-
Ανοιξες καπο και δεν βρηκες μονωτικο απο κατω? πολυ εντυπωση μου κανει . Οπου το εχω δει εξω ειχε. Αλλα μου κανει εντυπωση. Αλλο να μην βαζεις καποιο εξοπλισμο και άλλο το ηχομονωτικο . Πως μπορει να εξαιρεθεί ? μου κανει πολυ εντυπωση. Ας το τσεκαρει και κα΄ποιος που προκειται να το δει αυτες τις μερες.
-
Ανοιξες καπο και δεν βρηκες μονωτικο απο κατω? πολυ εντυπωση μου κανει . Οπου το εχω δει εξω ειχε. Αλλα μου κανει εντυπωση. Αλλο να μην βαζεις καποιο εξοπλισμο και άλλο το ηχομονωτικο . Πως μπορει να εξαιρεθεί ? μου κανει πολυ εντυπωση. Ας το τσεκαρει και κα΄ποιος που προκειται να το δει αυτες τις μερες.
Τα 2 εκθεσιακά που έχει μπροστά στην αντιπροωσπεία στην Ανατολική θεσσαλονίκη
-
Μάλιστα και εγώ εκεί έκανα το test drive φυσικά με το αμάξι που έχει έξω το μπλέ.
-
Ωραιο αμαξι δεν λεω αλλα αν παρεις μια τουμπανη εκδοση με 30000€ μετα απο 4 χρονια θα χασεις πολλα στην μεταπωληση.Δυσκολα θα πιασει πανω απο 18-19.προσωπικα επειδη ειναι ψευδοσαβ θα πηγαινα στα 27000 στην bmw σειρα 1 με λιγες εκπτωσεις στου χωρους κ θα εκανα την δουλεια μου κ θα μενανε και 3 χιλιαρικα στην τσεπη.
-
Οι εκπομπές co2 wltp στα υβριδικά ντιζελ από 134 στο μηχανικό 136, ως 154 στο αυτόματο 115 το αυτόματο 136 έχει 137-142 παντού έχει δύο τιμες με ποια τιμή υπολογίζονται τα τέλη;
-
Οι εκπομπές co2 wltp στα υβριδικά ντιζελ από 134 στο μηχανικό 136, ως 154 στο αυτόματο 115 το αυτόματο 136 έχει 137-142 παντού έχει δύο τιμες με ποια τιμή υπολογίζονται τα τέλη;
Με την τιμή που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας.
-
Εντάξει αυτό εννοείται!
Απλά όταν βλέπεις την άδεια είναι λίγο αργά ..
πχ 137 ή το 142 ? Αλλάζουν συντελεστή....
Μου επιβεβαίωσαν αυτό που ανέφερε φίλος ότι πράγματι ηχομόνωση κάτω από το καπό οι βενζίνες που έχουν έρθει Ελλάδα δεν έχουν. Ας ελπίσουμε τα ντίζελ να έχουν γιατί αμάξι με ~ 30000 του 2020 χωρίς ηχομονωτικο μου ακούγεται γυφτιά.
-
Οι διαφορετικές τιμές έχουν σχέση με εξοπλισμό και διάσταση ελαστικών. Λογικά με 18αρες θα έχει την μεγαλύτερη τιμή...αλλά μόνο σε μια αντιπροσωπεία θα στο επιβεβαιώσουν αυτό.
-
σε άλλα νέα, διάβαζα ένα γερμανικό site, το 2020 στα facelift του ceed, pro ceed θα βάλουν I cockpit και 10αρα info, λογικα από το xceed. επίσης γράφει καταργούν τον 1,4 και θα δίνουν χιλιαρι σαν βαση
-
Ποιο γρήγορα θα μπει στο fl ceed i cockpit παρά στην Ελλάδα στο νέο xceed.
-
Oι τύποι μάλλον διαβάζουν το 4t forum και το εν λόγω topic...
https://www.kia.com/gr/sxetika-me-ti-kia/xceed-feed/kia-xceed-mythoi-alithies/?cmpid=eml
-
Μαλλον βλεπουν οτι οι πωλησεις που νομιζαν οτι θα εχουν δεν γινονται πραγματικοτητα και μαστιγωνουν την θαλασσα.
Το πιο ωραιο ειναι στην φραση
'προνομιακή τιμή των 20.590 € που ισχύει τώρα, ειδικά για το λανσάρισμα του μοντέλου και για όσους προλάβουν!'
Ουτε χασαπης της γειτονιας δεν θα εγραφε κατι τετοιο.
Το αμαξι τους κοστιζει οσο ενα Ceed και θελουν να το πουλησουν 20% ακριβοτερα ,αυτο θα επιανε στην ελλαδα του 2008 αλλα οχι σημερα ,το μονο καλο αυτης της μαμημενης κρισης ειναι οτι γιναμε λιγο πιο ορθολογικοι στις αποφασεις μας.
-
380 λτ ο χώρος αποσκευών του υβριδικού ντίζελ από 426 του κανονικού. Και λιγότερος χωρος και βαρύτερο όχημα... μικρότερο και από τα 395 του ceed. Φυσικά ο πωλητής όταν τον είχα επισκεφτεί επανελλειμενα μου έλεγε ότι δεν θα επηραστει ο χώρος αποσκευών.
Δεν θα πουλήσει το αμάξι είναι 5-6000 ακριβότερο από το απλό για την ίδια χωρητικότητα καμπίνας και μικρότερο χώρο αποσκευών στο υβριδικό. 5-6 χιλιάρικα για 3εκ ψηλωμα και 2 ιντσες παραπάνω οθόνη δεν θα τα δώσει κανείς. Απλά το αμάξι επειδή είναι όντως κραχτης φέρνει κόσμο στην αντιπροσωπεία ο οποίος όμως αν τελικά ψωνίσει κια θα φύγει είτε με το ceed και θα κρατήσει τα λεφτά του είτε με το σπορτατζ και θα πάρει ένα πράγματικα μεγαλύτερο σουβ.
Μονη ελπίδα του xceed είναι να πέσει κάνα 2-3 χιλιάρικα για να βάλει δύσκολα σε αυτόν που κοιτάζει το οικονομικό ceed.
Η άλλη λύση είναι να τουμπανιασουν σε εξοπλισμό το αμάξι όπως το δίνουν έξω αλλά αυτό δεν νομίζω να γίνεται λόγω φορολογίας.
Edit: για να είμαστε απόλυτα σωστοί το 1.6d 136 dct ceed βγαίνει 26500 και το αντίστοιχο xceed 30090 δλδ 3590 διαφορά που έχει και μια αβρα υβριδικοτητας. Οι μεγάλες διαφορές είναι στα βασικά μοντέλα. Στις κορυφαίες εκδόσεις κλείνει η ψαλίδα γιατί προφανώς και λόγω φορολογίας και το ceed ακριβαινει αρκετά.
-
380 λτ ο χώρος αποσκευών του υβριδικού ντίζελ από 426 του κανονικού. Και λιγότερος χωρος και βαρύτερο όχημα... μικρότερο και από τα 395 του ceed. Φυσικά ο πωλητής όταν τον είχα επισκεφτεί επανελλειμενα μου έλεγε ότι δεν θα επηραστει ο χώρος αποσκευών.
Δεν θα πουλήσει το αμάξι είναι 5-6000 ακριβότερο από το απλό για την ίδια χωρητικότητα καμπίνας και μικρότερο χώρο αποσκευών στο υβριδικό. 5-6 χιλιάρικα για 3εκ ψηλωμα και 2 ιντσες παραπάνω οθόνη δεν θα τα δώσει κανείς. Απλά το αμάξι επειδή είναι όντως κραχτης φέρνει κόσμο στην αντιπροσωπεία ο οποίος όμως αν τελικά ψωνίσει κια θα φύγει είτε με το ceed και θα κρατήσει τα λεφτά του είτε με το σπορτατζ και θα πάρει ένα πράγματικα μεγαλύτερο σουβ.
Μονη ελπίδα του xceed είναι να πέσει κάνα 2-3 χιλιάρικα για να βάλει δύσκολα σε αυτόν που κοιτάζει το οικονομικό ceed.
Η άλλη λύση είναι να τουμπανιασουν σε εξοπλισμό το αμάξι όπως το δίνουν έξω αλλά αυτό δεν νομίζω να γίνεται λόγω φορολογίας.
Edit: για να είμαστε απόλυτα σωστοί το 1.6d 136 dct ceed βγαίνει 26500 και το αντίστοιχο xceed 30090 δλδ 3590 διαφορά που έχει και μια αβρα υβριδικοτητας. Οι μεγάλες διαφορές είναι στα βασικά μοντέλα. Στις κορυφαίες εκδόσεις κλείνει η ψαλίδα γιατί προφανώς και λόγω φορολογίας και το ceed ακριβαινει αρκετά.
Επίσης ενα μεγαλο προβλημα ειναι οτι το αμαξι πνιγεται με τα 18αρια, το βαρος και τον 1000κινητηρα. Δίνεις 22000-23000 και εχεις μαι κακη ενεργητικη ασφάλεια με το μοτερ αυτο. Φορτωμενο με 2 η 3 ατομα και αποσκευες θα ειναι απελπιστικά αργοκινητο
-
μπερδεμένοι μου φαίνονται. οκ θέλεις να αναβαθμιστείς σαν εταιρία αλλά μην πας και βγάζεις όχι ένα αλλά δυο(!) κραχτες. νομίζω δεν είχε κάποιο νόημα το όλο xceed σκηνικό, ειδικά βγαίνοντας σε αυτές τις τιμές.
ποιον θέλει να χτυπήσει; το Kona? τα premium?τι..
-
Καλά εννοείται το 1000 αρι το ξεχνάς. Το οδηγησα το αμάξι είναι βαρύ και καιεί . Άσε τι λένε αυτοί για 5.3 κατανάλωση για να κινηθείς σβέλτα και με ασφάλεια και να εχεις γρήγορες προσπεράσεις όταν τις χρειάζεσαι με την οικογένεια θα καψεις 9-10 λτ για πλάκα.
Ωραία θα τραβά το 1.4 αλλά και αυτό θα καίει και επίσης ο 1.6 ντιζελ και αυτός δεν θα καίει.
Με 25000 παίρνεις το βασικό 1.6 115 ντιζελ υβριδικο το οποίο εμφανισιακά εξωτερικά μόνο στις ζάντες διαφέρει εσωτερικά έχει καποιες εκπτώσεις αλλά συνολικά είναι το πιο vfm και έχεις εμφάνιση ύψος από το έδαφος κουπέ αίσθηση τρομερό στήσιμο με πολλαπλούς φρένα από το πάνω ράφι.
-
1397 κιλά ζυγίζει το υβριδικό ντίζελ αυτόματο. Έχουμε να το συγκρίνουμε με κάποιο αντίστοιχου μεγέθους ντίζελ αυτόματο υβριδικό να συγκρίνουμε κιλά;
-
Το focus active 1.5 ecoblue αυτόματο βλέπω ζυγίζει 1370 δεν ξέρω όμως αν είναι χωρίς οδηγό όπως είναι το νούμερο του xceed κενό . Αν είναι και τα δύο κενά τζάμπα κράζουμε το κια γιατί μάλλον ελαφρύτερο βγαίνει αφού στα 1397 έχει και τις μπαταρίες.
1430 έχει η νέα 116d με τα 116 /27kg ροπή αυτόματο η οποία όμως εχει 0-100 σε 9.6 έναντι του 10.1 του xceed με τα 136 /32.6 κιλά ροπή. Πώς τα καταφέρνει η bmw? Τόσο καλή γραμμικότητα το σύνολο κιβωτίου κινητήρα;
Μήπως παίζει κάτι με τα κιλά του xceed; Ελαφρύτερο από την 116d έχοντας και μπαταρίες;
Τώρα που το ξαναβλεπω τα νούμερα των δύο άλλων για 0-100 είναι από το drive ενώ τα άλλα από το επίσημο της κια. Παραδοσιακά το drive μέτρα καλύτερα νούμερα από τους κατασκευαστές. Ίσως όταν μετρηθεί και το xceed βγει οριακά κάτω από 10.
-
Τελικά τα κιλά του 1.5 ecoblue auto είναι 1394 αλλά με οδηγό 75 κιλά , το 1397 του κια είναι χωρίς οδηγό άρα πάμε 1472 το αντίστοιχο (εκτός αν έχουν και κενό ντεπόζιτο στην κια και μας δουλεύουν κανονικά!)
-
Άλλοι κατάλογοι δίνουν με οδηγό άλλοι χωρίς οδηγό, είναι κάτι που σε μπερδεύει γιατί εσύ ψάχνεις το απόβαρο και όχι μεικτο. Το άλλο πάλι παραξενο ειναι που βρίσκουν αυτους τους οδηγούς που ζυγιζουν μόνο 75 κιλα...χαχαχα
Kia XCeed - crossover