-
Για εμένα δεν ισχύει κανένα. Μάλιστα ακόμα και στην περίπτωση του εταιρικού ηλεκτρικού που πρακτικά θα μπορούσα να είχα τσάμπα και πάλι δεν θα κάλυπτε τις ανάγκες μου λόγω των υπολοίπων περιορισμών.
-
Γενικά βλέπω πολλά ταξί ηλεκτρικά πλέον.
Και φίλος μου ταξιτζής που ήταν κράχτης των ηλεκτρικών μέχρι πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να δώσει το merc και να πάρει model 3.
Έπαθε σοκ όταν πήγε στην τεσλα και έκατσε μέσα και είδε την ποιότητα εσωτερικού. -
Πρόλαβαν την επιδότηση; Ήταν τεράστια!
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Πρόλαβαν την επιδότηση; Ήταν τεράστια!
Τελειωνει τον σεπτεμβριο για τα ταξι απ οτι εμαθα.
-
Μιλάμε θα χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο όσοι δεν πήραν!
-
τωρα που τελειωνει το πηραν ειδηση....
-
Τα γράφαμε, τα λέγαμε όπου μπορούσαμε από την καλή μας την καρδιά. Αλλά αυτοί ξέρουν καλύτερα.
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα γράφαμε, τα λέγαμε όπου μπορούσαμε από την καλή μας την καρδιά. Αλλά αυτοί ξέρουν καλύτερα.
Πιστευεις οτι οι ταριφες μπαινουν εναγωνιως καθε μερα στο φορουμ να διαβασουν τις αποψεις σου ;
Εκτος αν μιλησες στην ετησια γενικη συνελευση ιδιοκτητων ταξι .
Μετα τις αδειες της χουντας πρεπει να ηταν η μεγαλυτερη επιδοτηση που εχει δοθει ποτε στην κιτρινη φυλη .
Εγω αν ημουν ταριφας θα ειχα αλλαξει το οκταβια μονο και μονο για την επιδοτηση , στην ουσια χαρισμα νεου αυτοκινητου . -
Είχαμε δύο ταξιτζήδες που έγραφαν που και που.
Είχαν συμμετάσχει σε κάποια συζήτηση.
Τεσπα δεν είναι μονάχα η αγορά αλλά τα λειτουργικά κόστη που είναι τραγικά μικρότερα. Στην ουσία μπορούν να βγάζουν το ίδιο μεροκάματο με κλάσμα των ωρών εργασίας τους. Ποιοτικός χρόνος για τους ίδιους.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης