-
Και γιατί είναι κακός ο συνδυασμός τούρμπο βενζίνης και πόλης; Σε τι σε δυσκολεύει στην κίνηση;
-
Δεν δυσκολευει σε κατι (αν και πιστευω οτι για την λειτουργια του δεν ειναι οτι καλυτερο το χαμηλο φορτιο συνεχως γιατι θα εχει πολυ carbon buildup) αλλα καιει πολλα στο ξεκινημα και στο σταματα ξεκινα που ειναι συνεχως στην πολη.
Το τουρμπο, ιντερκουλερ, σωληνες κλπ ειναι βαρος και πολυπλοκοτητα που οταν περιμενεις στο φαναρι και ερπεις προς τα εμπρος στην πολυ κινηση δεν το χρησιμοποιεις απλα μεταφερεις βαρος και ενα μεγαλο μερος μηχανηματων χωρις λογο.
Μετα απο 5 χρονια εμπηρεια με μικρο τουρμπο βενζινης δεν θα ξαναεπερνα για κινηση στην πολη. Για ταξιδια αντιθετα ειναι οτι καλυτερο σε συνδυασμο με την χαμηλη φορολογια (τα κυβικα δεν τα αντικαθιστα αλλα κοστιζει λιγοτερο).
-
Τωρα ισως να γραψω κατι ασχετο αλλα θα προτιμουσα CHR 2.0 Hybrid με 30κ. Ναι μεν διλιτρο αλλα πιστευω οτι η απαξιωση του θα ειναι μικρη και θα σου στοιχησει τα μισα χρηματα και πολυ λιγοτερο ισως το 1/4 σε βαθος 10 ετιας.
συγκρινεις ανομοια πραγματα. Το toyota chr hybrid το οποιο ειναι στην κατηγορια των μικρων suv και με πολυ μικρο χωρο αποσκευων, με το ds7 e-tense, το οποιον ειναι plug in hybrid, 20cm μακρυτερο και με μεγαλο χωρο αποσκευων.
Καποιος που αγοραζει Phev, για τις καθημερινες του μετακινησεις, απλα ξεχναει τι σημαινει βενζιναδικο. Το αστειο ειναι οτι υπαρχουν βιντεο στο youtube που να αναφερουν ζημιες που εχουν γινει επειδη δεν κινηθηκε η βενζινη για 9-12 μηνες (ο κατοχος χρησιμοποιουσε αποκλειστικα τον ηλεκτροκινητηρα).
Εχω δει το 3008 και το ds7 απο κοντα. Θεωρω οτι και τα δυο ειναι πολυ ομορφα αυτοκινητα και με (νομιζω) ιδιο συστημα μεταδοσης και κινησης. Αποψη μου ειναι οτι η σημαντικοτερη διαφορα των δυο ειναι το μεγεθος/χωροι. Αν ο konstantinosnov ικανοποιειται απο τους χωρους του 3008 ΚΑΙ η διαφορα τιμης ειναι σημαντικη, τοτε ας παει προς το 3008. Αν δεν εχει προβλημα να διαθεσει τα παραπανω χρηματα και πιστευει οτι θα χρειαστει τους εξτρα χωρους, τοτε το ds7 ειναι ενα εξαιρετικο αυτοκινητο.
Θα ηθελα να προσθεσω μια ακομη συνιστωσα. Αν δεν υπαρχει προβλημα με τεκμηρια (φοραει κινητηρα 2.500cc), ας κανει μια βολτα στην toyota να ρωτησει αν/ποτε θα φερουν το rav4 στην phev μορφη του (στην αμερικη κυκλοφορει με την ονομασια prime). Χωροι αντιστοιχει με ds7, αξιοπιστια toyota και τιμη πιθανοτατα λιγο χαμηλοτερη απο τα ευρωπαικα.
-
καθαρά από θέμα εμφάνισης, το formentor είναι πολύ μπροστά. ίσως το μοναδικό που θα πήγαινα να μαζέψω όταν έρθει στα μαγαζα.
-
Άντε με το καλό η παραλαβή !!!
-
Άντε με το καλό η παραλαβή !!!
Ευχαριστώ!
-
Μια ερώτηση για τους κατόχους ds7
Έχει βάλει κανείς μπάρες οροφής?
Ποιες και από θόρυβο πως είναι? Έχω διαβάσει ότι ταιριάζουν και μπάρες απο το 3008 ισχύει?
-
Αχ θεε μου.
Εκει με τον συνεταιρο και την μανα του μαλακα εριξα δυνατο γέλωτα.
-
Τώρα μιλάμε Γατε.. κάνε τη διαφορά, τι Βιτ και Ρενέ, παίξε μπάλα και βάλτο όπως ο Χαρισσον από τα 9!
-
λοιπον, γατου εντυπωσεις.
επηρα σημερον για δυωρο το φευ.
αναμικτες οι εντυπωσεις.
Πρωτον, δεν ειναι πριμιο το πραμα. σε οτιδηποτε κατω απο την επιφανεια ενα βιτ 30 γουκεντ με σιτιτουρ ουκρανεζα στο ναυπλιο φθηνοτερο, ειναι καλυτερο. πλαστικα και συναρμογη. δευτερο. για να διαφερεις μπορεις να σχεδιασεις κουκλαρα, ας πουμε τζουλια. το να βαλεις το διακοπτη για το δεξι παραθυρο σε σημειο που να νομιζει ο συνεταιρος μου οτι του πιανω το γονατο και αρχισα να τη κουναω την αχλαδια δεν σε κανει διαφορετικο, γαλλο σε κανει. το αυτο για το διακοπτη για τους καθρεφτες, το στικ του αυτοματου, και τα απειρα μπατονακια που ρυθμιζουν σανσουι εκουαλαιζερ του 80.
Για δοκιμη ειχαν ενα με ηλεκτρικο αραπη - μου μεινε το γκέι στάιλ. και καθισμα που πηγαινε τερμα πισω και καλα για να μπεις. αλλα στροφομετρο δεν βρηκα. βρηκα ταμπλετ απο αυτα που παιρνεις στο γερμανο πολλα. τα εγραψα κανονικα, ισως να παρω δωρο κανενα τετοιο στο βαφτισιμιο μου τα χριστουγεννα. εκατσα λοιπον καλα, το τιμονακι ωραιο, εχωσα το χιμπριντ μοντ και μια χαρα παει. οσο ο δρομος ειναι χλιδα πας μαγικο χαλι και νοιωθεις μονο ενα γουτσου-γουτσου σε αυτον που καθεσαι απανω. εκει που ο εργολαβος εκανε φθηνοτερη προσφορα και κατσαρωσε το οδοστρωμα ακους γκρουν-γκρουν, κατι σαν το βιτ με τα μαντολαστιχα στα 150. μετα εχεις τους φρεαταδες. περνωντας απανω απο φρεατια διαβαζεις αν ο εργολαβος εχει τη φρεατεξ ΑΕ ή την υπονομομιξ ΕΠΕ στο αναγλυφο. ναι, ξερω, γαλλικο και ανεση. μάι ας στην αθηνα με 19αρες. ετσι να δειχνουν μπανικες και να λες στη μαμα ποσο πετυχες στη ζωη σου, λες και δεν ξερει οτι εισαι μαλακας. ο πωλητης δεν μου αφησε καν περιθωρια για 17αρες, λεει δεν εχουν παρει εγγριση τυπου. ρε φιλε για το γυαλιστερο το μπανικο εχουν πηδηξει το αυτοκινητο. το επισης, οταν ζουλαω καποια μερη στο βιτ κανουν κριτς, να μου θυμιζουν οτι μενω δυτικα προαστεια. και αυτο μου κανει λιγο μενιδι, τριζει τη 19αρα μου γαμω, τριζει. σε καθε λακουβα. αμα εχει δηλαδη και χιλιομετρα γραψει θα γινει ζεφυρι? πολυ χαρς το ράιντ σε λακουβοδρομο. ησυχο ομως απο εξωτερικους ηχους και μηχανη. σχεδον ταφος. οποτε χρειαζεσαι το ραδιο. αλλα γιατι πρεπει να εχουν τοσο μπερδεμενο το ραδιο? ε? ντοτ νετ γραφω ο πουστης και με μπερδεψε. χωροι καλο ειναι. μη σου πω και πολυ καλο. και ορατοτης μετρια. δεν καταλαβαινεις αν τη πατησες τη γατα η τη σκαπουλαρε η συναδελφος. ομως οταν παρκαρεις ελεγχεις. και οταν σε περνανε. που ομως δεν σε περνανε πολλοι. εννοάω οτι παει καλα, κανει κατι ανοιγματα που ακουμπαει ο προστατης κυστη και σου ερχεται κατουρημα. πολυ γκαζι στις ενδιαμεσες επιταχυνσεις. και μεχρι τα 130-140. μετα ριχνει ρυθμο. και μαλιστα σβελτοτερο απο το αλαφρυ το βιτι. τι γινεται ομως. νοιωθεις παντου το βαρος. πας να στριψεις και θυμασαι τη κιτρινη τη μπετονιερα που σου πηρε η γιαγια. αδρανεια τεραστια, αμα πας να διορθωσεις ειναι σαν να μαζεψεις τη προωρη, ειναι παντα αργα και τα χεις κανει μουσκεμα. θελει απο νωρις αποφαση, να μπεις και να μεινεις στη τροχια μεχρι να μετρησεις ποσοι αεροσακοι ανοιξαν. επισης σε εο οπου εχει κυματακι για το σκαφος του εργολαβου νοιωθεις μια πλευση και κατι μεγαλο και χοντρο να κουνιεται απο κατω σου, εχει και αλλα μοντ, καποια ηταν απογοητευση γιατι δεν πηγαινε μια και καποια οπως το τεσσερο επι τεσσερο μουφα επιλογη.
Τελικα βεβαια με τα χουβερ που εχω δει τελευταια, ολα τα μπαταριατα ειναι μετριοτητες. αυτο ισως ειναι η καλυτερη μετριοτητα σοου φαρ που οδηγησα. νοιωθω βεβαια οτι καποιοι παντρεμενοι μακρον με την δασκαλα τους, παιρνουν πολλα γιουρα στα 55 χιλιαρικα που δεν τα αξιζουν. οσο περι πρεμιο. μάι ας. το καταπτυστο το πασσατο του 15 που πηγαμε με το συνεταιρο, μια μετριοτητα και μια κατακραυγη γκασταρμπάιντερ, δειχνει το ιδιο ή και καλυτερο πιγιοτικα. θα δω και το αστερι Α σε λιγες μερες, η προπελλα η ενα η παλια σαφεστατα ειναι χειροτερη παντου απο το γαλλοψευτοπρεμιο. άι γουιλ κιπ γιου ινφορμντ, τωρα λοιπον οσο και να το εβρισα ειναι στη πρωτη θεση επιλογης γκέικου-χουβερατου, πλην ομως κανενα δεν εκλεψε τη καρδια του γατου
-
Γατε εάν καταλαβα καλά απογοητευτηκες από το ds 7 hybrid;
-
Όχι απλά δεν καυ...σε γιατί δεν είναι Βιταρα
-
'τωρα λοιπον οσο και να το εβρισα ειναι στη πρωτη θεση επιλογης γκέικου-χουβερατου, πλην ομως κανενα δεν εκλεψε τη καρδια του γατου'
Γάτε, το καινούργιο 3008 το είδες καθόλου; μήπως σε παίρνει το 4Χ4 plug in ή πάει πολύ ψηλά;
είδα κάτι ωραία καφέ δερμάτινα και ταμπλό με (ψεύτικο) ξύλο, κάπως ωραίο το έχουν κάνει, αναβάθμισαν και τας οθόνας (το ξέρω δεν σε νοιάζει, αλλά αφού πας για τέτοιο, θα σε νοιάξει!), και η μούρη πλέον από τις καλύτερες της βιομηχανίας.
-
βλεπεις πριμιο και κουστουμαρισμενους ολογυρα. και μια κονσολαρα να τη γεμισεις ντι εν έι. μεχρι να καταλαβεις την ανωμαλια. η προσεγγιση ειναι λοιπον οτι υποσχεται μεγεθυνση πεους αλλα τελικα ανοιγεις παραθυρα.
περα απο τα προμισις που δεν βγαινουν, το εχουν καψει με τις 19αρες. για να το πριμιαρουν θα καταληξουν τα πουλανε μονο ζαντες και λιγο απο αμαξωμα.
και οχι, δεν με απογοητευσε αλλα θυμαμαι οταν μπηκα απο το 508 στο φθηνο βιτ και μου ψιλοεπεσε απο τη χλιδα νοτ, το ειχα ηδη αγορασει, μολις το πηγα βολτα εψαχνα τη γατα και ξενοδοχειο με γιακουζι και θεματικο χειροπεδατο.
επισης ρε συ δουβλη, απο ποτες το τριο οχτω ειναι ακριβοτερο απο το ντι ες εφτα τεσσερο χι τεσσερο χιμπριντ οπως αυτο που τσεκαρω? ή γιατι να ειναι διαφορετικο? η γαλλιλα τους μυρναει το ιδιο. οποτες τι να σε πω, πρεπει να ειδω και αλλα να καταληξω τελικως.
-
konstantinosnov wrote:
βλεπεις πριμιο και κουστουμαρισμενους ολογυρα. και μια κονσολαρα να τη γεμισεις ντι εν έι. μεχρι να καταλαβεις την ανωμαλια. η προσεγγιση ειναι λοιπον οτι υποσχεται μεγεθυνση πεους αλλα τελικα ανοιγεις παραθυρα.
περα απο τα προμισις που δεν βγαινουν, το εχουν καψει με τις 19αρες. για να το πριμιαρουν θα καταληξουν τα πουλανε μονο ζαντες και λιγο απο αμαξωμα.
και οχι, δεν με απογοητευσε αλλα θυμαμαι οταν μπηκα απο το 508 στο φθηνο βιτ και μου ψιλοεπεσε απο τη χλιδα νοτ, το ειχα ηδη αγορασει, μολις το πηγα βολτα εψαχνα τη γατα και ξενοδοχειο με γιακουζι και θεματικο χειροπεδατο.
επισης ρε συ δουβλη, απο ποτες το τριο οχτω ειναι ακριβοτερο απο το ντι ες εφτα τεσσερο χι τεσσερο χιμπριντ οπως αυτο που τσεκαρω? ή γιατι να ειναι διαφορετικο? η γαλλιλα τους μυρναει το ιδιο. οποτες τι να σε πω, πρεπει να ειδω και αλλα να καταληξω τελικως.
Παρόμοια είναι, μήπως είναι φθηνότερο το 4Χ4 3008 το αναφέρω και σε φτάσει για το 4Χ4, και από τα βιντεάκια είδα διαφορές σε υλικά μέσα στην καμπίνα (σε ακριβές εκδόσεις) και εξωτερική βελτίωση. Επίσης δεν έχει κάτι εργονομικές χαζομάρες που ανέφερες και σχολίασα κ εγώ σε άλλα ποστ (για το DS3).
-
δουβλιε αυτο σε λεω, και το ντι ες εφτα σε χιμπριντ 4x4 βλεπω, δεν ψαχνω τπτ μη 4x4. εστω και για το ψυχολογικο, οχι οτι ειναι βεβαια. το τριο οχτω με χαλαει που το εχει και η σουλα στη γωνια και μισο μυριο αλλοι. οταν χωνς 50+ θες να το παιξεις και λιγο άουτ οφ δη πλεμπα.
-
όπως είχε αναφέρει και ένας πιο παλιά, πάνε οδηγά και xc40 τετρακίνηση. αν το έχουν. νομίζω δεν το είχες αποκλείσει γατε
-
όπως είχε αναφέρει και ένας πιο παλιά, πάνε οδηγά και xc40 τετρακίνηση. αν το έχουν. νομίζω δεν το είχες αποκλείσει γατε
δεν το εχουν, μονο το δικουνο
-
Μίλησες και για τιμές ;
-
Ρε συ γιατι δεν παιρνεις το rav ....ή καλυτερα το A cross που θα ερθει. Ηλεκτρικη τετρακινηση.
DS7 CROSSBACK