-
Δεν είναι 4Χ4 σε καμιά περίπτωση και ναι, βασίζεται σε λάστιχα m+s που κάνουν την δουλειά μαζί με το esp.
Αλλά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε μέρη με άμμο, λάσπη και ίσως αποφύγεις να χρειαστεί να βγεις στο κρύο και να βάλεις και αλυσίδες.
Δεν θα το εμπιστευτείς να πας σε απάτητα , εκεί που θα βλέπεις μόνο αγροτικά, και άλλα σκληροπυρηνικά τετρακίνητα.
Αλλά θα περνάς όλους τους άλλους με τ
Ψάξε στο youtube video με grip control . Πιο εύκολα θα βρεις για peugeot και ειδικά για 3008 αφού εκεί μπήκε πρώτα.
Αλλά είναι το ίδιο.
Δες τα δικά μου video από μέσα στην Περαία Θεσσαλονίκης που έριξε πέρσι τρελό χιόνι.
Από ότι βλέπω κατέβηκες την Αμπελοκήπων και έστριψες δεξιά στην Ανθέων. Όντως είχαμε φάει τρελό χιόνι και κρύο τον Δεκέμβριο του '17 - Γενάρη του '18. -18 Κελσίου κάποια βράδια...
-
Όχι ρε φίλε.
Δεν ήταν το 17-18 .
Φέτος τον χειμώνα ήταν που άρχισε να ρίχνει Παρασκευή Βράδυ και το Σάββατο είχε μέχρι το γόνατο χιόνι.
Έριξε φέτος περισσότερο στην Περαία απ΄ ότι στο κέντρο ή στην Τούμπα ή στον Έυοσμο.
Δεν ήσουν ;
-
Ήμουν, αλλά τα μπέρδεψα. Φέτος ήταν το πολύ χιόνι, το '17-'18 ήταν το ξηρό κρύο.
-
konstantinosnov wrote:
Θεωρείς ότι είναι τόσο καλύτερο το 1.6-225 είναι τόσο καλύτερο από το 1.6-180 ;(το λέω γτ στα χρήματα είναι οριακά)
Εεε ναί...εαν είναι κάποιος να πάρει το 1.6 δεν βλέπω τον λόγω να προτιμήσει το 180αρι, η διαφορά τιμής είναι αρκετά μικρή που δεν αξίζει για εμένα.
Η διαφορά είναι κοντά στα 800€;σωστά;
-
1.050 η διαφορά σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο, δηλαδή ελάχιστη (σε αυτή την τιμή) για να επιλέξει κάποιος την έκδοση με τα 180 άλογα. Η μόνη επιλογή του 180αρι που έχει λογική είναι στην χαμηλότερη εξοπλιστικά έκδοση (Be Chic) που η διαφορά τιμής είναι σημαντική γιατί δεν βγαίνει η 225 σε αυτή την έκδοση εξοπλισμού. Αλλά στην So Chic το 225αρι είναι μονόδρομος, εφόσον μιλάμε για το 1.6 βενζίνης.
-
konstantinosnov wrote:
1.050 η διαφορά σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο, δηλαδή ελάχιστη (σε αυτή την τιμή) για να επιλέξει κάποιος την έκδοση με τα 180 άλογα. Η μόνη επιλογή του 180αρι που έχει λογική είναι στην χαμηλότερη εξοπλιστικά έκδοση (Be Chic) που η διαφορά τιμής είναι σημαντική γιατί δεν βγαίνει η 225 σε αυτή την έκδοση εξοπλισμού. Αλλά στην So Chic το 225αρι είναι μονόδρομος, εφόσον μιλάμε για το 1.6 βενζίνης.
Φάνη πάω για έκδοση business συν κάποια έξτρα...
-
Για την Business δεν ξέρω, γιατί ο τιμοκατάλογος που έχω λάβει από τον πωλητή ΔΕΝ την περιλαμβάνει καθόλου. Οπότε δεν ξέρω ούτε τιμές αλλά ούτε και ποιοι κινητήρες είναι διαθέσιμοι σε αυτή την έκδοση.
-
Για την Business δεν ξέρω, γιατί ο τιμοκατάλογος που έχω λάβει από τον πωλητή ΔΕΝ την περιλαμβάνει καθόλου. Οπότε δεν ξέρω ούτε τιμές αλλά ούτε και ποιοι κινητήρες είναι διαθέσιμοι σε αυτή την έκδοση.
Πότε τον πήρες τον κατάλογο;Θα δω κ εγώ όταν πάω.εαν μου κάνουν έκπτωση κ τη έχει διαθέσιμη θα το σκεφτώ σοβαρά
-
Πότε τον πήρες τον κατάλογο;Θα δω κ εγώ όταν πάω.εαν μου κάνουν έκπτωση κ τη έχει διαθέσιμη θα το σκεφτώ σοβαρά
Μου τον έστειλαν τον Ιούνιο, μαζί με έξτρα εξοπλισμό κλπ.
-
konstantinosnov wrote:
Μου τον έστειλαν τον Ιούνιο, μαζί με έξτρα εξοπλισμό κλπ.
Οκ!!εσύ κατεληξες;έκανες παραγγελία;
-
Όχι βέβαια!!! Δεν ψάχνω αυτοκίνητο αλλά και να έψαχνα, είναι εκτός budget το DS7. Απλά μαζεύω πληροφορίες για το χόμπι μου, δηλαδή για το φόρουμ και επειδή μου αρέσουν τα αυτοκίνητα.
-
konstantinosnov wrote:
Όχι βέβαια!!! Δεν ψάχνω αυτοκίνητο αλλά και να έψαχνα, είναι εκτός budget το DS7. Απλά μαζεύω πληροφορίες για το χόμπι μου, δηλαδή για το φόρουμ και επειδή μου αρέσουν τα αυτοκίνητα.
είσαι ωραίος!!Μεράκι...
-
Να ψαχνεις οσο θελεις και να περνας την ωρα σου εδω μαζι μας και να αναλυεις οσο θελεις..αλλα ρε παιδι μου να καταναλωνεις εργατοωρα απο τους πωλητες κτλ οταν καν δεν μπορεις να το αγορασεις.....
ασε τους ανθρωπους στις δουλειες τους.
-
Εαν το λές σε εμένα Lap, διαφωνώ 100% με αυτή την τοποθέτηση.
-
οχι στον φιλο Κωνσταντινο.
Ενταξει να πηγαινεις να το δεις...και εγω το κανω...αλλα λεω πως ριχνω απλα μια ματια.
Να διαβασεις, να πας σε γιορτες και παρουσιασεις ωστε να το οδηγησεις κτλ ...Ναι
Αλλα τωρα να εχεις χρηματα για ενα βιταρα για παραδειγμα και να τυρρανας τον πωλητη για την ds7....
δεν ειναι υπερβολικο;;;;
Ξερω γω ισως κανω και λαθος.
Μπορει να ειναι ζωαδια οι πωλητες αλλα ειναι εργαζομενοι που εχουν αγχος για τα νουμερα...γιατι να τον τυρρανησω;;
-
Και σε μένα έρχονται να δούνε σπίτια και κάνω και διαδρομή για να πάω . Αυτή είναι η δουλειά μου , είτε αγοράσουν , είτε όχι .
Μια χαρά κάνει αυτό που κάνει ο Φάνης .
Πριν την κρίση το έκανα και εγώ και η παρέα μου . Με ακριβά αμάξια , τότε ήταν εύκολο .
-
οχι στον φιλο Κωνσταντινο.
Ενταξει να πηγαινεις να το δεις...και εγω το κανω...αλλα λεω πως ριχνω απλα μια ματια.
Να διαβασεις, να πας σε γιορτες και παρουσιασεις ωστε να το οδηγησεις κτλ ...Ναι
Αλλα τωρα να εχεις χρηματα για ενα βιταρα για παραδειγμα και να τυρρανας τον πωλητη για την ds7....
δεν ειναι υπερβολικο;;;;
Ξερω γω ισως κανω και λαθος.
Μπορει να ειναι ζωαδια οι πωλητες αλλα ειναι εργαζομενοι που εχουν αγχος για τα νουμερα...γιατι να τον τυρρανησω;;
Εάν αναφέρεσαι σε εμένα δεν νομίζω ότι τον παιδεύω όταν είμαι διατεθειμένος να δώσω το 75-80% μπροστά για ένα ds 7 που άξιζει 45.000 άντε 46&κάτι ψιλά (μιας κ είναι σε 2 εκδόσεις ή τα έξτρα) .Συν ότι έχω κάνει μια επίσκεψη μαζί με δοκιμή συν άλλη μια για προσφορά.κ ένα τηλέφωνο.Δεν θα πάρω γουρούνι στο σακί,ούτε θα πάω σαν κουτάβι χωρίς να μιλήσω για την οποία έκπτωση.
-
Εαν το λές σε εμένα Lap, διαφωνώ 100% με αυτή την τοποθέτηση.
Φάνη πολύ καλά κάνεις!Κ μέσα από αυτά έρχεται κ οι οποία ενημέρωση των καταναλωτών.Γιατι ένα ποσοστό των πωλητών δεν είναι γνώστες κ απλά θέλουν να πουλήσουν....όσο να'ναι,όπως να'ναι, χωρίς να σέβονται ούτε χρήματα ούτε τις ίδιες εταιρείες που εκπροσωπούν... Όταν δηλαδή πάμε συνεργείο κ μας αρμεγουν εκεί είναι καλά;
-
κωνσταντινε αφου ειπες οτι δεν εχεις τα χρηματα για ενα τετοιο αυτοκινητο.....εκει ηταν η οποια ενσταση μου, αν καταλαβα λαθος ζηω συγνωμη..
αν ειχες και ηθελες να το δεις.... και δεκα τεστ ντραιβ να κανεις καμια αντίρρηση.
Τελικα τι ποσο διαθετεις στα χερια σου;;;;
-
κωνσταντινε αφου ειπες οτι δεν εχεις τα χρηματα για ενα τετοιο αυτοκινητο.....εκει ηταν η οποια ενσταση μου, αν καταλαβα λαθος ζηω συγνωμη..
αν ειχες και ηθελες να το δεις.... και δεκα τεστ ντραιβ να κανεις καμια αντίρρηση.
Τελικα τι ποσο διαθετεις στα χερια σου;;;;
Δεν είπα ότι δεν τα διαθέτω Είπα ότι ίσως δεν μπορώ γτ είμαι οριακά για το λίγο παραπάνω που απαιτείται για τον 1.6-225hp συν τα έξτρα που θέλω εγώ(γτ πια αλλάζω έκδοση αναγκαστικά).Διαθέτω μετρητά το 75% -80% κ το υπόλοιπο με δάνειο .
DS7 CROSSBACK