-
Για βγάλε μια φωτογραφία τον διακόπτη.
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Ναι, το κουμπί ήταν στο κέντρο και μόλις είχα βαλει μπρος.Xμμμ...για δοκίμασε και με την ανάφλεξη ανοιχτή αλλά χωρίς να έχει βάλει σε λειτουργία τον κινητήρα. Εαν δεν δουλέψει και έτσι, δεν έχω ιδέα τι φταίει...θέλω το αυτοκίνητο για δοκιμές!
-
Εμένα δουλεύει κανονικά και με το αμάξι εν κινήσει . Αλλιώς δεν θα χώραγα να περάσω ανάμεσα στα διπλοπαρκαρισμένα
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εμένα δουλεύει κανονικά και με το αμάξι εν κινήσει . Αλλιώς δεν θα χώραγα να περάσω ανάμεσα στα διπλοπαρκαρισμέναΑυτό είναι το σωστό...απλά είπα μια μπούρδα, μήπως και δουλέψει! Και στο Ford (& sthn BMW) δουλεύει έτσι. Στην BMW μάλιστα ανοιγόκλειναν και με κλειστή την ανάφλεξη.
-
Και σε μένα ανοιγοκλείνουν όποτε θέλεις . Και έχω και άλλα πολλά που μάλλον η μπεμπα δεν θα τα είχε...
-
Επειδή πιθανότατα εχουμε το ίδιο σύστημα στους καθρέπτες , οταν ειναι ανοιχτά τα ηλεκτρικά (ξέρεις ανοίγουν αν πατήσεις το ignition κουμπι χωρίς να πατάς φρένο και δεν παίρνει εμπρός ο κινητήρας ) , βάζεις το κουμπάκι στη μέση και το κανείς λίγο προς τα πίσω, προς τα εσένα .
Αυτό με το αν οι καθρέπτες κατεβαίνουν στην όπισθεν , ειναι επιλογή στα μενού , το ενεργοποιείς αν θες , εγώ πχ το εχω στο off
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Και έχω και άλλα πολλά που μάλλον η μπεμπα δεν θα τα είχε...Σίγουρα δεν είχε υδροπνευματική....
Στα υπόλοιπα, ώς πάγια τακτική της bmw, μπορείς να βάλεις ό,τι θές αρκεί να πληρώσεις!
Σχετικό με τους καθρέπετες που είχε η BMW αλλά όχι το Ford (είναι οι μικρές οικονομίες που δεν φαίνονται με την 1η ματιά): όταν ήταν κλειστοί και η ταχύτητα ξεπερνούσε τα 40 χ.α.ω άνοιγαν αυτόματα....στο Ford παραμένου κλειστοί.
-
υπαρχει κριτικη στο φορουμ για το μηχανικο κιβωτιο;
-
ενδιαφέρομαι για το εταιρικο μοντελο 1.2 χειροκινητο.αν το εχει καποιος ας γραψει λιγα λογια.ευχαριστω
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Επειδή πιθανότατα εχουμε το ίδιο σύστημα στους καθρέπτες , οταν ειναι ανοιχτά τα ηλεκτρικά (ξέρεις ανοίγουν αν πατήσεις το ignition κουμπι χωρίς να πατάς φρένο και δεν παίρνει εμπρός ο κινητήρας ) , βάζεις το κουμπάκι στη μέση και το κανείς λίγο προς τα πίσω, προς τα εσένα .Αυτό με το αν οι καθρέπτες κατεβαίνουν στην όπισθεν , ειναι επιλογή στα μενού , το ενεργοποιείς αν θες , εγώ πχ το εχω στο off
Έχω δοκιμάσει σε διάφορα modes λειτουργίας με ανοιχτό/ κλειστό κινητήρα και ανάφλεξη και δεν έχω βγάλει άκρη. Σήμερα θα περάσω από το κατάστημα να πάρω κάτι αξεσουάρ οπότε θα λυθεί πιστεύω το θέμα. Ο εν λόγω διακόπτης:
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν ειναι ακριβως ιδιος
απο τη φωτο και μονο, μπορεις να τον περιστρεψεις 180' να δειχνει το βελακι στο κατω σχημα και να δοκιμασεις;
-
γύρνα το διακόπτη στην κάτω θέση...
-
Είναι κάποιος κύριος από εδώ με ένα μαύρο DS7 που περνάει κάθε πρωί από Λ. Αλεξάνδρας με πορεία προς Κηφισίας? Διασταυρωνόμαστε σχεδόν καθημερινά.
-
Συζητούσαμε χθες βραδυ με τον κολλητό που πήρε το DS7 και μου ανέφερε ότι αισθάνεται κάποιες φορές να τρίζει ο συμπλέκτης σε καινούριο αυτοκινητο - σαν να νιώθει το τρίξιμο ελατηρίου από κάτω και όταν έχει κλείσει κλιματισμό/στερεοφωνικό μπορεί να το ακούσει κιόλας.
Το πήγε λοιπόν σήμερα το πρωί στο εξουσιοδοτημένο DS Service στην Ωμεγα και του ειπαν ότι υπάρχει τεχνική οδηγία λίπανσης για αυτό, θα χρειαστεί μια ώρα περίπου να λύσουν τον συμπλέκτη για να του βάλουν λιπαντικό και δεν θα το ξανακάνει. Επι τη ευκαιρία του είπαν τρέχει και μια καμπάνια ανάκλησης/αναβάθμισης λογισμικού για το ηλεκτρικό χειρόφρενο για τα DS7 την οποία θα εφαρμόσουν την ίδια ημέρα με την λίπανση του συμπλέκτη.
Δηλαδή αν δεν πήγαινε ο ίδιος να διαμαρτυρηθεί για τον συμπλέκτη και δεν το πρόσεχε, ούτε την τεχνική οδηγία θα εφάρμοζαν ποτέ ούτε την ανάκληση θα του επικοινωνούσαν? Σιγά πόσα DS7 έχουν πωληθεί 50-80(?) στην Ελλάδα και δεν μπορούσαν να βρουν τον ιδιοκτήτη να τον ενημερωσουν? Δεν του είπαν πόσο καιρό βεβαια τρεχει η ανακληση για να καταλάβει αν αργησαν ή όχι, αλλά τα πρωτα τοπικά δειγματα after sales της DS στην Ελλάδα δεν είναι θετικά και σύμφωνα με όσα θέλει να πλασαριστεί ως luxurious brand name... -
Για τεχνικές οδηγίες καμία αντιπροσωπεία δεν παίρνει τηλέφωνο (ή στέλνει επιστολή), γιατί είναι μικρής σημασία και καμίας επικινδυνότητας. Μόνο για καμπάνιες ανάκλησης ενημερώνουν. Για τεχνικές οδηγίες, απλά περιμένουν όταν θα πάς για σέρβις (ή εαν ρωτήσεις όπως ο φίλος σου) ώστε να κάνουν και ότι άλλο απαιτείται. Φυσικά εαν είναι θέμα που εγείρει κάποιον κίνδυνο οφείλουν (όπως και κάνουν κατά 99%) να ενημερώσουν άμεσα τον ιδιοκτήτη.
ΥΓ: Θυμάμαι όταν πήγα την 116 1η φορά για σέρβις (μετά από 1 χρόνο) που ήταν νεό μοντέλο, είχε 4 ή 5 (!!!) τεχνικές οδηγίες που εκκρεμούσαν...εεε τις έκαναν όλες την ημέρα του σέρβις.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
:hmmm: δεν ειναι ακριβως ιδιοςαπο τη φωτο και μονο, μπορεις να τον περιστρεψεις 180' να δειχνει το βελακι στο κατω σχημα και να δοκιμασεις;
Στο manual γραφει:
Folding: with the ignition on, move control A downwards.
Unfolding: with the ignition on, move control A upwardsΟπότε είναι το αρχικό που είπατε και όχι ότι γυρνάς το διακόπτη 180 μοίρες. Τώρα γιατί δε δουλεύει, είναι μυστήριο...
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θυμάμαι πως τους είχα κλείσει μια μέρα που το πήγα πλυντήριο. Νομιζω και εγώ προς τα κάτω κάνεις τον διακοπτη. Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα το επαληθευσω
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι κινήσεις του διακόπτη πανω/κατω, δεξιά/αριστερά είναι όταν επιλεγεί ο ένας ή ο άλλος καθρέπτης για να ρυθμίσεις τον καθένα ξεχωριστά που θα βλέπει. Η ανακλιση είναι 180 μοίρες στροφή του διακόπτη το σημαδάκι που τώρα στη φωτό είναι πανω να γυρίσει να δείξει το σημαδάκι που διπλώνουν ακριβώς από κάτω. Για να ανοίξουν μετά πάλι άλλες 180 μοίρες το σημαδάκι να επανέλθει εκεί που δείχνει η φωτογραφία.
-
δηλαδη οταν εχεις ρευμα και γυρνας το διακοπτη στην κατω θεση (η μυτουλα να δειχενι κατω, το περιστρεφεις 180') δεν κανει τιποτα;
-
Να ρωτήσω κ εγώ γνώμη για το EAT 8 ; Ξέρουμε έχει περάσει τη 'νιότη' του...;
DS7 CROSSBACK