-
Dublin wrote:
alex mix wrote:
Και τώρα για να σας καλοπιασω (για να κάνω ερώτηση)
. Καταπληκτικοι και σοφοί πατέρες του 2008,parikon και Dublin μπορεί κάποιος να μετρήσει το σκαλοπάτι πίσω στα καθίσματα εκεί που κάθεται ο μεσαίος τι διαστάσεις έχει? Βρήκα στο ίντερνετ κάτι ποτηροθηκες που μπαίνουν εκεί και λέω να τις πάρω, αν πάω πουθενά εκδρομή με παρέα να τις έχω να μπαίνουν και να βγαίνουν.
Πρέπει να είναι 16Χ22Χ12, αλλά φυσικά είχα ξεχάσει να πάρω μέτρο μαζί, οπότε είναι κατά προσέγγιση! Αν έχει κάποιος ακριβέστερη μέτρηση μάλλον θα είναι σωστότερη!
Στα πλαϊνά νομίζω μπαίνει φρεντακι όμως, για τσέκαρέ το, επίσης για καλή φάση στο κέντρο είναι ένα ψυγειακι μπαταρίας αυτοκινήτου, για νερά/μπύρες/φρούτα/γιαούρτια/γάλατα και τέτοια! Με έχει βολεψει αυτό σε ταξιδακια.
Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ δουβλι, απ ότι είδα κριτικές αν είναι 22 και πάνω εκατοστά κάνει, σιγά 7 8 ευρώ που έχει θα το πάρω και αν δεν κάνει θα το δώσω σε κανέναν αλλον
Το 22 είναι το μήκος (η απόσταση δηλαδή από την κονσόλα μέχρι το κάθισμα), το 16 είναι πλάτος (δηλαδή η απόσταση από αριστερά προς τα δεξιά, όπως κινείται το αυτοκίνητο).
Δεν πας σε κάνα μαγαζάκι με αξεσουάρ καλύτερα; Μπορεί να το πληρώσεις 2-3€ περισσότερο, αλλά λογικά θα το δοκιμάσετε επιτόπου.
-
alex mix wrote:
Dublin wrote:
alex mix wrote:
. Καταπληκτικοι και σοφοί πατέρες του 2008,parikon και Dublin μπορεί κάποιος να μετρήσει το σκαλοπάτι πίσω στα καθίσματα εκεί που κάθεται ο μεσαίος τι διαστάσεις έχει? Βρήκα στο ίντερνετ κάτι ποτηροθηκες που μπαίνουν εκεί και λέω να τις πάρω, αν πάω πουθενά εκδρομή με παρέα να τις έχω να μπαίνουν και να βγαίνουν.
Πρέπει να είναι 16Χ22Χ12, αλλά φυσικά είχα ξεχάσει να πάρω μέτρο μαζί, οπότε είναι κατά προσέγγιση! Αν έχει κάποιος ακριβέστερη μέτρηση μάλλον θα είναι σωστότερη!
Στα πλαϊνά νομίζω μπαίνει φρεντακι όμως, για τσέκαρέ το, επίσης για καλή φάση στο κέντρο είναι ένα ψυγειακι μπαταρίας αυτοκινήτου, για νερά/μπύρες/φρούτα/γιαούρτια/γάλατα και τέτοια! Με έχει βολεψει αυτό σε ταξιδακια.
Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ δουβλι, απ ότι είδα κριτικές αν είναι 22 και πάνω εκατοστά κάνει, σιγά 7 8 ευρώ που έχει θα το πάρω και αν δεν κάνει θα το δώσω σε κανέναν αλλον
Το 22 είναι το μήκος (η απόσταση δηλαδή από την κονσόλα μέχρι το κάθισμα), το 16 είναι πλάτος (δηλαδή η απόσταση από αριστερά προς τα δεξιά, όπως κινείται το αυτοκίνητο).
Δεν πας σε κάνα μαγαζάκι με αξεσουάρ καλύτερα; Μπορεί να το πληρώσεις 2-3€ περισσότερο, αλλά λογικά θα το δοκιμάσετε επιτόπου.
Έχεις δίκιο αγαπητέ δουβλι, αρκεί να έρθει το αυτοκίνητο πρωτα
. Γιατί από καθυστερήση σε καθυστέρηση με πάει. Είχε πει για τέλη Απριλίου παραλαβή πήγαμε αρχές Μαΐου για γραμμή παραγωγής, μέσα Μαΐου που πήρα μου είπαν πως μπήκε για Μαΐου άσχετο ποτέ για γραμμή παραγωγής, Πέμπτη που πήγα δεν υπήρχε τίποτα, τώρα περιμένω μέχρι την επόμενη Πέμπτη αν μου πουν πάλι δεν μπήκε θα γίνει Ισραήλ vs Παλαιστίνη.
-
Dublin wrote
alex mix wrote:
Dublin wrote:
alex mix wrote:
. Γιατί από καθυστερήση σε καθυστέρηση με πάει. Είχε πει για τέλη Απριλίου παραλαβή πήγαμε αρχές Μαΐου για γραμμή παραγωγής, μέσα Μαΐου που πήρα μου είπαν πως μπήκε για Μαΐου άσχετο ποτέ για γραμμή παραγωγής, Πέμπτη που πήγα δεν υπήρχε τίποτα, τώρα περιμένω μέχρι την επόμενη Πέμπτη αν μου πουν πάλι δεν μπήκε θα γίνει Ισραήλ vs Παλαιστίνη.
Πω... έπεσες στη περίπτωση.. μεγάλο σπάσιμο.. πάντως οι πλαϊνές τσέπες στις πόρτες έχουν πολύ καλό σχήμα και χωράνε άνετα και με ασφάλεια ποτήρια/μπουκάλια.
Η μεγαλύτερη έλλειψη για μένα, το είχα γράψει και πριν το πάρω, γιατί το C3 Aircross Shine είχεζ είναι ότι δεν έχει διάταξη 40-20-40 (τέλειο για μεγάλο B suv), θα με εξυπηρετούσαι πάρα πολύ για τα διάφορα χόμπυ μας. Επίσης έλλειψη τροφοδοσίας στον χώρο αποσκευών, ή πίσω. Τώρα τραβάω από μπροστά, και όσο να' ναι είναι λίγο ξενερωμα 2 μέτρα καλώδιο.
Ευτυχώς έχει 4 θύρες usb και βολεύει για πληθώρα εφαρμογών.
Δεν είχαν ετοιμοπαραδοτο; Πάντα βάζω 2-3 χρώματα που μου αρέσουν, και προτιμώ ότι έχουν. Βέβαια ήθελα και grip control σε αυτό, αλλά προτίμησα να το έχω άμεσα, έχει μεγάλη σημασία για μένα η αμεσότητα.
-
alex mix wrote:
Dublin wrote
alex mix wrote:
Dublin wrote:
alex mix wrote:
Πω... έπεσες στη περίπτωση.. μεγάλο σπάσιμο.. πάντως οι πλαϊνές τσέπες στις πόρτες έχουν πολύ καλό σχήμα και χωράνε άνετα και με ασφάλεια ποτήρια/μπουκάλια.
Η μεγαλύτερη έλλειψη για μένα, το είχα γράψει και πριν το πάρω, γιατί το C3 Aircross Shine είχεζ είναι ότι δεν έχει διάταξη 40-20-40 (τέλειο για μεγάλο B suv), θα με εξυπηρετούσαι πάρα πολύ για τα διάφορα χόμπυ μας. Επίσης έλλειψη τροφοδοσίας στον χώρο αποσκευών, ή πίσω. Τώρα τραβάω από μπροστά, και όσο να' ναι είναι λίγο ξενερωμα 2 μέτρα καλώδιο.
Ευτυχώς έχει 4 θύρες usb και βολεύει για πληθώρα εφαρμογών.
Δεν είχαν ετοιμοπαραδοτο; Πάντα βάζω 2-3 χρώματα που μου αρέσουν, και προτιμώ ότι έχουν. Βέβαια ήθελα και grip control σε αυτό, αλλά προτίμησα να το έχω άμεσα, έχει μεγάλη σημασία για μένα η αμεσότητα.
Όχι φίλε μου ετοιμοπαραδοτο δεν είχαν σε diesel. Και να πω την αμαρτία μου αρχίζω σιγά σιγά να μετανιώνω που δεν πήρα το chr που ήταν ετοιμοπαραδοτο τότε και σε στην έκδοση και στο χρώμα. Ας όψεται που μου αρέσει ένα τικ παραπάνω το 2008.Θα το πω άλλη μια φορά βέβαια και ας με λένε περίεργο μέρα με την νύχτα η αντιμετώπιση της μιας με την άλλη εταιρεία, υπέρ της Toyota. Όταν έρθεις Άρτα θα πιούμε καφέ να στα πω. Α ρε 2008 τόσες θυσιες (όπως θα έλεγε και ο γάτος) ούτε 20χρονη βολεΰμπολιστρια να σουν
-
Το πρόβλημα με την έλλειψη chip είναι τεράστιο παιδία...μέχρι και η Μέρκελ έχει παρέμβει! Το οτι ακόμα μπορουν και παράγονται αυτοκίνητα, εστω και με τόσες καθυστερήσεις ειναι άθλος!!
-
Το πρόβλημα με την έλλειψη chip είναι τεράστιο παιδία...μέχρι και η Μέρκελ έχει παρέμβει! Το οτι ακόμα μπορουν και παράγονται αυτοκίνητα, εστω και με τόσες καθυστερήσεις ειναι άθλος!!
Εμ γι αυτό πιέζει για τα εμβόλια τα επόμενα 2 με 3 χρόνια σου λέει τη χασούρα που θα έχω από την αυτοκινητοβιομηχανία να την πάρω από τα εμβόλια .
Επίσης αυτοί οι Γερμαναραδες έλεος κάθε 4 χρόνια να αλλάζουν αυτοκίνητο.
Στα κινητά και σε οτιδήποτε τεχνολογικό όμως δε θα υπάρχει πρόβλημα;
-
Το ξέρω βρε Φανή κάπου διάβασα χθες κλείνει η Toyota 2 εργοστάσια λόγω ελληψεις τσιπ στην Ιαπωνία.
-
alex mix αστους το corolla και παρτους κανενα test drive, μεχρι να ερθει το δικο σου
-
Το ξέρω βρε Φανή κάπου διάβασα χθες κλείνει η Toyota 2 εργοστάσια λόγω ελληψεις τσιπ στην Ιαπωνία.
Αλλά πολλοί, όπως λέει κι ο Φάνης,πλέον έχουν πρόβλημα:
-
alex mix αστους το corolla και παρτους κανενα test drive, μεχρι να ερθει το δικο σου
Συνονόματε σιγά μην αφήσω το corolla (το έχω για δωσιμο αλλού) θα ανέβω αυτήν την βδομάδα πάνω και θα περάσω μια βόλτα πάλι από κει
-
Νομιζα θα στο κρατησουν αυτοι. Ακομα καλυτερα. Πες τους δεν εχω αμαξι, θελω να το δωσω . Δωστε μου αλλο μεχρι να ερθει το δικο μου
-
Νομιζα θα στο κρατησουν αυτοι. Ακομα καλυτερα. Πες τους δεν εχω αμαξι, θελω να το δωσω . Δωστε μου αλλο μεχρι να ερθει το δικο μου
Ναι έτσι ήταν Άλεξ αλλά μετά με πήρε τηλ κάποιος πολύ δικός μου και μου ζήτησε το αυτοκίνητο αν το πουλαω και έτσι του είπα οκ μόλις πάρω το δικό μου, αφού πρώτα τους πήρα τηλ λέγοντας τους πως θέλω να μαι ντόμπρος απέναντι σας, μπορώ να το δώσω ή όχι? Μου είπαν όλα καλά και θα σου κάνουμε και μια επιπλέον έκπτωση 200ευρω όταν έρθει το αμαξι(δεν το πιστεύω). Καλή ιδέα αυτό που λες αλλά δεν ξέρω ρε φίλε θέλω το δικό μου. Τεσπα θα δούμε μες την εβδομάδα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου
-
Λοιπόν προχθές πηγαίνοντας για δουλειά έρχεται ένα μηχανάκι και μου λέει πως στις ανηφόρες έτρεχε υγρό πίσω από την εξάτμιση.Να αναφέρω πως η μηχανή ήταν ακόμη κρύα.Το αμάξι το είχα φουλάρει βενζίνη πριν μερικές μέρες σε πρατήριο απέναντι από αυτό που πάω, όπου στην πρώτη γκαζιά κατάλαβα το αμάξι να τραβάει λιγότερο.Εννοείται δε θα ξαναπατήσω.
Να είναι άκαυτη βενζίνη λόγω ότι ζητά στην ανηφόρα περισσότερο;Υδρατμοί που έχουν υγροποιηθεί;Μου έκανε εντύπωση αυτό που μου είπε αλλά θυμάμαι σε βίντεο ένα Ι30Ν που πατούσαν τέρμα γκάζι για να ακουστούν οι εξατμίσεις έφτυνε όλο υγρό από πισω.Οπότε να υποθέσω είναι κάτι παρόμοιο;
Εψαξα βίντεο youtube για αλλαγή του φίλτρου καμπίνας αλλά δε μπόρεσα να βρω που βρίσκεται και πως αλλάζει
-
Ναι, μην ανησυχείς καθόλου. Νερό σχηματίζεται απο τους καταλύτες του αυτοκινήτου ως κατάλοιπο της λειτουργίας των φίλτρων. Όταν είναι κρύα η εξατμιση και δεν μπορεί να το αεριοποιησει τότε βγαίνει προς τα έξω υπό την υγρή του μορφή.
Ολα είναι οκ. Μη σε απασχολεί.
-
Η ιδια η καυση των υδρογονανθράκων δινει νερο . Ειναι φυσιολογικο. Οταν ειναι κρυα η εξατμιση, υγροποιείται στα τοιχωματα της και βγαινει σαν υγρο (νερο)
CxHx + O2 ------> CO2 + H2O
-
Ωραιος
-
-
Χάχα να στε καλά ευχαριστώ πολυυυ
-
Alex mix για σένα δουλεύουμε..Χωράει που λες φρεντακι πίσω λίγο πιο στενάχωρα σε σχέση με μπροστά..Επίσης άνετα παίρνει φρέντο και νερό μπροστά οπότε η κακή θέση των ποτηριων στην κονσόλα διορθώνεται..
Και στο captur δεν βολεύουν οι ποτηροθήκες 100% όπως και στο 407 - 2004μοντ , τελικά οι ξενέρωτοι Γάλλοι δεν το έχουν με το καφεδάκι στο αμάξι , αααααα ρε Φόκους με 2 θήκες για καφέ XXL .
Parikon και εμένα στην πόρτα οδηγού - συνοδηγού κάθετε σωστά ο καφές και χωρίς να κουνιέται αλλά δεν με βολεύει όταν οδηγώ να τον βρω και να πιω στο 2008 σε βολεύει ?
-
Οι άνθρωποι το διασκεδάζουν. Ξέρεις τι είναι να έχεις σε παλιό γαλλικό, λαπτοπ ανοιχτό στην θέση του συνοδηγου να βαζεις ένα ρημαδοκαφε και να φεύγει το ποτήρι σε καθε στροφή;;;
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)