-
Λοιπον σημερα ειδα πως στο πισω καθισμα εχει αεραγωγους μαλλον θα ειναι για την μπαταρια που ειναι στο χωρο αποσκευων
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
@fanis75 said in Kia XCeed - crossover:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο... υπάρχει περίπτωση να θέλουν να σου πασάρουν το εκθεσιακό αυτοκίνητο, χωρίς να στο λένε, να στο πασάρουν δλδ για καινούριο;
Το εκθεσιακό είναι καινούργιο, οπότε δεν καταννοώ την ερώτηση! Το Test Drive είναι άλλο πράγμα, αλλά το εκθεσιακό είναι καινούργιο αυτοκίνητο. Σε πολλές εκθέσεις μάλιστα έχουν και αυτοκίνητα πελατών για μερικές ημέρες.
Οχι το εκθεσιακο δεν ειναι καινουριο, δε θα είχα πρόβλημα να το παρω αρκει να το ηξερα και να παζαρευα και την τιμη.
Κοιτα και γω θα προτιμουσα του κουτιου, αλλα τονιζω παλι για το τωρα τα αυτοκινητα δεν μενουν για πολυ στην εκθεση και 2ον εσυ εγω οποιος το παρει θα το παρει με ολες τις εγγυησεις που εχει ενα καινουργιο και οχι οπως το td πχ αντι 7χρονια 2
Μόνο οι νυχιές στα χερούλια από τα εκατοντάδες χέρια φτάνουν. Επίσης είναι κοροϊδία να στο πασάρουν για καινούριο. Να σε ρωτήσουν αν θέλεις το εκθεσιακό και να σου κάνουν και την ανάλογη έκπτωση.
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
@fanis75 said in Kia XCeed - crossover:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο... υπάρχει περίπτωση να θέλουν να σου πασάρουν το εκθεσιακό αυτοκίνητο, χωρίς να στο λένε, να στο πασάρουν δλδ για καινούριο;
Το εκθεσιακό είναι καινούργιο, οπότε δεν καταννοώ την ερώτηση! Το Test Drive είναι άλλο πράγμα, αλλά το εκθεσιακό είναι καινούργιο αυτοκίνητο. Σε πολλές εκθέσεις μάλιστα έχουν και αυτοκίνητα πελατών για μερικές ημέρες.
Οχι το εκθεσιακο δεν ειναι καινουριο, δε θα είχα πρόβλημα να το παρω αρκει να το ηξερα και να παζαρευα και την τιμη.
Κοιτα και γω θα προτιμουσα του κουτιου, αλλα τονιζω παλι για το τωρα τα αυτοκινητα δεν μενουν για πολυ στην εκθεση και 2ον εσυ εγω οποιος το παρει θα το παρει με ολες τις εγγυησεις που εχει ενα καινουργιο και οχι οπως το td πχ αντι 7χρονια 2
Μόνο οι νυχιές στα χερούλια από τα εκατοντάδες χέρια φτάνουν. Επίσης είναι κοροϊδία να στο πασάρουν για καινούριο. Να σε ρωτήσουν αν θέλεις το εκθεσιακό και να σου κάνουν και την ανάλογη έκπτωση.
Ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο (αν τελικά είναι εκθεσιακό και δεν προέρχεται πραγματι απο ακύρωση παραγγελίας) το βλέπεις μπροστά σου και το ελέγχεις πριν το πληρώσεις, σε αντίθεση με το "καινούριο" που το προπληρωνεις για να εκτελωνιστεί και το αντικρίζεις πρώτη φορά, αφού το έχεις εξοφλήσει.
Αν σου αρέσει το εκθεσιακό,το παίρνεις και φεύγεις.
Αν δεν σου αρέσει, περιμένεις την παραγγελία σου να έρθει σε αβέβαιο χρόνο και με ανοιχτή τιμή.
Στις εποχές που ζούμε, πολλοί θα έκαναν τον σταυρό τους να βρεθει ετοιμοπαράδοτο εκθεσιακό, έστω και ελαφρώς διαφορετικού εξοπλισμού-χρωματος από αυτό που έχουν παραγγείλει.
Το car έχει γεμίσει με αγγελίες αυτοκινήτων με 200-1.000 χλμ, που κάποιοι εξυπνακηδες τα ζητάνε 2 και 3 χιλιάδες ευρώ παραπάνω από την τιμή καταλόγου επειδή είναι ετοιμοπαραδοτα, κι εσείς μιλάτε για εκπτώσεις σε εκθεσιακά αυτοκίνητα ακυκλοφόρητα;
Αν δεν το θες το εκθεσιακό, περιμένουν πώς και πώς στη σειρά άλλοι δέκα που θα το αγόραζαν τρεχοντα1 στην τιμή καταλογου.
Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. -
Το car έχει γεμίσει με αγγελίες αυτοκινήτων με 200-1.000 χλμ, που κάποιοι εξυπνακηδες τα ζητάνε 2 και 3 χιλιάδες ευρώ παραπάνω από την τιμή καταλόγου επειδή είναι ετοιμοπαραδοτα
2 με 3 χιλιαδες παραπανωωωω? Ωρε λες να το δωσω 1χιλαρικο παραπανω
Ξεκινησαν ηδη τις παραιτησεις οι πωλητες -
Τι 2-3 χιλιάδες παραπάνω? Εδώ πουλάνε Πούμα που καινούργιο έκανε λίγο κάτω από 23 στις 30.000….η χαρά του μαυραγορίτη έγινε η κατάσταση…..
-
Όχι δε το θέλω το εκθεσιακό. Το απέρριψα χτες, ίδιο ακριβώς με αυτό που παράγγειλα, ίδιο χρώμα. Ο πωλητής δε μου είπε πως ήταν το εκθεσιακό. Στην αρχή μου είπε πως πήραμε αριθμό πλαισίου και μόλις είδε ότι απόρησα μου είπε πως μάλλον είναι ακυρωμένη παραγγελία. Μάλλον;; Δεν ήξερε; Και μόνο στην υποψία ότι θέλει να μου πασάρει αυτό της βιτρίνας θα περιμένω 6 μήνες το δικό μου. Έχω 2 αυτοκίνητα άλλωστε.
Εγώ ήμουν ο τυχερός που το παράγγειλε 18/8 και του ήρθε στις 24/8;;; -
Όχι δε το θέλω το εκθεσιακό. Το απέρριψα χτες, ίδιο ακριβώς με αυτό που παράγγειλα, ίδιο χρώμα. Ο πωλητής δε μου είπε πως ήταν το εκθεσιακό. Στην αρχή μου είπε πως πήραμε αριθμό πλαισίου και μόλις είδε ότι απόρησα μου είπε πως μάλλον είναι ακυρωμένη παραγγελία. Μάλλον;; Δεν ήξερε; Και μόνο στην υποψία ότι θέλει να μου πασάρει αυτό της βιτρίνας θα περιμένω 6 μήνες το δικό μου. Έχω 2 αυτοκίνητα άλλωστε.
Εγώ ήμουν ο τυχερός που το παράγγειλε 18/8 και του ήρθε στις 24/8;;;Μην το λες και μενα τοτε που εψαχνα για chr με πηραν τηλ γιατι ηρθε το αυτοκινητο ενος που το ειχε παραγγελια και τελευταια στιγμη το ακυρωσε. Βεβαια ηταν με τα ναυλον στις ζαντες και με ολα του.
Υ.Γ απο τις καλυτερες αντιπροσωπειες που εχω περασει, βασικα ο πωλητης....και αν ειχα περασει -
Πώς και δε το πήρες;
-
Πώς και δε το πήρες;
Το chr μου αρεσε παρα πολυ, αλλα ειμαι επαρχία πηγανω σχεδον 1φορα το μηνα ταξιδι 400χλμ πηγαινε ελα, κάνω και περιπου 24000χλμ το χρονο δεν θα με βολευε τοσο. Ασε που το xceed ηταν απο τα πρωτα αυτοκινητα που μου αρεσαν αλλα πριν 1.5χρονο το θεωρουσα ακριβο μετα πηραν ολα τα αλλα αυξηση και λεω δεν γ... θα το παρω
-
Ξεχασα να σου πω μηπως ειναι οντως καμμια ακυρωση επειδη βγηκε το facelift? Γιατι πολλοι δεν το γνωριζαν αυτο
-
Δε κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, εγώ i30 παράγγειλα όχι xceed που έβγαλε fl, απλά γράφω εδώ γιατί το τόπικ είναι πιο ενεργό .
-
Δε κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, εγώ i30 παράγγειλα όχι xceed που έβγαλε fl, απλά γράφω εδώ γιατί το τόπικ είναι πιο ενεργό .
Χαχα φιλε σορρυ το ξεχασα αληθεια
-
Παλιοτερα που υπηρχαν ετοιμοπαραδοτα αμαξια και ηθελες μια λιγο πιο σπανια εκδοση απο χρωμα ή εξοπλισμο , μπορουσαν να σου φερουν ενα εκθεσιακο απο άλλη αντιπροσωπεια , αν ηταν οπως αυτο που ηθελες . Και συνηθως δεν σου ελεγαν οτι ειναι εκθεσιακο
Δηλαδη ελεγες θελω το Χ μοντελο , σε κιτρινο με δερματινα και ηλιοροφη. Ε κοιταγανε και σου λεγανε υπαρχει ενα ετοιμοπαραδοτο. Δεν σου ελεγαν οτι ειναι εκθεσιακο . Μονο αν ρωτουσες . Και η τιμη η ιδια , δεν αλλαζε κατι. Μονο αν γκρινιαζες μπορει να σου εκοβαν λογω εκθεσιακου -
Σε αυτή την αγορά, αν το έκλεινα 18 και μου το φέρνανε στις 24, το έπαιρνα και άπλυτο.. αρκεί να μην είχε κάνει χιλιόμετρα..
Μπορεί να το πάρεις με τις ζελατίνες και να σου βγάλει χιλια-2 προβλήματα, και μπορεί να πάρεις και το test drive και να μην σου βγάλει ποτέ τίποτα.
Πάντως 2-3 χρόνια πριν όντως θα ήμουν πιο αυστηρός, τώρα όχι.
-
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν θα προτιμουσα το εκθεσιακο . Εκτος αν βιαζομουνα ή μου εκαναν (καλη) εκπτωση
Το πληρωνω για του κουτιου και το θελω του κουτιου -
Και μενα μου ετυχαν εκθεσιακα 2μηνων και δεν τα πηρα αλλα αν ηξερα πως θα τραβουσα τετοια ταλαιπωρια ισως τοτε να το ξανασκεφτομουν
-
Δε ξέρω, να σου πω την αλήθεια έχω ψηθεί για 6μηνο και το έχω πάρει απόφαση.
Σύμφωνα με τον πωλητή το εργοστάσιο στην Τσεχία δεν έχει μεγάλους χρόνους παράδοσης αλλά μην υπολογίζεις πριν τα Χριστούγεννα μου είπε.
Μετά τις 15/2 το πολύ Μάρτη θα το έχω πιστεύω. -
Δε ξέρω, να σου πω την αλήθεια έχω ψηθεί για 6μηνο και το έχω πάρει απόφαση.
Σύμφωνα με τον πωλητή το εργοστάσιο στην Τσεχία δεν έχει μεγάλους χρόνους παράδοσης αλλά μην υπολογίζεις πριν τα Χριστούγεννα μου είπε.
Μετά τις 15/2 το πολύ Μάρτη θα το έχω πιστεύω.Αν μπορεις φιλε να περιμενεις καν το. Δικο σου ειναι, εσυ ειναι να το χαρεις.
-
Παρελαβα μερος 8000
Εν τω μεταξυ νιώθω σαν συγγραφεας που κανει παρουσιαση βιβλιου. Μονο εγω γραφω
Λοιπον πρωινος σημερα στην δουλεια λεω παω να παρω ενα καφε, διπλα ειναι η πολη του Nickthetrib, λεω για να δοκιμασω παλι αυτο το sailing mode γιατι μια φορα το ειδα στους 2 μηνες, τελικα τα καταφερα και το εκανα συνεχεια(και παλι ευχαριστω leonid) απλα θελει λιγο εξικοιωση. Θα βαλω φωτο στο τελος(σχόλια μονο για το sailing δεχομαι).
Δευτερο που παρατηρησα ειναι πως οταν κινησε στο eco η μπαταρια αναλμβανει δραση με ελαχιστο βυθισμα στο γκαζι αντιθετα με normal και sport που πρεπει να ξεπερασεις αυτο το σκαλοπατι που εχει στο τερμα το γκαζι.
Υ. Γ βρηκα γιατι ειχα λιγο ανεβασμενη καταναλωση αυτες τις μερες..... πηρα 2 κιλα απο τις διακοπες τα κοψιδια και τις μπυρες ααααχαχαχαχαχαχα. -
Ξεχασα να γραψω την φωτο την εβαλα για να δειτε το καραβακι τερμα πανω και το στροφομετρο
Kia XCeed - crossover