-
Το νέο compact SUV της Skoda θα έχει μικρότερες διαστάσεις συγκριτικά με το Karoq και φέρει όνομα που ξεκινά από Κ και τελειώνει σε Q, όπως και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του!Βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και θα παρουσιαστεί επισήμως στις 5 Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης. Περισσότερα εδώ .
-
Το νέο compact SUV της Skoda θα έχει μικρότερες διαστάσεις συγκριτικά με το Karoq και φέρει όνομα που ξεκινά από Κ και τελειώνει σε Q, όπως και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του!Βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και θα παρουσιαστεί επισήμως στις 5 Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης. Περισσότερα εδώ .
-
Το νέο compact SUV της Skoda θα έχει μικρότερες διαστάσεις συγκριτικά με το Karoq και φέρει όνομα που ξεκινά από Κ και τελειώνει σε Q, όπως και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του!Βασίζεται στην MQB πλατφόρμα και θα παρουσιαστεί επισήμως στις 5 Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης.
Περισσότερα εδώ .
-
Σύμφωνα με τις διαρροές νομίζω το ευρωπαϊκό θα φέρνει σχεδιαστικά περισσότερο προς το πρωτότυπο τους VisionX και το Troc με τις διχρωμιες κλπ και όχι με την κινέζικη έκδοση.
-
Το τμήμα σχεδιασμού της Skoda δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα του Kamiq το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη.
-
Οταν η σκοντα εχει καλυτερο σχεδιασμο απο τη μαμα φαου βε
-
Κάτσε να δούμε και την πραγματική μορφή, τα σχέδια ενίοτε ξεγελούν και προκαλούν μεγάλες προσδοκίες!
-
Θα είναι σαν τα burger στον κατάλογο των mcdonalds, στην φωτογραφία είναι πλούσια και χορταστικά και τελικά στο κουτί έρχεται μια μίρλα
-
-
-
-
Αυτό που με χαλάει στο Karoq είναι η σχεδίαση στα πίσω φώτα.
Στο Kamiq το έχουν 'διορθώσει'. -
Ναι,έβαλαν τα πίσω φανάρια του Φόκους....
-
Θα πουλησει τρελα στην ελλαδα. Ολα τα εχει σωστα. Χωρους, ποιοτητα, σχεδιαση, μεγεθος εξωτερικων διαστασεων, σουβ κτλ
Απλα μετα το 208 ακομα να συνελθω. Φαινεται ηδη παλαιο το εσωτερικο του Kamiq. Φανταζομαι το ερχομενο 2008.
-
Μπροστα citroen, πισω focus, μεσα θελει φωτα για να δεις, ολα μαυρα, αν ειναι ετσι το νεανικο τοτε το γεροντιστικο πως ειναι??
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οντως με εκανες να σκεφτω πως προχωρά στον χρόνο η αίσθηση του μοντέρνου που έχει το πλατύ κοινό ως κοινή συνείδηση.
Δηλαδή πριν 5 έτη, το Kamiq, θα ήταν εκπληκτικά μοντέρνο.
-
To SUV που είναι;
Εγώ βλέπω ένα hatchback, άντε το πολύ-πολύ ένα station wagon.Τέλος πάντων. Για μένα αδιάφορο όσο δεν πάει άλλο.
-
@lap Με λιγο χρωμα ισως???
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα έρθει και σε CNG;
-
Όταν πρωτοβγήκε ο Κάκτος με αυτά τα φώτα και ακολούθησαν τα 3 και 3 αιρκρός , οι σοβαροί έλεγαν τα αμάξια γελοία .
Τώρα αυτό το σκόντα δεν έχει προσωπικότητα , αλλά παίρνει τα φώτα των μικρών σιτροέν , τα είδαμε και στο πρωτότυπο άουντι τρον , αλλά τα συνδυάζει με μία άσχημη και άκρως συντηρητική μάσκα , ενώ το υπόλοιπο είναι πολύ χειρότερο του αρόνα .Τελικά η σκόντα πέραν της οκτάβια και του σουπέρμπ , έχει θέματα προσωπικότητας . Αλλά μάλλον δεν φταίει αυτή , αλλά οι γερμανοί που φοβούνται τον εσωτερικό ανταγωνισμό .
Αντίθετα με την παρουσίαση του 5αιρκρός μπορούμε να βγάλουμε το καπέλο στους Γάλλους για το πόσο διαφορετικά είναι τα 4 μοντέλα μεταξύ τους , ενώ είναι τόσο ίδια από κάτω.
Skoda Kamiq