-
-
Μετά από ενημέρωση φίλου από Γαλλία στάλθηκαν επιστολές για προβλήμα στην πίσω ανάρτηση....Μιλάνε για προβλήμα που μπορεί να οδηγήσει ακόμα κ σε ολική κατάρευση της πίσω ανάρτησης. .. Ακόμα δεν έχω μάθει τι ακριβώς αφορά κ ποια παραγωγή....
-
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις όταν έχεις περισσότερες πληροφορίες γιατί το έχει ο κολλητός μου αλλά δεν έχει λάβει κάτι από την DS?
-
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις όταν έχεις περισσότερες πληροφορίες γιατί το έχει ο κολλητός μου αλλά δεν έχει λάβει κάτι από την DS?
Όταν μάθω φυσικά!Εγώ χθες πρωί μίλησα γιατί γνώριζα πάνω κάτω ότι έχει προκύψει καπιιο θέμα και μου έλεγαν από εδώ :'μπα οχι κανένα προβλήμα'...Χθες βράδυ μου ήρθε κ επίσημα η ενημέρωση από φίλο.Στελνουν επιστολές...Εγώ μάλλον θα αρνηθώ να παραλάβω...
-
Αλλο και τουτο παλι....
Ημιακαμπτο έχει πισω;
Επηρεάζει και τα άλλα όπως τα grandland χ ;;;
-
Ημιακαμπτο έχει πισω;
Όχι πολλαπλών, εξ ου και η ευαισθησία. Ο ημιάκαμπτος είναι στυλ αγροτικού, δεν παθαίνει τίποτα!
-
Αλλο και τουτο παλι....
Ημιακαμπτο έχει πισω;
Επηρεάζει και τα άλλα όπως τα grandland χ ;;;
Πολλαπλών με active scan suspension.... Εάν καταλάβα καλά αυτά αφορά το θέμα...
-
Καλύτερα ένα c5 aircross και τα ρέστα προβατίνα σε ταβέρνες στα χωριά της Θήβας. Ds - όπου πριμιουμ, πριμιουμ και τα προβλήματα.
-
Καλύτερα ένα c5 aircross και τα ρέστα προβατίνα σε ταβέρνες στα χωριά της Θήβας. Ds - όπου πριμιουμ, πριμιουμ και τα προβλήματα.
Σίγουρα μιλάμε για αλλά αυτοκίνητα.1-2κλικ πιο πάνω το ds.Αλλα να που και η σοφιστικέ λύσεις και τα πολλά ηλεκτρονικά έχουν τα ρίσκα τους. Πάντως απ'οτι μιλάω πάνω με Γαλλία το προβλήμα δε θεωρείται μικρό.
-
Ναι εχεις δικαιο, οτι ειναι θα λυθει ειναι ωραιο αυτοκίνητο, μονο οι ιδιοι οι γαλλοι μπορουν να το χαντακωσουν.
-
Lap wrote:
Ημιακαμπτο έχει πισω;
Όχι πολλαπλών, εξ ου και η ευαισθησία. Ο ημιάκαμπτος είναι στυλ αγροτικού, δεν παθαίνει τίποτα!
Χαχα σε παρακαλώ.....Στο γαλλικό όπελ ολα πάνε και τριζουν υπέροχα.
-
Fanis75 wrote:
Lap wrote:
Ημιακαμπτο έχει πισω;
Χαχα σε παρακαλώ.....Στο γαλλικό όπελ ολα πάνε και τριζουν υπέροχα.
Τρίζουν...;
-
Όχι ταμπλό και τα λοιπά ειναι από πέτρα. Εντάξει δεν τα κλοτσαω αλλά φαίνονται πολύ γεροδεμένα. Χερούλια, κάτι μαύρα πλαστικά γυαλιστερά καλύτερα να μην τα ακουμπάς, τριζουν σαν πορτα καστρου.
Βέβαια με το σπρέι σιλικόνης έφτιαξαν όλα αλλά περιμένω να δω πόσο καιρό κρατούν.
Ds 7 ....πάρτε ρε ένα πλούσια εξοπλισμένο grantland x diesel και ένα swift sport για την πόλη.
Εντάξει και σήμερα ανέφερα κάποιο Suzuki.
-
Ds 7 ....πάρτε ρε ένα πλούσια εξοπλισμένο grantland x diesel και ένα swift sport για την πόλη.
Εξαρτάται....ο κολλητός μου το πήρε με €27.999. Σε αυτή την τιμή είναι καλύτερο vfm και από το 2008 (που είναι χαμηλότερης κατηγορίας) και σχεδόν από τα περισσότερα της κατηγορίας του. Αφού το DS3 του έβγαινε πιο ακριβά...αχαχα!
-
Όχι ταμπλό και τα λοιπά ειναι από πέτρα. Εντάξει δεν τα κλοτσαω αλλά φαίνονται πολύ γεροδεμένα. Χερούλια, κάτι μαύρα πλαστικά γυαλιστερά καλύτερα να μην τα ακουμπάς, τριζουν σαν πορτα καστρου.
Βέβαια με το σπρέι σιλικόνης έφτιαξαν όλα αλλά περιμένω να δω πόσο καιρό κρατούν.
Εντάξει και σήμερα ανέφερα κάποιο Suzuki.
Που να έμπαινες σε golf gtd .Εκεί να δεις τριγμοί...
-
Lap wrote:
Εξαρτάται....ο κολλητός μου το πήρε με €27.999. Σε αυτή την τιμή είναι καλύτερο vfm και από το 2008 (που είναι χαμηλότερης κατηγορίας) και σχεδόν από τα περισσότερα της κατηγορίας του. Αφού το DS3 του έβγαινε πιο ακριβά...αχαχα!
Φάνη οχι συμφωνώ διαφέρει!Απλά οκ έκατσε αυτό.Ια συμφωνήσω με προηγούμενο φιλο που είπε ότι μόνο οι ίδιοι οι Γάλλοι μπορούν να το χαντακωσουν.
-
Τελικά όλοι εμείς που παραγγείλαμε γαλλικό πρέπει να αισθανόμαστε πολύ κορόιδα που δεν αγοράσαμε γερμανικο bmw.... Και μόνο που σκέφτομαι το ενδεχόμενο να είχα πάρει bmw με πιάνει συγκρυο.... Να φοβάσαι μην σου πάρει φωτιά από στιγμή σε στιγμή.... Από εδώ και πέρα, ό,τι και να μου πουν για τα γαλλικά αυτοκίνητα, την ξεφτίλα της BMW ούτε η datsun δεν την φτάνει...
By the way, εδώ και δέκα μέρες έχω στα χέρια μου το καινούργιο μου ds7 και πραγματικά σας λέω:τέτοιο αυτοκίνητο ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!!Ηχομονωση-κρατηματα-ανεση-πολυτελεια...απο που να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Όσοι το έχουν δει και όσοι έχουν μπει μέσα έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!Δεν θέλω να τελειώσει η διαδρομή κάθε φορά που το οδηγώ!!
Konstantinosnov @ αυτά που σου έχουν πει για την ανάρτηση δεν τα έχω στα υπόψη μου, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα του active scan suspension. Μάλλον μεμονωμένο περιστατικό θα πρόκειται. Άλλωστε το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ήδη 2 χρόνια. Αν ήταν γενικό το πρόβλημα θα είχε βρωμίσει το διαδίκτυο με αναφορές από τον πάντα καλοπροαίρετο γερμανικό ανταγωνισμό.
-
Διδάκτορα μου μου αν εννοείς εμένα που αναφέρθηκε το opel ...να σου θυμίσω ότι το grandland x είναι γαλλικό σε όλα του. Για αυτό και μ αρέσει.
-
Διδάκτορα μου μου αν εννοείς εμένα που αναφέρθηκε το opel ...να σου θυμίσω ότι το grandland x είναι γαλλικό σε όλα του. Για αυτό και μ αρέσει.
Δεν εννοώ εσένα, τους βαυαρολάγνους της μπλε_ασπρης προπέλας εννοω]
-
Τελικά όλοι εμείς που παραγγείλαμε γαλλικό πρέπει να αισθανόμαστε πολύ κορόιδα που δεν αγοράσαμε γερμανικο bmw.... Και μόνο που σκέφτομαι το ενδεχόμενο να είχα πάρει bmw με πιάνει συγκρυο.... Να φοβάσαι μην σου πάρει φωτιά από στιγμή σε στιγμή.... Από εδώ και πέρα, ό,τι και να μου πουν για τα γαλλικά αυτοκίνητα, την ξεφτίλα της BMW ούτε η datsun δεν την φτάνει...
By the way, εδώ και δέκα μέρες έχω στα χέρια μου το καινούργιο μου ds7 και πραγματικά σας λέω:τέτοιο αυτοκίνητο ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!!Ηχομονωση-κρατηματα-ανεση-πολυτελεια...απο που να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Όσοι το έχουν δει και όσοι έχουν μπει μέσα έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!Δεν θέλω να τελειώσει η διαδρομή κάθε φορά που το οδηγώ!!
Konstantinosnov @ αυτά που σου έχουν πει για την ανάρτηση δεν τα έχω στα υπόψη μου, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα του active scan suspension. Μάλλον μεμονωμένο περιστατικό θα πρόκειται. Άλλωστε το αυτοκίνητο κυκλοφορεί ήδη 2 χρόνια. Αν ήταν γενικό το πρόβλημα θα είχε βρωμίσει το διαδίκτυο με αναφορές από τον πάντα καλοπροαίρετο γερμανικό ανταγωνισμό.
Δε θα διαφωνήσω για τα όσα προσφέρει...Όσο αφορά το θέμα τι να σου πω.Μεμονωμενο δεν θα το έλεγα.Οι επιστολές σε Γαλλία είναι πολλές (το γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί έχω επαφές τακτικές και γνωστούς εκεί που το έχουν ήδη) .Συν ότι έπειτα από πέρασμα μου από το qualite task force psa proup μούρο επιβεβαίωσαν λέγοντας μου ότι ήδη έχουν γίνει τροποποιήσεις στην γραμμή παραγωγής μέσω' εσωτερικών διεργασιών'....Αυτό που εγώ εξετάζω είναι εάν το δικό μου πρόλαβε τις εσωτερικές διεργασίες ή θα τους πω .. 'ευχαριστω δεν παραλαμβάνω.&ξαναβάζω παραγγελία με διορθωμενες τις εσωτερικές διεργασίες'... Λυπάμαι αλλά δε δίνω 52000 κ να μπω σε ανάκληση..
DS7 CROSSBACK