-
Εύκολα προβλήματα αυτά, θα τη βρεις την άκρη. Πόσο καιρό αναμονή έχει;
-
2 μήνες για το 225 ps. Τα 180ps έρχονται σε ένα μήνα περίπου. Diesel 130 ps έχει και ετοιμοπαραδοτα
-
Και το χρώμα μεγάλη σπαζοκεφαλια...
-
Για κινητήρες κτλ δεν ανακατεύομαι , όλοι οκ είναι, αλλά χρώμα αυτό το βυζαντινό χρυσό είναι απαικτο, άν δε σου φαίνεται πολύ τολμηρό.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για κινητήρες κτλ δεν ανακατεύομαι , όλοι οκ είναι, αλλά χρώμα αυτό το βυζαντινό χρυσό είναι απαικτο, άν δε σου φαίνεται πολύ τολμηρό.Αυτός και ο Ριχαρδος!! [emoji1]
Απορώ ρε παιδιά που προτείνετε αμάξια που ρεαλιστικά κανεις σας δεν θα έπαιρνε αν έπρεπε να τα βγάλετε από τη δικη σας τσέπη τα λεφτά.
Πάντα κάποια ιδιομορφία κάποια διαφορετικότητα θα έχει ένα γαλλικό που στο τέλος της ημέρες μαζί με την κακή μεταπώληση θα σας χαλαει.
Αυτά τα δήθεν πολυτελή γαλλικά μου θυμίζουν κάτι «βατράχους» όταν ήμουν παιδάκι.
Σπάνια πουλιά και όσο και εντύπωση να έκανε η ανάρτηση που σηκώνονταν άλλο τόσο κανεις παρα ελάχιστοι τα αγόραζαν. -
Ο Κιλομέτερ πήρε με την δική του τσέπη το 5008 και ζεί στην Βιέννη . Αλλοι που ζούν στα Αγραφα παίρνουν κλειδιά...
Οσο για την Ντι Ες , ο πατέρας μου γιατρός το 60 και οι άλλοι γιατροί παρέα του , έπαιρναν όσοι είχαν μορφωμένους γονείς τα σπορ Βόλβο , κάτι που είχαν αμόρφωτους γονείς και ήταν από χωριό , 'Μερσεντές' ... . Είχαν και ένα φίλο που ήταν βιομήχανος δεύτερης γενιάς και είχε και πολλά λεφτά . Αυτός είχε πάρει DS..
-
Οκ δεν το έχω δει το αμάξι πλην της έκθεσης αλλά σίγουρα θα ήταν μέσα στις επιλογές μου αν διέθετα τα χρήματα που ζητά. Και να σου πω κατι Στέφανε, καλή η γερμανική στιβαρότητα και το αυστηρό ύφος με τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά πιστεύω ότι το επόμενο αμάξι μου,όταν κι εφόσον, θα είναι ή με γαλλική / ιταλική φινέτσα ή κορεατική αξιοπιστία
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
σπορ ΒόλβοContradiction in terms!!!
-
Πάντως το DS7 πρέπει να έχει κάτι να τραβάει.
φίλος που πήγαινε καρφωτός για το Honda CRV lifestyle, φαίνεται να καταλήγει και αυτός στο DS7, τρίτεκνος και αυτός.
Παρότι τον βολεύει σε χώρους το CRV, που άρεσε πολύ καλύτερα το πάτημα του DS7 και θα αλλαξοπίστησει σε Γάλλους
Το είδε σε χρυσαφί η γυναίκα του και έδωσε πράσινο φώτος. Ριχάρδος ήταν εραστής πολυβόλο στο ιντερνετ
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Και το χρώμα μεγάλη σπαζοκεφαλια...Or byzantin
Noir Perla nera
Gris platinum -
Μόλις βρήκα στη συλλογή μου τις τιμές του αυτοκινήτου της έκθεσης (αυτοκίνηση). 9κ extra λόγο φορολογικού δεν είναι λίγα.
Αλλά έχει μεγάλο range τιμής για κάποιον που δεν το νοιάζουν τα extra αλλά το αυτοκίνητο μια χαρά είναι η βασική.
Εγώ πάντως θα το επερνα με led & οροφή απαραίτητα.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Οκ δεν το έχω δει το αμάξι πλην της έκθεσης αλλά σίγουρα θα ήταν μέσα στις επιλογές μου αν διέθετα τα χρήματα που ζητά. Και να σου πω κατι Στέφανε, καλή η γερμανική στιβαρότητα και το αυστηρό ύφος με τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά πιστεύω ότι το επόμενο αμάξι μου,όταν κι εφόσον, θα είναι ή με γαλλική / ιταλική φινέτσα ή κορεατική αξιοπιστίαSent from my iPhone using Tapatalk
Σπύρο δεν χρειάζεται να μου λες εμένα για τα γερμανικά σε σύγκριση ειδικά με κορεάτικα ή γιαπωνέζικα, απλα αυτο το δήθεν φινέτσα, δήθεν άποψη των Γάλλων ποτε δεν μου άρεσε....
και ειλικρινά μεταξύ Ιταλών και Γάλλων καλύτερα για εμένα τα ιταλικά που ειτε θα ειναι καθαρόαιμα σπορ ειτε τίμια σκυλάκια....
Γαλλία ισον φρου φρου και αρώματα και πάντα δικές τους κοστομιες για να δικαιολογήσουν τη διαφορετικότητα σαν το minitel την εποχή του Ίντερνετ και το παπαρι που εξέχει στις σουκο πρίζες.....
ds τωρα και παπαρια μάντολες...
Τουλάχιστον τα 3008/5008 ειναι mainstream αμάξια πια. Μεχρι και 3008 ταξί είδα -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
σπορ Βόλβο
Contradiction in terms!!!
Έχουν τη σουηδική σημαιούλα στην ούγια του καθίσματος ομως ρε συ και ξεχωρίζουν (φαντάζομαι τις σημαίες θα τις βάζουν μπας και πιστέψει κανεις οτι ειναι ακομα σουηδικά και οχι κινεζικά αμάξια)
-
Έχετε κολλήσει με αυτό το 'κινέζικο', δεν δει καν πλάκα πλέον.
-
Τα 122 του 60 , ακόμα και τα 444 και 544 του 50 , ήταν πολύ σπορ αμάξια για την εποχή τους . Σε όλους τους αγώνες υπήρχαν τέτοιες συμμετοχές και δεν ήταν μόνο εργοστασιακές , αλλά πολλές ιδιωτών .
Εσύ με τις αγγλικούρες σου βέβαια , ήξερες μόνο Χάμπερ , Χίλμαν και Ωστιν Μαρίνες...
-
Οποιοδήποτε αυτοκίνητο μπορεί να γίνει αγωνιστικό. Δεν λέει κάτι αυτό για την οδική συμπεριφορά του πολιτικού.
-
Καλά πήγαινε φέρε τώρα την μπαλίτσα που πέταξες στο ρέμα , να συνεχίσουμε το παιχνίδι...
-
Σου απάντησα, αλλά προφανώς δεν κατάλαβες Χριστό και Παναγιά!!!
Το ότι υπήρχαν αγωνιστικά Volvo δεν λέει απολύτως τίποτα για τα πολιτικά. Ποτέ δεν ήταν σπορ τα Volvo! Σπορ τότε ήταν τα ιταλικά κατά κύριο λόγο. -
Δεν είμαι σίγουρος αλλά από όσο διάβασα την λίστα με τα extras η τελική τιμή του εκθεσιακού βγαίνει 52+ χιλιάδες.αυτο σημαίνει ότι τιμολογιακά είναι στα ίδια επίπεδα με το 5008 GT DIESEL EAT8 2,0 lit. Και αυτό νομίζω είναι λίγο μικρότερο από το 5008 σε χώρους σωστά? Δεν θα το έλεγα και τόσο value for money. Γιατί το 5008 σε αυτή την τιμή πρέπει να έχει και 2-3 έξτρα παραπάνω.
-
Είμαι λίγο πιο ακριβό από το 5008 αν το φορτώσεις αντίστοιχα αλλά έχει άλλες χάρες, είναι πιο πολυτελές μέσα.
DS7 CROSSBACK