-
Από τα πιο όμορφα νέα μοντέλα της χρονιάς. Για όποιον έχει να διαθέσει τα λεφτά είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με σημαια την αξιοπιστία, θετικό την εφταετη εγγύηση ή 150000 χμ. Σαν κάτοχος ceed 1,4 109 άλογα πρώτης γενιάς εδώ και 13 χρόνια δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος. Και αυτή η παπατζα ότι καινε τα κορεάτικα, εκτός με προσοχή είναι στα 6 λιτρα. Δεν εχω κολλημένο μυαλό αφού τώρα κυκλοφορώ με citroen c3 που μεικτά έχει 6,2λ.
Στις παραπλησιες τιμές αν παίζουν aircross, grandland, κασκαϊ και καροκ στην εξίσωση, σίγουρα από άποψη αεροδυναμικής και ενεργειακής ασφάλειας, xceed ή focus active είναι χίλιες φορές καλύτερα.
-
ασχέτως ελληνικής φορολογίας το κουτσουρεμα των εξοπλισμών υπάρχει και το χειρότερο είναι ότι αν κρίνω από την συνήθη πολιτική της Kia/hyuandai δεν θα μπορείς να χτίσεις έκδοση όπως θες. Επίσης γιατί δεν υπάρχει 1400 σε LA1 έκδοση στα 22-22,5Κ ? Φάουλ.
-
Οι τιμές και εκδόσεις δεν είναι οριστικές, δεν έχουν καν κανονικά ονόματα! Στην πορεία θα έρθουν κανονικές με όλους τους κινητήρες ακόμα και Hybrid. Ελπίζω να αντιδράτε με αυτόν τον τρόπο επειδή θέλετε να το αγοράσετε...
-
Το συμπέρασμα βγήκε λόγω του ονόματος των μοντέλων L.E. 1,2,3 ???
Ίσως και να ισχύει , το κόστος δεν πρόκειται να αλλάξει πάντως .....
-
Οι τιμές και εκδόσεις δεν είναι οριστικές, δεν έχουν καν κανονικά ονόματα! Στην πορεία θα έρθουν κανονικές με όλους τους κινητήρες ακόμα και Hybrid. Ελπίζω να αντιδράτε με αυτόν τον τρόπο επειδή θέλετε να το αγοράσετε...
Γιατί αλλιώς θα μας βάλεις τιμωρία;
Αν έχεις συμφέροντα και ακουγεσαι στην κια διάβασε τι γράφουμε!
Δλδ τι θα πει δεν είναι οριστικές;! Είναι συζητήσιμες ; Θα περάσω αύριο αν είναι να μου κάνετε κάνα 3χιλιαρο έκπτωση που με βολεύει...
Διεγράφησαν υβριστικά και επιθετικά σχόλια. Δεχθήκατε παρατήρηση. [Admin]
-
Vdx wrote:
Γιατί αλλιώς θα μας βάλεις τιμωρία;
Αν έχεις συμφέροντα και ακουγεσαι στην κια διάβασε τι γράφουμε!
Δλδ τι θα πει δεν είναι οριστικές;! Είναι συζητήσιμες ; Θα περάσω αύριο αν είναι να μου κάνετε κάνα 3χιλιαρο έκπτωση που με βολεύει...
Άκου δεν είναι οριστικές;! Τι δλδ λέμε και καμιά μαλακια με περάσει η ώρα;
Τώρα που άρχισε το κράξιμο θα σκεφτείτε να κάνετε ορθολογική κοστολόγηση;
Ηρεμία και όλα θα πάνε καλά! Δεν έχω κανένα συμφέρον ούτε επαφές με ΚΙΑ. Με κριτική σκέψη έκανα μια υπόθεση.
α) Η ονομασία Launch από μόνη της μας λέει ότι πρόκειται για έκδοση λανσαρίσματος και όχι τελικές, επίσης το λένε όλα τα άρθρα..
b) Γνωρίζουμε από άλλες χώρες ότι διατίθενται κανονικές εκδόσεις αλλά και L.E ταυτόχρονα και φυσικά όλοι οι κινητήρες. Επίσης από διάφορα άρθρα και leaks ότι εντός του 20 θα υπάρξουν hybrid εκδόσεις για όλη την γκάμα των Kia & Hyundai.
c) Το εργαστήριο δίνει προτεραιότητα σε κάποιες χώρες για πολλούς και διάφορους λόγους.
Από τα παραπάνω είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα έρθουν εκδόσεις με κανονικά ονόματα και διαφορετικό εξοπλιστικό επίπεδο. Η γκρίνια κουράζει...
-
+1
-
Είμαστε πελάτες και έχουμε ΠΑΝΤΑ δίκιο . Οι τιμές αυτές δεν βοηθάνε το αμάξι , όπως οι τιμές στα Ρενώ επίσης δεν βοηθάνε και μία τις ανεβάζουν , μία τις κατεβάζουν και ο καταναλωτής δεν ασχολείται μαζί τους .
-
Αθήνα έμαθε κανείς αν ήρθε σε αντιπροσωπείες;
-
Ναι, ήρθε στη ΒΕΛΜΑΡ στη Κηφισίας, σε άσπρο.
-
Το είδες ; Εντυπώσεις;
-
Πραγματικά πολύ ομορφο! Στις 7 Νοεμβρίου έχω test drive, οπότε θα γράψω εντυπώσεις.
-
Καλημέρα, βλέποντας τις τιμές προ φόρων (έπεσα έξω στο 1.4 ) κάτι δεν μου πάει καλά στις τελικές τιμές.
Δηλαδή το 1.0 LE II το δίνει με μεταλλικό χρώμα 16.898 € (16.522 € χωρίς) και το 1.0 LE IIΙ το δίνει με μεταλλικό χρώμα (που δεν το χρεώνει για να μην περάσει τα 17.000) 16.981 €.
Οι τελικές τους όμως είναι (σύμφωνα με την ΚΙΑ) 21.190 € (χωρίς μεταλλικό) για το πρώτο και 22.300 για το δεύτερο !!!!!!
Μιλάμε για 1.110 € διαφορά , όταν η διαφορά είναι 459 € χωρίς μεταλλικό όταν έχουν την ίδια τιμή με μεταλλικό χρώμα.
-
Θα τις βρείτε εδώ, : https://www.kia.com/gr/odigos-agoras/times-pro-foron/
Απλά κατεβάστε το αρχείο.
-
Ανέβασε τις τιμές προ φόρων να τις δούμε. Ρε παιδιά αφού μάλλον έχει γίνει πρόχειρο δουλειά. Ανακοίνωσαν ημερομηνία για τιμές τέλος Οκτωβρίου δεν ήταν έτοιμοι , κλασικη ελληνική εταιρεία, αλλά δεν ήθελαν και να αναβάλουν . Έτσι έβγαλαν περίεργες τιμές που δεν τις έχουν κροςτσεκαρει.
Όπως ενημερώθηκα η όλη φάση είναι σε κατάσταση pre sale. Έφεραν καποιες λίγες εκδόσεις και προσπάθησαν να τις τιμολογισουν για να εκτελωνιστουν.
Ντίζελ τιμές από 15/11 λένε τώρα , ρώτησα για τις ελλείψεις εξοπλισμού και αν οι ντίζελ θα είναι πιο φορτωμένες και μου είπαν ότι το βλέπουν εξαρχής ώστε να μπει και ο υπόλοιπος εξοπλισμός. Για το αν θα υπάρχει δυνατότητα προσθήκης κατόπιν παραγγελίας είπε ότι πει ο εισαγωγέας.
-
Mήπως η LE III έχει περισσότερους ρύπους (λόγω π.χ. μεγαλύτερου βάρους,φαρδύτερων ελαστικών) και επιβαρύνεται με μεγαλύτερο συντελεστή το τέλος ταξινόμησης; (δεν ξέρω όμως αν μπορεί να δικαιολογηθεί πλήρως η διαφορά στην τιμή)
-
XCeed 1.0T 120hp launch edition I 16.070 16.446
K89706 XCeed 1.0T 120hp launch edition II 16.522 16.898
K89701 XCeed 1.0T 120hp launch edition III 16.981 16.981
K89702 XCeed 1.4T 140hp launch edition III 18.674 19.023Εδώ οι τιμές προ φόρων για απλά και μεταλλικά.
Θεωρητικά μόνο σε αυτά που είναι κάτω από 17000 αρκετά μπορείς να προσθέσεις την διαφορά σε εξοπλισμό οπως και στο 140 που είναι κάτω από 20000 χωρίς να φας το καπέλο της επόμενης κλίμακας.
-
Ότι extra εξοπλισμός μπει εκτοξεύει την τιμη. Είτε μιλάμε για μεχρι 17.000, είτε τις 20.000. Το ανεβάζει στην επόμενη κλίμακα και του δίνει τον συντελεστή της παραπάνω κλίμακας. Επίσης είτε ψηφιακή οθόνη οργάνων, είτε επιπρόσθετο εξοπλισμό ασφαλείας λόγω κόστους δεν βοηθάει στην τελική τιμη. Αλήθεια έχει μάθει κανείς αν δίνει και το UVO Connect??? με την μεγάλη οθονη.
-
Mήπως η LE III έχει περισσότερους ρύπους (λόγω π.χ. μεγαλύτερου βάρους,φαρδύτερων ελαστικών) και επιβαρύνεται με μεγαλύτερο συντελεστή το τέλος ταξινόμησης; (δεν ξέρω όμως αν μπορεί να δικαιολογηθεί πλήρως η διαφορά στην τιμή)
Ίδια λάστιχα φορούν ( LE II & LE III), ίδιο βάρος έχουν, ίδια μηχανή.... Μόνο αν μπει αυτόματο κιβώτιο αλλάζουν οι τύποι.
Σε κάνα δίωρο θα έχω νεώτερα, αλλά UVO Ελλάδα ακόμα δεν παίζει. Περιμένουν να δουν ποια εταιρεία θα αναλάβει την τηλεματική και πάει λέγοντας.
Επιπρόσθετα (από γνωστό μου άτομο , που πήγε μια βόλτα σήμερα από Velmar):
Το αυτοκίνητο δεν ξεκινάει με μπουτόν εκκίνησης , αλλά κανονικά με κλειδί
Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται στο 1.0 LE III , λόγω του ότι δεν χρεώνει χρώμα και έτσι δικαιολογείται η διαφορά που ανέφερα παραπάνω)Για την ψηφιακή οθόνη οργάνων δεν υπάρχει η δυνατότητα (ακόμα) γιατί πολύ απλά θα πήγαινε στο θεό η τιμή !!!!!!!!!
Τέλος στην έκθεση μέσα είχε χιλιάρια μόνο και ένα μπλε που είχε έξω μάλλον είναι 1.4.
Κοιτάω στους 4 τροχούς στο τεύχος Νοεμβρίου που έχει το 1.4 DCT. Λέω μήπως το 1.4 έρχεται μόνο σε DCT έκδοση???
Βάζοντας κάτω τους τιμοκαταλόγους του Ceed και του Xceed , μόνο έτσι μου βγαίνει η διαφορά στις τιμές του 1.0 LEIII με του 1.4 LEIII.
Περισσότερα όταν το δω από κοντά. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι οι πρώτες εκδόσεις λανσαρίσματος του αυτοκινήτου.
-
Μπήκα σήμερα στη ΒΕΛΜΑΡ και το είδα. Ζήτησα test drive όταν υπάρξει αυτόματο, μετά τις 15/11. Έχει ένα μαύρο στο επίπεδο LE2 και ένα άσπρο στο LE3. Επίσης είδα ένα μπλε LE3 για test drive. Ολα 1000ρια.
Αρκετός κόσμος στην έκθεση, φαίνεται ότι είναι ένα μοντέλο που το περίμεναν πολλοί.
Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πανέμορφο, με μια δόση υπερβολής απο πίσω θυμίζει Porsche. Έχει πολύ άνετους χώρους μπροστά, πίσω και στο χώρο αποσκευών (με ρεζέρβα). Πολύ καλή απτή ποιότητα στο εσωτερικό, μαλακά πλαστικά και ημιδερμάτινα καθίσματα στην LE3. Επίσης η 10αρα οθόνη στη LE3 τα σπάει.
Ο πωλητής μου είπε ότι θα είναι ευέλικτη η τοποθέτηση extra εξοπλισμού, φυσικά με το γνωστό θέμα με τα σκαλοπάτια της φορολογίας. Υπολογίζει το αυτόματο σε LE3 να είναι στα 28000 €.
Περισσότερα στο test drive.
Kia XCeed - crossover