ότι κουβαλάς ύποπτα φορτια με το φσσστ Boeing...
(Αν εσύ θα ειχες όρεξη μετά από Αθηνα-Χαλκιδα όλη τη βδομάδα να κάνεις ιδιαίτερα -που έχουν χάσει προ πολλού το χαρακτηρα τους στα λεφτα-το ΣΚ, μπράβο σου. Εγώ έχω παιδί και χόμπι)
-
Ρε τυπε τα έχεις χαμένα, για ποια σιωπή μιλάς, αυτή που είναι πάνω στη γίδα του Γύρου; Όπως λέει και ο εργατικός μας φίλος δεν πας καμία βολτα να ηρεμήσεις λιγάκι;
Θα μου πεις αυτά πιάνουν μόνο όταν τα λέτε εσείς, ναι!
15-30 ανά ωρίτσα; Τι ώρα να έρθω; Αλλά ξέχασα, μένω με τους ψυκτικούς εγώ και βεβαια δεν έχω:
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ψάχνωντας μέσα στο link σε όλους τους χάρτες, και έχει αρκετούς, η Ελλάδα είναι σε μια μεσαία θέση ΕΚΤΟΣ απο ένα χάρτη που την δείχνει πρώτη και πιο ακριβή σε μια κατηγορία που επιλέγεις να ανεβάσεις αυτόν ακριβώς το χάρτη, για να κανεις αντιπολίτευση.
Ετσι δείχνεις προκαταληψη, κομματισμό, φατριασμό, και κατευθύνεις τον κόσμο σε λάθος συμπεράσματα.
Αυτό στο χωριό μου το λένε ότι σε πιάσανε με την γίδα στην πλάτη.
Καλή ψήφο όταν την βρεις, που μάλλον έχουν καταλάβει όλοι τι θα ρίξεις.Δεν ξέρω τι συζητήσεις κάνετε στο χωριό σου, εγώ δεν έχω χωριό, από τσιμεντένιο διαμέρισμα προέρχομαι.
Το τι θα μου κάνει εντύπωση και τι θα τονίζω σε αυτά που βλέπω να μου επιτρέψεις να το κάνω ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.
Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο κακό κάνεις στην προπαγανδιστική σου προσπάθεια φίμωσης άλλων οπτικών για το θέμα θα σου πω το εξής απλό και βασικό δεν θα μπούμε σε υψηλότερες λογιστικες αναλύσεις.
Το μέσο μεταβλητό κόστος μιας επιχείρησης επηρεάζεται σε απίστευτα υψηλό βαθμό από τις ετήσιες μεταβολές των μεταβλητών συντελεστων. Ο βασικότερος όλων με την υψηλότερη βαρύτητα απο αυτούς τους μεταβλητούς συντελεστές είναι η ενέργεια. Μια μεγάλη μεταβολή της τιμής της ενέργειας επιβάλει τεράστια αύξηση του παραγωμενου προϊόντος προκειμένου να διατηρηθεί σε ένα επίπεδο το συνολικό μέσο κόστος και να μην χάσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μια επιχείρηση. Και αυτό συμβαίνει λόγω του νόμου της λεγόμενης φθίνουσας απόδοσης.
Οι επιχειρήσεις με μεγάλα ταμειακα διαθέσιμα και πρόσβαση σε χρήμα μπορούν να περιμένουν και να απορροφούν το κόστος αυτό σε έναν βαθμό, προκειμένου οι μικρότεροι να καταστούν μη ανταγωνιστικοί και να ξεπουληθούν ή εγκαταλείψουν την αγορά καθώς οι τελευταίοι δεν έχουν την ικανότητα να αυξήσουν την παραγωγή τους στον βαθμό αυτόν που θα τους καθιστά ανταγωνιστικούς.Τώρα που πήρες μια βασική ιδέα του σκεπτικού μου, μπορείς να κατανοήσεις πως από τους πίνακες της μελέτης της ε.ε αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση ήταν ο πίνακας με την μεταβολή στο κόστος ενέργειας των επιχειρήσεων, και έτσι θέλησα να το αναφέρω στην συζήτηση.
Εσύ τον πίνακα αυτόν τον προσπερνας σαν να μην τρέχει τίποτα. Προφανώς δεν έχεις επιχείρηση, βιοτεχνία, βιομηχανια και δεν αγχώνεσαι.
Βλέπεις πως απαιτείται μια απλή μεν αλλά τεχνική δε γνώση για να κατανοήσουμε τους πίνακες.
-
Τι έγινε, άλλαξε το ποίημα τώρα; Από τη φοροδιαφυγή πάμε στο "αν τ'αξιζεις, χαλάλι σου"; Αποφάσισε...
Εσύ τυπε προσβάλλεις και τσουβαλιαζεις όλη την ώρα νομίζοντας ότι επειδή η δουλειά σου είναι τέτοια βλέπεις τους πάντες αφ' υψηλού και ουαί και αλίμονο σε όποιον διαφέρει από εσένα. Έξω απ' το φσσστ Boeing όμως ειν' αλλιως τα πράγματα. Άσε που κααααποτε ήθελες ένα δασκαλακο να σε μάθει τη γλώσσα που χρειάζεσαι για να το δουλεψεις.Όσο για τις αυτοβιογραφίες και τ'άλλα "δικά σου", καθρεΦΤακι. Σήμερον εξεκουμπισθη ουσιαστικά για να έρθουμε στο θέμα μας και αναμένουμε το τυπικό. Ο σεισμουλης εν τω μεταξύ κούνησε την πολυκατοικία:
ΥΓ: Όποτε θες να βάλεις ένα καμαρωτό "Γεωργούλης" απάνω στο αεροπλάνο πες μου, σου έχω ομοϊδεάτη σου να τα λέτε παρέα όσο στο φτιάχνει. Τώρα αν θα σου κόψει απόδειξη δεν ξέρω, δεν παίρνω και ορκο...
ΥΓ2: Το βιβλίο το έβαλα για την καλτιλα, μην κολλάς στο ΣΟΥ στον τιτλο.
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λαπη αυτά λες και γίνεται σεισμός....
Να θυμίσω ότι στο σημείο αυτό το νησί έχει πλάτος ξηράς 7,5 χλμ...
Λέτε να έχουμε διάσπαση από Βόρεια και Νότια Καρυστία, σε Βόρεια και Νότια Ανδρο ?
-
Για τα υπόλοιπα τα πολιτικά έχει χαθεί ο χαβαλές...
Ευτυχώς δεν έγινε πολύ συζήτηση για το πλοίο...
Είναι σαν το ταξί από το ΕΛ.ΒΕΛ, που σε παίρνει 50 ευρώ για μακρινή διαδρομή, να του πεις να βάλει και 40 ευρώ σκόνη στο αμάξι...
Θα γελάσει...
-
Ναι αλλά τα άκρα, δεν θέλουν να ξεχωρίζει τίποτα...
Μόνο ο ηγέτης...
Και η μυστική αστυνομία βέβαια.
Μην λέμε και ό,τι θέλουμε...
-
Άντε πάλι...με κατηγορήσες για μαύρα μαθήματα και ότι αυτοι είναι οι γνήσιοι αριστεροι, το ξέχασες; Πιο κάτω "δεν υπάρχουν μονόκεροι" άρα ΟΛΟΙ οι αριστεροί κατ' εσε ειναι κλέφτες και τώρα πάμε στην κλαψα των πετυχημένων που οι καλοί αριστεροί τους θέλουν "υπό" και τους ζηλευουν.
Τόσες μέρες μιλάς για αριστερά σκουπίδια, πετάς εμφυλιομπηχτες, κοροϊδευεις όποιον πρέπει να φροντίσει την υγεία του μέσω ΕΣΥ και άλλες "ομορφιές". Τι θες δλδ, να βρίζεις χωρίς αντίλογο;
Όπως λες όμως ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει εφόσον δε σ' ενοχλεί. Δλδ όλη αυτή η κλεψιά της ΝΔουλας δεν πρέπει να μας ενοχλεί ή θεωρείς πχ ότι τα δύο μύρια της Sharon Stone από το Αυλωνάρι δεν είναι και δικά σου λεφτά; Γιδογαμη τον ανεβοκατεβαζε ο αντρουλης της αυτόν που την ξεσκέπασε μιας και σ'αρεσουν και σένα οι γίδες. Τελικά πούλο η κοντομαλλουσα, αλλά την έφαγε ο αριστερός φθόνος.
Συνεχισε να παραληρεις, τσάμπα είναι... -
Ο,τι του φανεί του λωλοστεφανη...
Τι έκανες στο πρώτο ποστ αυτής της σελίδας (για τα μαθήματα); Δεν εσπαγες πλακιτσα με την υγεια των νησιωτων στις προηγούμενες σελίδες;
Τα τσουβαλιασματα εσύ τα ξεκίνησες αλλά σιγά μη το παραδεχτείς. Αυτό βέβαια είναι δουλειά αυτών που μας παρακολουθούν να το διαγνώσουν...Κατά τα άλλα ο,τι ιδέα έχω εγώ για τον εαυτό μου είναι σαφώς μικρότερη από αυτή που έχεις εσύ για τον δικό σου και είναι εμφανές από τον κλασικό κουλειο αυτοθαυμασμο σου που "ήρθες να μας βαλεις στη θέση μας" γιατί πήραμε θαρρος από την απουσια σου χθες.
Sharon Stone=Νικολάου. Αντρουλης αυτής εργαζόμενος στον φαληρικό βόθρο (Κων/νος Δαυλός). Δεν μπορεί κατά τα αλλα ο μέσος δεξιός που ωρυεται για τους ΔΥ που πλΕρωνει από τον ίδρωτά του να μη βλέπει τα λεφτά του μέσα στα 2μυρια, ή στα υπερκέρδη όσων κλέβουν/παρταρουν στην πλάτη του.
-
Καλά γι' αυτό το γιατρό που την έκανε μ' ελαφρά απ' το νησί συζητάτε ακόμα?
Ο τύπος μόλις βρήκε επαγγελματική ευκαιρία με περισσότερα φράγκα, έβαλε κασέτα Μάρθα Βούρτση κι έφυγε τρέχοντας μη χάσει την ευκαιρία.
Ρε αριστερούληδες, ακόμα σε παραμύθια με νεράιδες πιστεύετε?
-
Μόλις έρχεται το στριμωγμα αρχίζει το υπερατου του τσίπουρου!
Μέσ' στην κομματική σου σούρα και ας μη το πάω παρακατω, για κάνε κοπο και κοίτα αυτό που ποσταρες. Αλλά επειδή τα νησιά είναι μικρά, πού είναι τα κουλομποτ που ξεφωνίζουν τον κακο γιατρό; Μήπως ακριβώς επειδή αν το κάνουν θα πέσουν τίποτα λακτίσματα; Αλλα δε ξέρουμε εμείς από ζωή σε νησί, θα μας μάθεις εσύ! 🥱
Πάντως να 'ναι καλά ο Μένγκελε απ'τα Lidl και η Λεντηγκαγκα, μια χαρά ενωμένους τους βλέπω εναντίον τους. Δε μαζεύτηκαν για να υποδεχθούν τους δικούς σου και αυτό σας πονάει...Εμ βέβαια, δε σε νοιάζει για τη Νικολάου. Τράβα πες μας για τον Γεωργούλη, πώς είναι σήμερα;
Δεξιουλακο τελειώνετε ακριβώς γιατί ο κόσμος βαρέθηκε το υφακι σας. Υφακι που έτσι όπως τα έχετε κάνει παντού, είναι το μόνο που μπορείτε να πουλήσετε στους ιθαγενείς.Αν κυνηγουσε μόνο το χρήμα θα γύριζε από Σουηδία για να ξαναφύγει Αντυ...ζουμ τριαλαριλαρομ! Άντε ντε, παρακαλουθηστε τον να μάθουμε κι άλλα! Τι τα χετε τα μέσα; Αλλά ξεχασα, τώρα έχουν πάρει φωτιά όχι οι κοριοί, αλλά οι καταστροφείς εγγράφων!
https://www.kathimerini.gr/society/562381105/ichiri-paraitisi-toy-giatroy-sti-serifo/
... άρπα το και από "το φάρο του αστικού κόσμου της χωρας" να ξεστραβωθεις. Σκουπίδια και ο σακουλιαστης των 4Τ;
-
Λιαρδα είσαι εσύ που θα μου κάνεις και μαθήματα περί ποτού. Δεν είμαι καθόλου φίλος του αλκοόλ, μη μου κουράζεσαι.
Πού είναι κάποιο σχόλιο κατοικου που να τον κράζει;
Αλλα έλεγες γι'αυτόν, λες και ήξερες.Καταλαβαίνω ότι οι απανωτές πολιτικές τάπες (όπως τις λέτε οι φανς της ομάδας αλήθειας) σε οδηγούν σε προσωπικές επιθέσεις αλλά ξεφτιλιζεσαι τσάμπα.
Μέχρι στιγμής από φοροφυγα με μαύρα μαθηματα και μη επαρκή επαγγελματικά και γι'αυτό υποαμοιβομενο τώρα με εβγαλες μέθυσο. Εσείς που παρακολουθείτε όλα καλά;
Ταξικοτητα και δεξιά υπεροχή μέχρι και στο πιοτι; Get a life...Να σου κάνω όμως ένα δώρο. Αύριο θα λείπω σχεδόν όλη μέρα και όταν γυρίσω δεν θα είναι με ύφος τιμωρού επειδή μπορεί να έχεις "ξεσαλωσει εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της ομήγυρης εν τη απουσία μου".
Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι Κυριακή πρωί με πασχαλινές διακοπές ακόμα εν ισχύ θα κάνω μαύρα μαθήματα...αλλά τι λέω!
-
Ο γιατρός έφυγε γιατί δεν του άρεσαν οι συνθήκες ζωής, εργασίας και αμοιβών. Και καλά έκανε, δικαίωμά του. Τόσοι άνθρωποι αλλάζουν ζωή, δουλειά, γυναίκα, χώρα επειδή ψάχνουν καλύτερο.
Όλο αυτό το αναξιοπρεπές καραγκιοζιλίκι που επακολούθησε μετά τι ρόλο παίζει? Προσπαθεί να καλύψει την προσωπική του επιλογή αποχώρησης για καλύτερη ζωή λέγοντας τι? Ότι του φταίει το κράτος, ο Κούλης, το σύστημα, τι?
Αν ήταν Κύριος με Κ κεφάλαιο, θα έλεγε παιδιά ευχαριστώ για τη συνεργασία και ήταν τιμή μου που υπηρέτησα στο νησί σας, αλλά ξέρετε, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο για προσωπικούς λόγους.
Και τελικά τι παίζει με την ιστορία, θα μάθουμε και τη συνέχεια? Ο τύπος φεύγει από το ΕΣΥ και γυρνάει Σουδία? Ή πήρε τη θεσούλα στο ΕΣΥ κάνοντας αγροτικό για λιγότερο από χρόνο στο νησάκι και τώρα το παίζει τρελίτσα? Τι νόμιζε ότι θα βρει στο νησί, αράπηδες να του κάνουν αέρα?
Τώρα για την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος από την αριστερά, δεν μου κάνει εντύπωση. Από τη λαικίστικη και αναξιοπρεπή στάση του γιατρού και πιθανόν δόλια (θα δείξει ο χρόνος), στην αντίστοιχη της αριστεράς, κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι που λέμε... -
Στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να παίζουν πολλά, οπότε δεν θα πάρω θέση.
Εχω όμως θέση για τις επαρχιακές περιοχές που δεν έχουν τουρισμό, ή για τα μικρά νησιά, όπου θα πρέπει να κρατηθεί ο κόσμος εκεί πάση θυσία.
Αυτό που έπρεπε να κάνει το κράτος, θα ήταν να έβγαζε θέσεις υγειονομικών και εκπαιδευτικών, για 10ετή θητεία τουλάχιστον, να έχει προβλέψει να έχουν κατοικία με επιδοτούμενο ενοίκιο, ή δωρεάν και διάφορες άλλες παροχές.
Επίσης οι τοπικές επιχειρήσεις, θα πρέπει να έχουν έναν χαμηλό αντικειμενικό φόρο, ανάλογα με το εμβαδόν του καταστήματος, ή άλλο πρόσφορο τρόπο, ώστε να μην αναγκάζονται να φοροδιαφεύγουν για να επιβιώσουν, τις 20 μέρες τον χρόνο που πατάει άνθρωπος στην περιοχή τους.
Δεν μπορεί να έχει την ίδια φορολογία η Μύκονος, με την Σέριφο.
-
Βλέπω ότι καθένας ξεχωριστά οι δεξιόφρονες που δεν είναι Νεοδημοκράτες αλλά, είναι μεθυσμένοι απ τη δόξα του Μητσοτάκη και δεν χρειάζεται να ξοδεύουν σε τσίπουρα και ουισκια.
Μαζεύτηκαν όλοι μαζί να μας πουν ότι καλώς είναι όπως είναι το ΕΣΥ της ΝΔ κι οποιανου υγειονομικου δεν του αρέσει καλώς να ξεκουμπιστει... μιλάμε για καμμενους εγκεφάλους από καημένους που αν μπορούν και διαβιουν αξιοπρεπώς (για τα Βαλκανικα μέτρα, στη πραγματικότητα τριτοκοσμικά σε σύγκριση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο) δοξάζουν τον κάθε Μητσοτάκη...Κύριε πιτζιπιτζίδη, ΔΕΝ νομίζεις επίσης ότι όταν μοστραρεις μια φωτογραφία για το πόσο πολλοί είναι οι γιατροί στη Σέριφο, πρέπει να γράψεις πως στη συγκεκριμένη φωτογραφία μαζεύτηκαν για διαμαρτυρία για τα χάλια του ΕΣΥ στο νησί; οχι ε; είναι επειδή πίνετε μόνο
μπλε ποτά στο όνομα του κόμματος και σνομπαρετε τα διαυγή τα λαϊκά...
-
Στάσεις εργασίας σε νοσοκομεία, νεο-ελληνικά καραγκιοζιλίκια και δεν ντρέπεται κανείς τους?
Σοβαρά τώρα? Που είναι στο νοσοκομείο του πατέρα τους να κάνουν ότι θέλουν?
Τους τα κόβουν από το μισθό αυτά? Τους χρεώνουν τα λειτουργικά έξοδα του νοσοκομείου για τις ώρες που δε δουλεύουν?Να κάνω κι εγω μια στάση εργασίας στη δουλειά μου, ποιος θα με πληρώσει άραγε?
Να κάνουν τη δουλειά τους και να βρουν άλλο τρόπο να διαμαρτυρηθούν. Κι αν δεν τους αρέσει να πάνε να βρουν αλλού δουλειά για καλύτερα.
Λιγότερο Δημόσιο = καλύτερη χώρα. -
Να δουλεύουν κανονικά andy φορώντας κορδέλα που συμβολίζει την απεργία α λα japan ε;
Άντε ντε να τους ρίξεις σφαλιάρες σαν τους εκπαιδευτικούς. Fun fact, κάποτε τους χειροκροτούσατε στα μπαλκόνια και κάνατε συναυλίες στα προαύλια των νοσοκομείων. Υποκριτές!
Δύο διαζύγια και μια τρελή διαμάχη στο άμεσο περιβάλλον συναδέλφων της συζύγου. 3 παραιτησεις. Η πίεση ήταν και είναι αφόρητη όπου "βρισκονται μπόσικοι" φυσικα, όχι παντου. Αλλά θα είναι ρεβανσισμος μωρέ όταν θα αλλάξουν τα πράγματα...
Oχι πολλά θαρρητα, απογευματάκι ξανά εδώ!
-
Βρε βάλτο και με γραμματοσειρά athens queens φωτιζόμενη...εσύ και οι όμοιοι σου θα σκουζουν για ρεβανσισμο όταν πάρουν πόδι τα μετακλητακια. Άσε που θα εξοικονομηθεί χρήμα με τόσα πολλά που είναι!
Άρχισε πάλι ο εμφύλιος. Νηφαλιότητα πάνω απ' όλα!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2