-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Αν ποτέ επανέλθω θα είναι για πραγματικό BMWΠραγματικές BMW σήμερα είναι μόνον οι Alfa Romeo...
With new players in the game, BMW must examine how and why the competition has surpassed its 3 Series in ways implausible a few years ago. To us, the Alfa Romeo Giulia is simply a better driver's car. The Alfa is 'the best, most satisfying, most visceral sport sedan—even in this lower-rung version,' Reynolds said. 'It's the modern 3 Series.'
https://www.motortrend.com/cars/alfa-ro ... ison-test/ -
Ναι συμφωνώ ιδίως για τη Giulia [emoji177]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ διαφωνώ αλλά γούστα είναι αυτά (αλλά μάλλον διαφωνεί και το 95% των αγοραστών της κατηγορίας!!)...δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω ποτέ Giulia αντί για 3αρα, εκτός εαν κόστιζε τα μισά λεφτά. Η Giulia σίγουρα υπερτερεί σε κάποια σημεία (λέμε τώρα...στο όριο ίσως) αλλά σύνολικά η νεά 3άρα είναι καλύτερο αυτοκίνητο.
-
Φάνη ξέρεις ότι έχω/είχα 3άρα σοβαρή (πιο σοβαρή ήταν μόνο η αντίστοιχη Μ), αλλά διαφωνώ κάθετα σε αυτό που λες και διαφωνεί και όλη η δημοσιογραφική κοινότητα. Η Giulia είναι η καλύτερη-πιο σπορ μεσαία μπερλίνα. Πως να το κάνουμε τώρα;
-
Η Giulia είναι η πιο σπορ μπερλίνα. Ας συμφωνήσουμε εκεί και μεταξύ μας και με τον αυτοκινητιστικό τύπο.
Μάλλον δεν είναι όμως η συνολικά καλύτερη μπερλίνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τον αυτοκινητιστικό τύπο.
Εξάλλου για το 99% των αγοραστών της κατηγορίας, ο σπορ χαρακτήρας δεν είναι το μόνο ζητούμενο. Και για ένα μεγάλο ποσοστό, δεν είναι καν ζητούμενο.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Μάλλον δεν είναι όμως η συνολικά καλύτερη μπερλίνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τον αυτοκινητιστικό τύπο.Σε τι υπολείπεται;
Αν θες σπορ ---> Giulia.
Αν θες άνετη ---> C class -
Όσο κι αν υπάρχει μια γενική απέχθεια μέσα στο forum για το group VAG, τα περισσότερα ξένα τεστ που έχω διαβάσει /δε, έδιναν το Α4 ως το πιο ολοκληρωμένο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλλον δεν είναι όμως η συνολικά καλύτερη μπερλίνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τον αυτοκινητιστικό τύπο.
Σε τι υπολείπεται;
Σε πρακτικότητα, σε ποιότητα έναντι του premium ανταγωνισμού, σε άνεση, σε ποικιλία κινητήρων, σε ποικιλία αμαξωμάτων, σε χώρους. Κάποια από αυτά που έχω διαβάσει.
Κατά τ' άλλα έχοντας οδηγήσει την 2.2 diesel ενός φίλου, θα συμφωνήσω ότι σε οδηγική αίσθηση σκίζει.
-
Θα ήθελα να μιλήσουμε σοβαρά (όσο και αν μου φαίνεται δύσκολο να μιλήσω σοβαρά για Audi...).
Δεν έχω δει ούτε 1 σοβαρό τεστ που βγάζει πρώτο το Audi.Αντιθέτως: https://www.autocar.co.uk/car-news/feat ... ot-and-kia
Ποιος άνθρωπος που ξέρει να οδηγεί, θα οδηγήσει Α4 και Giulia και θα επιλέξει το Audi?
-
Εγώ έχω δει.
Αυτά κάνουν με ένα πολύ γρήγορο γκουγκλάρισμα;
https://www.carmag.co.za/car-reviews/ro ... -s-tronic/
https://www.carwow.co.uk/blog/alfa-rome ... group-test -
Θέλω να γνωρίσω αυτούς τους δοκιμαστές και πιο πολύ θέλω να τους δω να οδηγούν...
-
Μου αρέσει η σιγουριά σου, ότι εσύ μόνο κατέχεις την αυτοκινητιστική σοφία και την οδηγική δεινότητα, ενώ αυτοί είναι ξεπουλημένα ατάλαντα πουλητάρια...
Επίσης με εκπλήσσει η επιμονή σου να πρέπει όλοι να δουν μονοδιάστατα το αυτοκίνητο, ως μηχανή οδηγικής ευχαρίστησης, απαξιώνοντας στη συνολική αξιολόγηση του όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του.
-
Φάνη ξέρεις ότι έχω/είχα 3άρα σοβαρή (πιο σοβαρή ήταν μόνο η αντίστοιχη Μ), αλλά διαφωνώ κάθετα σε αυτό που λες και διαφωνεί και όλη η δημοσιογραφική κοινότητα. Η Giulia είναι η καλύτερη-πιο σπορ μεσαία μπερλίνα. Πως να το κάνουμε τώρα;- Υπήρχε και η 335 πριν την //Μ.
- Πιο σπορ ειναι η Τζούλια απο την 3αρα, διχως καμια αμφιβολία.
- Εγω μιλησα ομως για συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο, οπου εκει μετρανε 10δες λεπτομερειες. Και μιλαω για τη νεα 3αρα...2 γενεις μετα απο την e90/92 και σαφως πιο συγχρονη απο την Τζούλια.
-
Επίσης με εκπλήσσει η επιμονή σου να πρέπει όλοι να δουν μονοδιάστατα το αυτοκίνητο, ως μηχανή οδηγικής ευχαρίστησης, απαξιώνοντας στη συνολική αξιολόγηση του όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του.Όταν μιλάμε για μηχανήματα οδήγησης, αυτός δεν είναι ο σκοπός;
Ποια άλλα χαρακτηριστικά; Ο σκοπός ενός αυτοκινήτου είναι να πηγαίνει καλά στον δρόμο. Το μόνο άλλο χαρακτηριστικό του είναι να πηγαίνει ακούραστα/αθόρυβα. Όταν φτάσω 80 χρονών θα το κοιτάω κι αυτό...
Α, κάτι τελευταίο: Αξιοπιστία. Οπότε όλοι μόνο Mazda.- Υπήρχε και η 335 πριν την //Μ.
Ναι, αλλά η διαφορά ήταν μικρή στις επιδόσεις και χάνονταν η ατμοσφαιρική μαγεία.
- Εγω μιλησα ομως για συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο, οπου εκει μετρανε 10δες λεπτομερειες. Και μιλαω για τη νεα 3αρα...2 γενεις μετα απο την e90/92 και σαφως πιο συγχρονη απο την Τζούλια.
Το τεστ που έβαλα ήταν μεταξύ νεας 3άρας και Τζούλια.
Ειλικρινά θέλω να ακούσω τι καλύτερο έχει η BMW. Γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι... Προσωπικά με πειράζει που η BMW έγινε Audi και δεν είναι η καλύτερη οδηγικά. Είναι 3η πλέον μετά από 1) Alfa και 2) Jaguar. -
Επίσης με εκπλήσσει η επιμονή σου να πρέπει όλοι να δουν μονοδιάστατα το αυτοκίνητο, ως μηχανή οδηγικής ευχαρίστησης, απαξιώνοντας στη συνολική αξιολόγηση του όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του.
Όταν μιλάμε για μηχανήματα οδήγησης, αυτός δεν είναι ο σκοπός;
Ποια άλλα χαρακτηριστικά; Ο σκοπός ενός αυτοκινήτου είναι να πηγαίνει καλά στον δρόμο. Το μόνο άλλο χαρακτηριστικό του είναι να πηγαίνει ακούραστα/αθόρυβα. Όταν φτάσω 80 χρονών θα το κοιτάω κι αυτό...Έλα πες την αλήθεια, μας τρολάρεις, ε;
Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι η προσωπική σου μονοσήμαντη άποψη μπορεί να αποτελεί την οικουμενική αλήθεια που όλοι οφείλουν να ασπαστούν...
Ειδικά όταν μιλάμε για μπερλίνες (και όχι π. χ. για supercars) δηλαδή για τα κατεξοχήν οικογενειακά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Κι επιμένεις να τις αξιολογείς μόνο ως μηχανήματα οδήγησης.Μιλαμε για τον ορισμό του κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Πραγματικά πολύ ελιτίστικη οπτική από έναν κομμουνιστή...
Όσο για τη διαφορά μεταξύ Ε92 330i και 335i, είναι σημαντική σε εργοστασιακή μορφή και γίνεται αβυσσαλέα όταν μπουν στο παιχνίδι οι βελτιώσεις.
Ατμοσφαιρική μαγεία και όνειρα γλυκά...
Ή αλλιώς όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια! -
Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι η προσωπική σου μονοσήμαντη άποψη μπορεί να αποτελεί την οικουμενική αλήθεια που όλοι οφείλουν να ασπαστούν...
Ειδικά όταν μιλάμε για μπερλίνες (και όχι π. χ. για supercars) δηλαδή για τα κατεξοχήν οικογενειακά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Κι επιμένεις να τις αξιολογείς μόνο ως μηχανήματα οδήγησης.Δεν θυμάμαι να απαίτησα κάτι τέτοιο από τους συνομιλητές μου.
Προσωπική μου άποψη είναι η οδηγοκεντρικότητα και έτσι κρίνω όλα τα αυτοκίνητα, από minis μέχρι limos.
Για μένα αυτό είναι τα αυτοκίνητα, μηχανήματα οδήγησης. Αλλιώς θα ήταν κάρα... -
Όταν μιλάμε για μηχανήματα οδήγησης, αυτός δεν είναι ο σκοπός; .
Υποθέτω όσον αφορά κινητα τηλέφωνα θα εχεις κανα πιουριστ Nokia για να εχει καλό σήμα
-
Ειλικρινά θέλω να ακούσω τι καλύτερο έχει η BMW. Γιατί εγώ δεν βλέπω κάτι...- Ποιότητα κύλισης
- Άνεση
- Εσωτερικό
- Εξωτερική σχεδίαση (η Τζούλια δυστυχώς μοιάζει με Audi...μέφα σφάλμα της Αλφα αυτό)
- Εξοπλισμός και δυνατότητα εξατομίκευσης
- Overall & all around χαρακτήρας και ότι αποκλειστικά στοχευμένη στην απόλυτη οδήγηση
- Περισσότεροι διαθέσιμοι κινητήρες
- Ποιότητα κατασκευής
Συμφωνώ ότι για να κάνω ανάβαση Πηλίου η Τζούλια είναι καλύτερη...αλλά αυτό ένας οικογενειάρχης θα το κάνει 1-2 φορές τον χρόνο? Στην καθημερινότητά του όμως (π.χ. κίνσηση στην κηφισίας, 1 ώρα για να κάνεις 20 χλμ, ταξίδι κλπ.), τα προτερήματα της BMW είναι πιο σημαντικά. Η Τζούλια είναι λίγο μονοδιάσταση, η BMW είναι πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Εαν κρίνεις ένα αυτοκίνητο μόνο από την οδηγική απόλαυση η Τζούλια κερδίζει...αλλά ένα οικογενειάρχης που δίνει €50-50-80.000 για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο δεν κοιτάει μόνο αυτό...δεν έχει την 'πολυτέλεια' να το κάνει.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το C-HR πλησιάζει! Μάλλον από βδομάδα θα πέσει η παραγγελία αν όλα πάνε καλά
Τι μόνο που μένει είναι να να δούμε αν θα είναι τελικά βενζίνη ή με κάποιο τρόπο καταφέρουμε να πάμε στο υβριδικοΜε το καλό Σπύρο. Ποια έκδοση CENTER or CULT?
Προσπάθησε για το υβριδικό....δεν θα το μετανοιώσεις!! Αντίθετα, πιστεύω ότι θα μετανοίωσεις εαν δεν πάρεις το υβριδικό (προσωπική άποψη...ξέρω ότι εμένα θα με έτρωγε!), τόσο σε θέμα ευκολίας (ειδικά στην πόλη) όσο και κόστους μετακίνησης και τελών.
Έχοντας οδηγήσει και το βενζίνης και το υβριδικό για μένα μονόδρομος θα ήταν το βενζίνης. Αν είχε και 150, 160hp στα 1200 κυβικά ήδη θα το είχα πάρει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
για μένα μονόδρομος θα ήταν το βενζίνης. Αν είχε και 150, 160hp στα 1200 κυβικά ήδη θα το είχα πάρει.Με 160 άλογα και εγώ το βενζίνης θα προτιμούσα... Αλλά όχι με τα 116 και το χειροκίνητο.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ Χ3...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?