-
Με το καλό! Πολλά κι ασφαλή χιλιόμετρα.
-
Και τα δύο!! Αλλιώς το ΕΑΤ8 με τα απλά φώτα Led που έχει η Allure (εαν θυμάμαι σωστά, αλλά και να μην έχιε μπαίνουν με μικρό κόστος).
Προς τα εκεί τό βλέπω.
-
Μία ερώτηση από εμένα γιατί είμαι σε ψάξιμο.
τί θά προτιμούσατε το EAT8 η τα Led φώτα.
Σκέφτομαι η το Allure βενζίνη ΕΑΤ8 η Το GT line
βενζίνη.
Εννοείται το αυτόματο. Είναι άλλο αμάξι. Η κονσόλα η κεντρική είναι φτιαγμένη για αυτόματο. Το χειροκίνητο είναι η φτηνή λύση για να ρίξουν την τιμή.
-
Και τα δύο!! Αλλιώς το ΕΑΤ8 με τα απλά φώτα Led που έχει η Allure (εαν θυμάμαι σωστά, αλλά και να μην έχιε μπαίνουν με μικρό κόστος).
το κοστος δεν ειναι μικρο για τα φωτα αλλαζει το τελος ταξινομισης.υπολογισε οτι αν το προσθεσεις απο 27400 που εχει τωρα το αμαξι θα παει 30000 και.εγω στο gtline που ζητησα πανοραμικη με κοστος 900ευ αλλαζε το τελος ταξινομησης και απο 27400 πηγαινε 30080 να πληρωσο.αρα το κοστος ειναι ασυμφορο οχι μικρο.
-
Οπότε θα μείνουμε χωρίς τα LED, Η νέα τιμή προ φόρου είναι οριακά κάτω από 20000€
να φανταστεις ζητησα ασυρματη φορτιση με κοστος 200ευ και η τιμη του ανεβαινε στα 29000 και κατι.δυστηχως ειναι στο ριο η λιανικη τιμη και δεν μπορεις να προσθεσεις τιποτα.
-
Οπότε θα μείνουμε χωρίς τα LED, Η νέα τιμή προ φόρου είναι οριακά κάτω από 20000€.
οι τιμές είναι στο site
-
εγω προτιμησα το gtline κυριως για την εξωτερικη εμφανιση παρα για το αυτοματο.εχει μαυρη οροφη λεντ 18 μαυρες ζαντες αλλη μασκα μπροστα ειναι πιο εμφανισιμο.
veneu wrote:
Οπότε θα μείνουμε χωρίς τα LED, Η νέα τιμή προ φόρου είναι οριακά κάτω από 20000€
να φανταστεις ζητησα ασυρματη φορτιση με κοστος 200ευ και η τιμη του ανεβαινε στα 29000 και κατι.δυστηχως ειναι στο ριο η λιανικη τιμη και δεν μπορεις να προσθεσεις τιποτα.
-
εγω προτιμησα το gtline κυριως για την εξωτερικη εμφανιση παρα για το αυτοματο.εχει μαυρη οροφη λεντ 18 μαυρες ζαντες αλλη μασκα μπροστα ειναι πιο εμφανισιμο.
veneu wrote:
-
Σημερα το δα απο κοντακοντα. Ωραιο πολυ ωραιο αλλα νομιζα οτι ημουν jumbo, μουστακαμουστακα και αν το ξεδιπλωνα θα βγαινε ο Οπτιμους πραϊμ
-
Θα είναι βιαστική κίνηση να κλείσω το 2008;Πήγαμε με τη γυναίκα και ενθουσιάστηκε μου έδωσε τιμή μέχρι 20 Ιανουαρίου με τις προσφορές που τρέχουν και βγαίνει η allure στον 100αρη 21.100.
-
Αν σας τρελανε και το ερωτευτηκατε ...οχι. Μια χαρα επιλογη θα κανετε.
Οι ευκαιριες πιανονται απο τα.....
Απο την στιγμη που το θελετε παρα πολυ μολις σας παραδοθει ...ουτε που θα ξανασχοληθειτε με τα αλλα αυτοκινητα περα απο το δικο σας....οποτε δεν θα νιωθεις οτι εκανες καλη ή κακη επιλογη...μονο θα καμαρωνεις.
Adaptive cruise control θα εχει ;;;
Το θεωρω απιστευτο εξοπλισμο, μονο αν το δοκιμασεις θα το καταλαβεις
-
Αν σας τρελανε και το ερωτευτηκατε ...οχι. Μια χαρα επιλογη θα κανετε.Οι ευκαιριες πιανονται απο τα.....Απο την στιγμη που το θελετε παρα πολυ μολις σας παραδοθει ...ουτε που θα ξανασχοληθειτε με τα αλλα αυτοκινητα περα απο το δικο σας....οποτε δεν θα νιωθεις οτι εκανες καλη ή κακη επιλογη...μονο θα καμαρωνεις.
Adaptive cruise control θα εχει ;;;Το θεωρω απιστευτο εξοπλισμο, μονο αν το δοκιμασεις θα το καταλαβεις
Να πω την αλήθεια είναι το πρώτο αμάξι από αυτά που είδαμε και φεύγοντας μου είπε να πάω τράπεζα να βγάλω λεφτά για την προκαταβολή.Adaptive δεν ξέρω αν έχει μου έδωσε τον εξοπλισμό αλλά δεν το πρόσεξα.Απλα δεν έχω ΚΑΜΙΑ εμπειρία από Peugeot και το μόνο που γνωρίζω είναι πως έχουν κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια.Επισης οδήγησα το πετρέλαιο με τα 100 άλογα που μολις το ειχαν κατεβασει απο τη νταλίκα.Ημουν ο πρωτος που το εκανε td και δεν ξέρω κατά πόσο μοιάζει με τον 1.2 100hp σε τράβηγμα.
-
400 lt οι αποσκευές με την ρεζερβα που έρχεται στην Ελλάδα.
Ποιοτικοτατο ακόμα και από την ακτιβ. Σε καμία ελληνική παρουσίαση δεν γίνεται αναφορά για την απουσία τεμπέλη. Απλα κάποια από τα έξτρα της επόμενης έκδοσης αποκρύπτοντας επιμελώς ότι έχει τεμπέλη , γιατί προκύπτει η άμεση ερώτηση η ακτιβ δεν έχει;
Ας το να το μάθουν στην αντιπροσωπεία.
7.6 η μέση κατανάλωση του 1.2 130 παρά τα μόλις 1200 κιλά του σε άλλη παρουσιάση διάβασα ότι πιάνει εύκολα τα 9.5 λτ όταν ζοριστει (αυτά που λέμε δλδ, και με μόνο 1200 , φανταστείτε τα αντίστοιχα c suv με τον 1.5 τόνο και τον ίδιο κινητήρα που πάνε ..)
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-peugeot-2008-12-puretech-130
-
Οπότε θα μείνουμε χωρίς τα LED, Η νέα τιμή προ φόρου είναι οριακά κάτω από 20000€.
οι τιμές είναι στο site
Είδα στον τιμοκατάλογο ότι υπάρχει και με 25.500 η Active EAT8 130 με ΛΤΠΦ 18214 (δηλ. ~1.785 ευρώ extra πριν φτάσεις στο όριο των 20.000 και προσθέτοντας όλα όσα μπορείς βγαίνει μάλλον φθηνότερα στην τελική τιμή κι από την Αllure με 27.900)
Δεν ξέρω όμως πόσο κάνουν ως extra τα LED και το ψηφιακό καντράν στην Active. Ξεπερνούν τα 1785 ευρώ;
Θα είναι βιαστική κίνηση να κλείσω το 2008;Πήγαμε με τη γυναίκα και ενθουσιάστηκε μου έδωσε τιμή μέχρι 20 Ιανουαρίου με τις προσφορές που τρέχουν και βγαίνει η allure στον 100αρη 21.100.
Από 22.400 σου το δίνει 21.100; 1300 ευρώ έκπτωση; Πολύ καλή τιμή! (αν και πρόκειται για τον 100άρη βενζίνης,αλλά αν σου αρκεί, ο.κ.)
-
1300€ εκπτωση απο τα 22.400+220€ τελη κ εξοδα;! Κ σε αυτοκινητο που δεν προλαβαινει να έρθει κ ξεπουλαει;
Αδυνατώ να το πιστέψω..
Κ εμενα μου ειχαν πει οτι οι προσφορες ισχυουν μεχρι 20 Ιανουαριου, μετα τι θα γινει; θα κοψουν την εκπτωση των 500€ κ το δωρεαν χρωμα; θα ειναι ακομη ποιο ακριβο..
-
Μια ερώτηση. Έβλεπα ένα pov drive του C5 Aircross 1.5 blueHDI και ο τύπος γρατζουνούσε τα πλαστικά στην πόρτα και στο επάνω μέρος του ταμπλό. Δεν μίλησε αλλά ήταν σαν μομφή για σκληρά πλαστικά. Το νέο 2008 όσοι το έχετε δει από κοντά πως τα πάει από ποιότητα πλαστικών; Επίσης αν γνωρίζει κάποιος διάφορες εξοπλισμού μεταξύ Allure & GT-Line;...
Πολλές επιλογές το PSA, δύσκολα να κατασταλάξει κάποιος σε επιλογή. Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό.
-
-
Μια ερώτηση. Έβλεπα ένα pov drive του C5 Aircross 1.5 blueHDI και ο τύπος γρατζουνούσε τα πλαστικά στην πόρτα και στο επάνω μέρος του ταμπλό. Δεν μίλησε αλλά ήταν σαν μομφή για σκληρά πλαστικά. Το νέο 2008 όσοι το έχετε δει από κοντά πως τα πάει από ποιότητα πλαστικών; Επίσης αν γνωρίζει κάποιος διάφορες εξοπλισμού μεταξύ Allure & GT-Line;...
Πολλές επιλογές το PSA, δύσκολα να κατασταλάξει κάποιος σε επιλογή. Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό.
Το 2008 εχει ποιοτικοτερο εσωτερικο κατα τη γνωμη μου (και μου αρεσει περισσοτερο απο το 3008 που εχει πολλα τετραγωνικα πλαστικου χωρις λογο). Πολυ καλυτερα υλικα απο το C5.
Αλλωστε η Peugeot παει για ποιο premium απο τη Citroen/Opel κ λιγοτερο απο την DS που τα δινει ολα στην πρωτοτυπία.
Πιστευω οτι η PSA τοποθετείται εκπληκτικά σε ολες τις μάρκες της. Καποιος που θελει Corsa δεν θα παρει 208. Καποιος που θα παρει C3 Aircross δεν θα παει ψηλότερα για 2008.
Δεν ξερω τι θα γινει τωρα με την FCA, εκει ξεφευγει το πραγμα.
-
Ευχαριστώ πολύ κύριοι.
-
1300€ εκπτωση απο τα 22.400+220€ τελη κ εξοδα;! Κ σε αυτοκινητο που δεν προλαβαινει να έρθει κ ξεπουλαει;Αδυνατώ να το πιστέψω..Κ εμενα μου ειχαν πει οτι οι προσφορες ισχυουν μεχρι 20 Ιανουαριου, μετα τι θα γινει; θα κοψουν την εκπτωση των 500€ κ το δωρεαν χρωμα; θα ειναι ακομη ποιο ακριβο..
Ναι ξέχασα να αναφέρω ότι μου έδινε 1000 ευρώ έξτρα έκπτωση για ανταλλαγή αμαξιού και μου είπε ότι θα σου δώσω και παραπάνω αν είναι σε θέση να πουληθεί. Αν σκεφτούμε το χρώμα περλα λευκό(880) μαζί με το 500(προωθητικό) και την ανταλλαγή αμαξιού 1000 πάμε 2.380 έκπτωση. Αλλά 20 Ιανουαρίου είναι ΠΟΛΥ σύντομα. Επίσης γνωρίζουν ήδη τις τιμές για μετά το Φεβρουάριο και όλες είναι προς τα πάνω.Απλα μέχρι 20 Ιανουαρίου αν παραγγείλεις θα απορροφήσει η εταιρία τις αυξήσεις γιατί το αμάξι έρχεται Μάρτιο με Απρίλιο.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)