-
Οι 'κατέχοντες' έχετε παρατηρήσει φθορά πίσω ελαστικών ή αντιδράσεις περίεργες της ανάρτησης;(διαβάζω διαφορά σε φόρουμ Γαλλίας)
Σε grandland x γλυστρα πισω με το συστημα all grip. Διορθώθηκε με παραπανω αερα στα ελαστικα !!!!
-
konstantinosnov wrote:
Οι 'κατέχοντες' έχετε παρατηρήσει φθορά πίσω ελαστικών ή αντιδράσεις περίεργες της ανάρτησης;(διαβάζω διαφορά σε φόρουμ Γαλλίας)
Σε grandland x γλυστρα πισω με το συστημα all grip. Διορθώθηκε με παραπανω αερα στα ελαστικα !!!!
Από Γαλλία μεριά με ενημέρωσαν ότι ήταν ένα update λογισμικού (σε ορισμένα αυτοκινήτα) με ds scan suspesion
-
του esp ;;;
-
του esp ;;;
Εάν κατάλαβα καλά λογισμικό που αφορουσε την active scan ανάρτηση
-
A!, To οπελ ειναι χωριατικο δεν ειναι ds, δεν εχει τετοια ωραια καλουδια.
Γενικα και το opel με το all grip σε στενες στροφες γλυστρα το πισω μερος εντονα.
Με υψηλοτερη πιεση στα πισω ελαστικα ηρθε στα καλα του.
-
Παιδιά τι λέτε αξίζει να ακυρώσω παραγγελία και να κ;νω εκ νέου στον όμιλο (Συγγελίδης) για ένα 3008 hybrid4 ;
Ρε συ Κώστα, αφού το αυτοκίνητό σου μάλλον θα έχει ήδη κατασκευαστεί, πώς θα το ακυρώσεις?
Επιπλέον, πας σε άλλη κατηγορία εντελώς (νομίζω),υποδεέστερη από το Ds7...Το DS7 δεν το παίρνεις επειδή 'συμφέρει' απαραιτήτως, αλλά επειδή είναι ...καψουριάρικο (αν κρίνω και από το video clip του Αντωνάκη...)Το peugeot 3008 για εμένα θα ήταν πισωγύρισμα και ασθητική παλινωδία...
-
[quote=Lap]
A!, To οπελ ειναι χωριατικο δεν ειναι ds, δεν εχει τετοια ωραια καλουδια.
Γενικα και το opel με το all grip σε στενες στροφες γλυστρα το πισω μερος εντονα.
Με υψηλοτερη πιεση στα πισω ελαστικα ηρθε στα καλα του
Χωριάτικο καθόλου!!! Τόσα χρόνια Απλάστοκουρμπετι οκη Opelara. δεν έχει τόσο ιδιαίτερη ανάρτηση που κ αυτή στο ds πληρώνεται έξτρα....Τώρα για το 'προβλήμα' αυτό μου ανέφεραν αξρτ:'αναβάθμιση λογισμικού ανάρτησης' . Έχουμε μπλέξει με τα τόσα ηλεκτρονικα
-
konstantinosnov wrote:
Παιδιά τι λέτε αξίζει να ακυρώσω παραγγελία και να κ;νω εκ νέου στον όμιλο (Συγγελίδης) για ένα 3008 hybrid4 ;
Ρε συ Κώστα, αφού το αυτοκίνητό σου μάλλον θα έχει ήδη κατασκευαστεί, πώς θα το ακυρώσεις?
Επιπλέον, πας σε άλλη κατηγορία εντελώς (νομίζω),υποδεέστερη από το Ds7...Το DS7 δεν το παίρνεις επειδή 'συμφέρει' απαραιτήτως, αλλά επειδή είναι ...καψουριάρικο (αν κρίνω και από το video clip του Αντωνάκη...)Το peugeot 3008 για εμένα θα ήταν πισωγύρισμα και ασθητική παλινωδία...
Όλα γίνονται κ δεν γίνονται.... Ειδικά όταν είσαι στον ίδιο όμιλο.Πισωγυρισμα δεν το λες όταν πρόκειται για 300 άλογα, τετρακίνηση κ υβριδικό .Σχεδιαστικά δεν είναιds 7 αλλά δεν το λες αδιάφορο η άσχημο.Πολυφορεμενο ναι
-
το είδα σήμερα υπό βροχή στα Γιάννενα σε ασημί. τζι τζι το τούτου. μακάρι να είχα τα μπάτζετ που λενε πάμε για αλλα
-
Με τράκαραν ελαφρά, ευτυχώς πολύ μικρή η ζημιά και το αυτοκίνητο κινείται κανονικά. Κάλεσα την Ωμέγα στην Αγ.Παρασκευή στις 23/12, μου είπαν να τους καλέσω μετά τις 2/1 γιατί λόγω φόρτου και γιορτών δεν υπήρχε δυνατότητα εξυπηρέτησης. Τους ξανακάλεσα στις 3/1, επιβεβαίωσαν και αυτοί ότι υπήρχε ο φάκελος στην ασφαλιστική και η υπαιτιότητα ήταν του άλλου, και μου ζήτησαν να τους πάω το αυτοκίνητο στις 15/1 για να το πάνε στο φανοποιείο κάπου στα νοτια προάστια και να το δουν με τον πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής. Κράτησαν το αυτοκίνητο δύο ημέρες για αυτό το σκοπό και μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης, DS7 και ελαφρώς καλύτερη έκδοση. Σε αντίθεση με το δικό μου, ήταν diesel και αυτόματο και μου έκαναν εντύπωση οι συγκριτικά υψηλές καταναλώσεις εντός πόλης.
Λόγω καινούριου αυτοκινήτου η ασφαλιστική συμφώνησε την πλήρη αντικατάσταση των φθαρμένων μερών και την πλήρη βαφή της πόρτας του πορτμπαγκαζ που είχε μια γρατζουνιά. Μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν σε τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες, όταν έρθουν τα ανταλλακτικά από τη Γαλλία, για να τους πάω το αυτοκίνητο - δεν υπάρχουν ανταλλακτικά DS7 στην Ελλάδα. Γενικά οι άνθρωποι μάλλον εξυπηρετικοί, αλλά ο μπελάς του ενός συνεργείου και της αναμονής των ανταλλακτικών είναι το τίμημα του να αγοράζεις ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο μιας νέας μάρκας.Κατα τα άλλα, συνεχίζω να είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. Κανένα πρόβλημα, υπέροχοι και πολύ μεγάλοι χώροι, πολύ ξεκούραστο στην οδήγηση. Τα πρώτα 10000 χλμ έκλεισαν με κατανάλωση 7.6 λιτρα αμόλυβδη/100χ, τα επόμενα 2000 χλμ δείχνουν 7.8 λίτρα - χειμώνας, διαδρομές μόνο στην πόλη και κίνηση Χριστουγέννων γαρ.
Α ναι, και στα Βόρεια Προαστια που κινούμαι έχουν αρχίσει και παραεφμανίζονται DS7. Δεν έφτασαν ακόμα τον αριθμό των XC40 ή των Evoque που έχει πήξει ο τόπος, αλλά πια δεν κάνεις διαδρομή χωρίς να συναντήσεις ενα-δυο ακόμα. Από την άλλη, καλό είναι αυτό μήπως αυξηθούν τα συνεργεία και υπάρξει κίνηση και στα ανταλλακτικά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε εβδομάδες. Ds3 crossback δεν έχω πετύχει να κυκλοφορεί ακόμα εκτός των test drive. Δυστυχώς δεν φαίνεται να πολυτραβάει σε αυτές τις τιμές. -
DS3 βλεπεις στην Κηφισιας μερικα, και οντως τα DS7 τα βλεπεις συχνα πια στους δρομους.
-
Με τράκαραν ελαφρά, ευτυχώς πολύ μικρή η ζημιά και το αυτοκίνητο κινείται κανονικά. Κάλεσα την Ωμέγα στην Αγ.Παρασκευή στις 23/12, μου είπαν να τους καλέσω μετά τις 2/1 γιατί λόγω φόρτου και γιορτών δεν υπήρχε δυνατότητα εξυπηρέτησης. Τους ξανακάλεσα στις 3/1, επιβεβαίωσαν και αυτοί ότι υπήρχε ο φάκελος στην ασφαλιστική και η υπαιτιότητα ήταν του άλλου, και μου ζήτησαν να τους πάω το αυτοκίνητο στις 15/1 για να το πάνε στο φανοποιείο κάπου στα νοτια προάστια και να το δουν με τον πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής. Κράτησαν το αυτοκίνητο δύο ημέρες για αυτό το σκοπό και μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης, DS7 και ελαφρώς καλύτερη έκδοση. Σε αντίθεση με το δικό μου, ήταν diesel και αυτόματο και μου έκαναν εντύπωση οι συγκριτικά υψηλές καταναλώσεις εντός πόλης.
Λόγω καινούριου αυτοκινήτου η ασφαλιστική συμφώνησε την πλήρη αντικατάσταση των φθαρμένων μερών και την πλήρη βαφή της πόρτας του πορτμπαγκαζ που είχε μια γρατζουνιά. Μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν σε τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες, όταν έρθουν τα ανταλλακτικά από τη Γαλλία, για να τους πάω το αυτοκίνητο - δεν υπάρχουν ανταλλακτικά DS7 στην Ελλάδα. Γενικά οι άνθρωποι μάλλον εξυπηρετικοί, αλλά ο μπελάς του ενός συνεργείου και της αναμονής των ανταλλακτικών είναι το τίμημα του να αγοράζεις ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο μιας νέας μάρκας.Κατα τα άλλα, συνεχίζω να είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. Κανένα πρόβλημα, υπέροχοι και πολύ μεγάλοι χώροι, πολύ ξεκούραστο στην οδήγηση. Τα πρώτα 10000 χλμ έκλεισαν με κατανάλωση 7.6 λιτρα αμόλυβδη/100χ, τα επόμενα 2000 χλμ δείχνουν 7.8 λίτρα - χειμώνας, διαδρομές μόνο στην πόλη και κίνηση Χριστουγέννων γαρ.
Α ναι, και στα Βόρεια Προαστια που κινούμαι έχουν αρχίσει και παραεφμανίζονται DS7. Δεν έφτασαν ακόμα τον αριθμό των XC40 ή των Evoque που έχει πήξει ο τόπος, αλλά πια δεν κάνεις διαδρομή χωρίς να συναντήσεις ενα-δυο ακόμα. Από την άλλη, καλό είναι αυτό μήπως αυξηθούν τα συνεργεία και υπάρξει κίνηση και στα ανταλλακτικά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε εβδομάδες. Ds3 crossback δεν έχω πετύχει να κυκλοφορεί ακόμα εκτός των test drive. Δυστυχώς δεν φαίνεται να πολυτραβάει σε αυτές τις τιμές.Κρίμα για τη ζημιά! Εύχομαι σύντομα να στο φτιάξουν κ σαν καινούργιο!!
-
Κρίμα για τη ζημιά! Εύχομαι σύντομα να στο φτιάξουν κ σαν καινούργιο!!
Ευχαριστώ!
-
Ξαναγράφω με αφορμή προ ολίγου συζήτησης σε γαλλικό φόρουμ....Έχετε εντοπίσει όσοι χρησιμοποιείται το αυτοκίνητο κάποιο προβλήμα με την πίσω ανάρτηση(μετακινήσεις ειτε κατά τον διαμήκη είτε κατά τον εγκάρσιο άξονα);Με ή χωρίς active scan suspesion
-
Καλησπερα σε ολους.
Η εκδοση με τα 180 αλογα βενζινη εχει καταργηθει? Γιατι δεν την βλεπω πλεον στο configurator του site της DS....
-
Καλησπερα σε ολους.
Η εκδοση με τα 180 αλογα βενζινη εχει καταργηθει? Γιατι δεν την βλεπω πλεον στο configurator του site της DS....
Σίγουρα υπάρχει γιατί δίνεται και ως performance line έκδοση.
-
Συγνώμη που το παραθέτω όπως μου απάντησε κάτοχος και εχει μιλήσεις με ds (Γαλλία ) :
'The speed when the rear is felt to move significant is starting from 50km/h...Not 100...not 200...starting from 50km/h...And is not a movement that is considered normal...because is like a hit on the car's left or right rear, and even if they say that is 'normal' for independent suspensions (believe me, is not), it kills your back arms from wheels, it damages the wheels and rubber from wheel...You know how my rear arms that sustain the rear wheels looked after only 7000 km on roads with small bumps? Like was 100.000 km...the DS representatives did not believe it when they change it, how much damage it was...'
Έχει διαπιστώσει κάποιος κάτι τέτοιο;
-
Παιδιά κάποιος από τους κατέχοντες ds 7 crossback που να διαθέτει στο αυτοκίνητο του την active scan suspesion; θα ήθελα την γνώμη του και τις εντυπώσεις του
-
-
https://www.facebook.com/DSOfficial/videos/204146337327252/?xts[0]=68.ARDpZA8CECUHk0ZfJCxTDBn_ja0tQVnO4H5N96ZA_6VJ8fdMbM5m-NFR85T6RoqrYiigS2sojHqhYsYt7SnVW6gUGveVDvkNFanItGPhOpLIS0v3YQeMEfNCw-U6W60hRDwiNj3XWxP16C1NTkQZO2B3HKQuNiyBsjX4WNdFW_yBSrBE31wuCBUWG9GIBIhLRX08KX4xrHm5HXqBzArU5f7vpMTrYQmIex4TUVYwkIz2ysjiWX9F4-e5qTVmsnhhdtUIpmcibCw3w-nDX9jePs1sgERCAIFOm_zY8MeRhzB3a9YiHXsooySqGNYYa4UFOX_yYOu9vbH6sA5auNwuJzZUjVpiVsrDLMYLkA&tn=-R
DS7 CROSSBACK