-
Ευχομαι στο επομενο αμαξι σου μια 7άδα ηχεία της Seas συμπεριλαμβανομενου του sub.
-
Ευχαριστώ για την ευχή.
Και αν θες μπορώ να ζητησω από τώρα 'συγνώμη'!
Βρε ας αξιωθώ να αγοράσω καλό αυτοκινητο, premium και ξεχωριστο με τέτοιον ήχο...και σε όλους θα σας ζητώ κάθε μέρα 'συγνωμη'
-
Απο καρδιας. Για τους οχτρους μας vifa
-
Για να ξεφυγουμε απο το θεμα των 3 τελευταιων σελιδων, εγω εχω να πω 3 πραγματακια που παρατηρησα :
-
ως δια μαγειας το 125 mhev stline επεσε στα 121gr co2 συμφωνα με το διαμορφωτη οποτε πλεον δεν πληρωνει τελη.
-
το 7ταχυτο αυτοματο πανακριβο
-
σε τεστ του autotriti με ρεαλιστικα νουμερα για αλλους κατασκευαστες, το βγαζει πολυ φειδωλο το 125 mhev ακομα και μεσα στην κινηση της πολης....5.7λτ
Να το πιστεψουμε? Too good to be true φαινεται για ψευτιυβριδικο.
-
-
To ότι το συγκεκριμένο σάιτ έχει σε μόνιμη βάση ένα μοντέλο της Φορντ σε παρουσία κάθε μέρα δεν σου κάνει εντύπωση;
Οι τύποι δουλεύουν Φορντ και πεζω μαζί και εναλλάξ μόνιμα εδώ και πολλούς μήνες.
-
Παιδια είδα δοκιμη ιταλικού εντύπου και το mhev fiesta πέρασε σε οικονομια το swift mhev και ήταν πολύ κοντά στα full hybrid.
Έπαθα σοκ! Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στη Ford. Το καλύτερο mhev σύστημα.
Το γεγονός ότι ο ηλεκτροκινητηρας έχει δυνατότητα περιστροφης σε στροφές παράλληλες με τον κοφτη του αυτοκινήτου, μάλλον το κάνουν ιδιαιτέρως οικονομικό ως σύνολο.
Στα υπολοιπα mhev που μπορεί να προσφέρουν τα ίδια κιλα ηλ. ροπης με τα Ford (όπως τα suzuki) δηλαδή 5,5 κιλα ροπης δεν συμβαίνει αυτό. Δηλαδή ως ένα ύψος στροφών λειτουργεί επικουρικά το σύστημα, κυρίως χαμηλές π.χ μεχρι τις 3.000 σ.α.λ και ετσι υπάρχει φάσμα λειτοργιας του βενζινοκινητηρα που δεν συμβάλει το ηλ. μοτερ πάρα μόνο φορτιζει τη μπαταρία.
Αν τα κινήσεις μονο μέσα στην πόλη, και πάλι τό Swift φανταζομαι θα κερδίσει κάθε αντίπαλο στο τομέα της καταναλωσης. Αν όμως τα δοκιμάσεις σε μικτη διαδρομή το fiesta βγαίνει μπροστά.
-
- το 7ταχυτο αυτοματο πανακριβο
Συμφωνώ 100%. Το είχα στο τοπ 3 των επιλογών μου, ώς το πιο όμορφο της κατηγορίας (και όχι μόνο, το βρίσκω απίστευτο σχεδιαστικά), αλλά €28.000 δεν δίνω για Puma.
-
Γιατί 23500 που θέλει το stline 1.0 155 θεωρούνται λίγα για το πιο στενάχωρο b suv?
-
Γιατί 23500 που θέλει το stline 1.0 155 θεωρούνται λίγα για το πιο στενάχωρο b suv?
Τουλαχιστον εκει παιρνεις καποια αλογακια και το κρινεις πιο επιεικως. Στις αλλες εκδοσεις φαινεται ακριβο...
Νομιζω χανει και απο το γεγονος οτι δεν εχει καποια πιο αρχικη εκδοση.
Σε καθε περιπτωση μονο η stline 125 mhev manual βγαζει νοημα οικονομοτεχνικα τωρα που δεν εχει και τελη.
-
Ανάλογα τα γούστα και το τί ψάχνει ο καθένας... Ενδεικτικά με τα ίδια ακριβώς λεφτά παίρνεις και Focus Active 1.0 155
-
Για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν οι χώροι (όπως εμένα π.χ. μου είναι παντελώς αδιάφοροι), ναι είναι μια χαρά τιμή. Γιατί είναι πανέμορφο, ωραίο στον δρόμο και με καλό εξοπλισμό. Το Puma δεν το αγοράζεις για τοςυ χώρους (αν και είναι ΟΚ), άλλα είναι τα καλά του.
-
Επισης, προφανως οι τσιμπιμενες τιμες οφειλονται και στο 1% επιτοκιο. Καπου πρεπει να αποσβεσουν. Εις βαρος βεβαια οποιου οληρωνει μετρητα.
-
Tkin73 wrote:
Ανάλογα τα γούστα και το τί ψάχνει ο καθένας... Ενδεικτικά με τα ίδια ακριβώς λεφτά παίρνεις και Focus Active 1.0 155
Καλά εννοείται ότι σε αυτά τα λεφτά πας στο φοκους να πηγαίνει άνετα ο κόσμος μέσα και όχι μόνο οι δύο μπροστά και έχει φυσικά και άλλο πάτημα στον δρόμο.
-
Επισης, προφανως οι τσιμπιμενες τιμες οφειλονται και στο 1% επιτοκιο. Καπου πρεπει να αποσβεσουν. Εις βαρος βεβαια οποιου οληρωνει μετρητα.
Ισχύει χαμηλό επιτόκιο ψηλότερη αρχική τιμή αλλά τελικά στην σούμα τα Φορντ βγαίνουν φθηνότερα όταν οι άλλοι παίζουν με 8.5% επιτόκιο και όταν πας σε 84 δόσεις σε 25Κ αξία αμαξιού το φοκους πχ βγαίνει φθηνότερο από το Λεόν και ας ξεκινά από 2-3 χιλιάδες πάνω αρχική τιμή , μέχρι και από το τιπο κρος 1.6 130 βγαίνει φθηνότερο το ακτιβ με αντίστοιχους εξοπλισμούς παρότι το Φίατ ξεκινά από μετρητοίς κάτω από 23 ( φουλ εξοπλισμό) και το ακτιβ 120 ντίζελ από τα 27 τελικά το φοκους βγαίνει φθηνότερο με δόσεις.
-
Καλά εννοείται ότι σε αυτά τα λεφτά πας στο φοκους να πηγαίνει άνετα ο κόσμος μέσα και όχι μόνο οι δύο μπροστά και έχει φυσικά και άλλο πάτημα στον δρόμο.
Πολύ καλύτερο αυτοκίνητο το Focus από το Puma. Αλλά η μόδα και η εξωτερική εμφάνιση υπερτερούν τελικά και η πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών Focus, μόλις μπουν στην έκθεση αλλάζουν γνώμη και τελικά αγοράζουν το Puma.
-
Κοίταξε παίζει αυτό. Και φταίει και το φοκους που θα μπορούσε για το μήκος του να είχε 410-420λτ χώρο αποσκευών και εκεί δεν θα έχανε τόσο κόσμο προς πούμα.
Τώρα έρχεται ο άλλος για φοκους του λέει έλα να δεις το πούμα που είναι ψηλό σουβ της μόδας και έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών! Οπότε ο άλλος σου λέει ώπα εδώ είμαστε ίδια τιμή και μια βαλίτσα παραπάνω και μοδάτο και μουρατο και μπαίνω ατσαλακωτος. Τώρα για τον χώρο πίσω και την γενική στεναδουρα άλλοι δεν το προσέχουν , άλλοι δεν τους νοιάζει και άλλοι δεν τον έχουν ανάγκη.
Φυσικά αν κάνεις και τα δύο αμάξια τεστ ντραιβ η διαφορά στο περπάτημα είναι μεγάλη αλλά και αυτό λίγοι το βλέπουν γιατί λίγοι κάνουν και τα δύο αμάξια βόλτα.
-
Φυσικά αν κάνεις και τα δύο αμάξια τεστ ντραιβ η διαφορά στο περπάτημα είναι μεγάλη αλλά και αυτό λίγοι το βλέπουν γιατί λίγοι κάνουν και τα δύο αμάξια βόλτα.
Και να τα κάνουν, μπορεί α) να μην καταλάβουν διαφορά ή/και β) να μην τους ενδιαφέρει. Ακόμα και εδώ (που θεωρητικά ασχολούμαστε με πιο αυτοκινητιστικά κριτήρια) άνθρωποι σου λένε δεν με νοιάζει ο ημιάκαμπτος, εγώ θέλω 3d οθόνη!
-
και στο πούμα δεν χωρά ο κόσμος παρότι πουλά πολύ καλά....
Εντάξει, αυτό είναι σχετικό και υποκειμενικό. Μια χαρά χωράει και 3μηελή και 4μελή οικογένεια (με τον Μ.Ο. της Ελληνικής οικογένειας) στο Puma. Για εμένα π.χ. είναι σούπερ άνετο (για τις δικές μας ανάγκες), δεν χρειάζομαι περισσότερους χώρους. Αλλά θα προτιμούσα το Φόκους (ειδικά στις €28.000), που είναι συνολικά ένα αρκετά (έως και πολύ!) καλύτερο αυτοκίνητο.
-
Tkin73 wrote:
Και να τα κάνουν, μπορεί α) να μην καταλάβουν διαφορά ή/και β) να μην τους ενδιαφέρει. Ακόμα και εδώ (που θεωρητικά ασχολούμαστε με πιο αυτοκινητιστικά κριτήρια) άνθρωποι σου λένε δεν με νοιάζει ο ημιάκαμπτος, εγώ θέλω 3d οθόνη!
Ποιός το λέει αυτό ρε Φάνη; Κάνεις δεν το έχει πει και έχω διαβάσει όλα τα σχόλια που αφορούν Β suv, απλά αν στο προσφέρει σαν εξοπλιστικό πακέτο το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει γιατί να μην το πάρεις; Ειδικά τότε που διάλεγα εγώ, η Allure με την Active είχαν πολύ μεγάλες διαφορές σε εξοπλισμό. Δεν με χάλαγε και η Active βέβαια, τα βασικά θετικά του αυτοκινήτου τα παίρνεις, αλλά δεν με χάλασε ούτε η Allure αφού μέσα κυρίως είναι πολύ περισσότερο upmarket.
Ο ημιακαμπτος επίσης έχει γίνει mainstream σχεδόν στα πάντα, εδώ στο Puma δεν έχει βασικά δισκόφρενα, αυτό είναι πολύ σοβαρότερος λόγος για μερικούς - και το έχουν εκφράσει - για αγορά B suv αξίας 22.000+, τα βασικά δηλαδή..
-
Ποιός το λέει αυτό ρε Φάνη; Κάνεις δεν το έχει πει και έχω διαβάσει όλα τα σχόλια που αφορούν Β suv,
Διάβασε τα ξανά και πιο προσεκτικά....
Ford Puma 2019