-
Θες να απαντήσω;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αστειάκι ήταν, δεν το είπα για να φουντώσεις. Αλλά μη μου πεις ότι η ηλεκτροκίνηση δε σου είναι απεχθής.
-
ΟΧΙ δεν μου είναι ΚΑΘΟΛΟΥ απεχθής, απλά την θεωρώ εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Σε 10+ χρόνια, θα είναι μονόδρομος και έτσι πρέπει να είναι, αλλά τώρα είναι εκτός πραγματικότητας.
Εδώ είναι εκτός πραγματικότητας το ΦΑ στην αυτοκίνηση, που επίσης δεν μου είναι απεχθές.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
https://www.car.gr/14530367-citroen-c-zero
Πουλήθηκε την περασμένη εβδομάδα εντός του νησιού για 11 χιλιάρικα.
-
Σ.Χ., ό,τι απορία έχεις για τα ηλεκτρικά, να με ρωτάς.
-
Το οποίο σημαίνει ~28000 πωλήσεις (2018) ως τώρα στην Ευρώπη, όταν το Clio έχει 280000 πωλήσεις.
-
Το περίμενα πολύ χειρότερο. Μια χαρά!
-
κάπου διάβασα προσφορά το eUP στα 19800 αντί για 30χιλ; Είναι δυνατόν;
-
Είχε συμβεί και παλιότερα κι ήταν προωθητική ενέργεια της Προτέργειας. Αυτή δηλαδή πλήρωνε το δεκάρικο. Λογικά θα είναι το ίδιο.
Τρελή απάτη βέβαια το συγκεκριμένο ηλεκτρικό με 100 χιλιόμετρα αυτονομία.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είχε συμβεί και παλιότερα κι ήταν προωθητική ενέργεια της Προτέργειας. Αυτή δηλαδή πλήρωνε το δεκάρικο. Λογικά θα είναι το ίδιο.Τρελή απάτη βέβαια το συγκεκριμένο ηλεκτρικό με 100 χιλιόμετρα αυτονομία.
100 χιλιόμετρα;;;;
Είσαι σίγουρος; Στο site δίνει κατανάλωση 11,7kWh ανά 100km και μπαταρία χωρητικότητας 18,7kWh άρα στη χειρότερη 160 χλμ, μη λαμβάνοντας υπόψη όφελος από regeneration (φρένα, κατηφόρες κτλ). Εκτός αν και εδώ τα νούμερα είναι παραπλανητικά.Πάντως έβλεπα στο YouTube έναν Έλληνα στην Πάτρα και α) μου έκανε εντύπωση το πόσο θόρυβο έκανε μέσα στην καμπίνα και β) ότι σχεδόν έβλεπες το δείκτη να πέφτει στην Εθνική.
Άραγε να το δίνουν για test?
-
100 χιλιόμετρα ταξιδεύοντας με 90 πραγματικά (94 στο κοντέρ) στον αυτοκινητόδρομο. Σε κρύο βέβαια, σε ελληνικές συνθήκες θα βγάζει παραπάνω χιλιόμετρα.
-
Εντάξει, είναι αστείο τότε. Εγώ κάνω 60 χλμ την ημέρα σπίτι γραφείο. Αν μπει κανένα ραντεβού, τότε τα 80 χλμ τα έχω εύκολα. Οπότε ήδη από την αγορά είμαι οριακός. Φαντάσου τί θα γίνει σε 4-5 χρόνια που θα έχει πέσει και λίγο η απόδοσή της.
Οπότε 30 ή ακόμα και 20 χιλιάρικα δε δίνεις για αυτό.Ίσως αν είχαμε σοβαρό δίκτυο ταχυφορτιστών θα είχε νόημα για αμάξι πόλης - αυστηρά, αλλά και πάλι με περιορισμούς.
Σε απλή μπρίζα σπιτιού, πόση ώρα να θέλει για να φορτίσει; -
5 - 6 ώρες θεωρητικά.
-
Καλά, εσύ δε θα κινείσαι με 94 (στο κοντέρ) σταθερά. Επιπλέον, λίγες μέρες ετησίως θα έχει τόσο κρύο όσο στο βίντεο. Θα έχεις βέβαια το αρκούδι το καλοκαίρι. Όταν έρθει η πτώση της μπαταρίας, υποτίθεται ότι θα έχουν αυξηθεί οι υποδομές. Κάνας ταχυφορτιστής, πρίζα στο πάρκινγκ της δουλειάς.
Οι κριτικές των ξένων κατόχων είναι πολύ θετικές, πέρα από την αυτονομία. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλά, εσύ δε θα κινείσαι με 94 (στο κοντέρ) σταθερά. Επιπλέον, λίγες μέρες ετησίως θα έχει τόσο κρύο όσο στο βίντεο. Θα έχεις βέβαια το αρκούδι το καλοκαίρι. Όταν έρθει η πτώση της μπαταρίας, υποτίθεται ότι θα έχουν αυξηθεί οι υποδομές. Κάνας ταχυφορτιστής, πρίζα στο πάρκινγκ της δουλειάς.
Οι κριτικές των ξένων κατόχων είναι πολύ θετικές, πέρα από την αυτονομία.Μιλάνε για θόρυβο αρκετό εν κινήσει; στο βίντεο ενός Έλληνα μου φαίνεται ότι έκανε πολύ θόρυβο.
-
Ο Νορβηγός δε θυμάμαι να λέει κάτι για το θόρυβο, ούτε τα σχόλια. Βασικά είναι τα σχόλια κάτω από το βίντεο, έχει πάρα πολλά.
-
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Αγγλία
https://www.dailymail.co.uk/femail/arti ... cking.html
Κρατώ ότι οι υποδομές είναι ακόμη πολύ πίσω. Και διαπιστώνω ότι χάος, τελικά, υπάρχει και εκτός Ελλάδος. -
Δεν μπορεί να υπάρχει χάος χωρίς ύπαρξη. Η Ελλάδα είναι σε αυτή την κατηγορία.
Εδώ αγοράζεις ηλεκτρικό μόνο για να φορτίζεις σε οικιακό ρεύμα. Εντάξει, υπάρχουν και κάποιοι σκόρπιοι φορτιστές (όπως στα Polis πάρκινγκ) αλλά δεν ξέρω αν κανείς μπορεί να προγραμματίσει τη ζωή του σύμφωνα με αυτά. -
Αντιγράφω από σχόλιο Έλληνα δημοσιογράφου στο ΦουΜπού:
'Όταν είχα για δοκιμή το e-Golf είχα προσαρμόσει τις μετακινήσεις μου έτσι που να περνάω για μία ώρα και κάτι απο το κέντρο και να φορτίζω στο Polis Parking που είναι δίπλα απο το Πολεμικό μουσείο, ήταν το μοναδικό σημείο με ταχυφορτιστή. Όταν δοκίμασα να το φορτίσω σπίτι αντιμετώπισα δύο δυσκολίες. Η πρώτη ήταν ότι έπρεπε να βρω θέση ακριβώς απο κάτω. Η δεύτερη και η πιο βασική, ήταν πως όταν φόρτιζα το αυτοκίνητο, αν άναβα τον θερμοσύφονο έπεφτε το ρεύμα. Επίσης ήθελε περίπου 10 ώρες για μια πλήρη φόρτιση.'
-
Μου φαινεται πολυ αστεια η ολη κατασταση.
Να καθετε ολη η οικογενεια με κερια και να ζεσταινουν σε φωτια το νερο στο μπαλκονι διοτι φορτιζει το ηλεκτρικο αυτοκινητο.
Δεν ειναι υπερβολη αν εχει μονοφασικο.
Μου φτιαξε τη μερα.
Ασε που με τα χοντροκαλωδια να κρεμονται ολο και καποιος βλακας θα του περασει η ιδεα να σκαρφαλωσει στο διαμερισμα με αυτο, και γκραου ξαφνικα θα φευγει η μπριζα και θα χεζονται ολοι καθως θα ζεσταινονται γυρω απο τη φωτια.
Μιλαμε για σουρεαλιστικες καταστασεις
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης