-
Ε, δεν θα περασε στην πλατφορμα ....αδεια στην αδεια..κανεις δεν εκανε την δουλεια. Δεν ξερω αν υπηρξε και καποιο προβλημα και με καποιος συμβασιουχους που τελειωσε η συμβαση τους και δεν αναναιωθηκε (στηριζαν την πλατφρομα και για τον εοπυ καποιοι απο αυτους) ηταν στο προγραμμα επιστροφης πτυχιουχων νεων (μεταπτυχιακα και διαδακτορικα) απο το εξωτερικο στην Ελλαδα....παει και αυτό
Ζητουν αν θυμαμαι καλα αναναιωση μεχρι να υπαρξει επισημη ανακοινωνση ασεπ, στε να δηλωσουν συμμετοχη, αυτη την στιγμη καλυπτουν προσωπρινα οργανικες θεσει, χωρις αυτους αδεια τα γραφεια.
Πλερω τωρα, εχει ξαναγινει και πιο παλια κατι αντιστοιχο θυμαμαι.
Γενικα εσυ εισαι μικρομεσαιος επιχειρηματιας....δεν εισαι πληβειος.
Οι πραγματικοι πληβειοι.... εχει ακομα αγγουρακι.... δεν βγαινουν τα νουμερα και οι δεικτες για οτι πιστευατε, τα ελεγα...οταν το καταλαβετε θα το ευχαριατηθητε
Οσοι περνουν επιδοματα δεν ειναι ολοι αυτοματως και φοροφυγαδες, ξερω πολλα παραδειγματα προσωπικα απο φιλους. Αλλοι ειναι συνταξιουχοι, αλλοι νεες οικογενειες. Δεν ολα ασπρο μαυρο γατουλη. Με λιγα λογια υπαρχουν και αλλοι ελληνες εκτος απο εσενα, και για την ελλαδα ειναι ακριβως το ιδιο, και για αυτους ενδιαφερεται η γρια μανα ελλαδα...εχουν την ιδια αξια.
Βασικα σε ολο τον δυτικο κοσμο ειναι ετσι....
καλα, κοιμησου ησυχος γυρε... taxis κλπ, οπως και η hdika ειναι outsource στον ροκκοζαίο. κανε ζαίοπλευρικη κριτικη οπου υπαρχει πατημα, οχι στις δουλειες του.
τους υπολοιπους που αναφερεις τους πλερω ΕΓΩ και δεν εχω προβλημα για τους αναξιοπαθουντες, εχω ομως μεγιστο προβλημα για τους αποδελοιπους, το συνηθες ειμαι-αναξιοτεμπελης-και-το-παιζω-αριστερουλης, τους πηρα-συνταξη-στα-40-και τωρα-κλαιγομαι, τους δηλωνω-οτι-δεν-μπορω-να-κρυψω-μονο και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις. πραγματι ομως μην ανησυχεις, εχω να πληρωσω το κρασακι της βεγγερας, κοκκινο, να μιλαμε τα χρονια που καναμε αντισταση, να ακουμε παγωσε η τζιμινιερα και να κανουμε επαναστασις μεσα απο τα ταμπλετια.
-
ψαξε αυτους που εφεραν πισω οι βρωμοζαιοι και ετοιμαζονται να ξαναφυγουν εξωτερικο
Το ανέκδοτο της χρονιάς είναι αυτό. Όχι της ημέρας...
-
Γιατι εμεις δεν πληρωμουμε;;; μονο πληρωνουμε, χωρις σταματημό,...προσωπικα δεν εχω παρει επιδομα διοτι ειμαι ανω των κριτηριων. Ουτε τωρα ουτε πριν. Δινω ομως, και δεν μπορω να παρω την μπεμπα που θελω....αλλα δεν κλεβω...τα δινω.
Βλεπω την γενια μου που ζουν πανω σε στρωματα....σε αδεια σπιτια...και με σπουδες πανω κατω στα 30++++...τι να πω;;; να κλαιω την μπεμπα μου;;;;
Κοντινο μου προσωπο με μεταπτυχιακο σε καλη σχολη.....548 ευρω/μηνα και 9 ωρο.
Αξιζει μια βοηθεια απο το κρατος ή οχι;;;;
Ειναι παιδι της γριας μαμας ελλαδας;;;
Κρυωνει τον χειμωνα;;;
Εχει ονειρα να κανει καποιο μπεμπε;;;
Ασε την κακη γενια μου που μας ψεγεις συνεχως.
Ποιο ειναι δηλαδη βρε γατε, αυτο το φοβερο που εκανες εσυ ως εκπροσωπος της γενιας σου και της εποχης σου και ψεγεις τους νεοτερους οταν λενε πολλες φορες αυτονοητα πραγματα.
Ποιος ειπε γενικως ρε γατε οτι πρεπει να πληρωνουμε οσους κλεβουν....ποσες φορες πρεπει να λεμε τα αυτονοητα. Προτεινω να πληρωσουν και με τοκο οτι πηραν. Αλλα οι αναξιοπαθουντες....δεν ειναι μονο αυτοι με τα 250 ευρω το μηνα αλλα και αλλοι που δεν εχουν προσβαση και ευκαιριες στις πηγες χρηματων.... ειτε λογω ηλικιας ειτε χιλια αλλα δυο.
Ακομα και ενας ανθρωπος να εχει βαρια ψυχολογικα προβληματα δυσκολευεται να μπει στην αγορα εργασιας...,ακομα και αν ειναι νεος....
Δηλαδη οι περιπτωσεις ειναι πολλες και θελει μελετη το θεμα. Οχι γενικα και αοριστα μαχαιρι σε ολους.
Ολο πιανεις τα ακραια γετε μου....και τα κανεις πρωταγωνιστες.
Υ.γ ωραια μιας και ξερεις καλυτερα τα των outsourcing στειλε μειλ και ζητα τα ρεστα.....για το taxis. Μη τα λες σε εμας. Πες μας και τι απαντησαν να μαθουμε τον λογο.
Οσο για το αλλο ...σου δινεται πρωτης ταξεως ευκαιρια να βρεις υπαλληλο με διαδακτορικο στον προγραμματισμο (νομιζω εψαχνες οπως ειχες πει)... ψαξε αυτους που εφεραν πισω οι βρωμοζαιοι και ετοιμαζονται να ξαναφυγουν εξωτερικο...χωρις πλακα κανε προσφορα εργασιας σε οποιον σ αρεσει.
Να μεινουν εδω οι σπουδαγμενοι, που πληρωσε το ελληνιμο δημοσιο. Εμπρακτα δειξε οτι φροντιζεις την γενια μου που χρεοκοπησε πριν καλα καλα ξεκινησει, δωσε την ευκαιρια σε εναν να μεινει εδω και να κανει οικογενεια..να σου βγαλω το καπελο.
(Η δικη σου η γενια αν υπολογιζω σωστα την ηλικια σου, αν και μου κανεις για πολυ νεοτερος ....τους εδιωξε με τις πολιτικες που ασκησε....τωρα ας τους φερει πισω. Τη γ@@@τε τη χωρα με χωριατιλα και λιγδιαρικο τροπο, τωρα ενοχλουν τα αρωματα της αστικης ταξης)
Υ.γ γενικα ειναι γνωστο παντου οτι εισαι εξαιρετικος εργοδοτης και σπανιος....τα λεω σε εσενα εδω στο forum για να τα διαβαζει η γενια σου.
Υ.γ2 γενικη ερωτηση....πως πηγε η φετινη εσωτερικη ζητηση στην χριστουγεννιατικη αγορα...οεο;;;;
Ποιος ο φετινος βαθμος πολλαπλασιασμου των νομισματικων μοναδων στην αγορα;;;;
Τζιρος ντε....
Πςςς
-
Το γνωριζεις το θεμα.....η το λες ετσι...εχεις γνωση επ αυτου;
-
Σιγά μη διαβάσουμε Γεωργαλά, υπάρχουν και άλλα βιβλία που αναφέρονται στην προπαγάνδα σαν εργαλείο
Παραμένει ο πρώτος διδάξας. Όταν οι άλλοι πήγαιναν, αυτός είχε ήδη γυρίσει.
-
Όχι Lap δεν έχω γνώση. Έχεις εσύ όπως σε όλα τα θέματα.
Πόσους φίλους, γνωστούς κ συνεργάτες έχεις που την τελευταία 10ετια ζούσαν στο εξωτερικό; Εγώ συναναστρέφομαι με μια πρόχειρη σκέψη με περίπου 40 τέτοια πρόσωπα. Λες να μην έχω εικόνα;
Δεν γύρισε κανένας λόγω Συριζα. Με πιάνουν τα γέλια πραγματικά. Ούτε αν γυρίσει τώρα ή του χρόνου κάποιος θα γυρίσει λόγω Ν.Δ. Θέλει χρόνο μια πολιτική για να αποδόσει ώστε να πάρει συνειδητοποιημένη απόφαση κάποιος να επιστρέψει.
-
Σιγά μη διαβάσουμε Γεωργαλά, υπάρχουν και άλλα βιβλία που αναφέρονται στην προπαγάνδα σαν εργαλείο
Παραμένει ο πρώτος διδάξας. Όταν οι άλλοι πήγαιναν, αυτός είχε ήδη γυρίσει.
Δεν είναι έτσι, ο Γεωργαλάς δεν ανακάλυψε τον τροχό, από άλλους τα έμαθε και αυτός που προηγήθηκαν, πολλά χρόνια πριν άλλοι ανακάλυψαν την προπαγάνδα και την χρησιμοποίησαν και άλλοι την ανέλυσαν και την κατέγραψαν για να μας ανοίξουν τα μάτια και να μάθουμε να βλέπουμε πίσω από τις λέξεις, αλλά να διαβάσουμε το βιβλίο ενός που πήγαινε όπου φυσούσε ο άνεμος και όπου έβλεπε ότι μπορεί να προσποριστεί χρήμα, ευχαριστώ, δεν θα πάρω, και με το όνομα του μόνο μου χαλάει η διάθεση, όχι και να τον βάλω σπίτι μου, πάει πολύ.
-
Όταν επί 50 χρόνια, ακόμα και τώρα, ακόμα και εδώ μέσα βλέπουμε συνέλληνες να πίνουν νερό στο όνομα των πολιτικών που κατέστρεψαν και καταστρέφουν τη χώρα με τις αστείες πολιτικές τους, με την ανοησία τους, την υστεροβουλία τους, και με το μυαλό τους πάντα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, αντί να στηρίζουμε ή να τους κατηγορούμε τον ένα και τον άλλο, είναι πιο αντρίκειο και έντιμο να δηλώσουμε συνυπευθυνότητα;α για την λευκή κάρτα διαχείρισης της ζωής μας που δώσαμε στον ένα ή τον άλλο καραγκιόζη που με ψεύτικες υποσχέσεις κάθισε στη μεγάλη καρέκλα και μας φέρθηκε σαν κατώτατους υπήκοους.
Ακόμα και σήμερα που νιώθουμε την καυτή ανάσα του θηρίου στον σβέρκο μας, περιμένουμε να στηρίξουν και να ενισχύσουν την άμυνα, και να πάρουν μια δυναμική και σωστή απόφαση για τη διάσωση της χώρας αν ο μη γέννετο έρθει η κακιά στιγμή αυτοί που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους να μην υπηρετήσουν, τόσο χαϊβάνια είμαστε, ακόμα.
-
Τρελοδηγε γενικα ειμαι πολυπραγμων ανθρωπος...ασχολουμε με παρα πολλα και διαβαζω παρα πολλα, δεν μου φτανει το 24ωρο. Τσπ.
Πες με ξερολα, δεν θα κλαψω κιολας.
Δεν διαβασες σωστα. Ηταν προγραμμα επαναπατρισμου καποιων πολυ καλα σπουδαγμενων ελληνων (4000 με 5000 περιπου) που εφυγαν στην κριση και τους εβαλαν σε οργανικες θεσεις με ελλειψεις, νομιζω εοπυ, εφκα κτλ.
Μιλαμε για τοπ κλαςς μορφωση πολλοι δε και με ντοκτορα, οχι απλα ενα πανεπιστημιο και ενα μεταπτυχιακο. Τοπ κλαςς σπουδαγμενοι ελληνες ...οι περισσοτεροι σε πληροφορικη. Στηριζαν τα πληροφοριακα συστηματα των υπηρεσιων και αλλα τετοια....δεν ξερω πολλες λεπτομερειες.
Αυτοί μιας και εχει ανακοινωθει οτι θα ζητησει το κρατος μονιμες οργανικες θεσεις ζητουν να μεινουν στην θεαη τους μεχρι να γινει ο διαγωνισμός. Ενταξει ο λογος που το ζητουν αυτό ειναι αν διαβαζω σωστα πισω απο τις γραμμες, για λογους προϋπηρεσιας και εξτρα βαθμων. Αλλα ο.κ ειναι ενα προγραμμα που θεωρητικα ηρθαν απ εξω παρα πολυ καλα σπουδαγμενοι νεοι. Αν μεινουν αυτοι (ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικες εταιριες του χωρου) δημιουργουν εν δυναμη 4000 με 5000 νεες οικογενειες εδω στην Ελλαδα.
Το θεμα ειναι οτι αυτην την στιγμη ηρθαν και ειναι εδω...πρεπει να τους κρατησουμε ως χωρα.
θα ηθελα να μου πεις που τους εβαλαν. αν δεν το γνωριζεις, θα μου επιτρεψεις να αμφισβητησω το γεγονος. σε εοπυυ και στον εφκα προφανως δεν εβαλαν καποιον, ας πουμε οτι εχω προνομιακη σχεση με τους διευθυντες μηχανογραφησης, ζαίων και μη, των οργανισμων αλλα και των οργανισμων που παρεχουν μηχανογραφικες υπηρεσιες προς αυτους. ακομη και οι ζαιοι υπευθυνοι αρκετων υπουργειων ειναι γνωστοι μου και αρκετοι απο αυτους φιλοι μου. και σιγουρα δεν συνεβη στις περισσοτερες υπηρεσιες, σε ολες βασικα οσες γνωριζω, κατι τετοιο, απεναντιας ορδες ασχετων κατεκλεισαν την δημοσια διοικηση. και συνεχιζουν οι διαδοχοι συμβούλοι σε βελονακι και ονυχοπλαστικη να διοικουν.
βεβαια εσυ μιλας μαλλον για αυτο https://www.taxheaven.gr/circulars/29862 που υποτιθεται θα βοηθησει πτυχιουχους, με 1150 μικτα αν εχουν μεταπτυχιακο. αυτος ειναι ο επαναπατρισμος που αναφερεις? το 1150? γιατι κατι αλλο εγω δεν γνωριζω, εσυ που ξερεις για πες, χωρις καμια διαθεση ειρωνιας, αλλα με μεγιστη διαθεση να μαθω.
ΑρΕς
μιλωντας περι προσληψεων στην εταιρεια μου, φυσικα και προσελαβα εντοπια μυελα, και θα επαιρνα ακομη περισσοτερα αν δεν μου πηδαγε την επιχειρηματικοτητα, τη ρευστοτητα, τη δυνατοτητα επενδυσης ο φιλος σου ο αλεξις, αν δεν επαιρνε τα γιουρα να τα σκορπισει στον καθε μη κυβερνητικο (ή οχι?) μαλακα.
φορ κουλις, άι γουέιτ του σι, αλλα μαλλον και αυτος για μαλακες ψαχνει...
-
Aπίστευτη προπαγάνδα και αηδία με τα δελτία καιρού, για ευτελείς λόγους (αύξηση της θεαματικότητας ή των κλικς των μύδια, αλλά και ευλόγησον τα γένια των κυβερνώντων για να εισπράξουν τα ανάλογα εύσημα). Αυτή τη στιγμή στο ΕΡΤ1 ζωντανή ανταπόκριση από Πάρνηθα, κάνεις καινούργια αντεριά με την κατάντια τους.
Πέρασα κάπου στις 12:00 από το '90'. Όλοι μαζί (τροχαια-διοδια Ν.Ο.) στην υπερβολή, αντί να αφήνουν να προχωρά ο δρόμος αφού ούτε πολλή κίνηση είχε, ούτε το χιόνι ήταν τέτοιο που να δημιουργήσει θέμα, στολαραν την κυκλοφορία δίχως λόγο -εκεινη την ωρα παντα- τρομάζοντας τους οδηγούς ότι ο δρόμος ήταν τελείως κλειστός κτλ. Κάπως έτσι βρέθηκα στο Μαρτίνο μαζι με ένα navara της Ν.Ο. με το δρόμο 'δικό μας' και χωρίς αλυσίδες βεβαιως-βεβαιως:
Το μεγάλο γέλιο ήταν μετά που βγήκα κλασσικά στην έξοδο του Θεολόγου και πήγα από Προσκυνά για να γλιτώσω το ζαλισ@@δο στην Τραγάνα. Κάτω από τη γέφυρα περίμεναν άλλοι 2 και ξεκίνησαν πίσω από το εκχιονιστικο 308 χιλιατετρακοκια...
-
Aπίστευτη προπαγάνδα και αηδία με τα δελτία καιρού, για ευτελείς λόγους (αύξηση της θεαματικότητας ή των κλικς των μύδια, αλλά και ευλόγησον τα γένια των κυβερνώντων για να εισπράξουν τα ανάλογα εύσημα). ...
Μόνο τα δελτία καιρού; Ολόκληρα δελτία ειδήσεων ασχολούνται με 5 πόντους χιόνι. 'Συγκλονισμένοι' δημοσιογράφοι παρουσιάζουν τα 5 εκατοστά χιόνι σαν να έγινε έκρηξη ηφαιστείου που δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή του.
Εύκολη καταστροφολογία, πρόκληση τρόμου και φόβου, ότι πρέπει για τους δημοσιογράφους για να δείξουν ότι κάνουν συγκλονιστικά ρεπορτάζ σε ζωντανή σύνδεση. Για τα φράγκα όλα και για την επαγγελματική αναρρίχηση στην δημοσιογραφική πιάτσα.
Εμ και οι άλλοι; Οι μετεωρολόγοι (π.χ. τύπου Καλλιάνου); Άλλη συντεχνία και αυτή. Κάτι σαν τους σεισμολόγους. Τρώγονται μεταξύ τους για να αποδείξουν ποιος είναι ο καλυτερότερος ώστε να ανέβουν οι μετοχές τους στο χρηματιστήριο της μετεωρολογίας. Και πολύ πιθανά και σε αυτόν τον κλάδο να παίζουν και κρατικές επιδοτήσεις, ευρωπαϊκά κονδύλια και φαγοπότι.
-
Όλοι μετεωρολόγοι γίνονται, ακόμα και ο Αυτιάς η κορυφαία οικονομική ιδιοφυΐα μας λέει τι καιρό θα κάνει το 2021.
-
Τι να σου πω;....εδω λεει και εφκα. Τι σου λενε οι γνωστοι και φιλοι σου;
Ειχα δει συντευξεις τους και πολλοι απο αυτους αφησαν εργασιες (του κωλου φανταζομαι) και ηρθαν απο το εξωτερικο. Ηταν ακομα ενας χρονος παραμονης εδω με περισσοτερες ευκαιριες στην Ελλαδα, παρα εξω, περισσοτερος χρονος με τους γονεις φιλους, σχεσεις τους.
Το συγκεκριμενο προγραμμα ηταν το μοναδικο το τελευταιο ετος με στοχο τους πτυχιουχους νεους. Δεν υπηρχε καποιο αλλο.
Τωρα, το κλεινουν ενω εχει ακομα καπου ατα 50 μμυρια μεσα στον λογαριασμο που φτανουν για ενα ακομα ετος....
Δηλαδη καλυψη οργανικων θεσεων σε πολλους τομεις και αλλο ενα ετος με περισσοτερες ελπιδες για εργασια μετα το περας του προγραμματος σε μια πιο αναεπτυγμενη Ελλαδα (εστω και κατα 1,8%, οπως και επι ζαιων )
Αλλοι στην πρωτη ευκαιρια γυριζουν πισω στην Ελλάδα, ακομα και με λιγοτερο αλλα αξιοπρεπη μισθο.
Αλλοι μολις πηραν διδακτορικα, πανω σε πληροφοριακα συστηματα (στον κλαδο σου)..κτλ κτλ
Ελληνακια ειναι μωρε, δεν γουσταρουν να φυγουν, τι νομιζεις;;
Μπορει να μιλανε greeklish αλλα δεν φευγουν ή γυριζουν με την πρωτη ευκαιρια εδω.....
Ενα πολυ μεγαλο μπραβο για την προσληψη, ΕΥΓΕ (αλλα και να μη το πω εγω, ο τελευταιος ειμαι, που σε νοιαζει το ευγε του). Οχι σαν αλλους που φευγουν σε βαλκανικες χωρες...
Και παλι ΕΥΓΕ λοιπον.
Τα 1100 ευρω στην ελλαδα της κρισης ειναι καλα λεφτα γατε. Σου ειπα ανωτατη εκπαιδευση με μεταπτυχιακο 548 ευρω...ανω των 30.
Παντως εχουμε διαφωνησει πολλες φορες αλλη μια θα ναι και τωρα..
Οταν η χωρα ηταν στον βυθο, κατερεε...το οτι ειχες ανοδο, κερδη, προοδο εστω σε οριακο βαθμο, ειναι αδικο το να μην καταλαβαινεις πως πρεπει να βαλεις πλατη και εσυ μεχρι αυτο το οριακο σημειο που μπορεις.
Δεν μπορεις να βρισκεσαι σε απλετο και ελευθερο εδαφος ωστε να καλπασεις. Το αποτελεσμα της τεραστιας αναπτυξης σου αργει παρα πολυ να μεταφραστει σε ανοδο για την κοινωνια...δημιουργει δυο παραλληλους κοσμους, που στο τελος καταβροχθιζει την οικομομια. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια
Πικρη και ασχημη αλλα ειναι η αληθεια. Πιεστήκατε και εσεις και ολοι μας τοσο οσο μπορουσατε.
Οντως καποιες φορες το παρακαναν και το λενε και οι ιδιοι...και καλα επαθαν και εχασαν
Το μοντελο που πιστευεις δεν αποδιδει σε μια κοινωνια και οικονομια που ειναι στον βυθο, αποδιδει, οντως εκει εχεις δικιο, σε αλλη φαση του οικονομικου κυκλου.
Ευχομαι να ειμαστε ολοι καλα και να ειμαστε με υγεια και θα τα βλεπουμε παρεα.
Δεν στα λεω επειδη τα κατεβαζω απο την κουτρα μου....με απασχολει και εμενα το θεμα και το ψαχνω. Υπαρχουν συγκεκριμενοι συντελεστες καο κατα συνεπεια δεικτες που οδηγουν στην ανοδο του βιοτικου επιπεδου ενος λαου. Αυτοι με δυο λογια επηρεαζονται ταμαλα απο τις επιδοματικες πολιτικες οταν η οικονομια ειναι στον πατο.
Το Πόσο;;;;
Τα παντα στην οικονομια και στις πολιτικες της κινουνται στον λεγομενο οριακο λογο....ολη η οικονομικη επιστημη κινηται πανω σε αυτο το αξιωμα.Δεν μιλαμε για παντα και παντου. Επιστημη ειναι....
-
Xθες έφερναν την συντέλεια του κόζμου με τη Ζηνοβία. Ο πατέρας μου, ο οποίος έχει θέμα με το δελτίο καιρού, είναι η τοπ στιγμή της μέρας γι' αυτόν, είχε κατατρομοκρατηθεί : 'Τώρα τι κάνουμε? πως θα περάσουμε απ' το Αρτεμίσιο, θα κλείσει η Τρίπολη, θα μείνουμε εδώ' κ.α. φαιδρά.
Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά διαψεύσθηκε και μυαλό δεν βάζει. Πέρασα στις 6 το σπόγευμα από την Τρίπολη με 130 χαω, ο δρόμος ήταν ΣΤΕΓΝΟΣ. Συνέχισα φουλαριστός για Αρτεμίσιο. Στα τελευταία 2 χλμ. η άσφαλτος ήταν υγρή, αλλά δεν έβρεχε. Πέρασα αέρα το τούνελ. Από την άλλη πλευρά ο δρόμος ήταν και πάλι ΣΤΕΓΝΟΣ. Συνέχισα αέρα με 130 χαω μέχρι την Αθήνα.
Ο πατέρας μου, συνεπιβάτης, το έριξε ότι 'θα έκαναν λάθος αυτή τη φορά και δεν το πέτυχαν'. Φτάσαμε Αθήνα και άνοιξε το χαζοκούτι για τις είδήσεις. Οι προειδοποιήσεις για Τρίπολη και Αρτεμίσιο έδιναν και έπαιρναν. Ρε συ του λέω 'είναι αλήτες, δεν το βλέπεις? Τώρα περάσαμε αέρα, αυτά που λένε είναι σκόπιμα ψέμματα, είναι λεχρίτες'. Τίποτα αυτός, 'έχει χιόνια στο Αρτεμίσιο' επαναλάμβανε.
Μετά από όλα αυτά σταμάτησα να τον νουθετώ, δεν είχε νόημα. Φανταστείτε τι πιστεύει ο κοζμάκης που δεν κυκλοφοράει έξω, αλλά τα βλέπει αυτά από το γυαλί μόνο.
ΥΓ. Μιλάω με οδηγό φορτηγού αυτή τη στιγμή στα Βίλλια. Μου λέει για μισό μέτρο χιόνι στις άκρες. Στο ΣΚΑΙ πριν από 10' η μετεωρολόγα μίλαγε για **1,5 μέτρο χιόνι **στα Βίλλια και στο Κριεκούκι. ΕΛΕΟC! Όχι άλλο κάρβουνο.
-
Και γιατι το κανουν αυτο;;;
Την υπερβολη εννοω;;
Εγω παντως τα βλεπω αυτα στο δελτιο και λεω πειτε και αλλα....την γλυτωσα και σημερα...διοτι επρεπε να βγουμε βολτα εξω και βαριεεεεεεμαιιιιιιι που λεει και το ασμα.
'Τι;;; πειραμε αδεια να καθομαστε σπιτι;;;;' το μονο που ακουω ολη μερα
Ζεστη σοκολατα με κουβερτα στα ποδια και η Σουζη να λεει τα δικα της.
-
Τρελοδηγε γενικα οπως λενε φιλοι μου ειμαι πολυπραγμων ανθρωπος...ασχολουμε με παρα πολλα και διαβαζω ερκετα.
Πες με ξερολα, δεν θα κλαψω κιολας.
Δεν διαβασες σωστα. Ηταν προγραμμα επαναπατρισμου καποιων αλλα και αλλων με ετοιμες βαλιτσες για εξω, πολυ καλα σπουδαγμενων ελληνων (4000 με 5000 περιπου) που εφυγαν στην κριση και τους εβαλαν σε οργανικες θεσεις με ελλειψεις, νομιζω εοπυ, εφκα κτλ.
Μιλαμε για τοπ κλαςς μορφωση πολλοι δε και με ντοκτορα, οχι απλα ενα πανεπιστημιο και ενα μεταπτυχιακο. Τοπ κλαςς σπουδαγμενοι ελληνες ...οι περισσοτεροι σε πληροφορικη. Στηριζαν τα πληροφοριακα συστηματα των υπηρεσιων και αλλα τετοια....δεν ξερω πολλες λεπτομερειες.
Αυτοί μιας και εχει ανακοινωθει οτι θα ζητησει το κρατος μονιμες οργανικες θεσεις ζητουν να μεινουν στην θεαη τους μεχρι να γινει ο διαγωνισμός. Ενταξει ο λογος που το ζητουν αυτό ειναι αν διαβαζω σωστα πισω απο τις γραμμες, για λογους προϋπηρεσιας και εξτρα βαθμων. Αλλα ο.κ ειναι ενα προγραμμα που θεωρητικα ηρθαν απ εξω παρα πολυ καλα σπουδαγμενοι νεοι. Αν μεινουν αυτοι (ειτε σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικες εταιριες του χωρου) δημιουργουν εν δυναμη 4000 με 5000 νεες οικογενειες εδω στην Ελλαδα.
Το θεμα ειναι οτι αυτην την στιγμη ηρθαν και ειναι εδω...πρεπει να τους κρατησουμε ως χωρα.
-
Eδώ κάνουν την υπερβολή με τα οικονομικά θέματα,την κρίση κ.τ.λ. Στον καιρό θα κωλώσουν; (τώρα που δεν έχουν και άλλη επικαιρότητα ψάχνουν σαν τα κοράκια με κάτι να ασχοληθούν)
Σε ίδιο δελτίο ειδήσεων αύξηση προϊόντων (π.χ. βενζίνη,σουπερμάρκετ),η φτώχεια μεγάλωσε,ο έλληνας έχασε x ποσό με την κρίση,δεν τα βγάζει πέρα ένα ζευγάρι και μετά από 2-3 λεπτά ρεπορτάζ με αύξηση των κρατήσεων στα σαλέ σε σχέση με πέρσι,αύξηση της κίνησης στα διόδια κατά χ% συγκριτικά με πρόπερσι,αύξηση αγορών στα μαγαζιά στο κέντρο κ.τ.λ. Κι αυτό να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και μέσα στη δεκαετία της κρίσης υποτίθεται.
Οι άνθρωποι υπερβάλλουν πάντα τόσο που αυτογελοιοποιούνται μέσα σε χρόνο dt με τις αντιφάσεις που παρουσιάζουν ως λογικές και καταντάει να γίνεται πιστευτό το 10% από αυτά που λένε.
-
Χαχαχαχα
Αϊντε ρε βραδιατικα καθομαι και ψαχνω την φινλαμια.....που στον που@@ο εχει παει λεω...χαχαχαχα
Χαϊβάνι....
Φανταζομαι....να περνας απο τηλεοπτικο συνεργειο να κατεβαζεις τζαμι και ....... https://youtu.be/CSzCE_GGdE8
Υ.γ καλα ο μικρος ......το μηλο και η μηλια...ε, αυτό
Καλη χρονια να εχετε και καλες γιορτες....να ειστε φουλ ευτυχισμένοι και ερωτευμενοι μεταξυ σας και με τη ζωη....
-
-
Τι να γράψω βρε Lap μου...απλά ανέβασα το βιντεάκι να δείτε τι δούλεμα μας ρίχνουν οι 'επιτελικιασμενοι' (και κλασσικά έκλεισε πιο μετα ο δρόμος με ελάχιστο 'πουδρατο' χιόνι, το είχα πάθει το '11 αυτό όπου μείναμε κάτω από το Σείριο προς Αθήνα με 3 πόντους χιόνι αφού δεν είχε καν τις πολλες αλατιερες που έχει τώρα η Ν.Ο.)
Την άκουγες την 'συνοδηγό', νόμιζε ότι θα πεθάνουμε. Ήθελε να ξέρει και τα λάστιχα τρομάρα της. Όταν παίρνεις αμάξι αρχές Δεκέμβρη και στο τέλος έχει τέλη κυκλοφορίας, παίρνεις ο,τι βρεις μπροστά σου.
Μετά πέρασα και το Ναβάρα και πήγαινα ολομόναχος 'κανονικά', καταλαβαίνεις...κάπου εκεί ξυπνά ευτυχώς ο μικρουλης και της λέει 'αμάν μαμά μας έχεις ζαλίσει' και κάπως έτσι συνεχίσαμε για να φτάσουμε στην εξωτικη Φινλαμια.
ΥΓ: Ήθελα να κάνω μίμηση Αυτιά να χεζομασταν στο γέλιο αλλά μου το χάλασε...Τώρα είμαι Καλαμπάκα, ξύπνησα από την πολλή ζεστη και κοιτάω το πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου το μνημονιακο χιλιατετρακοκια με τα τασια και τις κινεζιες χαλάει την κανονικότητα των καινούργιων suvλακιων που είναι ολουθε.
Καλή χρονιά...(οοοχι δεν επιστρέφω ακομα, καλυτερα το πάει η διαχείριση αλλά δεν έχω ξεθυμωσει)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2