-
Καλησπερα, σχετικα με τον τροπο που μπορεις να καταλαβεις αν ο 'προγραμματισμος' / 'chipαρισμα' εχει αποτελεσμα, υπαρχει και ο 'μπακαλιστικος' τροπος που παιρνεις μια καλη γευση ευκολα και γρηγορα (εννοειται οτι ο σωστος τροπος ειναι η δυναμομετρηση).
Απο φαναρι σε φαναρι ή σε καθορισμενη/συγκεκριμενη αποσταση, 400-500-600 μέτρα, μέ και χωρίς ή χωρίς και μέ 'προγραμμα'.
Εγω με αυτον τον τροπο, ειδα σε 5 λεπτα, μια διαφορα περιπου 19/21 χλμ (1.2 100hp βενζινη/1.5 100hp πετρελαιο) παραπανω. Για να μην παρεξηγηθω, σε ελεγχομενη περιοχη για λογους ασφαλειας. Κοντα στο παλαιο αεροδρομιο, για οσους γνωριζουν την περιοχη.Η αυξηση της ροπης ειναι πολλη ενδιαφερουσα, οπως και η ζωντανια του κινητηρα μετα τις 3700-3800 στροφες.
Καλη συνεχεια.Ποιος τα περνάει αυτά τα τσιπάκια? Έστω ότι το αγοράζουμε μέσω ιντερνετ από το λινκ που δώσαν τα παιδιά, σε ποιον απευθυνόμαστε να το εφαρμόσει.
Επίσης θα έχει καμία επίπτωση στην μηχανή σε βλάβες? Η κατανάλωση σίγουρα θα είναι μεγαλύτερη αλλά πόσο διαφορά μιλάμε?
Μάλλον για το πετρέλαιο προσανατολίζομαι για τα 110 άλογα
-
Με το καλό να το κλείσετε.Το χρώμα είναι από τα πιο εμπορικά με το πορτοκαλί.Στο club fb η πλειονοτητα εχει αγοράσει αυτά τα χρώματά. Μόνο ο Δουβλης και ο Άλεξ πήραν σκούρα.
Επειδή κάθε μέρα ανεβαίνω και κατεβαίνω λόφο με στροφές όντως το αμάξι δε σε φοβίζει και στριβει άνετα.Περιμενω και το πούμα του κουμπάρου μου το καλοκαιρι για να σας πω διαφορές στις ίδιες στροφές.
Χαχα εγώ ειδικά σαν την μύγα μες στο γάλα θα μαι. Νομίζω όμως το έχει και άλλο ένα παιδί εδώ μέσα σε μαυρο
-
parikon wrote:
Με το καλό να το κλείσετε.Το χρώμα είναι από τα πιο εμπορικά με το πορτοκαλί.Στο club fb η πλειονοτητα εχει αγοράσει αυτά τα χρώματά. Μόνο ο Δουβλης και ο Άλεξ πήραν σκούρα.
Επειδή κάθε μέρα ανεβαίνω και κατεβαίνω λόφο με στροφές όντως το αμάξι δε σε φοβίζει και στριβει άνετα.Περιμενω και το πούμα του κουμπάρου μου το καλοκαιρι για να σας πω διαφορές στις ίδιες στροφές.
Το λευκό με πέρλα λέτε? Και εμένα αυτό μου άρεσε, πολύ καλύτερο από το κλασσικό λευκο
Ναι το λευκό περλέ. Στη σύζυγο αρέσει και το grey platinum, αλλά πιστεύω στην πέρλα θα καταλήξουμε...
-
Ναι το λευκό περλέ. Στη σύζυγο αρέσει και το grey platinum, αλλά πιστεύω στην πέρλα θα καταλήξουμε...
Εμείς με την σύζηγο συμφωνούμε στο λευκό πέρλα ως πρώτη επιλογή. Δεύτερη επιλογή είναι το μπλε αλλά δεν το έχουμε δει από κοντα το μπλε μόνο σε φώτο
-
drentzi wrote:
Εμείς με την σύζηγο συμφωνούμε στο λευκό πέρλα ως πρώτη επιλογή. Δεύτερη επιλογή είναι το μπλε αλλά δεν το έχουμε δει από κοντα το μπλε μόνο σε φώτο
Δείτε και το κόκκινο του ταιριάζει πολύ για μένα περισσότερο από το μπλε
-
Τελευταία ερώτηση παιδιά επειδή σκέφτομαι και το 130ps βενζίνης επειδή θα ήθελα και κάτι πιο γρήγορο. Η κατανάλωσή του θα είναι αρκετά περισσότερη από το 100ps βενζίνης?
Η λογική λέει πετρέλαιο 110 όσον αφορά την κατανάλωση αλλά θα ήθελα και κάτι περισσότερο σε ταχύτητα
-
Μακράν το καλύτερο χρώμα για 208/2008 και αμέσως μετά το μπλέ. Μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα...σαν να είναι άλλο αυτοκίνητο. Το γράφει και ο ειδικός τύπος, θέλει τέτοια χρώματα για να αναδειχθεί πλήρως το σχέδιό του.
-
Καλό φαίνεται τώρα που το βλέπω σε φώτο ναι. Θα το ψάξω μήπως το βρω κάπου να το δω και αυτό
-
Και μεις ανάμεσα στο κοκκινο και το λευκο περλα είμασταν.
Επικράτησε η περλα άλλωστε και το corolla σε περλα το έβλεπα.
Mazda 3 όμως ΜΟΝΟ κόκκινο αν είχα αντιπροσωπεία κοντά μου θα το είχα πάρει.Ειχε έρθει με εκείνον τον αναιμικο 1.5 για πολύ λίγο με 22 χιλ τελική τιμή.
-
alex mix wrote:
Μακράν το καλύτερο χρώμα για 208/2008 και αμέσως μετά το μπλέ. Μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα...σαν να είναι άλλο αυτοκίνητο. Το γράφει και ο ειδικός τύπος, θέλει τέτοια χρώματα για να αναδειχθεί πλήρως το σχέδιό του.
Εντάξει Fani το έχω ξαναγράψει, εδώ Άρτα υπάρχουν 3, ένα active σε ανθράκι, ένα άσπρο με μαύρη οροφή και ένα σε αυτό το κόκκινο το περίεργο εντάξει φίλε μακράν το καλύτερο , τώρα θα μου πεις 'είσαι ανώμαλος' σου αρέσει το κόκκινο και το πήρες μαύρο? Αδυναμιες
-
Όλα τα χρώμα είναι ωραιστ, μάλλον το απλό άσπρο το μόνο αχρειαστο - αφού δίνουν δώρο το χρώμα γιατί να μην πάρεις την πέρλα;!
Θυμάμαι που κάποιος είπε το μαύρο εδώ μέσα Bat-Mobile! Είδα ένα GT στην εθνική μια μέρα με 130αρι (2πλες απολήξεις πίσω) και ήταν εντυπωσιακό! Κάπως σαν ματ είναι.
Το κάθε ένα είναι ξεχωριστό. Εμείς πήραμε Grey Platinium και μας αρέσει πολύ, έχουμε όμως και άσπρο και μπλε σαν δεύτερα αυτοκίνητα.
Τελικά νομίζω και εγώ ξεχωρίζει αυτό το πορφυρό κόκκινο, τα έχω δει όλα τα χρώματα και τελικά είναι το πιο εντυπωσιακό, θυμίζει και λίγο από Mazda ίσως;
Πάντως όλα έχουν κάτι να πουν.
Για τον φίλο ας κοιτάξει λίγο το σάιτ, τα εξηγεί όλα. Βασικατ το βάζεις μόνος σου. Υπάρχει και αντιπρόσωπος Ελλάδα (Γλυφάδα νομίζω), μπορείς να αγοράσεις και από εκεί ίσως, και κάνουν σίγουρα τοποθετήσεις.
Στο 2008 λένε ότι είναι πανευκολο (βάζεις - βγάζεις φυσες και αυτό είναι, σε κάποια άλλα μπορεί η πρόσβαση να είναι δυσκολότερη).
Αν θες γκάζι πάρε 130 βενζίνη, ή τον 110 diesel και κανείς κάτι τέτοιο μικρό αργότερα αν πάλι σου λείπει.
-
Dublin έχεις δίκιο όντως αυτό το χρώμα φέρνει από mazda και γω όταν το δα σε μαύρο μου άρεσε αυτή η αγριάδα.
Υ. Γ Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνετε ο φίλος μου να παράγγειλε 25 Φλεβάρη και να έχει μπει σε γραμμή παραγωγής και γω που έβαλα 2 Φλεβάρη ακόμη τίποτα? Allure και οι 2 1.2 βενζινη ο φίλος 1.5 110 εγώ, να αρχίσω να τα παίρνω σιγά σιγά ή το αφήνω έτσι και αλλιώς έχω αρχίσει να τα παίρνω με διαφορά που θα τα πω άλλη φορά, όταν με το καλό παραλάβω και το χω στα χέρια μου
-
Dublin έχεις δίκιο όντως αυτό το χρώμα φέρνει από mazda και γω όταν το δα σε μαύρο μου άρεσε αυτή η αγριάδα.
Υ. Γ Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνετε ο φίλος μου να παράγγειλε 25 Φλεβάρη και να έχει μπει σε γραμμή παραγωγής και γω που έβαλα 2 Φλεβάρη ακόμη τίποτα? Allure και οι 2 1.2 βενζινη ο φίλος 1.5 110 εγώ, να αρχίσω να τα παίρνω σιγά σιγά ή το αφήνω έτσι και αλλιώς έχω αρχίσει να τα παίρνω με διαφορά που θα τα πω άλλη φορά, όταν με το καλό παραλάβω και το χω στα χέρια μου
Μάλλον δεν έχει μπει ακόμη η σειρά για diesel. Δεν λες καλά που δεν σου είπαν 4ο 3μηνο του 21, όπως σε κάτι άλλες μάρκες!
Πάντως ζούμε μία περίεργη κατάσταση λόγω πανδημίας και δεν είναι όλα τα πράγματα δεδομένα. Γενικά υπάρχει ανατίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο και αύξηση των τιμών ακινήτων..
-
alex mix wrote:
Μάλλον δεν έχει μπει ακόμη η σειρά για diesel. Δεν λες καλά που δεν σου είπαν 4ο 3μηνο του 21, όπως σε κάτι άλλες μάρκες!
Πάντως ζούμε μία περίεργη κατάσταση λόγω πανδημίας και δεν είναι όλα τα πράγματα δεδομένα. Γενικά υπάρχει ανατίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο και αύξηση των τιμών ακινήτων..
Τι να πω Dublin μακάρι,όχι τίποτα άλλο πήρα και τα πάντα για περιποιηση και τα έχω εδώ σπίτι και τα βλεπω, όσο για την αύξηση σας είπα προχθές μου είπαν πως Απρίλιο παίρνει 300 αύξηση.
-
Alex Πες μου αν θέλεις τι ακριβώς πήρες για περιποίηση?
-
Λοιπόν θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που πήρα αλλά οκ, η ώρα του παιδιά που λεμε
1 meguiars σαμπουάν ultimate awsh & wax
2meguiars hybrid ceramic wax
3 meguiars ultimate quickwax
4 meguiars glass cleaner( για τα τζάμια)
5 meguiars endurance tire, γυαλιστικο και προστατευτικο για τα λαστιχα+το σφουγγαράκι για να το περνας(εδώ και αν είναι υπερβολή)
6για το ταμπλό και τα πλαστικά πάλι meguiars προστατευτικο φυσικής γυαλαδας
7 2 πετσέτες μικροϊνων για στέγνωμα μια της meguiars πάλι και μια όχι γνωστη
8 2 πετσέτες γυαλίσματος πάλι η μία meguiars και η άλλη απλη
9 2 γαντια πλυσιματος το ένα meguiars με μαλλί προβάτου νομίζω και το άλλο απλό από μικροινες
10 5με 6 απλές πετσέτες μικροϊνων από σουπερμαρκετ
11 ένα καθαριστικό σπρευ από κοτσωβολο που είναι για να καθαρίζεις οθόνες από smart TV για την οθόνη μεσα
12 και τελευταίο μέχρι στιγμής το φθηνότερο αλλά μου αρέσει περισσότερο απ όλα 3.5 ευρώ, ένα βουρτσάκι που στην μια άκρη έχει πινέλο μικρό και στην άλλη έχει σαν 3 δάχτυλα με πανάκι που μπαίνει μες του αεραγωγούς και καθαρίζεις την σκόνη.
Πιεστικό έχω, αργότερα λέω να πάρω και ένα αφροποιητη με ειδικό σαμπουάν. Είναι λίγο υπερβολές όλα αυτά αλλά εντάξει είπαμε μια ζωή δουλεύουμε για να μην λείπει τίποτα στην οικογένεια δικαιούμαστε νομίζω να κάνουμε και μεις ποτέ ποτέ καμμια υπερβολη
-
Μπράβο σου βρε Alex. Πρώτη φορά διαβάζω τέτοιο κατεβατό σετ καθαρισμού. Μας ανοίγεις τα μάτια :))
Με το καλό να σου έρθει με καλά και απροβληματιστα χιλιόμετρα.
-
Μπράβο σου βρε Alex. Πρώτη φορά διαβάζω τέτοιο κατεβατό σετ καθαρισμού. Μας ανοίγεις τα μάτια :))
Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά φίλε μου
-
Υπάρχουν και χειρότερα....
Έχουμε τόπικ για weekend warriors στα τεχνικά θέματα αν σε ενδιαφέρει.
-
Άλεξ μη βάλεις κανένα υγρό στην οθόνη μόνο με πανάκι καθαρισμού όπως στα γυαλιά ηλίου και μυωπίας.
Το γράφει ξεκάθαρα στο εγχειρίδιο χρήσης.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)