-
πολυ κουβεντα περι υποχρηματοδοτησης της υγειας.
που υφισταται. και που κορυφωθυκε* επί αλάξις. επιτρεψτε μου και λογω θεσμικου - εχουν και οι γατοι τετοιο - ρολου να εχω αρκετα καλη εικονα. ειχαμε γεμισει τοτες με ανεγκεφαλους απιστευτομαλακες πρεζονοβιους που ουτε επαιρναν χαμπαρι απο διοικηση. λιγο χειροτεροι απο τους προηγουμενους μανατζαραίους που εκαναν κατι λιγοτερο απο τα βασικα. το πλεον εντυπωσιακο ομως ειναι οτι πολλοι ζαίοι ξαναμπηκαν προσφατα στο συστημα, ως συμβουλαι για βελονακι πλεον και οι δεξουληδες τους δεχτηκαν για να εχουν νηνεμια στην απολυτη, επισης, βλακεια τους
- τιμη σε καποιον, χεχε. βρηκες τροπο να μας στειλεις τους γερους.
-
Άσε Θοδωρή γιατί αυτή η αυτόματη διόρθωση των κινητών μας έχει καταστρέψει γιατί ειτε μας υπνωτίζει αφού 'δε το ψάχνουμε', είτε γράφουμε το σωστό, πατάμε space και αυτό βάζει τόνους όπου θελει ή δε δέχεται τις λεξιπλασιες μας ή το καλλιεπες λεξιλόγιο. Πολλή κουβέντα για το τίποτα θα μου πεις.
Μεθαύριο είναι να ανέβω Χαλκίδα. Άμα αι ημετεραι δυνάμεις έχουν αποκλείσει την προσβασιν, παίζει να μου δωκεις το περίπτερο να το κόψω απ τα βουνά;
-
Άσε Θοδωρή γιατί αυτή η αυτόματη διόρθωση των κινητών μας έχει καταστρέψει γιατί ειτε μας υπνωτίζει αφού 'δε το ψάχνουμε', είτε γράφουμε το σωστό, πατάμε space και αυτό βάζει τόνους όπου θελει ή δε δέχεται τις λεξιπλασιες μας ή το καλλιεπες λεξιλόγιο. Πολλή κουβέντα για το τίποτα θα μου πεις.
Μεθαύριο είναι να ανέβω Χαλκίδα. Άμα αι ημετεραι δυνάμεις έχουν αποκλείσει την προσβασιν, παίζει να μου δωκεις το περίπτερο να το κόψω απ τα βουνά;
περνα να σου πεταξω τα κλειδια. οχι στο κεφαλι.
ειναι στο παλιο, στους παπαδοπουλαιους. βουαλά
-
Θα του βάλω την καλη την βενζινα από το revoil (έχετε λίγο βενζίνη στο νερό σας) απέναντι, γι' αυτό αναβλήθηκε η ανάβαση του pikes peak φέτος, αφού απαγορεύτηκαν οι πτήσεις προς τα γιουσα.
-
Τις τελευταιες 1-2 ημερες πολλοι φιλοι στο fb εγραφαν με τα καλυτερα λογια για τους χειρισμους. Ανθρωποι που ποτε δεν ψηφισαν Ν. Δ, αριστεροι, ανθρωποι που ειχαν πιστεψει κ στον Τσιπρα. Δεν εγραψα κατι εδω μεσα γιατι θα υπηρχε αντιδραση, ειρωνεια κτλπ.
Σημερα διαβασα αυτο. Απο εναν ανθρωπο που περναει πριονοκορδελα τον Κουλη πριν ακομα εκλεγει. Απο εναν ανθρωπο εμφανως ταγμενο υπερ του Αλεξη.
https://www.zougla.gr/apopseis/article/na-sas-va8mologisoume-k-mitsotaki
-
Storm wrote:
υ.γ. 2. Εγώ πάντως έχω πεισθεί ότι η δραματοποίηση γεγονότων και καταστάσεων εύκολα μπορεί να υποκρύπτει πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες. Και η τρομοκράτηση των πολιτών εύκολα μπορεί να είναι τρόπος πολιτικής.
Μια απλή ερώτηση, σοβαρολογείς ? Το πιστεύεις αυτό ? Δραματοποίηση οι σοροί των νεκρών ?
Τι άλλο προερχόμενο από το ΚΚΕ΅θα δούμε και θα ακούσουμε
ΚΚΕ εγώ; Μπα, με τίποτα... Μπορεί κατά καιρούς να δίνω δίκιο στις απόψεις του ΚΚΕ ή σε κάποιες θέσεις του, αλλά μέχρι εκεί.
Στην ερώτηση απαντώ μονολεκτικά: ΝΑΙ.
-
Σκέφτομαι αν ήταν ο μεγαλέξανδρος της Κουμουνδούρου στην εξουσία όταν έκανε ντού ο Ερντογάν στον Έβρο πως θα είμαστε σήμερα σαν χώρα, και με καπάκι τον κορονοϊό.
Τελικά η Ελλάδα έχει τον δικό της θεό που την προστατεύει όταν φτάνει στο παρά πέντε.
-
Σκέφτομαι αν ήταν ο μεγαλέξανδρος της Κουμουνδούρου στην εξουσία όταν έκανε ντού ο Ερντογάν στον Έβρο πως θα είμαστε σήμερα σαν χώρα, και με καπάκι τον κορονοϊό.
Τελικά η Ελλάδα έχει τον δικό της θεό που την προστατεύει όταν φτάνει στο παρά πέντε.
Μεγάλη-η-χάρη-Του που έδωσε τον Κυργιάκο τα ηνία του έθνους λίγους μήνες πριν εξαπολύσει τις ορδές βαρβάρων ο Ερντογάν και μας χτυπήσουν οι πληγές των φαραώ, όπως φαίνεται. Κι ας μουρμουρίζουν οι ανθέλληνες για γκαντεμιά του Μητσοτάκη κλπ.
Λόγω Μητσοτάκη άλλωστε λούφαξε και η 5η κόκκινη φάλαγγα μουσουλμάνων μεταναστών και αναρχοάπλυτων που προσκαλούσε η Τασία να έρθουν να λιαστουν στην Ελλάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια, που λέγαμε πως περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία να επιτεθούν εκ των έσω παράλληλα με την επίθεση στα σύνορά μας, γιατί είδαν πως με τέτοιο ηγέτη και τη πίστη του Λαού στο πρόσωπό του, δεν τους παίρνει.
-
Με ξαφνιάζεις, ευχάριστα εννοείται, είσαι καλά ? Από πυρετό πως πας ? Πρέπει να ανησυχώ ?
-
Το τρολαρισμα παει συννεφο...ο
-
Ένθεν και ένθεν.
Άλλο ένα καλό που έκανε ο τιτανοτεράστιος Αλέξης, έδειξε το απεχθές πρόσωπο της αριστεράς όταν κυβερνάει και ξεμπρόστιασε τις πολιτικές συμμορίες που τον στήριξαν.
-
Άλλο πράγμα είναι η αντιμετώπιση των υγειονομικών επιπτώσεων της υπόθεσης 'κορονοϊος' και άλλο το μετά.
Για το μετά, ευτυχώς λοιπόν που έχουμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευτυχώς Παναγία μου. Πραγματικά ευτυχώς. Το ευτυχώς πάει στο ότι με αναγκαστικά πιο χαλαρή την ευρωπαϊκή επιτροπή, με τα ομόλογα (θέλοντας και μη) καλυμμένα από την ΕΚΤ υπάρχει μια ευελιξία και μια πιο εθνική οικονομική πολιτική τουλάχιστον στα βραχυπρόθεσμα του ιού. Άρα, μπροστά μας είναι η τελική κρίση γι'αυτόν. Δεν έφταιξε για κανένα ιό, δε θα φταίξει για κανένα υγειονομικό αποτέλεσμα. Καλή του επιτυχία σε όλα τα υπόλοιπα. Επιτελικό κράτος ήθελε, πολύ το 1ο ενικό χρησιμοποιεί στα διαγγέλματα του, άρα στο ακέραιο θα πιστωθεί την νίκη ή την ήττα._
-
-
....κάθε φορά πίστευα ότι το τερμάτισε μέχρι να με διαψεύσει....
-
Υπάρχουν ακόμη οι Τσιπραίοι; Εγώ νόμιζαν ότι το έκλεισαν το μαγαζί και πριν κλείσουν τα πήραν όλα και έφυγαν...
-
Φαντάσου να έπρεπε να έχουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας για θέματα όπως το κλείσιμο των συνόρων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας και να έχουμε τον Τσίπρα να αποφασίσει μαζί με τους άλλους αρχηγούς, θα είχαμε το απόλυτο χάος και εκατόμβη θυμάτων.
-
Delete
-
Φαντάσου να έπρεπε να έχουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας για θέματα όπως το κλείσιμο των συνόρων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας και να έχουμε τον Τσίπρα να αποφασίσει μαζί με τους άλλους αρχηγούς, θα είχαμε το απόλυτο χάος και εκατόμβη θυμάτων.
Για να μη πούμε πως με Τσίπρα θα είχαμε ξεμείνει από χαρτί υγείας!!!
(το παραπάνω ειρωνικό ΔΕΝ το γράφω για κόντρα στον Quadra και όσα εκφράζει, εφόσον έτσι πιστεύει. Το ξεκαθαρίζω για να μην αρχίσει καμιά διαμάχη πάλι. Αλλά κάνω λίγο χιούμορ γιατί εκεί -στο χαρτί- είχε επικεντρωθεί όλη η προεκλογική και η προ-δημοψηφίσματος, Βουλτέψεια καμπάνια της ΝΔ, και να που επιβεβαιώνεται η προφητεία με την ίδια στο πηδάλιο)
-
....
παντως.
ως εξαιρουμενη εταιρεια των οκτακοσιων ισως και να μεροληπτω.
ομως.
δεν μπορει οι δυ να συνεχιζουν να παιρνουν ακεραιους μισθους, οι συνταξιουχοι επισης και ειτε να παιρνει ετσι, ξερα, οριζοντια ο καθεις 800, ακομη και ο παρττάιμερ των 400, ειτε να πρεπει να καλυφθει το μισθολογικο και το ασφαλιστικο απο εταιρειες που ΔΕΝ λειτουργουν σε αγορα διασφαλισμενη απο τη πολιτεια. ειναι ο θανατος του μικρομεσαιου αυτο. που σκατα να βρω να πλερω οταν δεν μου αναστελλει εστω εφκα, φμυ, φπα? χεζω γιουρα?
θα περιμενα απο το θεωρητικα φιλελευθερο κυριακο - εκοψα το κουλι μεχρι να βγουμε απο τα σκατα, μετα βλεπουμε - να εφαρμοσει οριζοντια το μετρο των 800, με περιορισμο οτι επαιρναν πριν, στους ιδ, τους δυ και τους συνταξιουχους,
ομως οι ξυστες εχουν τη ψηφο...
-
(Και ακόμα το 'θα λουστεις όσα έλεγες' δεν έχει καν ξεκινήσει)
Θυμίζω, όχι Μάαστριχτ επί της ουσίας, QE και όχι μνημόνιο. Ποτε δεν θα είναι θέμα το θετικό πρόσημο της ανάπτυξης όταν παγκοσμίως επίκειται ύφεση, αλλά πόσο καλύτερα θα καταφέρει η κυβέρνηση να διαχειριστεί την όλη κατασταση πέραν του ιατρικού θέματος...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2