-
parikon wrote:
Με πήρε σήμερα ο υπεύθυνος και μου είπε πως το αμάξι είναι έτοιμο και βρίσκεται σε λιμάνι εξωτερικού. Τη γλύτωσα την αναμονή. Είχα κάνει την παραγγελία 18 Ιανουαρίου για όσους ενδιαφέρονται.
εγω παραγγελια 7-01 gtline apo maio πηγαμε σεπτεμβριο
για ποια εκδοση μιλας?
-
akile74 wrote:
gtline xeirokinito aspro
parikon wrote:
Με πήρε σήμερα ο υπεύθυνος και μου είπε πως το αμάξι είναι έτοιμο και βρίσκεται σε λιμάνι εξωτερικού. Τη γλύτωσα την αναμονή. Είχα κάνει την παραγγελία 18 Ιανουαρίου για όσους ενδιαφέρονται.
εγω παραγγελια 7-01 gtline apo maio πηγαμε σεπτεμβριο
για ποια εκδοση μιλας?
-
βενζινη ή ντιζελ ?
-
Εμένα, για το 208 όμως, ακριβώς το ανάποδο στην ίδια αντιπροσωπεία, οτι δηλαδή εαν παραγγείλω δεν θα έχω την έκπτωση των summer sales!! Αχαχα.
Χμμμ, περίεργο... Ή εμένα μου έλεγαν παπάτζες, ή θέλανε να σε ωθήσουν να πάρεις από τα στοκ τους, ή ένας από τους δύο πωλητές έκανε λάθος, ή απλά ισχύει μόνο για το 2008. Πάντως μου το ανέφεραν και τις δύο φορές που πήγα, καθώς ήμουνα πολύ σκεπτικός επειδή ήθελα το allure που δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.
Όταν παραλάβω θα ενημερώσω με εντυπώσεις.
-
βενζινη
βενζινη ή ντιζελ ?
-
Χμμμ, περίεργο... Ή εμένα μου έλεγαν παπάτζες, ή θέλανε να σε ωθήσουν να πάρεις από τα στοκ τους, ή ένας από τους δύο πωλητές έκανε λάθος, ή απλά ισχύει μόνο για το 2008. Πάντως μου το ανέφεραν και τις δύο φορές που πήγα, καθώς ήμουνα πολύ σκεπτικός επειδή ήθελα το allure που δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.
Όταν παραλάβω θα ενημερώσω με εντυπώσεις.
Δήλαδή ρώτησες για το allure diesel και σου έδωσαν την ίδια τιμή με το summer sales και για παραγγελία;
-
Θα εμπιστευοσασταν από έμπορο μεταχειρισμένων-οχι αντιπρόσωπο -αγορά μοντέλου καινούργιου με λιγες εκατοντάδες χιλιόμετρα,σε τιμή 2000 κάτω της αντιπροσωπείας;
-
To 2000 κάτω από ποια τιμή; Γιατί αν μιλάμε για πεζω αυτήν την στιγμή τρέχουν εκπτώσεις που φτάνουν και τις 4000 . Αν μιλάς για 2000 από τις εκπτωτικές τιμές είναι.αλλο.
Επίσης έχει υπόψη ότι το αμάξι που κοιτάς αντί για λίγες εκατοντάδες χλμ μπορεί να έχει χιλιάδες και απλά να είναι γυρισμένα. Τσεκαρε αν τα πέλματα είναι όντως καινούργια.
-
Εχει κανεις το αυτοματο γιατί ο ματ στα αρνητικα του γραφει για το αργο αυτοματο κιβωτιο.
Μαι χαρά είναι το αυτόματο, αρκετά γρήγορο και ομαλό. Έχω οδηγήσει πολλά αυτόματα και το βρήκα από τα καλύτερα (μόνο της ZF το 8αρι είναι καλύτερο).
Ελπίζω να πούμε σύντομα με γεια και καλοτάξιδο!! Το πήρες σε φανταστικό χρώμα, το καλύτερο μαζί με το μπλέ μεταλλικό.
-
Δήλαδή ρώτησες για το allure diesel και σου έδωσαν την ίδια τιμή με το summer sales και για παραγγελία;
Για allure βενζινη ρωτησα και μου παν πως μπορω να κλειδωσω την τιμη για παραγγελια που θα ερθει σεπτεμβρη. Σημερα νομιζω ειναι η τελευταια μερα της προσφορας για οποιον ενδιαφερεται.
-
Παίδες ξέρω ότι είναι offtopic αλλά εδώ διαβάζουμε οι περισσότεροι. Μπήκα στη hyundai Γερμανία και έχει έκπτωση το i30 5000ευρω ενώ εδώ έχουν 600 αν ξέρει κάποιος καλά γερμανικά ας μπει να δει μην κάνω λάθος. Αλλά αν ισχύει μεγάλη ξεφτιλα
-
Ρωτησα και εγώ σήμερα. Τελικά η τιμή summer sales ισχύει για παραγγελία μόνο για το active βενζίνη χειροκίνητο που βγαίνει στα 18500 περίπου. Για τα υπόλοιπα θα τους έρθει νέος τιμοκατάλογος τη Δευτέρα αλλά μου είπε δεν πιστεύει να έχει τρομερές εκπτώσεις.
-
Δυστυχώς το πρότζεκτ ναυάγησε πρώτον γιατί δεν τα βρήκαμε στην ανταλλαγή και δεύτερον γιατί μου ερχοταν λίγο στενό το αμάξι , είναι 2 πόντους μπροστά στενοτερο στους ώμους και 5 πίσω από το δικό μου , και σχεδόν 30 χιλιάδες για να πάω πιο κάτω σε χώρους δεν μου πήγαινε.
-
Ρωτησα και εγώ σήμερα. Τελικά η τιμή summer sales ισχύει για παραγγελία μόνο για το active βενζίνη χειροκίνητο που βγαίνει στα 18500 περίπου. Για τα υπόλοιπα θα τους έρθει νέος τιμοκατάλογος τη Δευτέρα αλλά μου είπε δεν πιστεύει να έχει τρομερές εκπτώσεις.
Και εγώ αυτό άκουσα ότι η τιμή ισχύει για παραγγελίες μόνο active. Νέο τιμοκατάλογο γιατί περιμένουν?
-
Και εγώ ρώτησα για κλειδωμα τιμής τώρα για επί παραγγελία αυτόματο ντίζελ και μου είπαν δεν παίζει. Προσπαθούν να σπρώξουν με προσφορά τα ετοιμοπαραδοτα. Λογικό.
-
Εμείς που θέλουμε allure τι θα κάνουμε?Μπράβο πάντως που αρκετοί πήρανε active και πολλά 3008. 2008 allure προσφορές θέλουμε ρεεεεε! χεχε
Μόνο που σκέφτομαι την αναμονή με σκοτώνει. Εκτός αν με βάλουν σε καμια λίστα αναμονής και έρθει καμιά ακύρωση.
Επίσης αν αλλάξει το κωλο ττ, λογικά δεν θα μπορώ να βάλω φιμε πχ χωρίς να φάω το σκαλοπάτι? Έξω ζελατίνες είναι αρκετά ακριβότερα και θα προτιμούσα τα κρύσταλλα!
-
Ξέρει κανείς αν το Allure περιλαμβάνει αντίστοιχο ή παρόμοιο εξοπλισμό σαν τον παρακάτω που αναφέρεται στο GT Line;
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ADAS)
Pack 'Safety Plus' : Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με νυχτερινή λειτουργία, αναγνώριση πεζού & ποδηλάτη - Προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης - Lane Keeping Assist - Driver Attention Alert - Αναγνώριση ορίου ταχύτητας - Εκτεταμένη αναγνώριση οδικής σήμανσης
Στο Configurator δεν το αναφέρει, αλλά δεν ξέρω αν ακόμη έχουν διαμορφώσει σωστά το site, γιατί ούτε στην έκδοση GT τον αναφέρει και φαίνεται λίγο περίεργο να μην τον έχει η κορυφαία έκδοση.
Σελ. 8
-
Ξέρει κανείς αν το Allure περιλαμβάνει αντίστοιχο ή παρόμοιο εξοπλισμό σαν τον παρακάτω που αναφέρεται στο GT Line;
Pack 'Safety Plus' : Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με νυχτερινή λειτουργία, αναγνώριση πεζού & ποδηλάτη - Προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης - Lane Keeping Assist - Driver Attention Alert - Αναγνώριση ορίου ταχύτητας - Εκτεταμένη αναγνώριση οδικής σήμανσης
Στο Configurator δεν το αναφέρει, αλλά δεν ξέρω αν ακόμη έχουν διαμορφώσει σωστά το site, γιατί ούτε στην έκδοση GT τον αναφέρει και φαίνεται λίγο περίεργο να μην τον έχει η κορυφαία έκδοση.
Edit:
Άκυρο. Τώρα είδα ότι αν τελειώσεις τη διαμόρφωση, βγάζει όλο τον εξοπλισμό της κάθε έκδοσης.
Εκεί που δεν τον βγάζει σωστά είναι στην αρχή, όταν ξεκινάς να βλέπεις τις εκδόσεις.
Edit: 'αλλαγή χρώματος'. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε κόκκινο χρώμα γραμματοσειράς, καθώς αυτό χρησιμοποιείται από τους Συντονιστές. Ευχαριστώ. [Admin]
-
Katafractos17 wrote:
Σελ. 8
Ευχαριστώ.
Τελικά βγάζει και στον Configurator τον εξοπλισμό αλλά πρέπει να τελειώσεις πρώτα τη διαμόρφωση.
-
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)