-
Alfa Romeo Tonale.
-
Alfa Romeo Tonale.
-
To νέο μικρό SUV της Alfa Romeo που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη ονομάζεται Tonale.Λεπτομέρειες προσεχώς!
Πηγή -
Μήπως είναι concept;
Μου κάνει εντύπωση που δεν διέρευσαν έστω κάποιες φωτο ή σχέδια ως τώρα..Πάντως αν είναι νέο μοντέλο,στην κατηγορία QQ,Karoq κ.τ.λ. με τους νέους κινητήρες firefly της Fiat,θα κάνει καλό στην AR (αν και όπως πάντα,άργησε πάλι)
-
Το δημοσίευμα αναφέρεται σε νέο μοντέλο και όχι σε concept αλλά έχω την αίσθηση πως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες!
Οψόμεθα! -
Συμφωνώ,Λεωνίδα.
Στο μεταξύ βρήκα δύο ιταλικά άρθρα:
https://www.clubalfa.it/57144-alfa-r...osta-a-ginevra
Περιληπτικά,εδώ γράφουνε πως θα παρουσιαστεί ως concept η υβριδική plug-in εκδοχή (γι αυτό υπάρχει και μια φώτο με ένα καλώδιο που κρέμεται από το σταντ της παρουσίασης)https://www.autoappassionati.it/alfa-romeo-tonale/
Εν συντομία,σ'αυτό λένε πως θα έχει μήκος περίπoυ 4,45μ. (βασισμένο στην πλατφόρμα του compass) fwd και awd (στις δυνατότερες εκδόσεις)
Αναμένουμε. -
Τέρμα τα concept από την Alfa Romeo. Ό,τι παρουσιάζεται από εδώ και πέρα θα μπορεί και να τα αγοράζει ο κόσμος.
-
-
-
-
Νομίζω πάμε για μεγάλο μπαμ...αν δεν είναι concept αφού κυκλοφορεί mule, τότε με επιλογές κινητήρα κάτω των 2 λίτρων, θα έχουμε ιδιαίτερα ενδιαδέρουσα πρόταση.
-
-
-
-
Οι άνθρωποι το έχουν. Τρεις γραμμές να τραβήξουν και ένα πανέμορφο σχήμα θα βγάλουν...
Πολύ ωραίο! -
Περισσότερα εδώ .
-
-
Ποτέ ρε σεις παιδιά έβγαλε σε παραγωγή η ΑR αμάξι σύντομα ; Και με ποσα προβλήματα ;
Η εταιρεία είναι νεκρή και δεν το ξέρει. -
Το αυτοκίνητο θα πατάει πάνω στο πάτωμα του επόμενου Renegate και το πρωτότυπο είναι πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής, οπότε δεν βρίσκω λόγω να αργήσει η παραγωγή του.
Δεν είμαι φίλος της Alfa Romeo, αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από τα πιο όμορφα της κατηγορίας. Δεν μπορώ να βρω κάποιον λόγο να μην τα πάει εξαιρετικά αν η τιμή του είναι λογική. Το μόνο ίσως που θα με ανησυχούσε θα ήταν το θέμα των χώρων.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ποτέ ρε σεις παιδιά έβγαλε σε παραγωγή η ΑR αμάξι σύντομα ; Και με ποσα προβλήματα ;
Η εταιρεία είναι νεκρή και δεν το ξέρει.Η Alfa Romeo είναι σαν την Ελλάδα. Χίλια δυο προβλήματα αλλά ποτέ δεν πεθαίνει.
Alfa Romeo Tonale