-
Ευχαριστώ πολύ harisma23 μέχρι αύριο το πρωί θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Απλά μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν. Αν μου πουν οκ σου κάνουμε δώρο την επέκταση χλμ από 60 σε 100000 θα πρέπει να το ζητήσω γραπτώς ή στα λόγια?
Εννοείται ότι πρέπει να στο γράψουν στο δελτίο παραγγελίας! Verba volant, scripta manent...
-
Ευχαριστώ πολύ harisma23 μέχρι αύριο το πρωί θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Απλά μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν. Αν μου πουν οκ σου κάνουμε δώρο την επέκταση χλμ από 60 σε 100000 θα πρέπει να το ζητήσω γραπτώς ή στα λόγια?
Εννοείται γραπτά!! Στα λόγια είναι σαν να μην έχεις τίποτα.
Edit: μαζί γράφαμε Χάρη!!
-
Ευχαριστώ παιδια
-
Περινενω με αγωνια το ερχόμενο 308 διοτι θα στηρίζεται σε ολοκαινουργια πλατφόρμα και ήδη το σημερινό 308 το βρισκω σχεσον άριστο για αυτοκινητο με ημιάκαμπτο.
Δυστυχώς και το νέο όχι μόνο θα έχει ημιακαπτο αλλά θα έχει και το ίδιο μεταξόνιο/εσωτερικούς χώρους. Οι υποσχέσεις ότι το νέο θα εξαλείψει το βασικότερο πρόβλημα του τρέχοντος ήτοι τους χώρους των πίσω πάει περίπατο. Αντί να εκμεταλλευτεί την πλατφόρμα και να βγάλει επιτέλους ένα ολοκληρωμένο όχημα να σαρώσει το c_segment θα βγάλει μια από τα ίδια στην ουσία του οχήματος.
Mh δεν χρειάζεται γιατί έχει ήδη τους χαμηλότερους ρύπους μετά την Corolla. Άρα τι περιμένουμε; Πόσο όμορφα, hi-tech και ποιοτικά θα είναι τα i-cockpit/Infoteinment; Ξενερώνω...
-
bolt wrote:
@aleksandros, θα πάω πεζω σε λίγο από κέντρο να πάρω το δικό μου. άντε πάρε το εvo και έλα να με κάνεις καμιά βόλτα! να τα βγάλουμε και φωτό χαχα!
να μας δώσουν και το 2008 να παίξουμε λίγο..
Άμα πάτε ρίξτε μία ματιά στα δισκόφρενα του td.
Έβγαλες καμία φώτο από τη ζημιά;Εγώ σήμερα είδα έναν ηλικιωμένο να περνά ξυστά από τον προφυλακτήρα ενώ ήταν παρκαρισμένο.Καρδιά κόντεψα να πάθω.
όχι, δυστυχώς η ευτυχώς δν έβγαλα φωτό. δεν ήθελα ούτε να το κοιτάξω. όλα πάντως, μόνο χρώμα πήρε δεν έσπασε κάτι. τους είπα να δουν τα adblue γιατί έβγαλε σήμα. μου βγάλανε 26 ευρώ ουσιαστικά δέκα λίτρα. έξω το χουν 10 ευρώ or something. πιασοκολεν, κουτός και εγώ..
(πάντως αν βγάλει το σήμα ουρίας και γράφει ακόμα 1110χλμ υπόλοιπο είναι σημάδι προβλήματος. αν γράφει 2400 υπόλοιπο απλή συμπλήρωση). τι γαλλικοι αλγόριθμοι είναι αυτοί δν ξέρω.
@alex_mix το χιλιάρικο δεν είναι κάτι το ωχ αμάν για αυτούς. ίσως βρεις καλύτερη έκπτωση σε περίοδο προσφοράς που μάλλον δεν έχουν τώρα. αν υπολογίζεις κάπου 20000 χλμ τον χρονο είναι 3 χρόνια η εγγυηση οπότε ίσως αξίζει η επέκταση. εγώ στα 15 που κάνω συνήθως σημαίνει 4 χρόνια που το θεωρώ σχετικά fair. κλεψιά η επέκταση γενικα οπότε αν είναι για δώρο ναι, αλλιώς ζητάνε ότι θέλουν.
-
συμφωνώ Χρήστο, ήταν ευκαιρία να πατήσουν στο momentum και να βγάλουν ενα πιο ήπιο πιο οικογενειακό χατς. αλλά μπρος στην ομορφιά...
ίσως βγάλουν σειρά 4, θυμάμαι πριν 20 25 χρόνια είχαν το 405..
και το 508 φυσικα 4,7 μέτρα χώροι για τους πίσω κάτω του μετρίου.
-
parikon wrote:
bolt wrote:
@aleksandros, θα πάω πεζω σε λίγο από κέντρο να πάρω το δικό μου. άντε πάρε το εvo και έλα να με κάνεις καμιά βόλτα! να τα βγάλουμε και φωτό χαχα!
να μας δώσουν και το 2008 να παίξουμε λίγο..
Άμα πάτε ρίξτε μία ματιά στα δισκόφρενα του td.
Έβγαλες καμία φώτο από τη ζημιά;Εγώ σήμερα είδα έναν ηλικιωμένο να περνά ξυστά από τον προφυλακτήρα ενώ ήταν παρκαρισμένο.Καρδιά κόντεψα να πάθω.
όχι, δυστυχώς η ευτυχώς δν έβγαλα φωτό. δεν ήθελα ούτε να το κοιτάξω. όλα πάντως, μόνο χρώμα πήρε δεν έσπασε κάτι. τους είπα να δουν τα adblue γιατί έβγαλε σήμα. μου βγάλανε 26 ευρώ ουσιαστικά δέκα λίτρα. έξω το χουν 10 ευρώ or something. πιασοκολεν, κουτός και εγώ..
(πάντως αν βγάλει το σήμα ουρίας και γράφει ακόμα 1110χλμ υπόλοιπο είναι σημάδι προβλήματος. αν γράφει 2400 υπόλοιπο απλή συμπλήρωση). τι γαλλικοι αλγόριθμοι είναι αυτοί δν ξέρω.
@alex_mix το χιλιάρικο δεν είναι κάτι το ωχ αμάν για αυτούς. ίσως βρεις καλύτερη έκπτωση σε περίοδο προσφοράς που μάλλον δεν έχουν τώρα. αν υπολογίζεις κάπου 20000 χλμ τον χρονο είναι 3 χρόνια η εγγυηση οπότε ίσως αξίζει η επέκταση. εγώ στα 15 που κάνω συνήθως σημαίνει 4 χρόνια που το θεωρώ σχετικά fair. κλεψιά η επέκταση γενικα οπότε αν είναι για δώρο ναι, αλλιώς ζητάνε ότι θέλουν.
Θα συμφωνήσω με όσα λες bolt. Εγώ κάνω μέσο όρο 25χιλ το χρόνο οπότε με 60χιλ εγγύηση είναι 2.5 χρόνια. Γιαυτό είπα αν μου την κάνουν δώρο οκ προχωράμε. Πρόσεξε μην παρεξηγηθώ δεν τα 250 ευρώ που έχει η επέκταση αλλά το γαμωτο. Και στην Ford έχει 100000 στα 8 χρόνια αλλά εκεί μου είπαν έλα και κάτι καλύτερο θα κανουμε δωρεάν. Αλλά ας όψεται που μου αρέσει πολύ και δεν θέλω να πάθω καμμια γκαντεμιά όπως το civic και τα mazda που οπότε εγώ έπαιρνα απόφαση καταργουσαν τα diesel. Αν ναι καλώς αλλιώς σειρά έχει μετά το chr αν και δεν είμαι καθόλου του αυτόματου αλλά όταν ήρθα να κάνω τεστ ντραϊβ εντάξει μου ψιλοαρεσε οπότε πιστεύω συνηθίζεται. Ασχετω Τελιως επιτέλους ήρθε η σειρά και σε μας για το εμβόλιο 1η δόση 11μαρτη και η δεύτερη ποτέ λέτε? Πρωταπριλια. Αντε να τελειώσουν όλα μπας και γνωριστούμε κάποιοι από κοντά.
-
Αν ναι καλώς αλλιώς σειρά έχει μετά το chr αν και δεν είμαι καθόλου του αυτόματου αλλά όταν ήρθα να κάνω τεστ ντραϊβ εντάξει μου ψιλοαρεσε οπότε πιστεύω συνηθίζεται.
Όχι απλά συνηθίζεται, δεν θα το αλλάζεις μετά! Εγώ κάθε μέρα που οδηγώ το χειροκίνητο βρίζω! Πιστεύω ότι είναι καθρά θέμα 'φοβου' (όχι για εσένα, γενικά για τα αυτόματα)...όσοι γνωστοί μου αγόρασαν αυτόματο (με προτροπή μου) πλεόν δεν το αλλάζουν και με μνημονεύουν κάθε μέρα!
-
alex mix wrote:
Αν ναι καλώς αλλιώς σειρά έχει μετά το chr αν και δεν είμαι καθόλου του αυτόματου αλλά όταν ήρθα να κάνω τεστ ντραϊβ εντάξει μου ψιλοαρεσε οπότε πιστεύω συνηθίζεται.
Όχι απλά συνηθίζεται, δεν θα το αλλάζεις μετά! Εγώ κάθε μέρα που οδηγώ το χειροκίνητο βρίζω! Πιστεύω ότι είναι καθρά θέμα 'φοβου' (όχι για εσένα, γενικά για τα αυτόματα)...όσοι γνωστοί μου αγόρασαν αυτόματο (με προτροπή μου) πλεόν δεν το αλλάζουν και με μνημονεύουν κάθε μέρα!
ΧΆΧΑ το ξέρεις Fanis75 πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα με προσθέσεις στην λίστα γιατί αν θυμάσαι εξαιτίας σου πήγα και το οδήγησα από αυτά που έγραφες.
-
Πήγαινε κλειστο σήμερα αν είναι allure plus μην καθυστερεις..
-
ΧΆΧΑ το ξέρεις Fanis75 πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα με προσθέσεις στην λίστα γιατί αν θυμάσαι εξαιτίας σου πήγα και το οδήγησα από αυτά που έγραφες.
Αχαχα....σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...με τιμά αυτό!
-
Πήγαινε κλειστο σήμερα αν είναι allure plus μην καθυστερεις..
parikon αν απευθύνεσαι σε μένα όχι η allure είναι. Δεν μπορώ να σε καταλάβω βρε παιδί μου , αν κάνεις πλάκα ή όχι. Γράφεις πετάς και κάτι του τύπου 'με τόσες ζημιές πάλι κάνει πωλήσεις ωρε μπράβο' και αγχώνομαι λέω ωρε λες να λέει αλήθεια αυτός το χει ή κάνει πλάκα?
-
Χωρίς τον 3d πίνακα δηλαδή αν είναι με τις νέες εκδόσεις.Το γνωρίζεις φαντάζομαι. Είσαι σίγουρος;Είναι selling point που λέει και ο ένα απ' όλα. (Lap)
Αν είναι με τις παλιές εκδόσεις τότε χωρίς φώτα ομίχλης.
Μέχρι στιγμής εμένα άναψε λαμπάκι 2 φορές στην εκκίνηση όπου τελικά ήταν αναβάθμιση εγκεφάλου. Μικρό το κακό αλλά την πρώτη φορά ήμουν με οικογένεια και 50 χιλιομετρα μακριά από το σπίτι.Οπότε το άγχος διπλό.
Κατά τ άλλα τα γνωστά η όπισθεν ορισμένες φορές δε θα μπει πρέπει να αφήσω συμπλέκτη.Μακριές αλλαγές 1η με 2α ειδικά σε ανηφόρα πρέπει να φορτώσεις.
-
Χωρίς τον 3d πίνακα δηλαδή αν είναι με τις νέες εκδόσεις.Το γνωρίζεις φαντάζομαι. Είσαι σίγουρος;Είναι selling point που λέει και ο ένα απ' όλα. (Lap)
Μέχρι στιγμής εμένα άναψε λαμπάκι 2 φορές στην εκκίνηση όπου τελικά ήταν αναβάθμιση εγκεφάλου. Μικρό το κακό αλλά την πρώτη φορά ήμουν με οικογένεια και 50 χιλιομετρα μακριά από το σπίτι.Οπότε το άγχος διπλό.
Κατά τ άλλα τα γνωστά η όπισθεν ορισμένες φορές δε θα μπει πρέπει να αφήσω συμπλέκτη.Μακριές αλλαγές 1η με 2α ειδικά σε ανηφόρα πρέπει να φορτώσεις.
Ναι το γνωρίζω για τον πίνακα, μπορεί να σου φανεί τρελό αλλά εμένα δεν μου άρεσε και τόσο.
-
Χεχε.
O dublin το λεει selling point... Εγω το λεω 'ολα τα λεφτα'
Αλλα ναι... Οταν το δεις και διαιτερα τη νυχτα.... Λες 'ζω ατο μελλον.'
Στο gps το κοκκινο βελακι ειναι στην επιγανεια του τζαμιου και ο χαρτης με βαθος και προοπτική....
Δηλαδη αν επιλεξεις 2008....παρε τον 3d πινακα... Μη βαλεις μεταλλικο χρμα αλλα βαλε τον 3d πινακα.
(αν και εχω την αισθηση πως ολα μεταλλικα ειναι ιδιαοτερα στην allure)
-
parikon wrote:
Ναι το γνωρίζω για τον πίνακα, μπορεί να σου φανεί τρελό αλλά εμένα δεν μου άρεσε και τόσο.
parikon εσύ το βενζινη έχεις ή το diesel?
-
Εντωμςταξυ να ετσι βκεπω εγω το καντραν αν οδηγησω με τα ποδια μου απο κατω ελευθερα και οχι ανοιχτά.
Πραγματικα ειναι το καλυτερο εσωτερικό ακομα και σημερα...και πραγματικα θα ηθελα να χωρω ανετα και το αγοραζα χθες το 208, αλλα....
Εχω παει 10 φορες να το δω, εχω κανει αντιστοιχα τεστ ντραιβ και εχω οδηγησει ενα απο φιλαρακι. Καθε φορα μολις λεω βρηκα τη θεση... Θα το αγορασω... Την επομενη που παω παλι δεν βολεύομαι!!!! Μα τι στο καλο;
-
Η θέση πίσω (κάτω) από το i-cockpit της Peugeot είναι σαν το θρυλικό σίριαλ Lost. Για να την βρεις και να σου αρέσει πρέπει να πιστεύεις σε αυτήν...
-
Βενζίνη
-
Ενώ έχει από τα καλύτερα αυτόματα, έχει μέτριο (μην πω και χειρότερο) χειροκίνητο. Ξέρω σας αρέσουν, μην είμαι απόλυτος, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να αγοράσει PSA με χειροκίνητο κιβώτιο!?!? 'Φωνάζουν' από μακριά ότι είναι φτιαγμένα γύρω από το αυτόματο.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)