-
Δύο ερωτήσεις:
-
γνωρίζει κανείς αν το DCT είναι διπλοσύμπλεκτο υγρού ή ξερού τύπου;
-
πότε περιμένουμε να περάσει EuroNCAP crash test το όχημα; Συνήθως πόσο καιρό κάνουν να τα περάσουν;
-
-
σκέφτηκα και εγώ το χειροκίνητο, αλλά οκ 7 χρόνια εγγύηση..αν πάθει κάτι το κιβώτιο τους μετά χαλάλι τι να πω
-
Ξηρου...
Εδω σου βρηκα καποια πραγματακια για να παρεις μια ιδεα του κιβωτιου
-
στα θετικά τους τα δυνατά μοτέρ κάτω των διλιτρων σε βενζίνη που πλέον λίγο σπανίζουν
στα αρνητικά τσιμπημενα έξτρα. ο.χ πανοραμική 1,5κ ενώ π.χ βολβό κοντά στα 900_1000
-
Καλησπερα στην ομαδα!
Ως κάτοχος του XCeed 1.0 120ps εδω και λιγο καιρο, εχω να πω οτι ειναι ενα πολυ ποιοτικο αυτοκινητο τοσο στο εσωτερικο του (ταμπλο, οργανα, τιμονι, καθισματα), οσο και στο εξωτερικο του σε σημειο που θα το συγκρινα με μια πιο premium εταιρια.
Πριν κατασταλλαξω σε αυτο, περασα απο όλες τις εταιριες που διαθετουν αυτο το μοτερ ακομα και απο την Νισσαν και τη Peugeot που οι κινητηρες τους ειναι 1.3 . Το γκαζι του ειναι αξιοπρεπες, με ενα σχετικο νευρο οταν το πατας. Σιγουρα δεν ειναι ενα αμαξι επιδοσεων αλλα παρολο που ακομα δεν το παταω, οποτε χρειαστηκε σε αμεση προσπεραση ακομα και με 4η η 5η σχεση, δεν με αφησε παραπονεμενο.
Το θεμα ειναι οτι μεσα στην καμπινα δεν ακους τιποτα!!!!! Το πιο τραγικο απο όλα τα αυτοκινητα που ειδα, σε αυτο το θεμα ηταν το Civic. Σιγουρα σου βγαζει αλλα γουστα και το αμαξι και το μοτερ του αλλα νομιζω αν εχεις περασει την κ@υλα του να ακουγεται το μοτερ και να με κοιτανε τα κοριτσακια, ειναι κατι που θα το βαρεθεις και μαλλον θα γινει και κουραστικο.
Εχει ενα πολυ τιμιο πορτπαγκαζ (425 λτ), οι χωροι αρκετα ανετοι ακομα και για τους πισω, η καταναλωση σε αυτη τη φαση που βρισκομαι, σε αναμεικτες διαδρομες ειναι στο 7,4 λτ/100χλμ.
Αν θελετε κατι συγκεκριμενο να ρωτησετε που μου διεφυγε ειμαι στη διαθεση σας.
-
Καλησπερα στην ομαδα!
Ως κάτοχος του XCeed 1.0 120ps εδω και λιγο καιρο, εχω να πω οτι ειναι ενα πολυ ποιοτικο αυτοκινητο τοσο στο εσωτερικο του (ταμπλο, οργανα, τιμονι, καθισματα), οσο και στο εξωτερικο του σε σημειο που θα το συγκρινα με μια πιο premium εταιρια.
Πριν κατασταλλαξω σε αυτο, περασα απο όλες τις εταιριες που διαθετουν αυτο το μοτερ ακομα και απο την Νισσαν και τη Peugeot που οι κινητηρες τους ειναι 1.3 . Το γκαζι του ειναι αξιοπρεπες, με ενα σχετικο νευρο οταν το πατας. Σιγουρα δεν ειναι ενα αμαξι επιδοσεων αλλα παρολο που ακομα δεν το παταω, οποτε χρειαστηκε σε αμεση προσπεραση ακομα και με 4η η 5η σχεση, δεν με αφησε παραπονεμενο.
Το θεμα ειναι οτι μεσα στην καμπινα δεν ακους τιποτα!!!!! Το πιο τραγικο απο όλα τα αυτοκινητα που ειδα, σε αυτο το θεμα ηταν το Civic. Σιγουρα σου βγαζει αλλα γουστα και το αμαξι και το μοτερ του αλλα νομιζω αν εχεις περασει την κ@υλα του να ακουγεται το μοτερ και να με κοιτανε τα κοριτσακια, ειναι κατι που θα το βαρεθεις και μαλλον θα γινει και κουραστικο.
Εχει ενα πολυ τιμιο πορτπαγκαζ (425 λτ), οι χωροι αρκετα ανετοι ακομα και για τους πισω, η καταναλωση σε αυτη τη φαση που βρισκομαι, σε αναμεικτες διαδρομες ειναι στο 7,4 λτ/100χλμ.
Καλοτάξιδο φίλε. Ποιά έκδοση και πότε έγινε η αγορά?
-
Καλησπερα στην ομαδα!
Καλοτάξιδο!!! Το έχω παραγγείλει από το Νοέμβριο και το αναμένω μέσα στο επόμενο διάστημα.
Έβλεπα ένα βίντεο τις προάλλες και είδα ότι έχει ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν αυτό που έκανα test drive είχε κάτι αντίστοιχο. Μπορείς να διαλευκάνεις λίγο την κατάσταση;
Θέλω να τους πάρω τηλέφωνο αυτές τις μέρες να ρωτήσω αν θα μπορώ να εγκαταστήσω τους αισθητήρες πάρκινγκ και να δουλεύουν με την κεντρική οθόνη. Ο πωλητής ήταν αρνητικός στον έξτρα εξοπλισμό διότι άλλαζε κλίμακα φορολόγησης το αμάξι και οτιδήποτε έξτρα θα ανέβαζε την τιμή πολύ περισσότερο από την τιμή των αισθητήρων,.
-
Καλοτάξιδο φίλε. Ποιά έκδοση και πότε έγινε η αγορά?
Ειναι η Launch III, ουσιαστικα μια λιγο πιο πλουσια Platinum και η αγορα εγινε 31 Δεκεμβριου ενω η παραδοση εγινε σε 10 εργασιμες.
-
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/oi_protes_eikones_tou_neou_hyundai_i30-7736430/
Φαίνεται πως έρχεται νέος βασικός κινητήρας στα 1.5Τ. Ενδιαφέρον. Προφανώς θα έχει χαμηλότερους ρύπους ώστε να μην χρειάζεται να το πάρεις DCT για να έχει νορμάλ τέλη. Και αν είναι λίγο πιο αθόρυβος μόλις θα κουμπώσει στο Xceed θα το κάνει εξαιρετική επιλογή πλέον από κάθε άποψη..
-
Που διάβασες για 1.5Τ;;;;;
-
Έλα sorry, λάθος link. Εδώ είμαστε.
-
Καλά μέχρι να αγοράσεις θα μας τρελάνεις
-
Καλά μέχρι να αγοράσεις θα μας τρελάνεις
Πρώτα εγώ θα τρελαθώ, πίστεψε με!
-
Γαντι του μποξ, δεν περιμενεις λεω εγω το civic hybrid ....
Δες επιδοσεις στο νημα του νεου τζαζ και αστειες καταναλωσεις.
Στο σασι του civic θα σου ταιριαζει,
Αυτοματο, χωρις πατηναρισμα του cvt αλλα ειναι e cvt , δυναμη, μικρη κατναλωση, φανταζομαι οδηγικη αισθηση στα υψη, χωροι, εντυπωσιακο, 1,5 λιτρα καο σιγουρα μεγαλη μεταπωληση στο μελλον...τι αλλο θες;;
Το μοτερ του αν ειναι το ιδιο εχει 26 κιλα ροοης απο μηδεν στροφες (κυριολεκτηκα απο 0 στροφες εως τις 3000 σ.α.λ, μετα αναλαμβανει ο κινητηρας βενζινης)
Χεχε
-
Είμαι ανοικτός σε όλα. Η απόφαση έχει ληφθεί να περιμένω και άλλο γιατί μέχρι αρχές 2021 έρχονται πολλά ενδιαφέροντα νέα οχήματα. Θα δω και αυτό που λες. Άλλωστε με το Xceed είδες ότι εισακούστηκε η πρόταση σου!
-
Χαχαχα
Εχω ψηλοκαταλαβει τι θελεις οποτε αν δω κατι στα μετρα σου θα στο αναφερω.
Μετα την δυναμη του μηχανικου συνολου του jazz (δεν ξερω αν το ειδες, αλλα υβριδικο αυτοκινητο πολης με αστεια καταναλωση, γραφει 7,5' στο 0-100 οπως και απιστευτες ρεπριζ) αμεσως μου μπηκε η ιδεα, του πως θα ηταν με το εξαιρετικο civic.
Διαβασα πως ερχεται civic hybrid (πιθανοταρα με το ιδιο μηχανικο συνολο...οποτε αλλαζει ολη η προταση της honda στην κατηγορια)
Σορρυ για το off topic
-
Χαχαχα
Εχω ψηλοκαταλαβει τι θελεις οποτε αν δω κατι στα μετρα σου θα στο αναφερω.
Μετα την δυναμη του μηχανικου συνολου του jazz (δεν ξερω αν το ειδες, αλλα υβριδικο αυτοκινητο πολης με αστεια καταναλωση, γραφει 7,5' στο 0-100 οπως και απιστευτες ρεπριζ) αμεσως μου μπηκε η ιδεα, του πως θα ηταν με το εξαιρετικο civic.
Διαβασα πως ερχεται civic hybrid (πιθανοταρα με το ιδιο μηχανικο συνολο...οποτε αλλαζει ολη η προταση της honda στην κατηγορια)
Σορρυ για το off topic
Μακάρι Lap να έρθει με τον 1.5 αλλά δεν το νομίζω θεωρώ θα έρθει με αυτόν που φοράει το CRV 2ον θα είναι πανάκριβο και 3ον έχουμε να κάνουμε με Σ...
-
Καλά λέει ο φίλος, ξεχάσαμε τον παράγοντα 'Σ'...
-
Πως να έρθει με τον 2λιτρο του CRV όταν έχει ανακοινωθεί μόνο με 1,5 L;
-
Πως να έρθει με τον 2λιτρο του CRV όταν έχει ανακοινωθεί μόνο με 1,5 L;
Δεν το γνώριζα αλλά και πάλι θεωρώ πως θα είναι πανάκριβο
Kia XCeed - crossover