-
Καποιος που εχει επιλεξει αλλον παροχο για ρευμα εκτος ΔΕΗ κ ειναι ικανοποιημενος?
Με πηραν απο watt k volt κ μου εκαναν προσφορα για πιο χαμηλη τιμη στην κιλοβατωρα.
Τα παγια λογικα ολα ειναι ιδια κ η διαφορα οντως ειναι μονο στην κιλοβατωρα? -
Καποιος που εχει επιλεξει αλλον παροχο για ρευμα εκτος ΔΕΗ κ ειναι ικανοποιημενος?
Με πηραν απο watt k volt κ μου εκαναν προσφορα για πιο χαμηλη τιμη στην κιλοβατωρα.
Από το νέο έτος σε nrg, 30% λιγότερο η χρέωση ανα kw αν θυμάμαι καλά, το πάγιο παίζει να είναι λίγο μεγαλύτερο , για την ώρα δεν έχω εικόνα αν είναι καλύτερα ή χειρότερα, θα φανεί σε βάθος έτους. Για την ώρα απλά ενοχλητικό ότι ο λογαριασμός είναι ανά μήνα.
Φυσικά, όταν λήξει η προσφορά θα δω και αλλού, κανείς δεν επιβραβεύει τους πιστούς καταναλωτές. -
H Elpedison τούς επιβραβεύει. Πολύ ευχαριστημένος, χαμηλή χρέωση, λογαριασμός που έρχεται κάθε μήνα και πληρώνεται με αυτόματη εντολή. Συνολικό ποσό χαμηλότερο αισθητά από τη ΔΕΗ.
-
Εσείς που έχετε φύγει από την ΔΕΗ τώρα σας έρχεται ένας λογαριασμός που τα περιέχει όλα ή σας έρχεται και λογαριασμός ΔΕΗ με τις περίεργες χρεώσεις (ΕΡΤ, Δήμος κλπ...) ;
Πάντως από ένα συγκριτικό τιμών που πέτυχα σε ένα site μάλλον η Elpedison με τις εκπτώσεις που παρέχει τελικά έχει τις χαμηλότερες τιμές.
-
Ένας έρχεται, σιγά μην είχαμε δύο λογαριασμούς.
-
Ok. Ευχαριστώ.
-
Έφυγα και εγώ προ μηνών από τη ΔΕΗ και επέλεξα volterra.
Υπάρχουν διάφορες προσφορές κατά καιρούς αλλά εξαρτάται από τη χρήση που κάνει κάθε σπίτι ή επιχείρηση.Αν δεν καταναλώνεις πολλές κιλοβατώρες μηνιαίως, μην επιλέξεις πρόγραμμα με πάγιο.
Εδώ ή εδώ θα βρεις στοιχεία για να συγκρίνεις τα προγράμματα των εναλλακτικών παρόχων και φόρμες που συμπληρώνεις για να δεις τι σε συμφέρει περισσότερο να επιλέξεις σε σχέση με τη χρήση που κάνεις -
Μπήκα και εγώ στα δύο site να δω τα συγκριτικά με βάση την δική μου κατανάλωση.
Και στα δύο site η σύγκριση γίνεται με βάση κατανάλωση 4μηνου. Ποιου όμως;
Τέλος πάντων. Έβαλα την τελευταία κατανάλωση 4μηνου.Το ένα site (xe.gr) δίνει περίπου 35euro ετήσιο όφελος και το άλλο κάπου στα 78euro και τα δύο με το ίδιο πρόγραμμα Volterra. Λίγο περίεργο αυτό.
Πάντως περίμενα μεγαλύτερο ετήσιο όφελος. Ειδικά το 35euro όφελος το χρόνο μου φαίνεται πολύ λίγο.
-
Πώς γίνεται και προσφέρουν τόσοι πολλοί εναλλακτικοί χαμηλότερες (έστω και λίγο) τιμές?
Αφού από τη ΔΕΗ αγοράζουν και ρεύμα και υποδομή.
Οι 2-3 που έχουν και δική τους παραγωγή ρεύματος είναι λογικά μικρή και δεν φτάνει για να καλύψουν τη ζήτηση. -
Βαση συμφωνιας η δεη δε μπορει να δωσει χαμηλοτερη τιμη σε καταναλωτη. Το ιδιο και με τον οτε. Αν τον αφηναν θα τους εσβηνε ολους
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπήκα και εγώ στα δύο site να δω τα συγκριτικά με βάση την δική μου κατανάλωση.Και στα δύο site η σύγκριση γίνεται με βάση κατανάλωση 4μηνου. Ποιου όμως;
Τέλος πάντων. Έβαλα την τελευταία κατανάλωση 4μηνου.Το ένα site (xe.gr) δίνει περίπου 35euro ετήσιο όφελος και το άλλο κάπου στα 78euro και τα δύο με το ίδιο πρόγραμμα Volterra. Λίγο περίεργο αυτό.
Πάντως περίμενα μεγαλύτερο ετήσιο όφελος. Ειδικά το 35euro όφελος το χρόνο μου φαίνεται πολύ λίγο.
Χαχα...έχουν πλάκα αυτά τα smileys με το ''χμμ'' που δηλώνουν προβληματισμό!
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις ποιο 4μηνο να δηλώσεις διότι άλλη κατανάλωση κάνουμε π.χ. τους μήνες της άνοιξης και άλλη το καλοκαίρι που δουλεύουν full τα κλιματιστικά.Εγώ έβαλα αρχικά ως επιλογή τις κιλοβατώρες του πιο ενεργοβόρου 4μήνου της χρονιάς και έπειτα έβαλα αυτές του λιγότερο ενεργοβόρου...επομένως είχα, ας πούμε, έναν μέσο όρο.Η άλλη λύση είναι να μαζέψεις 3-4 εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, να προσθέσεις τις καταναλώσεις και μετά να κάνεις τη διαίρεση -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Βαση συμφωνιας η δεη δε μπορει να δωσει χαμηλοτερη τιμη σε καταναλωτη. Το ιδιο και με τον οτε. Αν τον αφηναν θα τους εσβηνε ολουςΔηλαδή η ΔΕΗ προσφέρει οικειοθελώς χαμηλότερη τιμή στους ανταγωνιστές της προκειμένου να της τρώνε την πελατεία?
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μπήκα και εγώ στα δύο site να δω τα συγκριτικά με βάση την δική μου κατανάλωση.
Και στα δύο site η σύγκριση γίνεται με βάση κατανάλωση 4μηνου. Ποιου όμως;
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις ποιο 4μηνο να δηλώσεις διότι άλλη κατανάλωση κάνουμε π.χ. τους μήνες της άνοιξης και άλλη το καλοκαίρι που δουλεύουν full τα κλιματιστικά.Εγώ έβαλα αρχικά ως επιλογή τις κιλοβατώρες του πιο ενεργοβόρου 4μήνου της χρονιάς και έπειτα έβαλα αυτές του λιγότερο ενεργοβόρου...επομένως είχα, ας πούμε, έναν μέσο όρο.Η άλλη λύση είναι να μαζέψεις 3-4 εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, να προσθέσεις τις καταναλώσεις και μετά να κάνεις τη διαίρεσηΌχι οικιοθελως.. Ας είναι καλά τα μνημόνια..
Βαση συμφωνιας η δεη δε μπορει να δωσει χαμηλοτερη τιμη σε καταναλωτη. Το ιδιο και με τον οτε. Αν τον αφηναν θα τους εσβηνε ολους
Δηλαδή η ΔΕΗ προσφέρει οικειοθελώς χαμηλότερη τιμή στους ανταγωνιστές της προκειμένου να της τρώνε την πελατεία?
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις ποιο 4μηνο να δηλώσεις διότι άλλη κατανάλωση κάνουμε π.χ. τους μήνες της άνοιξης και άλλη το καλοκαίρι που δουλεύουν full τα κλιματιστικά.Εγώ έβαλα αρχικά ως επιλογή τις κιλοβατώρες του πιο ενεργοβόρου 4μήνου της χρονιάς και έπειτα έβαλα αυτές του λιγότερο ενεργοβόρου...επομένως είχα, ας πούμε, έναν μέσο όρο.Η άλλη λύση είναι να μαζέψεις 3-4 εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, να προσθέσεις τις καταναλώσεις και μετά να κάνεις τη διαίρεσηΠράγματι προβληματίστηκα...
Έκανα αυτά που λες. Μικρές οι διαφοροποιήσεις.
Έβαλα και το μέσο όρο των KW των 4 εκκαθαριστικών του έτους, μία από τα ίδια.Στην δική μου περίπτωση στην καλύτερη περίπτωση το όφελος είναι 80euro το έτος.
Δεν τα λες και λίγα. -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Όχι οικιοθελως.. Ας είναι καλά τα μνημόνια..Οπότε προφανώς την υποχρεώνουν να το κάνει ώστε να απαξιώνεται ταχύτερα για να ξεπουληθεί φτηνότερα στον ξένο ιδιώτη.
Και λογικά μετά θα ξεκινήσει το πάρτυ. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πράγματι προβληματίστηκα...
Έκανα αυτά που λες. Μικρές οι διαφοροποιήσεις.
Έβαλα και το μέσο όρο των KW των 4 εκκαθαριστικών του έτους, μία από τα ίδια.Στην δική μου περίπτωση στην καλύτερη περίπτωση το όφελος είναι 80euro το έτος.
Δεν τα λες και λίγα.Ε ναι, κάπου εκεί βγαίνει...από 6 μέχρι 10 € το μήνα.Αρκεί φυσικά να πληρώνεις εμπρόθεσμα.
Αν δηλώσεις ότι θέλεις να πληρώνεις με πάγια εντολή, δε σου ζητάει εγγύηση αλλά εγώ δεν το επέλεξα διότι θέλω να πληρώνω εγώ.Και όντως μέσα στους πρώτους μήνες, αυτός που ήρθε να κάνει καταμέτρηση(συνεργάτες της ΔΕΔΔΗΕ, αν δεν κάνω λάθος) πρόσθεσε ένα επιπλέον μηδενικό και μας ήρθε ένας εξωπραγματικός λογαριασμός τον οποίο φυσικά δεν τον πλήρωσα αλλά τους είπα να ξαναέρθουν και να μετρήσουν σωστά αυτή τη φορά. -
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες.
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Όχι οικιοθελως.. Ας είναι καλά τα μνημόνια..
Οπότε προφανώς την υποχρεώνουν να το κάνει ώστε να απαξιώνεται ταχύτερα για να ξεπουληθεί φτηνότερα στον ξένο ιδιώτη.
Και λογικά μετά θα ξεκινήσει το πάρτυ.Καπως ετσι
Παροχος Ηλεκτρικης Ενεργειας