-
Ποσο πιανει σημερα το c3 ; αν γυρω στα 6-7000 με αλλα 3-4000 παιρνεις το sandero με lpg και 6ρι σαζμαν.
Χοντρικα ιδιο θα ειναι με το c3 και τσιλικο αυτοκινητο.
-
Πράγματι επειδή το παλιό 3άρι έχει μεγάλους χώρους , μια και Πικάσιζε λίγο... , η επιλογή του Σνάιντερο ίσως να ήταν καλή .
-
Εγω σας το λεω και το εγραψα στο νημα. Θυμιζει αρκετα αυτα τα φθηνα και καλα psa του 2000-2010
-
δείτε λίγο στο βίντεο την εικόνα αφου την παγώσετε βέβαια στο 2:02 πως μπαίνει μέσα η πόρτα καθώς κατεβαίνει από πάνω.Αυτό είχα επισημάνει παλιότερα σαν ατέλεια στο δικό μου αλλά το βλέπω σε πάρα πολλά αμάξια τελικά.Εν τω μεταξύ στο δικό μου από τη μία μεριά είναι ξεκάθαρα πιο μέσα.Το είχα ξεχάσει μέχρι να δω αυτό το βίντεο.
-
για την αριστερή πλευρά του πορτ μπαγκαζ λες ?
-
Αφιερωμένο στον Φάνη μας, που λατρεύει τα καινούργια ιντερνετικά διαμάντια!
Πέρα από τη πλάκα το έβαλα γιατί ο άνθρωπος είναι 1.93 και στο 7:40 κάθεται πίσω από τη θέση οδήγησής του και το βρίσκει μία χαρά. Επίσης του αρέσει κ το τιμόνι. Ο κολλητός μου που είναι στο ύψος του και λίγο φαρδύτερος πάντως σε ταξιδακι και διαδρομές που έχει κάτσει πίσω ήταν και αυτός ευχαριστημένος (και όταν το είχε οδηγήσει). Προσωπικές επιλογές, καλύτερα κάποιος να το δοκιμάσει πρώτα και να βγάλει τα συμπεράσματά του μετά.
-
Οχι απο χωρους πολυ καλο ειναι.
Εχω καιρο να οδηγησω το 208, αλλα το 2008 ειναι καπως πιο ευρυχωρο αλλα δεν ξερω που. Γενικα το νιωθεις πιο ανετο.
-
για την αριστερή πλευρά του πορτ μπαγκαζ λες ?
Ναι και εμένα εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα.
-
gike wrote:
https://www.car.gr/33125914-peugeot-2008-1-5-bluehdi-allure-100hp
Ποιά η γνώμη σας για το συγκεκριμένο?Του το προτείνουν σαν εναλλακτική να μη περιμένει μέχρι τον Μάρτη.
Αν του αρεσει το χρωμα, του κάνουν ΧΑΛΑΡΑ 1000-1200 ευρω εκπτωση και δωσει άλλες 249 λιρες Αγγλιας για ένα
Racechip GTS σε ρυθμιση 6..., θα έχει αεροπλανο.
Εχω το ιδιο μοτερ σε 208...
Η συζυγος, 2008 allure 100αρι.
Εγω, ρυθμιση το GTS σε 6..
Εκεινη, ρυθμιση σε 5.. Τυχαια συναντηση πριν 2 μερες με GT Line (οδηγος, Αρρεν, καπου στα 30-35) ψαχνει να μαθει τι έγινε, χαχαχα
Και τα 2.. σκοτωνουν. Σε παραπανω ρυθμίσεις δεν εχω δοκιμασει (φτανει μεχρι 7).
Νομιζω, έδωσα αρκετες πληροφορίες.Θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το race chip?
Οδήγησα για λίγο το αυτοκίνητο μέσα σε πόλη και μου φάνηκε λίγο ράθυμο πρίν τις 2000 σαλ.Με το race chip γεμίζει καθόλου χαμηλά,είναι πιο γραμμικό ή το κέρδος είναι μόνο στίς μεσαίες σαλ?
Είναι λίγο εκνευριστικό σε διασταυρώσεις που δεν έχεις σταματήσει εντελώς,δεν είναι για πρώτη ταχήτυτα,να σε κρεμάει η δευτέρα μέχρι να τουρμπίσει.
-
Νεα πριν 1 ώρα. Πήγε ο κολλητός μου να παραγγείλει το 2008 allure 1.2 και του είπαν πως 1ον αν παραγγείλει τώρα και δεν πάρει ετοιμοπαραδοτο θα έρθει τον Απρίλιο και 2ον από το 21 πέφτει η τιμή allure στα 800ευρω αλλά δεν θα έχει στάνταρ 3d πίνακα οργάνων θα είναι έξτρα.
-
Νεα πριν 1 ώρα. Πήγε ο κολλητός μου να παραγγείλει το 2008 allure 1.2 και του είπαν πως 1ον αν παραγγείλει τώρα και δεν πάρει ετοιμοπαραδοτο θα έρθει τον Απρίλιο και 2ον από το 21 πέφτει η τιμή allure στα 800ευρω αλλά δεν θα έχει στάνταρ 3d πίνακα οργάνων θα είναι έξτρα.
για νέα παραγγελία έχουν βγεί ποια και μεσαίες εκδόσεις και 3d πίνακα οργάνων μόνο στην allure plus. εδώ εγώ εκανα παραγγελία τέλη Νοεμβρίου και περιμένω παράδοση Φεβρουάριο την active plus
-
Από πέρυσι (σχεδόν) λέμε ότι η Allure εδώ ήταν η Allure Plus του εξωτερικού.
Μόνο ο πίνακας αλλάζει; τίποτα άλλο;
-
Όταν λέτε ότι θα έχει μόνο η Allure+ το 3D cockpit εννοείται ότι από Allure και κάτω θα έχει αναλογικά όργανα ή θα έχει υποδεέστερη εκδοχή μεν dogital cockpit δε; Μπας και αρχίσουμε σιγά σιγά να έχουμε επιλογές να απαλλαγούμε από άλλο έναν άσκοπο έξοδο μετά το piano black στην Peugeot...
Να πάρεις σαν λογικός άνθρωπος αυτά τα 800€ και να τα κάνεις grip ή τέλος πάντων κάτι άλλο πολύ πιο χρήσιμο.
-
Όταν λέτε ότι θα έχει μόνο η Allure+ το 3D cockpit εννοείται ότι από Allure και κάτω θα έχει αναλογικά όργανα ή θα έχει υποδεέστερη εκδοχή μεν dogital cockpit δε; Μπας και αρχίσουμε σιγά σιγά να έχουμε επιλογές να απαλλαγούμε από άλλο έναν άσκοπο έξοδο μετά το piano black στην Peugeot...
Να πάρεις σαν λογικός άνθρωπος αυτά τα 800€ και να τα κάνεις grip ή τέλος πάντων κάτι άλλο πολύ πιο χρήσιμο.
Τον αναλογικό.
Πάντως στις Plus εκδόσεις σε άλλες χώρες έχει και άλλες πολλές διαφορές (900€ σε τιμή).
Δεν είναι ΜΟΝΟ ο πίνακας..
Για να μην σας κουράζω, Ελλάδα οι διαφορές με την απλή Allure φαίνεται να είναι: Peugeot Connect SOS & Assistance et Teleservices (αυτό κάνει και άλλα κόλπα κυρίως με το ΤοmTom), ουσιαστικά είναι το αυτοκίνητο online, το Advanced σύστημα φρεναρίσματος (που δίνει 5 αστέρια αντί για 4), ACC (αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2) και φυσικά το 3D i-cockpit που είναι μάλλον (για μένα με διάφορα η καλύτερη, αλλά βάζω 'μάλλον' για λόγους αντικειμενικότητας) καλύτερη υλοποίηση σε αυτοκίνητα που μπορούμε να αγοράσουμε.
Βασικα 1ον, οι Ελληνικές εκδόσεις είναι πλουσιότερες από τις αντίστοιχες ξένες (και φθηνότερες), και 2ον με την Active Plus έχεις όλα τα βασικά που χρειάζεται ένα σύγχρονο αυτοκίνητο και σε πολύ καλή τιμή πλέον.
-
alex mix wrote:
Δουβλι και Χρήστο δεν ξέρω κάτι άλλο, ξέρω για τον πίνακα που θα είναι αναλογικός θα έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο και κάμερα οπισθοπορειας διπλό πάτο πίσω και ρεζερβα. Τα υπόλοιπα αύριο που θα περάσει λογικά για τα χαρτια(περιμένει έγκριση από τράπεζα). Αλλά Δουβλι εσύ ξέρεις καλύτερα λόγω κάτοχος πολύ μεγάλο επιτόκιο 8.5%?
-
Dublin wrote:
alex mix wrote:
Δουβλι και Χρήστο δεν ξέρω κάτι άλλο, ξέρω για τον πίνακα που θα είναι αναλογικός θα έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο και κάμερα οπισθοπορειας διπλό πάτο πίσω και ρεζερβα. Τα υπόλοιπα αύριο που θα περάσει λογικά για τα χαρτια(περιμένει έγκριση από τράπεζα). Αλλά Δουβλι εσύ ξέρεις καλύτερα λόγω κάτοχος πολύ μεγάλο επιτόκιο 8.5%?
εγω πήρα με 8.1% επιτόκιο.
εδώ είναι οι καινούργιες εκδόσεις
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/05/7/neo-suv-peugeot-2008-p24-amc0-2020-12-.747057.pdf
-
alex mix wrote:
Dublin wrote:
alex mix wrote:
εγω πήρα με 8.1% επιτόκιο.
εδώ είναι οι καινούργιες εκδόσεις
https://media.ndp.awsmpsa.com/file/05/7/neo-suv-peugeot-2008-p24-amc0-2020-12-.747057.pdf
Μπράβο +100
Παιδιά τα έχει όλα μέσα, απλά μην πιστέψετε τις επιδόσεις του diesel 110hp, smells fishy!
-
...απλά μην πιστέψετε τις επιδόσεις του diesel 110hp, smells fishy!
Τα έχουμε πει αυτά...
-
Εγω παλι συμφωνω με τον dublin. Επιθεση αγαπης του κανω.
Το 3d cluster ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .... φτανεις στον προορισμο σου, και το ξανανοιγεις να το δεις. Τοσο τελειο ειναι,
Οποιος θελει 2008 περα απο χωρους πορτπαγκαζ. Εγω δεν τους δινω σημασια και τοσο πολυ.τα αγοραζεςι για το τιμονι, και για το 3d panel....ειδαλλως αγοραζεις ενα grandlandx που ειναι καλυτερο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις. Αλλη κατηγορια δηλαδη.
-
Στον κουμπάρο μου έδωσαν 21000 την allure του 21 με 200 χρέωση μεταλλικού χρώματος.
Η allure καινούργια με την τωρινή έχει τις εξής διαφορές: αναλογικος πίνακας, 7αρα οθόνη, φιμε κρύσταλλα , keyless entry , φώτα ομίχλης, piano black στην κεντρική κονσόλα ενώ δεν έχει αισθητήρες μπροστά, connected services που συνοδεύουν την 10αρα(Μπορεί να είναι 7 ίντσες και εδώ η οθόνη που χρησιμοποιείς αλλά είναι με καλύτερη ανάλυση) και το σύστημα φρεναρίσματος νύχτας (κάτι που είχε κοροϊδέψει ο Λαπης σε φάση δουλεύω τη μέρα αλλά τη νύχτα κοιμάμαι.Σε παραθέτω να δεις το crash test του i10 στο euroncap)
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)