-
@katafractos17 said in BYD forum:
Το ίδιο έχετε κάνει και για το 3008 το οποίο σαπάκι το ανεβάζετε, χρέπι το κατεβάζετε, όμως εμένα που ζω μαζί του και το οδηγώ εδώ και τρία χρόνια σχεδόν, δεν μου έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα και δεν έχει κάνει κιχ. Μόνο τα service και τίποτα παραπάνω και το έχω ευχαριστηθεί όσο μπορώ περισσότερο.
Για το απλό 3008 λέμε με την ανάρτηση του '80 και το μοτέρ των 130 ίππων, όταν δουλεύει. Άλλο το φεβ, που ειναι το μισό άλλο αμάξι.
-
Το 3008 μας βγήκε Αστραχαν
-
Το 3008 όταν πρωτοβγήκε πριν σχεδόν 7-8 έτη ναι το κοιτούσε ο κόσμος. Από τότε η σχεδίαση του είναι μια συνηθισμένη σχεδίαση σαν αυτήν των υπολοίπων της κατηγορίας. Δεν θέλω αν τον στεναχωρήσω αλλά πλέον κανείς δεν γυρίζει να το κοιτάξει.
Το δε νεότερο έχει εντυπωσιακά στοιχεία αλλά είναι κάπως χοντροκομμένο σε σχεδίαση.
Για αυτό λέω πως ναι μεν η σχεδίαση για ένα μηχάνημα είναι σημαντική αλλά μετά δύο τρία έτη τη συνηθίζει το μάτι, κανείς δεν εντυπωσιάζεται, ο ανταγωνισμός εξελίσσεται σχεδιαστικά και έτσι περνάμε στην ουσία που είναι η μηχανολογία του.
Για παράδειγμα σκέψου σε ένα πάρκινγκ το 7 ετών 3008 κι δίπλα του το ινδικό mahindra
Στοιχημάτισε ποιο θα γυρίζει κεφάλια στην σημερινή εποχή;
BYD forum