-
Αν βγάλεις τα εκθεσιακά, τα τεστ ντραιβ κλπ δεν νομίζω ότι ήταν και τόσα πολλά. 100αρια βενζίνης δεν υπήρχαν από την αρχη. Η παραγωγή τους ξεκινά από τον φεβρουαριο.
επίσης μίλησα μονο για allure πετρέλαιο. Τα υπόλοιπα υπάρχουν -
Φίλε με την φίλη με το 307 75 άλογα. Το είχα το αμάξι ήταν ότι πιο τάφος έχω οδηγήσει ποτέ μου ! Εντάξει η σύγκριση με το 2008 είναι ευκολη. Μιλάμε για αμάξι με 0-100 κοντά στα 15 sec που δεν έπιανε ούτε τα 170 τελική με μόλις 12 κιλά ροπή! Έτρεμα κάθε φορά που επιχειρουσα προσπεράσεις...
Το καμικ πάντως σε μέγεθος καμπίνας δεν είναι μικρότερο από το 2008.
-
Κατά τα άλλα ποιος αγοράζει σήμερα ντίζελ! Ευτυχώς τελικά ο κόσμος δεν μασάει από την προπαγάνδα ....αρκετοί δλδ...
-
Υπάρχουν μετρήσεις ταχύτητας από το 1.5 100 2008? Λογικά θα έχει λίγο χειρότερα νούμερα από το c3 που είναι λίγο ελαφρύτερο;
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-citroen-c3-15-bluehdi-100
Edit: βρήκα 0-100 11.4 , 0.8 αργότερα από το c3 είναι πάνω από 100 κιλα βαρύτερο βλεπω.
-
Φίλε με την φίλη με το 307 75 άλογα. Το είχα το αμάξι ήταν ότι πιο τάφος έχω οδηγήσει ποτέ μου ! Εντάξει η σύγκριση με το 2008 είναι ευκολη. Μιλάμε για αμάξι με 0-100 κοντά στα 15 sec που δεν έπιανε ούτε τα 170 τελική με μόλις 12 κιλά ροπή! Έτρεμα κάθε φορά που επιχειρουσα προσπεράσεις...
Το καμικ πάντως σε μέγεθος καμπίνας δεν είναι μικρότερο από το 2008.
Το Kamiq δεν άρεσε
-
Αϊ γεια σου...
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει η Σκαρλετ Γιοχανσον.
Τι να πεις;;;
Προβοκάτορα...
-
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι . Μπορεί για πολλούς και για μένα να είναι ακριβό το 2008 , αλλά τα υπόλοιπα δεν πάνε πίσω .
Εχω πάρει προσφορά το φθινόπωρο για το Τ-κρος . Ντίζελ με τα 95 άλογα 5τάχυτο , μέτριος εξοπλισμός με έξτρα ψηφιακά όργανα , χωρίς μεταλλικό και ήταν στα 21000 περίπου .
Ακόμα και το άκτιβ , εχει πολλά συν παραπάνω .
Το αλλούρ στο εσωτερικό είναι άλλη γενιά από κάμικ και Τ-κρος και αυτά σε ανάλογες τιμές είναι .
Το Καπτούρ και το Πούμα , αν δεν τα δούμε από κοντά , δεν τα κρίνω .
Παράδειγμα αρνητικό η Κία που ζητάει για την 7ετή εγγύηση να πληρώσουμε 3-4000 καπέλο στα αμάξια της χωρίς κανένα λόγο, για αυτό είναι και στον πάτο των πωλήσεων .
Και κάτι στατιστικό . Το 2019 πωλήθηκαν 114000 αυτοκίνητα και ο όμιλος Σ , σε Πεζό , Σιτροέν , ΝτιΕς και Οπελ , είχε το 1/4 της αγοράς μόνος του .
Προφανώς λοιπόν τα προϊόντα τα τοποθετεί σωστά , έστω και αν εμείς τα θέλαμε φτηνότερα . Γιατί και οι άλλοι εισαγωγείς δεν πάνε πίσω .
Επίσης σε όσους ψάχνουν να ενημερώσω ότι το Κρόσλαντ πωλείται σε εξαιρετικές τιμές , 2000 κάτω από τον κατάλογο . Το 100 ντίζελ στην πλούσια στα 20000 .
-
Προφανέστατα ο Συγγελίδης έχει τοποθετήσει σωστά τις μάρκες του στην αγορά. Και με αυτή την σωστή τοποθέτηση απευθύνεται σε όλο το αγοραστικό κοινό. Και είναι και τυχερός γιατί αντιπροσωπεύει ιστορικούς κατασκευαστές με μεγάλη αυτοκινητιστική ιστορία.
Άλλοι αντίστοιχοι αντιπρόσωποι δεν το έχουν καταφέρει αυτό παρόλο που θα μπορούσαν να το κάνουν. Και έτσι βλέπουμε εσωτερικό ανταγωνισμό μέσα στους αντιπροσώπους, που τελικά απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένα πελατολόγια.
Το 2008 μπορεί να μας φαίνεται ακριβό (που είναι) αλλά στην ουσία είναι η συνέχεια στον τιμοκατάλογο του C3 Aircross και απευθύνεται σε όσους θέλουν το κάτι παραπάνω είτε σε εξοπλισμό, είτε σε φρεσκάδα, είτε σε όγκο, είτε ποιότητα κλπ...
Έτσι όμως ο Συγγελίδης ικανοποίησε και μένα που μου είχε το C3 Aircross σε τιμή μούρλια αλλά και εκείνον που θα προτιμήσει το 2008 για τους παραπάνω λόγους.
-
Παράδειγμα αρνητικό η Κία που ζητάει για την 7ετή εγγύηση να πληρώσουμε 3-4000 καπέλο στα αμάξια της χωρίς κανένα λόγο, για αυτό είναι και στον πάτο των πωλήσεων .
Είσαι λάθος εδώ, μόνο το xceed είναι ακριβότερο από το σύνηθες για ΚΙΑ, 7 έτη εγγύηση, αλλά όχι και λίγα τα 150.000. Από την άλλη η hyundai με τα ίδια αυτοκίνητα πουλάει περισσότερο, δίνει 5 χρόνια και απεριόριστα χμ. Τιμές που τρέμουν οι Γάλλοι με τα 60.000 χμ μόνο!!
Υ.γ.1 Όταν δίνεις τέτοιες βαριές εγγυησεις, ο κατασκευαστης ξέρει τι κάνει δεν θα μπει μέσα. Οι κακοπροαίρετοι θα το πούνε marketing, γιατί πολύ απλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.
Υ.γ. Η συγκεκριμένη πολιτική υσχυει ήδη από το μακρινό 2007, και είναι η ιδια, εργοστασιακή. Ούτε να πληρώσεις με επεκτάσεις για ιδιωτικά συμβόλαια ούτε τίποτα.
-
Δεν μου λέει κάτι αυτό όταν ο άλλος πλήρωσε 22000 για το Στόνικ και δεν ξέρουμε αν είχε και το πακέτο ασφαλείας μέσα . Το Κόνα που το κοίταξα στα ντίζελ πάει 21-22000 και πάλι δεν έχει αυτόματο φρενάρισμα .
Το ίδιο ισχύει και για το Τουσόν , που για να βάλεις τα συστήματα ασφαλείας , όπως και στο Κασκάι πρέπει να πας στα 27-28000
Για να είμαι δίκαιος ανάλογο πρόβλημα έχει και το 3008 και το Γκράντλαντ , που στις χαμηλές εκδόσεις δεν έχουν τέτοια συστήματα και αυτό γιατί είναι μοντέλα 3-4 χρόνων .
Αντίθετα το 5 αιρκρος , το 2008 τα έχει από την βασική έκδοση . Αλλά και το 3 αιρκρος έχει ένα σοβαρό πακέτο με αυτόματο φρενάρισμα και τα υπόλοιπα , όχι όλα από την βασική έκδοση .
Ο Στόρμ πήρε το 3 αιρκρος στην έκδοση i-touch 110 βενζίνη 17000 με μεταλλικό , άρα 16500 χωρίς , με αυτόματο φρενάρισμα , λωρίδα , σήματα , ξεκούραση κλπ και νάβι , κάμερα , πίσω αισθητήρες , αναδιπλούμενους καθρέπτες , αυτόματα φώτα και άλλα .
Δεν έχει αυτόματο καθαριστήρα και αυτόματο κλιματισμό και ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέπτη .
Εχει 5 χρόνια ή 60000 χλμ εγγύηση και βέβαια τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία , μια ίδιαίτερη αισθητική , την οποία μισοέκλεψε με τα φώτα ημέρας το Κόνα .
Πόσο έπρεπε να κάνει το Στόνικ και το Κόνα επειδή έχουν 7 χρόνια εγγύηση , αλλά τους λείπουν πολλά πράγματα και βέβαια δεν έχουν και την αισθητική της Ευρώπης ?
Αλλωστε είδαμε τι γίνεται με το Χ-σιντ , που το έπαιξε Ρόλς και κάθονται και το βλέπουν .
Δεν θέλω να το παίξω μέτοχος που λέει και ο φίλος , αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε ψυχρά και μέσα από το πορτοφόλι μας και μόνο .
-
Την εγγύηση (φυλλάδιο) των Κορεάτικων την έχει διαβάσει κανείς εδώ μέσα;
Από αυτά που καλύπτει μπορούμε να πούμε αν αξίζει ή όχι.
-
Κανονική εγγύηση είναι οπως όλες, δεν έχω το βιβλιαράκι μαζί μου, αλλα γνωρίζω ότι σε καλύπτουν κανονικότητα.
-
- Από την κατανάλωση;
Αυτή που αναφέρει φαίνεται ικανοποιητική, πραγματική φαντάζομαι θα έχει γύρω στα 6?
6? Με τίποτα!! Εκτός εαν μιλάμε μόνο για Ε.Ο και με ταχύτητες έως 110 χ.α.ω και πολύ απαλά ανοίγματα.
-
Cruiser παρωπίδες mode on.
-
Δεν έχει αισθητική Ευρώπης το xceed και το stonic? Το τμήμα σχεδιασμού και τα εργοστάσια είναι όλα Ευρώπη, Σλοβακία, ακολουθώντας Γερμανικά πρότυπα. Το pro-ceed θυμίζει panamera. Δεν ξέρω για τωρα, παλαιότερα είχαν πάρει σχεδιαστές από την audi.
Εντάξει το aircross είναι καλό value for money, ως επί το πλείστον ότι πληρώνεις παίρνεις, δεν γίνεται το 16500 να είναι ίδιο με τα 22κ του 2008, εκτός το μειωνεκτηματος του κινητηρα που απο 110 άλογα πλέον είναι 100. Ο εχθρός του καλού είναι το χειρότερο κατά την psa.
-
Aν ο ομιλος συγγελιδη εχει το 1/4 το πωλησεων καιρος ειναι να κατεβασει και κανα επιτοκιο δανεισμου που πας στην πεζω και σου λενε 9%!!! όταν την ταπεινη κια που είναι 13η σε πωλησεις μπορεις να βρεις 6.5% όπως και στην φορντ και αλλου...
-
@Cruiser πολυ καλη αναλυση της αγορας. Κ εγω αυτα εχω διαπιστώσει.
Απλως μετα τα PSA οι καλυτερες προτάσεις της αγορας ερχονται απο Κορεα πιστευω, αλλα δεν ειναι καθολου φθηνα. Το Sportage που το εχω νουμερο 2 πισω απο το C5 στην κατηγορια, θες 29.000 για πετρελαιο με τα συστηματα ασφαλειας, το C5 με 26.700 παίρνεις εκδοσαρα κ με 130 αλογα αντι για 116 κ με ασυγκρητα περισσοτερο πορτμπαγκαζ.
Απλα το Stonic ειναι παρα πολυ μικρο και το Kona μικροτερο μεσα ακομη κ απο το C3 Aircross για εμας που επιζητουμε χωρους οποτε πολλες μικρες οικογενειες (π.χ 3 ατόμων) θα πανε σε κατι μεγαλυτερο (S-Cross, 2008 νεο Captur). Θα ηθελα το Seltos Ευρωπη.
-
Είσαι premium τώρα είπαμε, και ακριβο αυτοκίνητο θα πληρώσεις και ακριβό επιτόκιο θα παρεις, να δει ο γείτονας ότι τα έδωσες χοντρά. Πιθανόν και Ολύμπιο νερό στους υαλοκαθαριστήρες θα πλερω... αφού είπαμε premium...α και να μην ξεχάσω το σημαντικοτερο, μην και δεν βάλεις φώτα led, θα σε κοροϊδευουνε...
-
Κανονική εγγύηση είναι οπως όλες, δεν έχω το βιβλιαράκι μαζί μου, αλλα γνωρίζω ότι σε καλύπτουν κανονικότητα.
Θα ήθελα να διαβάσω ένα βιβλιαράκι εγγύησης σύγχρονου Κορεάτικου. Έχω αμφιβολίες ότι καλύπτουν 'τα πάντα'. Θέλω να δω τις εξαιρέσεις, που σίγουρα υπάρχουν.
-
Θα ήθελα να διαβάσω ένα βιβλιαράκι εγγύησης σύγχρονου Κορεάτικου. Έχω αμφιβολίες ότι καλύπτουν 'τα πάντα'. Θέλω να δω τις εξαιρέσεις, που σίγουρα υπάρχουν.
Ορίστε
7ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ KIA - ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Εγγυήσεις KIA
Η εγγύηση της KIA είναι μοναδική στον χώρο του αυτοκινήτου.
-
Όλα τα μοντέλα KIA που πωλούνται σήμερα, έχουν 7 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, με όριο 150.000 χλμ. (όποιο από τα δύο έρθει πρώτο). Τα πρώτα 3 χρόνια είναι με απεριόριστα χιλιόμετρα.
-
Η εγγύηση χρώματος είναι 5 χρόνια, με όριο 150.000 χλμ. (όποιο από τα δύο έρθει πρώτο).
-
Η εγγύηση έναντι της οξείδωσης είναι 12 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα.
-
Η μπαταρία αρχικής τοποθέτησης έχει εγγύηση 2 χρόνια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.
-
Το εργοστασιακό ηχοσύστημα έχει εγγύηση 3 χρόνια με όριο τα 100.000 χλμ. (όποιο από τα δύο έρθει πρώτο).
-
Τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν 2 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία τοποθέτησής τους χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, ενώ τα γνήσια αξεσουάρ καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση.
Όλες οι παραπάνω εγγυήσεις ισχύουν εφόσον ο ιδιοκτήτης ακολουθεί την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σύμφωνα με το αντίστοιχο πρόγραμμα συντήρησης του κάθε μοντέλου* και εφόσον η βλάβη δεν έχει προκληθεί από εξωγενή παράγοντα και δεν έχει γίνει οποιαδήποτε μετατροπή στο όχημα.
-
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)