-
Τεράστιο ενδιαφέρον...
Οποτε μπορέσεις άνοιξε θέμα και ανέλυσε λίγο το ψάξιμο σου και τις τιμές. Είναι πολύ ενδιαφέρον.
-
μετα θα πάει και για μια ηχομόνωση σε πόρτες DYNAMAT καθώς πάσχει εκεί το αυτοκίνητο . Γυρω στα 270 υπολογίζω και τέλος θα είναι έτοιμο οπως το θέλω.
-
μετα θα πάει και για μια ηχομόνωση σε πόρτες DYNAMAT καθώς πάσχει εκεί το αυτοκίνητο . Γυρω στα 270 υπολογίζω και τέλος θα είναι έτοιμο οπως το θέλω.
πολυ ωραια, κρατησε μας ενημερους με εντυπωσεις κτλ.
-
Λοιπόν.... Θα βγάλεις φωτογραφίες και κοστολογια τα πάντα όλα. Είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που λες
Και εγω σκέφτομαι για dynamat στις πόρτες. Το μόνο που φοβάμαι είναι το απότομο χέρι οποίου τα περάσει. Δνε θέλω ούτε γρατζουνιές ούτε τζόγους.
-
Oταν βαλεις το PPF στειλε μου αν θελεις ενα email που το εβαλες και αν εισαι ευχαριστημενος απο την εγκατασταση. Θεωρω πολυ καλη επενδυση παρα το κοστος θα σε σωσει απο αρκετη ταλαιπωρια στο μελλον. Αλλα βεβαια θελεις και καλο κλειστο γκαραζ.
-
Αυτό με την extra ηχομόνωση καλό φαίνεται, αλλά πόσο βάρος προσθέτει στο αμάξι; Kαι δε θα χάσεις λίγο και τον πορωτικό ήχο του ST;
-
Λοιπόν.... Θα βγάλεις φωτογραφίες και κοστολογια τα πάντα όλα. Είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που λες
Και εγω σκέφτομαι για dynamat στις πόρτες. Το μόνο που φοβάμαι είναι το απότομο χέρι οποίου τα περάσει. Δνε θέλω ούτε γρατζουνιές ούτε τζόγους.
κατι θα κάνουμε κατσε να το πάρω με το καλο και βλέπουμε.
εχω δει φωτό σε πολύ επαγγελματίες που το έχουν κάνει σε αλλα puma και μαλλον εκεί θα το πάω και γω γιατι εχεις απόλυτο δικιο αυτό με φοβίζει και μενα.
-
Oταν βαλεις το PPF στειλε μου αν θελεις ενα email που το εβαλες και αν εισαι ευχαριστημενος απο την εγκατασταση. Θεωρω πολυ καλη επενδυση παρα το κοστος θα σε σωσει απο αρκετη ταλαιπωρια στο μελλον. Αλλα βεβαια θελεις και καλο κλειστο γκαραζ.
αφου θα το κάνω θα σας πω εντυπώσεις πρώτα και μετα εννοείται όποιος θελει αν ενδιαφέρεται του στελνω email
-
cirus wrote:
Αυτό με την extra ηχομόνωση καλό φαίνεται, αλλά πόσο βάρος προσθέτει στο αμάξι; Kαι δε θα χάσεις λίγο και τον πορωτικό ήχο του ST;
Το έξτρα βάρος είναι απειροελάχιστο δεν είναι καθόλου βαριά τα ηχομονωτικά. Για τον ήχο από εξάτμιση έχω ενα μικρο ενδοιασμό αλλα δεν θα μονώσω πίσω (πορτ παγκαζ) , εξαλου όποτε θέλω ανοιγω λίγο παραθυρα. Θα με ξενερώσει πολύ περισσότερο να έχω δώσει τόσα χρήματα για ενα αυτοκίνητο και σε ένα ταξίδι σε βαρετο αυτοκινητόδρομο χωρίς στροφές που δεν σε νοιαζει ο ήχος απο εξατμιση να εχει αεροδυναμικούς θορύβους από καθρέφτες (ααα ρε FORD τις δικες σου τσιπιες παω να μαζεψω)
-
Ωπα!!! Ο αεροδυναμικος θόρυβος από τον καθρέφτη δεν πιστεύω να κοπεί με dyanamtbστην πόρτα. Αυτός ο θόρυβος υπάρχει λόγω σχεδίασης. Δεν μπορεί να μονωθει
Στις πόρτες θα κόψει το 'χρρρρρ' από την κύλιση των ελαστικών.
-
Ωπα!!! Ο αεροδυναμικος θόρυβος από τον καθρέφτη δεν πιστεύω να κοπεί με dyanamtbστην πόρτα. Αυτός ο θόρυβος υπάρχει λόγω σχεδίασης. Δεν μπορεί να μονωθει
Στις πόρτες θα κόψει το 'χρρρρρ' από την κύλιση των ελαστικών.
Οτι κόψει καλό είναι, θα δείξει. είπα εγω θα τα βάλω έτσι και αλλιως και μετα θα σας γράψω εντυπώσεις. Μπορει να έχεις δίκιο για τους καθρέφτες δεν ξέρω δεν είμαι ειδικός. Ασε να τα πληρώκω εγω και μετα να ξέρει κάποιος τι κοβει τι δεν κόβει ώστε να παει ποιο safe και να κρίνει αν αξίζει να τα πληρώσει ή όχι.
-
Η εγκατάσταση ppf σε ολόκληρο τον εμπρός προφυλακτήρα, με καλό υλικό όπως πχ Xpel, κοστίζει περισσότερο από το να βαφτεί ξανά ο προφυλακτήρας. Παρ όλα αυτά το υλικό είναι καταπληκτικό και έχει και ιδιότητες self healing.
Το αν αξίζει σε απλό αυτοκίνητο είναι στην κρίση του κάθε ιδιοκτήτη να το αποφασίσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως η δική μου γνώμη είναι πως τουλάχιστον για τα φανάρια είναι αναγκαίο!
Το κόστος της κεραμικής για όλο το αυτοκίνητο που αναφέρεις είναι υπερβολικά μικρό! Ίσως σου έκαναν τιμή πακέτου λόγω των υπολοίπων. Τι υλικό θα χρησιμοποιήσουν για την κεραμική επίστρωση;
-
Ο βασικος θορυβος που ακουσα εγω μετα τα 110-120 ειναι απο τους καθρεπτες. Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι εκει.
-
Ο βασικος θορυβος που ακουσα εγω μετα τα 110-120 ειναι απο τους καθρεπτες. Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι εκει.
έχει και θόρυβο κύλισης. για τους καθρέπτες μπορεί και να μην κόβει. όπως προείπα θα σας γράψω μετα την εγκατάσταση εντυπωσεις.Ετσι αυθαίρετα δεν γνωρίζω δεν απαντω
-
Η εγκατάσταση ppf σε ολόκληρο τον εμπρός προφυλακτήρα, με καλό υλικό όπως πχ Xpel, κοστίζει περισσότερο από το να βαφτεί ξανά ο προφυλακτήρας. Παρ όλα αυτά το υλικό είναι καταπληκτικό και έχει και ιδιότητες self healing.
Το αν αξίζει σε απλό αυτοκίνητο είναι στην κρίση του κάθε ιδιοκτήτη να το αποφασίσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως η δική μου γνώμη είναι πως τουλάχιστον για τα φανάρια είναι αναγκαίο!
Το κόστος της κεραμικής για όλο το αυτοκίνητο που αναφέρεις είναι υπερβολικά μικρό! Ίσως σου έκαναν τιμή πακέτου λόγω των υπολοίπων. Τι υλικό θα χρησιμοποιήσουν για την κεραμική επίστρωση;
ετσι όπως τα λες είναι ο καθένας ξέρει
Ειναι πολύ μικρό γιατί εκει μου έβαλε τις εκπτώσεις για όλο το πακέτο ( δεν μου έκανε εκπτωση στα ppf)
Labocosmtetica (SAM + HPC) Ceramic Coatings
αυτο πρέπει να είναι:
https://www.labocosmetica.com/kit-coating-sam-hpc-high-hydrophobic-nano-ceramic-shield.html
Φιλε Δημήτρη δεν είμαι ειδικός ότι γνωρίζεις παραπάνω παρακαλώ γράψε, το εκτιμώ και σε ευχαριστω
-
.SPIROS. wrote:
έχει και θόρυβο κύλισης. για τους καθρέπτες μπορεί και να μην κόβει. όπως προείπα θα σας γράψω μετα την εγκατάσταση εντυπωσεις.Ετσι αυθαίρετα δεν γνωρίζω δεν απαντω
το ST που εχει αλλους τροχους/ελαστικα ισως ειναι πιο εντονο εκει που λες. Παρτο με το καλο και βλεπεις!
-
κατι αλλο που θυμηθηκα τωρα. Σε αυτο που οδηγησα δεν ειχε ενδειξη της θερμοκρασιας του κλιματισμου πανω στον περιστροφικο διακοπτη που την ρυθμιζεις. Το κατηργησαν ή ειχε καει η οθονη σε αυτο που οδηγησα;
-
κατι αλλο που θυμηθηκα τωρα. Σε αυτο που οδηγησα δεν ειχε ενδειξη της θερμοκρασιας του κλιματισμου πανω στον περιστροφικο διακοπτη που την ρυθμιζεις. Το κατηργησαν ή ειχε καει η οθονη σε αυτο που οδηγησα;
Την έχουν καταργήσει, ήταν στο 'πακέτο' αλλαγών με τα ταμπούρα, το ηχομονωτικό παρμπρίζ (στην ST Line) και κάποια άλλα πράγματα που αφαιρέθηκαν.
-
Πες τιμές όταν το βάλεις και πόσο βγαίνει για όλο το αμάξωμα.
Αααα ρε συ μαυρο. Θα σκονιζεται. Και Ford και μαύρο;;; ελεος
PPF – FULL FRONT END – 950€
Ζελατίνες μαύρες – WINDOW FILM ( ΑΠΟ 250€ ΣΤΑ 120€)
FULL CERAMIC – ( ΑΠΟ 450€ ΣΤΑ 250€ ) – ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ DEEP CLEANING, ΑΠΟΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕ ΠΗΛΟ, ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ, CERAMIC ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΔΩΡΟ
ΣΥΝΟΛΟ 1320 αυτά που εχω διαλέξει
PPF Full Cover (STEK DynoShield) - 2350€ νταξει και το FULL FRONT πανακριβο είναι αλλά αυτό είναι απλησίαστο για μενα τουλάχιστον
Προφανώς υπάρχουν και φτηνότερα αυτά είναι που διάλεξα εγώ (υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε ποιότητα PPF και αντίστοιχα και τιμών)
-
Η overall τιμή που έχεις πάρει είναι απίστευτα καλή. Αυτό που με φοβίζει είναι πως δεν ξέρω τα συγκεκριμένα brands. Ούτε του PPF ούτε του κεραμικού. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν είναι ποιοτικά - απλά δεν τα γνωρίζω εγώ. Ούτε εγώ είμαι ειδικός αλλά έχω ψαχτεί αρκετά ως καταναλωτής για το δικό μου.
Σου προτείνω πάντως να κάνεις μια έρευνα αγοράς και να πάρεις προσφορές και από άλλα μαγαζιά. Οι επαγγελματίες λογικά θα είναι έτοιμοι να σου δείξουν παραδείγματα της δουλειάς τους, καθώς και των ιδιοτήτων των υλικών, για να σχηματίσεις και εσύ μια άποψη πρακτική.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό να σου αναφέρω συγκεκριμένες μάρκες για να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αν κατευθυνθείς προς τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, το κόστος θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο.
Ford Puma 2019