-
400 ή 1400 η προσφορά;
Μάλλον πάνω από 1400 γιατί βλέπω 22100 τιμοκατάλογο χωρίς έξοδα και τέλη.
Αυτό λέει το παλικάρι 22100 έχει τιμή, αυτήν την στιγμή έχει προσφορά η peugeot 1000 ευρώ και του έδωσαν έξτρα αλλά 400 από αντιπροσωπεία. Σύνολο 1400ευρω.
-
Πολύ καλή προσφορά, και ωραίο χρώμα!
Με το καλό, να το χαρείτε με υγεία!
Από δώρα τι σου έκαναν; Συναγερμό;
-
Καλοτάξιδο να είναι ....
-
Σας ευχαριστώ παίδες.
Υγεία να χουμε να τα χαιρόμαστε.
-
Καλοτάξιδο!
-
Οχι δεν μου έδωσαν δώρο αλλά είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί τους αργότερα.
-
Άποψή μου (κι από εμπειρίες γνωστών κι ευτυχώς όχι δική μου): Αν θες δώρο ζήτα το τώρα και γραπτά πάνω στο δελτίο παραγγελίας. Μετά μπορεί να πετάξει το πουλάκι...
-
Dublin wrote:
Μπορεί να σου έκοψαν τόσο πολύ που να μην τους παίρνει.. πήρες μια πάρα πολύ καλή τιμή, περίπου τόσα θα κοστίζει ένα Mokka Elegance με χρώμα (με τον 130 άλογα, αλλά και 500-600€ ακριβότερο) που είναι σαφέστατα μικρότερο (και επίσης ολοκαίνουργιο, και με πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή).
Δηλαδή αντί για ένα Stonic/Kona με αντίστοιχο εξοπλισμό πήρες 2008 Allure!
-
gianniss07 wrote:
Άποψή μου (κι από εμπειρίες γνωστών κι ευτυχώς όχι δική μου): Αν θες δώρο ζήτα το τώρα και γραπτά πάνω στο δελτίο παραγγελίας. Μετά μπορεί να πετάξει το πουλάκι...
Θα συμφωνήσω με τον γιατρό και γω την επέκταση εγγύησης και φιμε στο δελτίο παραγγελίας γραμμένο. Κάτι άλλα που απλά τα μιλήσαμε ήδη αρχίσανε να μου το παίζουνε Κινέζοι σε βαθμό που αρπαχτήκάμε και παραλίγο να τα τιναξω στον αέρα και να περιμένω άλλους 3 μήνες από την αρχή. Ότι συμφωνήσεις γραπτώς
-
'Ο Δηλών σύμφωνα με τον Νόμο ' Φάτε ματιά ψάρια και κοίτα γείτονα να σου βγει το μάτι' υποχρεούται να θαυμάζει το οχημα του τύπου' λιοντάρι πανάκριβο αλλα ωραίο' καθημερινώς από τις 6:00 έως τις 24:00.
-Που υπογράφω κύριοι;
-Εδω μεσιε, στα κωλομερια....
-
Ακόμη μια νέα παραγγελία κι από μας! Diesel 110hp, allure, πέρλα. Με το καλό να μας έρθει και μας. 3μηνο που πάει για 4μηνο... Υπομονή!
-
Ακόμη μια νέα παραγγελία κι από μας! Diesel 110hp, allure, πέρλα. Με το καλό να μας έρθει και μας. 3μηνο που πάει για 4μηνο... Υπομονή!
Καλοτάξιδο φίλε μου. Μαζί θα είμαστε στην ουρά αναμονής
3μηνο με μεγάλη πιθανότητα παράδοσης αρχές Ιουλίου.
-
Μαζευόμαστε πολύ αλουρηδες. Αντε Καλοτάξιδα και με το καλό να μας έρθουν. Εγώ έχω βάλει παραγγελία από 2 Φεβρουαρίου και μέχρι πριν μια βδομάδα δεν είχε μπει γραμμή παραγωγής.
-
drentzi wrote:
Καλοτάξιδο φίλε μου. Μαζί θα είμαστε στην ουρά αναμονής
3μηνο με μεγάλη πιθανότητα παράδοσης αρχές Ιουλίου.
Ναι όντως, με το καλό κι εσύ! Είδα και το post σου στο άλλο thread, κι εμείς ίδια φάση ακριβώς, ανάμεσα στο c4 και στο 2008 ήμασταν, αλλά κέρδισε καθαρά η εμφάνιση και καταλήξαμε στο Peugeot. Γιατί κατά τα άλλα πολύ καλή εντύπωση κι από το citroen..
Πάντως επειδή μεσολάβησε γνωστός μέσα από την Peugeot για την παραγγελία (και μας έκανε και πολύ καλή προσφορά), μου είπε ότι το τρίμηνο που λένε ουσιαστικά είναι τετράμηνο, οπότε πιστεύω θα τον πιασουμε τον Αύγουστο.. Μακάρι να διαψευστεί ο άνθρωπος αλλά έχει καλή θέση και φαίνεται να ξέρει τι παίζει.. Ίδωμεν..
-
Μαζευόμαστε πολύ αλουρηδες. Αντε Καλοτάξιδα και με το καλό να μας έρθουν. Εγώ έχω βάλει παραγγελία από 2 Φεβρουαρίου και μέχρι πριν μια βδομάδα δεν είχε μπει γραμμή παραγωγής.
Μάλλον επιβεβαιωνεται αυτό που είπα και στον φιλο από πάνω για το τετράμηνο.. Πόση αναμονή σου είχαν πει?
-
alex mix wrote:
Μάλλον επιβεβαιωνεται αυτό που είπα και στον φιλο από πάνω για το τετράμηνο.. Πόση αναμονή σου είχαν πει?
3 μήνες. Αλλά δεν το βλέπω. Όπως έγραψα και παραπάνω φιλαράκι που έδωσε παραγγελία 1 μήνα μετά αλλά βενζινη αυτός πήρε προχθές και του είπαν μπήκε σε γραμμή παραγωγής και πως σε ένα μήνα θα το εχει
-
Καλησπέρα παιδιά!
Δεν ξέρω αν ήδη το έχει αναφέρει κάποιος σε προηγούμενο σχόλιο.
Γνωρίζει κανείς στην έκδοση Allure, ο διακόπτης που αλλάζει σε Normal και Eco mode. Τι αλλαγές κάνει στο αυτοκίνητο ακριβώς; Δεν έχω βρει πουθενά λεπτομέρειες ακριβώς τι κάνει.
Ευχαριστώ!
-
Μειώνει την απόκριση στο γκάζι.
Οχι πάντως στην κατανάλωση.
-
Σε αναγκάζει να πηγαίνεις κυριολεκτικά σε Epitafios Mode!
Γενικά δεν βρίσκω σε κανένα αυτοκίνητο λογικό το Eco mode, απλά μην πατάς τόσο γκάζι, γιατί να θες κουμπί για αυτό;!
Καθαρά μάρκετινγκ φάση, ότι είσαι οικονόμος/οικολόγος αν πατήσεις ένα κουμπί..
Βέβαια αυτό το κουμπί ρυθμίζει και το Grip Control αν βάλεις..
-
Καλησπέρα παιδιά!
Δεν ξέρω αν ήδη το έχει αναφέρει κάποιος σε προηγούμενο σχόλιο.
Γνωρίζει κανείς στην έκδοση Allure, ο διακόπτης που αλλάζει σε Normal και Eco mode. Τι αλλαγές κάνει στο αυτοκίνητο ακριβώς; Δεν έχω βρει πουθενά λεπτομέρειες ακριβώς τι κάνει.
Ευχαριστώ!
Μακρια από το eco mode! Σε Panda twinnair που είχα, από πολύ σβέλτο κι ευχάριστο , το έκανε αργό και επιπλέον ανέβαινε ελαφρά κι η κατανάλωση! Αντίστοιχα συμπεράσματα και φίλου με 2008!
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)