Dublin η φωτεινοτητα το βραδυ απο την οθονη ρυθμιζεται?εχει εντονο φως η καμπινα?μπορεις να την κλεισεις ενω ακους σταθμο?Θεωρω για τα δικα μου δεδομενα κουραστικο πχ σε ταξιδι βραδυ να εχω εντονο φως απο το οθονη.
Ενδιαφέρον ερωτηση. Η οθονη κλεινει, αλλαγη φωτεινότητας δεν ξερω αν εχει, απλα δεν εχει χρειαστεί να το ψαξω κιολας, γενικα σαν να μην θελει πολλες αλλαγες, καπως ολα λειτουργούν σωστα. Ο ηλεκτροχρωματικος καθρεπτης επισης φανταστικος.
Υπαρχει το manual ποσταρισμενο ποιο πανω, κατι θα λεει.
Αλλο ενα μικρο πραγμα που μου την εχει σπασει, ειναι οτι δεν εχει κανενα φωτακι στα ποδια μπροστα, ή στα πλαγια στις πόρτες. Γενικα δεν το εχω ψαξει (ειμαι φουλ σε δουλεια κ δεν προλαβαίνω να 'παίξω' ακομη), αλλα ειχα την εντυπωση οτι κατι ειχε χαμηλα στην καμπινα σε μια αποχρωση, κ η GT περισσοτερα κ σε 8 χρώματα. Απαραδεκτο αυτοκινητο κοντα στα 26.000 να μην εχει καποισ τετοια μικρα πραγματάκια. Το B max ας πουμε εχει..θα ηθελα ενα λιγο-κατι ακομη στην καμπινα.
Ευτυχως εχει ανοιχτό γκρι ουρανο στην Allure (δεν ξερω τι εχουν οι αλλες, καποια εχει σκουρο νομιζω) γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι απολυτως απαραίτητο, αλλιως σκουραινει πολύ.
Θα επαναλάβω για πολλοστή φορα. Το μεγαλο συν του αυτοκινητου ειναι το στήσιμό του, το νεο βελτιωμενο manual σασμαν, κ οι οικονομικοί κινητήρες του. Αυτα τα παιρνεις με την Active ανετα, ισως η 130 αλογα βενζινη Active ειναι η καλυτερη επιλογη, κ για σουπερ οικονομια 100 diesel. Εγω ηδη εχω 'ξεπερασει' τον ψηφιακο πινακα οργάνων κ τα υπολοιπα μικρα της Allure.
Πολυ σημαντικό θεωρω τον φωτοχρωματικο καθρέπτη, το Active με το launch pack ηταν ευκαιρία με τα συν που ειχε, φοβερο value for money (τον φωτο/κο καθρεπτη, αναδιπλουμενους εξωτερικους με follow me φωτισμο, Navi με +1 USB C θυρα). Επειτα θα προσέθετα ζελατινες για τα μικρα να ειναι ποιο ανετα πισω, κ θα εβρισκα το διπλο πατωμα για το πορτ μπαγκαζ (δεν εχει στην Active κ ψιλο χρειαζεται). Αν μπορουσα θα εβαζα κ Advanced Grip Control. Με το 16' λαστιχο θα ηταν σουπερ ανετο κ λιγο ποιο 'off road'.
Ποια η γνωμη σας για τα νεα οτι παει ολο το σύστημα για το 21; Κατ'αρχας επιτρέπεται αυτο; ολη η Ευρωπη να εχει αλλάξει κ Ελλαδα οχι;!