-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Αμερική σε ατυχήματα κτλ. με τέτοιες αστοχιες ναι ριχνουν αποζημιώσεις.
Στην Αμερική επίσης σε αφήνουν να ψοφήσεις αν δεν έχεις ασφάλιση. Δεν είναι παράδειγμα οι κωλο-ΗΠΑ!!!
+500000000ⁿ
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Στην Αμερική σε ατυχήματα κτλ. με τέτοιες αστοχιες ναι ριχνουν αποζημιώσεις.
Στην Αμερική επίσης σε αφήνουν να ψοφήσεις αν δεν έχεις ασφάλιση. Δεν είναι παράδειγμα οι κωλο-ΗΠΑ!!!
+500000000ⁿ
Νταξει εκεί τα πράγματα λειτουργούν ατα άκρα και προς τις δύο κατευθύνσεις.
-
Η εταιρεία πατάει στο οτι είναι μεταχειρισμένο και ότι τα service γινόταν σε άλλο συνεργείο από την στιγμή που το πήρα εγώ.
Επίσης μου δώσανε την απάντηση ότι έχει μπει χέρι.
Κάτι όμως που δεν έχει γίνει από εμένα, άρα λογικά από τον προηγούμενο ίδιοκτητη ο οποίος να χρειάστηκε να το επισκευάσει είτε σε αντιπροσωπεία είτε σε εξωτερικό συνεργείο λόγω κόστους.Υπάρχει πιθανότητα να μην συναρμολογήθηκε σωστά (κάτι το οποίο μου έχει επισημάνει και αρχιμηχανικός της hyundai).
Μάλλον πρέπει να μιλήσω με τον προηγούμενο ίδιοκτητη.
-
Δεν ισχύει αυτό επ ουδενί, άλλος ενας μύθος ειναι. Σε ζητήματα ζωής ή θανατου (πχ ατύχημα, έμφραγμα, ισχαιμικό κλπ) σε περιθάλπτουν και ανασφάλιστο. Ομως εαν εισαι αρρωστος χωρις να κινδυνευει η ζωη σου ναι δεν σε περιθάλπτουν ανασφάλιστος και δεν εχεις να πληρώσεις.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό επ ουδενί, άλλος ενας μύθος ειναι. Σε ζητήματα ζωής ή θανατου (πχ ατύχημα, έμφραγμα, ισχαιμικό κλπ) σε περιθάλπτουν και ανασφάλιστο.Σε ρωτάνε (αν έχεις τις αισθήσεις σου) αν είσαι ασφαλισμένος.
-
ΤΗΕ WEST IS THE BEST Jim Morison
-
Σε ρωτάνε (αν έχεις τις αισθήσεις σου) αν είσαι ασφαλισμένος.
Μπορεί. Αλλά βάση νόμου είναι υποχρεωμένοι ακόμα και εαν δεν είσαι, να κάνουν ότι μπορούν για να σου σώσουν την ζωή. Μέχρι εκεί όμως, εαν δεν είσαι ασφαλισμένος ή δεν έχεις χρήματα. Δεν λέω ότι έχουν καλό σύστημα, απλά λέω ότι δεν σε αφήνουν να πεθάνεις όπως κυκλοφορεί χρόνια αυτός ο μύθος.
-
Βασικά σε κλήση επείγοντος σκάει το ασθενοφόρο του κοντινότερου αρμόδιου νοσοκομείου. Αν κινδυνεύεις μεταφέρεσαι και αντιμετωπίζεσαι εκεί. Αν κατά την κρίση του πληρώματος δεν πάσχεις από κάτι απειλητικό για τη ζωή, αντιμετωπίζεσαι ως μη επείγον περιστατικό και ανάλογα με το τι καλύπτει η ασφάλειά σου σε φορτώνει το ασθενοφόρο που έχει ήδη φτάσει ή καλείται άλλο από 'δημόσιες' δομές για τους πιο λούμπεν πολίτες ή αντίστροφα κάποιο τρίτο - ρολς ρόις - για τους φραγκάτους ασθενείς.
Σταμάτησε να λειτουργεί το τιμόνι εν κινήσει