-
Παιδιά εμένα μου άρεσαν και τα δύο. Αλλά όταν πήγα την γυναίκα και τα παιδιά την ίδια μέρα και τα είδαν και τα δύο με το που είδαν το DS είπαν ουαουυ.. Επομένως κάπου έτσι κατέληξα
-
Καλοτάξιδο να είναι κι εσείς να το χαρείτε! Όταν με το καλό παραλάβεις, περιμένουμε φωτογραφίες κι εντυπώσεις!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους! Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ, είμαι σε αναζήτηση καινουργιου αυτοκινητου και σκεφτομαι τα peugeot 3008 και ds7. Σήμερα πήγα και είδα και τα 2. Πρώτα το ds7 το οποίο με εντυπωσίασε πολύ και μετα το peugeot που ήταν και αυτό ομορφο αλλά όχι τόσο εντυπωσιακό. Οι τιμές παραπλήσιες ~35000 το gt line της peugeot με πανοραμική οροφή και 36000 το αντίστοιχου εξοπλισμού so chic της ds7. Οι ευκολίες πληρωμής παραπλήσιες με την peugeot να κάνει μια εκπτωση 400 ευρω και να προσφερει και ενα πακετο που δινει σε παλιους πελατες peugeot που επιστρέφουν στην εταιρεια (ενω δεν είμαι) οπως συμμετοχη 30% σε ασφάλιστρα, δωρεαν ΚΤΕΟ, βιολογικο καθαρισμό, 20% εκπτωση σε ανταλλακτικα και αξεσουαρ και καποια αλλα που δεν θυμαμαι. Κλείνω προς το DS7 αλλά με προβληματιζει λιγο που εχει μονο ενα εξουσιοδοτημένο συνεργείο....Επίσης με ενημερωσαν οτι θα βγει και υβριδική έκδοση στο τελος του 2019 με τιμή 52.000€!!!
-
Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλως ήρθες στο forum.
Και οι 3 επιλογές σου εξαιρετικές, θα μπορούσες να μας αναφέρεις κινητήρες/κιβωτιο (αυτόματο η όχι) σε αυτές τις τιμές που προανέφερες?
Σε ευχαριστώ, το ρωτάω γιατί είμαι και εγώ σε ένα ίδιο διλημμα. Επίσης το 3008 gtline γνωρίζεις αν έχει τα παρακάτω πακέτα?
-Adaptive Cruise Control with Stop Function (ACC Stop)
- Peugeot i-cockpit Amplify
- keyless open and go system
Ευχαριστώ.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
Χρόνια πολλά! Η τιμή αναφέρεται στην έκδοση 1.2 PureTech 130 S&S BVM6, βενζίνη με μηχανικό κιβώτιο.
Η έκδοση gt line έχει Cruise control ως τμήμα του Safety pack plus 1 αλλά το active cruise control (Ενεργός Ρυθμιστής & Περιοριστής ταχύτητας με λειτουργία ακινητοποίησης) είναι έξτρα ως μέρος του Safety pack plus 2 (550€).
Έχει το Peugeot i-cockpit Amplify.
Το Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί + Hands free άνοιγμα - κλείσιμο θύρας αποσκευών είναι έξτρα στα 900€, πολύ ακριβό κατά τη γνώμη μου. -
Επίσης με ενημέρωσαν στην αντιπροσωπεία ότι από Ιανουάριο περιμένουν αυξήσεις (!!!!) σε όλα τα μοντέλα 2-6%. Λες και ήδη δεν ήταν τσιμπημένες οι τιμές
-
Λόγω αύξησης του βασικού μισθού κατά 10% να φανταστώ??? Τρέξτε να προλάβετε...
Αυξάνονται οι τιμές για να αυξηθούν οι 'εκπτώσεις'.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Επίσης με ενημέρωσαν στην αντιπροσωπεία ότι από Ιανουάριο περιμένουν αυξήσεις (!!!!) σε όλα τα μοντέλα 2-6%. Λες και ήδη δεν ήταν τσιμπημένες οι τιμέςΕίναι η 'κλασσική' ετήσια εργοστασιακή αύξηση τιμών που κάνουν όλοι οι κατασκευαστές. Το ερώτημα είναι εάν θα περάσει στον αγοραστή ή θα την απορροφήσει η εισαγωγική. Φυσικά το λένε τώρα, για να πουλήσουν ότι μπορούν έως το τέλος 2018, ένεκα στόχων. Τα ίδια λένε πάντα και 90% των περιπτώσεων δεν γίνεται καμία αύξηση τον Ιανουάριο (συνήθως γίνονται Μάρτιο οι εργοστασιακές αυξήσεις).
-
Το μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο της DS βρισκεται όπως μου είπαν στην Αγ. Παρασκευή, απέναντι απο την ΕΡΤ. Σίγουρα λίγο δεσμευτικό αυτό.
Επίσης το υβριδικό μοντέλο του DS7 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του '19 με τιμή 52.000€. Τζάμπα πράμα! -
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Το μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο της DS βρισκεται όπως μου είπαν στην Αγ. Παρασκευή, απέναντι απο την ΕΡΤ. Σίγουρα λίγο δεσμευτικό αυτό.
Επίσης το υβριδικό μοντέλο του DS7 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του '19 με τιμή 52.000€. Τζάμπα πράμα!Αυτό με το μοναδικό συνεργείο είναι ζήτημα μεγάλο. Και ειδικότερα στην επαρχία.
Για την τιμή, ανάλογα με τον εξοπλισμό και την τεχνολογία που κουβαλάει, θα δείξει εάν θα είναι υπερτιμολογημένο ή όχι.
Αυτό που είμαι περίεργος να δω είναι οι δυνατότητες της τετρακίνησης με αυτού του είδους την παροχή ισχύος.ΥΓ φωτογραφία πριν 10 λεπτά, στον κήπο του σπιτιού.
-
Έχει γίνει ξανά συζήτηση για το ένα και μοναδικό εξουσιοδοτημένο. Για μένα είναι τεράστιο θέμα.
Τι θα γίνει αν υπάρξει διαφωνία με το συνεργείο? Ακόμα και μέσα στην εγγύηση έχουμε όλοι δει περιπτώσεις εξουσιοδοτημένων συνεργείων που δεν αναγνώριζαν βλάβες και οι ιδιοκτήτες πήγαιναν και ερχόντουσαν για να βρουν το δίκιο τους και κατέληξαν να πάρουν και άλλη γνώμη από εξουσιοδοτημένο.Επί χρόνια αναβάτης BMW, πήγαινα για όλα τα προγραμματισμένα service και τα σοβαρά έκτακτα σε αντιπροσωπεία στο Γέρακα και μιλάμε ότι το άφηνα το πρωί έπαιρνα λεωφορείο για Κέντρο και μετά ξανά λεωφορείο για παραλαβή. Η απόσταση δεν ήταν ποτέ το θέμα γιατί υπήρχε εμπιστοσύνη. Αλλά σε κάθε περίπτωση ήξερα ότι αν γίνει κάτι έχω επιλογές δίπλα μου.
-
Κι ελπίζω να φτάνει στα αυτιά των κεντρικών της DS, γιατί θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στο μέλλον αν δεν ανοίξουν κι άλλα συνεργεία. Θα φεύγει το αμάξι από Λάρισα πχ να πάει Αθήνα για φίλτρα-λάδια και θα γράφει 700 χλμ για πλάκα?
-
Τι ακριβώς εμποδίζει ένα DS απ' το να συντηρείται σ' ένα οποιοδήποτε Peugeot/Citroen εξουσιοδοτημένο?
Είναι προφανές νομίζω ότι ειδικά στην επαρχία αυτό ακριβώς θα συμβεί.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι ακριβώς εμποδίζει ένα DS απ' το να συντηρείται σ' ένα οποιοδήποτε Peugeot/Citroen εξουσιοδοτημένο?Είναι προφανές νομίζω ότι ειδικά στην επαρχία αυτό ακριβώς θα συμβεί.
Η ίδια η DS απο Γαλλία απαγορεύει να πας σε συνεργείο Citroen/Peugeot αυτό γίνεται σε όλη την Ευρώπη.
Σε επίσκεψη μου για να δω το το αυτοκίνητο και να πάρω προσφορά έθιξα το θέμα και μου απάντησαν οτι θα ανοίξουν και άλλα service αλλά τα κριτήρια που έχει θέσει η DS Γαλλίας είναι αυστηρά και θα υπάρξει καθυστέρηση.
Η προσφορά που πήρα ήταν για DS7 άσπρο 1.5 ντίζελ μάνιουαλ σε be chic με εξτρά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορίας με αισθητήρες μπροστά και το σύστημα night vision ήταν 36597€.
Συζητάνε για κάτι δωράκια με το κλείσιμο τύπου λαστιχένια πατάκια σαλόνι και χώρο αποσκευών και βλέπουμε τι άλλο.
Ήθελα και φώτα LED αλλά έβγαινα πάνω απο 40000€ λόγω αλλαγής κλίμακας οπότε μένω στα xenon που έχει στάνταρ.
Τεστ ντράιβ υπάρχει το 1.5 ντίζελ μάνιουαλ για καλή μου τύχη αλλά επειδή δεν ειχα χρόνο οταν είμαι Αθήνα θα κλείσω ενα τεστ για μια πρώτη γεύση.... -
Για χώρες σαν τη δική μας που ούτως ή άλλως οι πωλήσεις θα είναι μηδενικές, θα είναι αυτοκτονία να μην επιτρέψουν στα υπάρχοντα εξουσιοδοτημένα να συντηρούν DS.
Πιθανότατα θα φτιάξουν μία γωνίτσα σε κάποια από τα υπάρχοντα και θα τη λένε 'DS only'. Όπως πχ έχει η Καρέντα στο Μαρούσι μία γωνίτσα που είναι μόνο R8. Δεν έχει λογική κάτι άλλο. Να πω ότι είχαν κάποια διαφοροποίηση τα μηχανικά μέρη να το καταλάβω αλλά εδώ μιλάμε για rebadging.
-
παιδια μην κολλατε. Η νεοσυστατη ds προσπαθει να ξεχωρισει τωρα που προσπαθει να πλασαριστει ως πριμιουμ και να λεει 'ποια σιτροεν? ' ελπιζοντας ότι μεγαλη μεριδα θα την ασπαστει την επομενη 5ετια ωστε να ανοιξει περισσοτερα συνεργεια αθηνα θεσσαλονικη και μερικα ακομα στις μεγαλες περιφερειες.
Γι αυτο μιλουν για ανεξαρτητοποίηση! οταν θα δουν οτι θα αρχισουν οι γκρινιες απο τους περιορισμενους αγοραστες θα αρχισουν μια χαρα να κανουν τα επισημα σερβις απο το δικτυο σιτροεν σε ολη την ελλαδα... -
Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι η πολιτική αυτή ξεκινάει από Γαλλία και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, δεν μπορεί σε όλη την Ευρώπη να έχει την ίδια πολιτική και να εξαιρεί την Ελλάδα.Όλα αυτά που λέτε είναι σωστά αλλά η DS έχει μια πολιτική και θα την εφαρμόσει, στην κουβέντα που είχα μου ανέφεραν οτι το προσωπικό περνάει ειδικά σεμινάρια για τα DS και για τα συνεργεία υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές για το άνοιγμα τους όπως και για τις υπηρεσίες.
Αυτό μου έδωσαν να καταλάβω από την συζήτηση και οτι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.
Με την γυναίκα μου που το είδαμε μας άρεσε πάρα πολύ το service είναι κάτι που προβληματίζει και περιμένω και εγω να δω τι θα γίνει με το δίκτυο. Για το C5 AIR που περιμένω να δω δεν νομίζω οτι όση διαφορά κόστους και να έχει θα με κάνει να το κοιτάξω και να το σκεφθώ πολύ αν υπάρξει καλή δημιουργία δικτύου για την DS. -
Ο χρήστης islander έγραψε:
Συζητάνε για κάτι δωράκια με το κλείσιμο τύπου λαστιχένια πατάκια σαλόνι και χώρο αποσκευών και βλέπουμε τι άλλο.
Ήθελα και φώτα LED αλλά έβγαινα πάνω απο 40000€ λόγω αλλαγής κλίμακας οπότε μένω στα xenon που έχει στάνταρ.
Τεστ ντράιβ υπάρχει το 1.5 ντίζελ μάνιουαλ για καλή μου τύχη αλλά επειδή δεν ειχα χρόνο οταν είμαι Αθήνα θα κλείσω ενα τεστ για μια πρώτη γεύση....Τελικά η βασική έκδοση του ds7 έχει στάνταρ xenon η αλογόνου?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι ακριβώς εμποδίζει ένα DS απ' το να συντηρείται σ' ένα οποιοδήποτε Peugeot/Citroen εξουσιοδοτημένο?Είναι προφανές νομίζω ότι ειδικά στην επαρχία αυτό ακριβώς θα συμβεί.
Ποσά χρόνια εγγύηση δίνει η ds?
-
Εγώ που το έχω παραγγείλει και το αναμένω δίνουν 5 χρόνια ολική εγγύηση. Ήταν και ένας λόγος παραπάνω που τελικά κατέληξα. Το σέρβις μιας και μένω Βόρεια προάστια είναι ανεκτό στην Αγία Παρασκευή για μένα
DS7 CROSSBACK