-
Τι να πω;;; εχω την αισθηση πως υπερβαλετε λιγο....
Ολοι μας μεγαλωσαμε σε μικροτερα αυτοκινητα..... γενικα αυτην την ταση της μετακομισης καθε φορα για μια απλη βολτα δεν την πολυσυμπαθω.
Την βρισκω υπερβολικη.
Δηλαδη περα απο το καροτσακι και την τσαντα αντε και μια ακομα τι αλλο θα κουβαλησετε εκεινη την ωρα που θα πατε μια οικογενειακη βολτα και πρεπει οπως και δηποτε να το παρετε μαζι σας;;;
Ο.κ στα μεγαλα ταξιδια να το δεχτω το κολοσσιαιο πορτπαγκαζ. Αλλα και παλι με πολυ μικρα σε ηλικια παιδια ποσα ταξιδια θα κανετε;;;
Και πατε οπου πατε...τι κανετε βγαζετε αντισκηνο;;;; ποσα πραγματα κουβαλατε για μια βολτα;;
Τσπ ο καθενας με τα γουστα του και τις ανα
Γενικα εγω ΕΙΜΑΙ της απλας. Επισης λογω αρκετων χομπυ κουβαλαω πολλες φορες ειδικο εξοπλισμο. Ειπα, ο κολλητος μεχρι πριν 2 χρονια ειχε την οικογενεια σε Seicento, δεν πηγαινανε σχεδον πουθενα ομως, και μην μιλησω για την ασφάλεια..
Εμεις ταξιδευουμε σχεδον καθε εβδομάδα, ειτε εγω ειτε ολοι μαζι - εξού κ το πετρέλαιο, κ για ενα Σαββατοκυριακο στο δασος θα παρουμε πολυ πράγμα. Απο την αλλη, αυτη την εβδομαδα θα κυκλοφορησω Αθήνα αρκετα..
Δεν γινεται να μην συμβιβαστεις κάπου, τωρα για τις υπερβολες που λες - επειδη τις κανω - ισως να βαλω καποια μπαγκαζιερα για ενα μεγαλυτερο ταξιδι, κ πισω βαση για ποδήλατα, οταν παιζει ποδηλαταδα σε βουνο.
Ειπαμε, ειναι το μεγαλυτερο μικρο, οχι το μικροτερο μεγαλο! Ειναι B suv κ υπαρχει κατηγορία C, D κ E. Δεν τα φτιαχνουν τσαμπα τα μεγαλύτερα, καποιοι τα αγοραζουν.
Κατα τα αλλα στα 30χιλ μεσο ορο ταχύτητας ειμαι στα 5 λιτρα κατανάλωση, στον αυτοκινητοδρομο ειναι εντυπωσιακα 'βαρυ', και στην πολη αντιστοιχα 'ελαφρυ'.
-
Εσυ ησουν φτιαγμενος για s cross awd diesel. Ή τωεα το hybrid.
Γαντι για εσενα φτιαχτηκαν τετοια αυτοκινητα.
Σε κερδισαν τα καλη της γαλλιδας. Εμ ετσι την παταν ολοι οι αντρες με τις καμπυλες.
Πολυ καλη καταναλωση.
-
Εσυ ησουν φτιαγμενος για s cross awd diesel. Ή τωεα το hybrid.
Γαντι για εσενα φτιαχτηκαν τετοια αυτοκινητα.
Σε κερδισαν τα καλη της γαλλιδας. Εμ ετσι την παταν ολοι οι αντρες με τις καμπυλες.
Πολυ καλη καταναλωση.
Εγινε το χατίρι της γυναικός! Κατσε, γιατι σε 2-3 χρονια ισως χρειαστουμε κανα νεο μικρο, για να δουμε το Ignis τοτε!
-
Εχει πλακα που οποιος μου μιλαει αφηνει μια ανοιχτη για τα σουτζουκια....
Χεχε
Οτι σας βολευει θα παρετε (οτι αρεσει στη γυναικα δηλαδη)
Ως τοτε πιστυεω θα εχει αλλαξει το ignis...ισως πιο ομορφο, πιο ασφαλες και ισως με καλυτερη αποσβεση.
Στα συγχρονα μικρα suzuki δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο μειονεκτημα Παρα μονο την ξερη αντιδραση του πισω αξονα σε μεγαλες ανωμαλιες. Εαν το διορθωσουν αυτο, τοτε πιστευω πως αγγιζουν πλεον το λεγομενο αρτιο προϊον διοτι σε ολα τα αλλα ειναι ανω του μεσου ορου.
-
Καλα μπηκε η χρονια, με δευτερη σε πωλησεις για τον Ιανουαριο τη Peugeot με 1060 αυτοκινητα. Σιγουρα βοήθησε το λανσαρισμα του 208 και το ξεπουλημα του 2008.
Πρωτη κ με διαφορα Toyota, δευτερη Peugeot οπως ειπαμε (οι μονες με τετραψηφιο αριθμο πωλησεων), μετα VW, Hyundai κ Suzuki.
Συνολικα ειχαμε αυξηση πωλησεων 4.7% παρ'οτι πολλοι περιμενουν να ανακοινωθουν τα νεα μετρα.
-
Συνεχίζω να πιστεύω ότι τα μέτρα θα ευνοούν την αγορά. Θα αλλάξουν λίγο οι κλίμακες των σκαλωπατιών και θα φορολογείται το αμάξι κλιμακωτά όχι εξ ολοκλήρου του ποσού. Ούτε στα τέλη κυκλοφορίας θα έχουμε τρομερές διαφοροποιήσεις. Όχι εχθές κατά την διάρκεια td Civic μου είπε ότι του συγκεκριμένου θα ανέβουν 10-15€ το πολύ. Άλλος πωλητής στην Peugeot προ ολίγων ημερών υπερέβαλε για σχεδόν διπλασιασμό αλλά νομίζω το έκανε για να επισπεύσει το κλείσιμο της αγοράς από μια φίλη.
-
Dublin πως τραβάει το πετρέλαιο με τα 100 άλογα;Στο φόρτωμα πάει καλά;
-
Το κλείσαμε σήμερα στην allure με τα 100 άλογα λευκό περλα με τελική τιμή 21100 με ανταλλαγή αμαξιού.Το μόνο που έμεινε να μάθω τη Δευτέρα αν θα μπει παραγωγή Μαρτίου ή Απριλίου. Πάντως καμία σχέση η active που οδήγησα td με την allure εκθεσιακό.
Καλοτάξιδο! Έχει διπλή εξάτμιση η έκδοση Allure Βενζίνη, με τα 100 άλογα?
-
Dublin πως τραβάει το πετρέλαιο με τα 100 άλογα;Στο φόρτωμα πάει καλά;
Ειμαι στα 600χιλιομετρα, οποτε δεν εχω παει ορια ακομη, κ θα το παω χαλαρα μεχρι τα 1000.
Με λιγα πραγματα κ ολη την οικογενεια μεσα πηγαμε ανετα κατι ορεινους δρομους κ ανηφο-κατηφορες. Το ποδι πολυ ελαφρυ ομως..
Στην εθνικη τα 120 ειναι πολυ ευκολα.
Γενικα νομιζω οτι τα diesel αργουν πολυ να ανοιξουν τελείως, και οταν λεω πολυ, εννοω πολυ - πολυ!
Γενικα αν θελετε γκαζι, πηγαίνετε στα 130 αλογα diesel/βενζινη.
Μονή εξάτμιση.
Επαιξε κ αυτο τις προάλλες
-
-
Sabas_Thess
-
Συνεχίζω να πιστεύω ότι τα μέτρα θα ευνοούν την αγορά. Θα αλλάξουν λίγο οι κλίμακες των σκαλωπατιών και θα φορολογείται το αμάξι κλιμακωτά όχι εξ ολοκλήρου του ποσού. Ούτε στα τέλη κυκλοφορίας θα έχουμε τρομερές διαφοροποιήσεις. Όχι εχθές κατά την διάρκεια td Civic μου είπε ότι του συγκεκριμένου θα ανέβουν 10-15€ το πολύ. Άλλος πωλητής στην Peugeot προ ολίγων ημερών υπερέβαλε για σχεδόν διπλασιασμό αλλά νομίζω το έκανε για να επισπεύσει το κλείσιμο της αγοράς από μια φίλη.
-
https://www.newsauto.gr/news/apoklistiko-newsauto-nea-anavoli-stin-efarmogi-tou-wltp/
Σύμφωνα με άρθρο στο newsauto πάει για τον Ιανουάριο οι αυξήσεις στα τέλη, οπότε μέχρι τότε θα ισχύει το προηγούμενο καθεστώς.
-
-
parikon wrote:
Το κλείσαμε σήμερα στην allure με τα 100 άλογα λευκό περλα με τελική τιμή 21100 με ανταλλαγή αμαξιού.Το μόνο που έμεινε να μάθω τη Δευτέρα αν θα μπει παραγωγή Μαρτίου ή Απριλίου. Πάντως καμία σχέση η active που οδήγησα td με την allure εκθεσιακό.
Καλοτάξιδο! Έχει διπλή εξάτμιση η έκδοση Allure Βενζίνη, με τα 100 άλογα?
Ευχαριστώ πολύ. Μονή εξάτμιση έχουν τα 100 άλογα διπλή πάει με τα 130.
-
Dublin η φωτεινοτητα το βραδυ απο την οθονη ρυθμιζεται?εχει εντονο φως η καμπινα?μπορεις να την κλεισεις ενω ακους σταθμο?Θεωρω για τα δικα μου δεδομενα κουραστικο πχ σε ταξιδι βραδυ να εχω εντονο φως απο το οθονη.
-
Dublin η φωτεινοτητα το βραδυ απο την οθονη ρυθμιζεται?εχει εντονο φως η καμπινα?μπορεις να την κλεισεις ενω ακους σταθμο?Θεωρω για τα δικα μου δεδομενα κουραστικο πχ σε ταξιδι βραδυ να εχω εντονο φως απο το οθονη.
Ενδιαφέρον ερωτηση. Η οθονη κλεινει, αλλαγη φωτεινότητας δεν ξερω αν εχει, απλα δεν εχει χρειαστεί να το ψαξω κιολας, γενικα σαν να μην θελει πολλες αλλαγες, καπως ολα λειτουργούν σωστα. Ο ηλεκτροχρωματικος καθρεπτης επισης φανταστικος.
Υπαρχει το manual ποσταρισμενο ποιο πανω, κατι θα λεει.
Αλλο ενα μικρο πραγμα που μου την εχει σπασει, ειναι οτι δεν εχει κανενα φωτακι στα ποδια μπροστα, ή στα πλαγια στις πόρτες. Γενικα δεν το εχω ψαξει (ειμαι φουλ σε δουλεια κ δεν προλαβαίνω να 'παίξω' ακομη), αλλα ειχα την εντυπωση οτι κατι ειχε χαμηλα στην καμπινα σε μια αποχρωση, κ η GT περισσοτερα κ σε 8 χρώματα. Απαραδεκτο αυτοκινητο κοντα στα 26.000 να μην εχει καποισ τετοια μικρα πραγματάκια. Το B max ας πουμε εχει..θα ηθελα ενα λιγο-κατι ακομη στην καμπινα.
Ευτυχως εχει ανοιχτό γκρι ουρανο στην Allure (δεν ξερω τι εχουν οι αλλες, καποια εχει σκουρο νομιζω) γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι απολυτως απαραίτητο, αλλιως σκουραινει πολύ.
Θα επαναλάβω για πολλοστή φορα. Το μεγαλο συν του αυτοκινητου ειναι το στήσιμό του, το νεο βελτιωμενο manual σασμαν, κ οι οικονομικοί κινητήρες του. Αυτα τα παιρνεις με την Active ανετα, ισως η 130 αλογα βενζινη Active ειναι η καλυτερη επιλογη, κ για σουπερ οικονομια 100 diesel. Εγω ηδη εχω 'ξεπερασει' τον ψηφιακο πινακα οργάνων κ τα υπολοιπα μικρα της Allure.
Πολυ σημαντικό θεωρω τον φωτοχρωματικο καθρέπτη, το Active με το launch pack ηταν ευκαιρία με τα συν που ειχε, φοβερο value for money (τον φωτο/κο καθρεπτη, αναδιπλουμενους εξωτερικους με follow me φωτισμο, Navi με +1 USB C θυρα). Επειτα θα προσέθετα ζελατινες για τα μικρα να ειναι ποιο ανετα πισω, κ θα εβρισκα το διπλο πατωμα για το πορτ μπαγκαζ (δεν εχει στην Active κ ψιλο χρειαζεται). Αν μπορουσα θα εβαζα κ Advanced Grip Control. Με το 16' λαστιχο θα ηταν σουπερ ανετο κ λιγο ποιο 'off road'.
Ποια η γνωμη σας για τα νεα οτι παει ολο το σύστημα για το 21; Κατ'αρχας επιτρέπεται αυτο; ολη η Ευρωπη να εχει αλλάξει κ Ελλαδα οχι;!
-
Αλλο ενα μικρο πραγμα που μου την εχει σπασει, ειναι οτι δεν εχει κανενα φωτακι στα ποδια μπροστα, ή στα πλαγια στις πόρτες. Γενικα δεν το εχω ψαξει (ειμαι φουλ σε δουλεια κ δεν προλαβαίνω να 'παίξω' ακομη), αλλα ειχα την εντυπωση οτι κατι ειχε χαμηλα στην καμπινα σε μια αποχρωση, κ η GT περισσοτερα κ σε 8 χρώματα. Απαραδεκτο αυτοκινητο κοντα στα 26.000 να μην εχει καποισ τετοια μικρα πραγματάκια. Το B max ας πουμε εχει..θα ηθελα ενα λιγο-κατι ακομη στην καμπινα.
Εσωτερικός φωτισμός LED : πλαφονιέρα αφής LED + 2 spot LED εμπρός και φωτισμός LED στα
αλεξήλια και τον χώρο για τα πόδια του οδηγού και του συνοδηγού. Αυτό γράφει στο βασικό εξοπλισμό allure.Δες από τις ρυθμίσεις φωτισμός οδήγησης/αυτοκίνητο κάπου εκεί λέει στο manual
-
Περνουσα με το αυτοκονητο και ειοα να παω να το δω ξανα. Το ειχα δει μολις ηρθε,
Πραγματικα στη εκδοση allure και πανω ειναι πολυ ωραιο.
Παρατηρησα κατι μιας που διπλα ειχε το 208. Η κλιση του a pillar κανει μια κουρμπα στο σημειο που βγαινει το κεφαλι του οδηγου. Λιγες μοιρες αλλα τοσες ωστε να βοηθα να βγεις ευκολα. Στο 208 δεν το χε αυτο.
Δειτε και εσεις απο κοντα.
-
Dublin wrote:
Εσωτερικός φωτισμός LED : πλαφονιέρα αφής LED + 2 spot LED εμπρός και φωτισμός LED στα
αλεξήλια και τον χώρο για τα πόδια του οδηγού και του συνοδηγού. Αυτό γράφει στο βασικό εξοπλισμό allure.Δες από τις ρυθμίσεις φωτισμός οδήγησης/αυτοκίνητο κάπου εκεί λέει στο manual
Κ εγω ετσι ηξερα, αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα! Ουτε στα αλεξηλια ουτε στα ποδια. Η πλαφονιερα μπροστα δεν μου φαινεται led.Θα ξανακοιταξω..Μηπως ειναι καμια περιεργη εκδοση χωρις τα εσωτερικα led;
Εχει κ 2 touch led πισω παντως, ο μεγαλος-μικρος τα εχει πατησει καμια 500αρια φορες ηδη!
Εχει κ ρυθμιση φωτεινοτητας οθονης στο menu.
Μου εχει συμβει στα φαναρια να με ρωτησουν για το αυτοκινητο, ξερουν τιμες - εκδοσεις, τα παντα! Σημερα μιλησα με εναν στη Νεα Κηφισιά το πρωι, δεν πιστευω να ειναι κανεις απο εδω;! Μαλλον ειναι αρκετα δημοφιλές ηδη το αυτοκινητο.
-
Καλημέρα!
Το έκλεισα και γω χθες !!!! Σε allure στα 100 ps. Εντάξει ο μεγάλος έρωτας είναι φυσικά το gt line,αυτό είδα-αυτό μου έκανε κλικ αλλά όταν πας με χρηματοδότηση σου βγαίνει πανάκριβα. Μια χαρά είναι, και η διαφορά με τα 130 άλογα είναι τεράστια. Το πιο πιθανό να πάω για πρόγραμμα κάποια στιγμή . Καλοτάξιδα στα παιδιά που έχουν/θα πάρουν τις παραπάνω εκδόσεις. Τα εσωτερικά φώτα είναι ένα θέμα πάντως και σιγά το φως που βγάζουν τα 2 στις πίσω θέσεις!!!!! Καλή αναμονή λοιπόν σε όσους περιμένουν!!! Κανένα δωράκι τσίμπησε κανείς από αντιπρόσωπο;;;;
-
Καλημέρα!
Το έκλεισα και γω χθες !!!! Σε allure στα 100 ps. Εντάξει ο μεγάλος έρωτας είναι φυσικά το gt line,αυτό είδα-αυτό μου έκανε κλικ αλλά όταν πας με χρηματοδότηση σου βγαίνει πανάκριβα. Μια χαρά είναι, και η διαφορά με τα 130 άλογα είναι τεράστια. Το πιο πιθανό να πάω για πρόγραμμα κάποια στιγμή . Καλοτάξιδα στα παιδιά που έχουν/θα πάρουν τις παραπάνω εκδόσεις. Τα εσωτερικά φώτα είναι ένα θέμα πάντως και σιγά το φως που βγάζουν τα 2 στις πίσω θέσεις!!!!! Καλή αναμονή λοιπόν σε όσους περιμένουν!!! Κανένα δωράκι τσίμπησε κανείς από αντιπρόσωπο;;;;
Welcome to the club!
Τι προσφορες ισχυουν αυτη τη στιγμη; υπάρχει ακομη εκπτωση 500€ κ δωρο μετάλλικο; ποτε παραλαμβάνεις;
Ολοι κανουν καποιο δωρακι. Συναγερμό βαλαμε εμείς, μπορεις κ 2 χρονια service, που μαλλον ειναι καλυτερη προσφορα.
Αυτο με τα φωτακια το δικο μου δεν εχει παντως. Ειμαι σχεδον σιγουρος. Θα ρωτησω κ τον αντιπρόσωπο, αλλα ειμαι Αθηνα τωρα, κ το πηρα απο επαρχια.
-
ik wrote:
Καλημέρα!
Welcome to the club!
Τι προσφορες ισχυουν αυτη τη στιγμη; υπάρχει ακομη εκπτωση 500€ κ δωρο μετάλλικο; ποτε παραλαμβάνεις;
Ολοι κανουν καποιο δωρακι. Συναγερμό βαλαμε εμείς, μπορεις κ 2 χρονια service, που μαλλον ειναι καλυτερη προσφορα.
Αυτο με τα φωτακια το δικο μου δεν εχει παντως. Ειμαι σχεδον σιγουρος. Θα ρωτησω κ τον αντιπρόσωπο, αλλα ειμαι Αθηνα τωρα, κ το πηρα απο επαρχια.
Ναι ισχύει ακόμα η προσφορά, έδωσα και το δικό μου. 2-3 μήνες αναμονή! Γίνεται ένας χαμός! Πήρα και 500€ επιπλέον (Δεν φαίνεται στην προσφορά) γιατί έπρεπε να βάλω καινούργια αμορτισέρ με βάσεις στο παλιό μου να περάσω κτεο και γκρίνιαξα σε μια από τις επισκέψεις μου όταν ακόμα δεν υπήρξαν ούτε καν φυλλάδια για τους αντιπροσώπους. Για καλή μου τύχη ήταν ένας κύριος από τα κεντρικά για βόλτα,με άκουσε και με έκανε την έκπτωση.
Φωτάκια στα πόδια οδηγού,συνοδηγού και στα σκίαστρα έχει μόνο το gt line
-
ik με το καλό να παραλάβεις. Βενζίνη; diesel; χρώμα;
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)