-
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Δεν ξέρω θα δω Απλά ελεγα λόγω όγκου μήπως ήταν χρήσιμο για το παρκάρισμα εκτός πάρκινγκ στις οποίες δραστηριότητες.Στο tig είναι πλήρως αυτόνομο?(στο ds 7 είναι πλήρως)Όχι δεν είναι πλήρως. Πατάς γκάζι-φρενο και βάζεις ταχύτητα D ή όπισθεν . Κάμερα οπισθοπορειας πάρε και αισθητήρες μπροστά. Το 360 έχει την πλάκα του αλλά δεν το θεωρώ must have.
-
Dettol έννοεις δεν είναι πλήρως στο tig...
-
Dettol έννοεις δεν είναι πλήρως στο tig...Σωστά. Το σύστημα αναλαμβάνει το τιμόνι και σου δίνει οπτικές εντολές για να βάλεις D ή όπισθεν όπως επίσης και για ποτέ να σταματήσεις την κίνηση προς τα εμπρός ή πίσω. Έχει μια μπάρα που μειώνεται και όταν μηδενίσει σταματάς την εμπρόσθια ή οπίσθια κίνηση.
-
Οκ!!γτ νομίζω ότι στο ds είναι πλήρως αυτόνομο-αυτοματο.ο kilo θα μπορούσε να μας διαφωτίσει θεωρώ
-
Τα συστήματα αυτά πλέον στα καινούρια αυτόματα κιβώτια είναι 100% αυτόματα. Δεν κάνεις τίποτα. Στο καινούριο Focus με αυτόματο κιβώτιο, απλά κρατάς ένα κουμπί πατημένο στην κονσόλα και δεν κάνεις τίποτα άλλο.
Στο χειροκίνητο (όπως το δικό μου), πρέπει να βάζεις 1η - όπισθεν και να πατάς γκάζι φρένο.
-
Έτσι νομίζω κρατάς κ στο ds.Ενα κουμπί στο λεβιέ του αυτόματου κιβωτίου.Το θέμα είναι εάν αξιζει ..κ πόδι κοστίζει.
-
Έτσι νομίζω κρατάς κ στο ds.Ενα κουμπί στο λεβιέ του αυτόματου κιβωτίου.Το θέμα είναι εάν αξιζει ..κ πόδι κοστίζει.Άποψη μου, 1500 δεν αξίζει. Ούτε καν 500 δεν αξίζει. Αν πάει πακέτο με κάτι άλλο τοτε μόνο ίσως το σκέφτεσαι
-
Dettol ειλικρινά δεν ξέρω πόσο αξίζει....Ναι μετά ξεπερνάω κατά πολύ το μπάτζετ
-
Κοίταξε κι εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει για 1500 και μάλλον ούτε γενικά. Με την κάμερα οπισθοπορειας και τους αισθητήρες γύρω από το αυτοκίνητο το πάρκινγκ είναι πολύ εύκολο παρόλο τον όγκο
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
19αρες ή all grip ;Ποια η γνώμη σας;
-
All grip. 19 αρες παιρνεις οποτε θες και οποιες θες.
-
Δεν είναι συμβατές... Γι'αυτό κ η ερώτηση lap.Απο ds όταν τους είπα ότι θέλω να βάλω κ τις Tokyo (19')μου είπαν ότι χάνεται το all grip Κ εγώ προς το all grip κλείνω σίγουρα απλά ήθελα και τη γνώμη σας...
-
Ναι το γνωριζω, ακριβως το ιδιο και στο grandland x.
Το all grip ειναι λογισμικο του esp, εχει δηλαδη περισσοτερα προγραμματα λειτουργιας για την προσφυση, και ειναι πολιτικη του στυλ με 19αρες δεν θα βγαινεις σε λασπες και χωμα.
Αρα παιρνεις το all grip και μετα κανεις οτι θελεις ..ειτε βαζεις 19αρες εργοστασιακες αφου το εχεις αγορασει οταν θα αλλαξεις ελαστικα στα 4 ετη ή βαζεις οποια αλλη θες μετα την αγορα.
Aν δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να πατησεις χωμα με αυτο το οχημα τοτε ισως καλυτερα με 19αρες εξ αρχης.
-
Μόνο αυτές τις 2 επιλογές έχουμε;
-
Αμαρτία είναι οι 19, χάνεις άνεση τζάμπα
-
Kilo σε αυτό θα σύμφωνησω... Πιστεύω γι'αυτό το αυτοκίνητο με αυτά που πρεσβεύει ίσως γι'αυτό και οι 18αρες εκ του εργοστασίου
-
Όταν έρθει ο καιρός να αλλάξεις λάστιχα, θα χαρείς που έχει 18άρες.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Xaxa!!!μη νομίζεις ότι έχουν τρελή διαφορά.
.800+ πήγαν στο Scirocco -
Είναι πολύ ωραίες σίγουρα οι Tokyo αλλά το all grip όλο και κάπου μπορεί να χρειαστεί
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
19αρες ή all grip ;Ποια η γνώμη σας;Δεν υπάρχει δίλημμα...all grip προφανως. Οι 19αρες προσφέρουν:
- μειωμένη άνεση
- μειωμένες επιδόσεις
- αυξημένη κατανάλωση
- μεγαλύτερο κόστος αλλαγής ελαστικών
Γενικά δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πέρα από το αισθητικό.
DS7 CROSSBACK