-
Προσοχη ομως! για να 'κλειδωσει' αυτη η τιμη, δεν θα πρεπει απλα να τα εχετε συμφωνησει με εναν πωλητη ή ακομα και να εχεις εξοφλησει το αυτοκινητο. Θα πρεπει να εχει εκτελωνιστει και να εχει βγει η αδεια κυκλοφοριας του.
Πολύ σωστό και λογικό μου ακούγεται αυτό, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθεί μια τέτοια διαδικασία σε μόλις 2 εβδομάδες...(φαντάζομαι δηλαδή)
Χωρίς πρόθεση να χαλάω το παρόν θέμα, πείτε καμιά γνώμη στο τι θα κάνατε...? Μια βιαστική αγορά για να προλάβεις τα χειρότερα, ή αναμονή και βλέπουμε (ειδικά αν δεν καίγεσαι άμεσα για αυτοκίνητο) μαζί με το όποιο ρίσκο να πληρώσεις κάτι ακριβότερα...?
-
Μια αποφαση πανω στο θεμα, βασισμενη στη λογικη ειναι συναρτηση τοσων παραγοντων που σχεδον δεν εχει νοημα να το συζηταμε . Λεω 'βασισμενη πανω στη λογικη', διοτι υπαρχει και το 'μου αρεσει, το βλεπω μπροστα μου, το αγοραζω...YOLO!!'
Αν υπηρχε αυτοκινητο που με καλυπτει, ετοιμοπαραδοτο, τοτε δεν θα φοβομουν να το αγοραζα. Νομιζω οτι τα ετοιμοπαραδοτα ειναι εκτελωνισμενα (οποτε καμμια αλλαγη στο τελος ταξινομησης δεν με φοβιζει) και το μονο που θα μπορουσε να αλλαξει ειναι τα τελη κυκλοφοριας. Η κυβερνηση ειπε οτι δεν θα τα αλλαξει, οποτε θεωρω οτι ουτε εκει θα ειχα προβλημα.
Αν δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο και ειχα την 'πολυτελεια' να περιμενω, τοτε θα περιμενα μεχρι τον οκτωβριο ή εστω μεσα σεπτεμβριου. Βαζω αυτο το χρονικο σημειο, διοτι θα ειχαν ερθει και εκτελωνιστει αυτοκινητα αλλων πελατων μετα την 31/8 και θα μπορουσε να μου πει η αντιπροσωπεια ακριβως τι εγινε με ΤΤ και τελη σε αυτα τα αυτοκινητα. Ταυτοχρονα, αν δωσεις παραγγελια μεχρι μεσα σεπτεμβριου, θεωρητικα, προλαβαινεις (ακομα και custom παραγγελια) να παραλαβεις μεχρι πριν αλλαξει ο χρονος (με οτι φερει ο νεος χρονος δηλαδη).
Ολα αυτα πολυ θεωρητικα ομως. Μπορει ο χρονος παραγγελιας να ειναι μεγαλυτερος. Μπορει .. μπορει.. μπορει...
-
Μετά από χθεσινή επικοινωνία μου ανέφεραν ότι -αν κ δεν έχουν ακόμη επίσημη ανακοίνωση- βάσει όσων έχουν αναφερθεί έως τώρα δεν θα υπάρχει αλλαγή σε τέλη ούτε επιπλέον τιμή σε φόρο ταξινόμησης τουλάχιστον έως το τέλος του έτους.(για αυτοκίνητα που θα εκτελωνιδτουν έως τέλος). Μάλιστα μου είπν ότι καλό θα ήταν η παραγγελία να μπει έως αρχες Σεπτεμβρίου κ ακόμη καλύτερα έως τέλη Αυγούστου για να πάρει εβδομάδα παραγωγής κοντα στης αρχές Νοεμβρίου.Για νέα τιμή (αύξηση εννοείται) επί της εργοστασιακής αποβεί χρόνο μου είπαν ότι δεν εγγυώνται ότι δεν θα έχει
-
Δεν ξερω αν λενε αληθεια αλλα τουλαχιστον αυτα που σου ειπαν εχουν απολυτη λογικη!
Νομιζω ηρθε η ωρα να αποφασισεις τι θα κανεις
-
Απλά δεν ξέρω εάν κ εφόσον έχει αναφερθεί ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στα τέλη για το 2020 γτ να μην ισχύσει κ για παραγγελία που θα παραλάβεις πχ Ιανουαρίο.). Σίγουρα είναι ανεξάρτητη η μεταβολή τιμής επί εργοστασιακής αξίας από τα 'δικά' μας.Αυτο οκ είναι θέμα των εταιρειών
-
Λίγο πριν την στροφή κ μετά από όσα κυκλοφορούν ανεπίσημα περί τελών κ προτύπου wptl η μια εκ των 3 τελικών επιλογών είναι ds 7 crossback business edition 1.6-180- eat 8 (με έξτρα led vision, ηλιοροφή, polyambiente φωτισμό, keyless,hands free πόρτας αποσκευών,κάμερα οπισθοπορειας &εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος).Η άλλη επιλογή είναι nissan x-trail tekna edition 1.3 dct .
-
Μεταξύ των δύο, αν δεν μπαίνουν χρηματικά ζητήματα, εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη το DS7!
-
Συμφωνώ με Harisma, δεν έχουν σχέση τα 2 αυτοκίνητα μεταξύ τους!!! Εαν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, το DS7 είναι ίσως ό,τι καλύτερο στην κατηγορία του και ειδικά με τον 1.6 (με τα 225 ακόμα καλύτερα) και το αυτόματο 8αρι.
-
Ειχα δει απο κοντα το x-trail και δεν με ενθουσιασε καθολου σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
-
Θεωρείς ότι είναι τόσο καλύτερο το 1.6-225 είναι τόσο καλύτερο από το 1.6-180 ;(το λέω γτ στα χρήματα είναι οριακά)
Εεε ναί...εαν είναι κάποιος να πάρει το 1.6 δεν βλέπω τον λόγω να προτιμήσει το 180αρι, η διαφορά τιμής είναι αρκετά μικρή που δεν αξίζει για εμένα.
-
Συμφωνώ με Harisma, δεν έχουν σχέση τα 2 αυτοκίνητα μεταξύ τους!!! Εαν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα, το DS7 είναι ίσως ό,τι καλύτερο στην κατηγορία του και ειδικά με τον 1.6 (με τα 225 ακόμα καλύτερα) και το αυτόματο 8αρι.
Θεωρείς ότι το 1.6-225 είναι τόσο καλύτερο από το 1.6-180 ;(το λέω γτ στα χρήματα είναι οριακά)
-
Μιας κ δεν υπάρχει ακόμα 4κινητη έκδοση οι κατέχοντες κ οι γνωρίζοντες μπορούν να εκφράσουν άποψη περί grip control;
-
Ένα καλορυθμισμένο ESP είναι, τίποτα περισσότερο. Αν σε ενδιαφέρει το off-roading, πρέπει να ψάξεις για τετρακίνητο SUV.
-
Ένα καλορυθμισμένο ESP είναι, τίποτα περισσότερο. Αν σε ενδιαφέρει το off-roading, πρέπει να ψάξεις για τετρακίνητο SUV.
Off roading με την πραγματική έννοια του όρου δεν θα το έλεγα ότι με ενδιαφέρει.Ως επί το πλείστον ασφάλτινες διαδρομές.
-
Για να απαντήσω στο αρχικό σου ερώτημα τότε, εκεί που θα κολλήσεις με ένα προσθιοκίνητο στην άμμο χωρίς Grip Control, με το Grip Control θα κολλήσεις 5 μέτρα παρακάτω... ίσως σε βοηθήσει μόνο σε ανηφόρες με γαρμπίλι (θα δίνει πολύ απαλά γκάζι, όπως θα έκανε ένας καλός οδηγός στο off roading), αλλά ως εκεί. Τα λάστιχα M&S που φοράνε οι εκδόσεις με το Grip Control κάνουν την μεγαλύτερη διαφορά σε λάσπη και χιόνι.
-
Για να απαντήσω στο αρχικό σου ερώτημα τότε, εκεί που θα κολλήσεις με ένα προσθιοκίνητο στην άμμο χωρίς Grip Control, με το Grip Control θα κολλήσεις 5 μέτρα παρακάτω... ίσως σε βοηθήσει μόνο σε ανηφόρες με γαρμπίλι (θα δίνει πολύ απαλά γκάζι, όπως θα έκανε ένας καλός οδηγός στο off roading), αλλά ως εκεί. Τα λάστιχα M&S που φοράνε οι εκδόσεις με το Grip Control κάνουν την μεγαλύτερη διαφορά σε λάσπη και χιόνι.
Κατανόητο!& Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Μήπως να ξαναριξω μάτια σε x-trail tekna;
-
Δεν είναι 4Χ4 σε καμιά περίπτωση και ναι, βασίζεται σε λάστιχα m+s που κάνουν την δουλειά μαζί με το esp.
Αλλά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε μέρη με άμμο, λάσπη και ίσως αποφύγεις να χρειαστεί να βγεις στο κρύο και να βάλεις και αλυσίδες.
Δεν θα το εμπιστευτείς να πας σε απάτητα , εκεί που θα βλέπεις μόνο αγροτικά, και άλλα σκληροπυρηνικά τετρακίνητα.
Αλλά θα περνάς όλους τους άλλους με τ
Ψάξε στο youtube video με grip control . Πιο εύκολα θα βρεις για peugeot και ειδικά για 3008 αφού εκεί μπήκε πρώτα.
Αλλά είναι το ίδιο.
Δες τα δικά μου video από μέσα στην Περαία Θεσσαλονίκης που έριξε πέρσι τρελό χιόνι.
-
Δεν θυμαμαι αν το εχεις αναφερει, το CRV το εχεις κοιταξει; αυτοματο, τετρακινητο με καλους χωρους και στην τιμη που κυμαινεται και το ds7
-
Δεν είναι 4Χ4 σε καμιά περίπτωση και ναι, βασίζεται σε λάστιχα m+s που κάνουν την δουλειά μαζί με το esp.
Αλλά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε μέρη με άμμο, λάσπη και ίσως αποφύγεις να χρειαστεί να βγεις στο κρύο και να βάλεις και αλυσίδες.
Δεν θα το εμπιστευτείς να πας σε απάτητα , εκεί που θα βλέπεις μόνο αγροτικά, και άλλα σκληροπυρηνικά τετρακίνητα.
Αλλά θα περνάς όλους τους άλλους με τ
Ψάξε στο youtube video με grip control . Πιο εύκολα θα βρεις για peugeot και ειδικά για 3008 αφού εκεί μπήκε πρώτα.
Αλλά είναι το ίδιο.
Δες τα δικά μου video από μέσα στην Περαία Θεσσαλονίκης που έριξε πέρσι τρελό χιόνι.
Μια χαρά το βρίσκω!!!Δε νομίζω ότι θα βρεθώ σε δυσκολοτερες συνθήκες...
DS7 CROSSBACK